Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Lidstvo dospělo do fáze, kdy dopad asteroidu již není hrozbou, leč řešením.
Právě je pát zář 22, 2017 4:01 pm




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:13 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
První ze tří připravovaných rozšíření z řady DLC! Operation: Anchorage Vyšel 27. ledna :idea:

Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 6:20 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
čus mam problém doufám že mi ho pomůžete vyřešit začnu : stáhl jsem si O:A (přes torrent) a po stažení jsem ho vložil do složky data (tam kam dávám módy) ale když ho chci zaškrtnout v launcheru tak ho tam proste nemam prosim pomoc ::help

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 12:10 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
dark-king píše:
čus mam problém doufám že mi ho pomůžete vyřešit začnu : stáhl jsem si O:A (přes torrent) a po stažení jsem ho vložil do složky data (tam kam dávám módy) ale když ho chci zaškrtnout v launcheru tak ho tam proste nemam prosim pomoc ::help

Máš soubor Anchorage.esm ve složce Fallout 3/data?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 1:39 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
čus mam problém doufám že mi ho pomůžete vyřešit začnu : stáhl jsem si O:A (přes torrent) a po stažení jsem ho vložil do složky data (tam kam dávám módy) ale když ho chci zaškrtnout v launcheru tak ho tam proste nemam prosim pomoc ::help

to je blbost. máš tak všechny 3 soubory (.bsa, .bsa, .esm)? máš patch?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 2:10 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
(možná nepodstatné dal jsem to do ty složky pomocí fallout 3 mod manageru)Sayboot:: Jj v tý složce Data to je ale dost se to liší od ostatních módů nemá koncovku .esm, ostatní módy maj ikonu jakého si červeného kuvříku a mají určený program pro spuštení ale ten soubor O:A nemá ani ikonu ani určený program pro spuštění. Smejky:: jaký myslíš třy soubory mam jen jeden nejspíš to bude .esm ale to nevim nemá takovou koncovku a dík smejky zapomel jsem patch ted ho stahuju

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 2:30 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
(možná nepodstatné dal jsem to do ty složky pomocí fallout 3 mod manageru)Sayboot:: Jj v tý složce Data to je ale dost se to liší od ostatních módů nemá koncovku .esm, ostatní módy maj ikonu jakého si červeného kuvříku a mají určený program pro spuštení ale ten soubor O:A nemá ani ikonu ani určený program pro spuštění. Smejky:: jaký myslíš třy soubory mam jen jeden nejspíš to bude .esm ale to nevim nemá takovou koncovku a dík smejky zapomel jsem patch ted ho stahuju

a jakou koncovku má ten tvůj soubor? vsadím se že .rar, .zip anebo .7z :roll: v tom případě si sežeň WinRar a přečti si toto (a přidružené odkazy), protože se tím budeš setkávat často - http://cs.wikipedia.org/wiki/RAR
O: A se skládá ze tří souborů Anchorage - Main.bsa (532 441 kB), Anchorage - Sounds.bsa (34 193 kB), Anchorage.esm (13 556 kB)
jak vůbec něco můžeš dát do složky pomocí FMM? :shock: Normálně tam ty soubory nakopíruj! ježišikriste!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 2:48 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Ne ani jednu koncovku to nemá co si ty napsal. Hře jsem nasadil patch 1.5 US (jakej je rozdíl mezi US a UK) nepomohlo.a ptáž se jak vubec mohu dát neco do data/ pomocí FMM? jednoduše spustim program a ve sloupci víběru různých možností vyberu PACKET MANAGER a tam dám Add new a najdu kam jsem si to stáhl po chvilce(podle toho jak je velký móod) se to oběví vedle ve sloupcia pak ho jen zaškrtnu jednoduché.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 2:57 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
a jakou to má konocvku? dozvím se to? :roll: evidentně to bude nějakej archiv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 5:03 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
dark kingu. Z mé strany poslední rada: Přestaň hulit před vstupem na VŠB a pořádně si přečti :arrow: návod na instalaci módů do F3, ať vůbec víš která bije :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 6:40 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
Sayboot píše:
dark-king píše:
dark-king píše:
Ne ani jednu koncovku to nemá co si ty napsal. Hře jsem nasadil patch 1.5 US (jakej je rozdíl mezi US a UK) nepomohlo.a ptáž se jak vubec mohu dát neco do data/ pomocí FMM? jednoduše spustim program a ve sloupci víběru různých možností vyberu PACKET MANAGER a tam dám Add new a najdu kam jsem si to stáhl po chvilce(podle toho jak je velký móod) se to oběví vedle ve sloupcia pak ho jen zaškrtnu jednoduché.

Promiň ale jak ti to mam vysvětlit žádnou. Soubor je typu BIN a nemá přidělenej program pro spuštění mám ti zkopírovat vlastnosti souboru? nebo co po mě chceš. ::help

Obrázek Obrázek Já nemožu... Obrázek Obrázek

Jéé tak jsem si spletl příspěvek no. Mělo to bejt smejkimu :oops: :roll:

povol si zobrazování známých koncovek ve woknech, jinak se nikam nehnem. nebudu řešit, cos udělal, páč jsi levec. budu řešit, co udělat máš
instalace
- nainstaluj potřebný patch
- sežeň si OA. nejspíš to bude archiv (RAR, ZIP, 7Z atd.)
- rozbal archiv :arrow: budeš mít ty tři soubory, který už jsem zmínil
- ty tři soubory nakopíruj/přesuň do složky Data (v táýhle fázi se vyser na nějaký lomcování s FMM)
- zapni FMM
- zaškrtni herní data a hlavně Operation: Anchorage.esm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 7:12 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
No tak to nepochopim díky Deamon toolsu se mi povedlo to otevřít instalator O:A a pořád nic do složky data se to skopírovalo uplně stejně jak jsem to udělal já. žádný třy soubory .bsa .esm .esp . Asi si myslim že to tu stejnak nedokážeme vyřešit tak to promažty ať tu nejsou zbytečný příspěvky dík za snahu o pomoc :-( :x
btw. mělo to koncovku .bin

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 8:17 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3684
Bydliště: † Telenom
Dark kingu, použij google a najdi si, co jsou soubory s koncovkou .bin a co s nimi máš dělat (mimochdem, většina takhle stažených her má u sebe ještě nějaký soubor Readme nebo tak něco, kde je napsáno, co s tím máš po stažení dělat).

Když máš instalator, tak instaluj. Pak napiš, co se stalo, ať ti můžem pomoci dál. Nebo si stáhni jinou verzi, ať se můžeš řídit Smejkiho postupem. A začni u patche.

Spam smazán.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Operation: Anchorage (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 10:23 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
No tak to nepochopim díky Deamon toolsu se mi povedlo to otevřít instalator O:A a pořád nic do složky data se to skopírovalo uplně stejně jak jsem to udělal já. žádný třy soubory .bsa .esm .esp . Asi si myslim že to tu stejnak nedokážeme vyřešit tak to promažty ať tu nejsou zbytečný příspěvky dík za snahu o pomoc :-( :x
btw. mělo to koncovku .bin

sežeň si verzi bez instalatoru. ani netušim, proč vůbec taková kravina vznikla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3: Operation Anchore...please HELP
PříspěvekNapsal: pát črc 24, 2009 7:39 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 10:56 am
Příspěvky: 15
Queb píše:
dark-king píše:
Queb píše:
Zdar... parim Fallouty uz od 1....vynikajici hra! ted F3 je trosku neco jinyho uz...ale taky je dobrej a libi se me...! ale potrebuju pomoc, stahnul jsem si vsechny "datadisky" do F3...zacal jsem s Operation Anchore.... vsechn klape v pohode az na to ze ho nemam v cestine.... Anglicky trochu umim, ale ne dost, tak se v nekterych dialozich stracim....!

a ted nevim jak tam sem u nejakyho velitele ve stanu, s nim pokecam, pak s tim jak sedi u komplu a mam neco udelat...presne vim co (hledal sjem v recenzich a vsude co kde co psali o Operation Anchore) takze vim ze si mam nejak nastavit svuj team...to sem pres pocitac udelal.... 3 vojaky ktery sem chtel tak sem dostal...!
Ale jeste bych mel nejak si nastavit svoje vybaveni s cim pujdu do tech misi....! a zaboha nevim jak, kde... tusim ze nejak v tech pocitacich, protoze do niceho jinyho se tam neda dostat...! kdybych mel nejaky vybaveni, tak to snad uz dam no....!

sem na 20 urovni, kdyby nebyly urovne omezeny tak myslim tak min. na 30....vsechno mam hotovy, krom posledniho hlavniho ukolu, a jen si tak brouzdim po pustine, ten operation Anchore mi toho asi moc neda, rekneme do slozitosti nebo tak.... ale chci to dokoncit uz jen z principu aby se me otevrela Gausovka a mohl sem pokracovat v dalsich "datadiskach"... takze prosm bud jestli nekdo ma cestinu uz, nebo nevi kde by sla stahnout....? a nebo nejakej navod, kde, jak, co udelat, jaky zvolit ty moznosti v pocitaci treba, tak abych to pochopil, abych dostal aspon samopal, nebo sniperku...a mohl jit vrazdit japonciky a dokonct celej Anchore..... diky moc za odpovedi

edit: Upraveno, aby bylo hned vidět, na co se ptáš + přesunuto k Anchorage, kam to patří. V. :-)


Jo je pekně na... že to neni v češtině před chvilkou jsem četl že ji odložili na první polovinu srpna. A ted k dotazu já jsem to udělal tak že jsem tam odklikal vše u těch PC a pak ve stanu kromě toho je etě jeden chlápek sedí. U toho jsem pak taky vše odklikal a pak mě mylsim poslal zas k těm kompum tak jsem tam zase vše odklikal a pak už mi šlo jít ven. (když něčemu nerozumíš KLIKEJ) :P



ja zkousel klikat, ne uplne vsechno jak pises, ale zkousel sem to nejak rozumne podle toho cemu sem trochu rozumel... a ja se prave dostal ze stanu v pohode uplne...jenze se z nej dostanu bez jakykoliv pistole.... dokonce ty 3 vojaky si umim nastavit, ale sam tam beham s holejma rukama a umlatit ty sikmovoky nejde tak lehce kdyz maji samopali... :-)... zitra to zkusim mozna nejak potukat vic no jak doporucujes....



Tak sem asi debil.... :-))) fakt nejde...protukal sem snad vsechno :-) vojaky si ziskam... a jeste sem z toho pocitace vytahl nejakou vec s nazvem Sniper neco... je v pip boyovi v "vecech" v "ruznych" jmenuje se to sniper neco...a je u toho obrazek jako kazeta(nebo nejaka nahravka) ze to je...nevim no....fakt uz me to mrda.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 OA pomoc
PříspěvekNapsal: sob říj 24, 2009 5:09 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 24, 2009 4:41 pm
Příspěvky: 13
caute potrenuju help s OA , mam nainstalovany F3 CZ verzi i opatchovanou s patchem 1.4 a i s OA (mam ve slozce Data: Anchorage - Main.bsa , Anchorage - Sounds.bsa , Anchorage.esm ) ale kdyz spustim Fallout3luncher.exe a zaskrtnu Anchorage.esm a dam OK tag pak dam Play ale vubec zadny Brotherhood nic chodim tam asi pul hodky a nic tag se mrknu z5 do luncheru a tam neni zaskrtli Anchorage.esm tag ho zase zaskrtnu a dam OK a zase nic proste kdyz ho zaskrtnu a dam OK proste se to tvari jako kdybych ho nezaskrtl. ::help ::help ::help opravdu nwm jak na to pls poradte diky za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny