Zdar... parim Fallouty uz od 1....vynikajici hra! ted F3 je trosku neco jinyho uz...ale taky je dobrej a libi se me...! ale potrebuju pomoc, stahnul jsem si vsechny "datadisky" do F3...zacal jsem s Operation Anchore.... vsechn klape v pohode az na to ze ho nemam v cestine.... Anglicky trochu umim, ale ne dost, tak se v nekterych dialozich stracim....!
a ted nevim jak tam sem u nejakyho velitele ve stanu, s nim pokecam, pak s tim jak sedi u komplu a mam neco udelat...presne vim co (hledal sjem v recenzich a vsude co kde co psali o Operation Anchore) takze vim ze si mam nejak nastavit svuj team...to sem pres pocitac udelal.... 3 vojaky ktery sem chtel tak sem dostal...!
Ale jeste bych mel nejak si nastavit svoje vybaveni s cim pujdu do tech misi....! a zaboha nevim jak, kde... tusim ze nejak v tech pocitacich, protoze do niceho jinyho se tam neda dostat...! kdybych mel nejaky vybaveni, tak to snad uz dam no....!
sem na 20 urovni, kdyby nebyly urovne omezeny tak myslim tak min. na 30....vsechno mam hotovy, krom posledniho hlavniho ukolu, a jen si tak brouzdim po pustine, ten operation Anchore mi toho asi moc neda, rekneme do slozitosti nebo tak.... ale chci to dokoncit uz jen z principu aby se me otevrela Gausovka a mohl sem pokracovat v dalsich "datadiskach"... takze prosm bud jestli nekdo ma cestinu uz, nebo nevi kde by sla stahnout....? a nebo nejakej navod, kde, jak, co udelat, jaky zvolit ty moznosti v pocitaci treba, tak abych to pochopil, abych dostal aspon samopal, nebo sniperku...a mohl jit vrazdit japonciky a dokonct celej Anchore.... diky moc za odpovedi
edit: Upraveno, aby bylo hned vidět, na co se ptáš + přesunuto k Anchorage, kam to patří. V. 
Jo je pekně na... že to neni v češtině před chvilkou jsem četl že ji odložili na první polovinu srpna. A ted k dotazu já jsem to udělal tak že jsem tam odklikal vše u těch PC a pak ve stanu kromě toho je etě jeden chlápek sedí. U toho jsem pak taky vše odklikal a pak mě mylsim poslal zas k těm kompum tak jsem tam zase vše odklikal a pak už mi šlo jít ven. (když něčemu nerozumíš KLIKEJ)