Tak parada...sem zpet v pustine se zasobou amortizeru, nebo jak se jmenovali ty jejich pusky... ale sou docela dobry....

ale co no... fallout hotovej, datadisky hotovy... takze mam splnino... ty datadisky sem hral stejnak uz jen tak z principu a trochu zvedavosti....! fallouty 1 a 2 sem paril jak blazen, teda hlavne F2.... ten se me libil nejvic....
Od falouta 3 jsem hodne cekal, a zase tak spatny to nebylo, jako co se tyce pribehu, konverzaci, ukolu atd...tak tam podle me jasne nema na F2...ten byl v tomhle smeru tak dokonalej....
Ale tahle 3 je neco jinyho, nejni to uz typycky RPG, souboje sou reseny spis jako klasicka strilecka, tedy s rezimem VATS, kterej se me docela libil, bez nej by to taky bylo strasny normalne strilet...
Ale nakonec to slo, jak vsude ctu jen kritiku a kritiku na F3.... kazdej srovnava a odsuzuje, jak to uz nejni starej dobrej falout atd atd... tak uplne uz ne, ale i tak se me to hralo hezky.... ty datadisky nektery sem ani moc nepochopil...
nejlepsi byl Brooken Steel, pak asi operation anchore, mothersihip, The pit a nejhorsi byl pro me point lockout.... ten sem nepobral nicim co v nem bylo...odpluju nekam na venkov, kde sou krupani, kteri vydrzi podle me az moc vystrelu... zachranim ghula, ten me posle zjistit nekam neco, abych se k nim mohl pridat musim jit najit nejakou kytku, z ni sem pak jak zfetovanej nebo co... potom zjistim ze ten jeden magor jejich sef je nejakej pocitac a stoji proti sobe s tim ghulem, a mam se pridat na stranu jednoho z nich...kdo tohle vymejslel, to fakt nepochopim...

tak sem se trosku rozepsal...

asi tim jak sem spokojenej ze jsem dokoncil komplet F3.... doufam ze uz dalsi datadicky nebudou.... a budu se asi tesit na F4....

fakt diky za pomoct.... to strileni a stity byly presne jak si rikal, ja sem vlastne vzdycky asi strilel, ale nepoznal jsem ze to strilim ja.... sem dal strelu a trochu se tou nasi strelou otrasla i nase lod a byla velka zare, takove cervena.... tak sem si myslel, ze to na nas strelili prave oni... a kdyz sem zkousel strelit potom na ne hned, tak mi to pochopitelne psalo ze kanon nejni pripraven, protoze nebyl nabitej na dalsi vystrel.... no to je jedno...diky jeste jednou....
mej se....