Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Zachvatčici iditě domoj!
Právě je ned zář 23, 2018 2:07 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 7:03 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3894
Bydliště: † Telenom
A tohle téma, kam jsem tvůj příspěvek přesunula, jsi pročetl? Mám dojem, že se to tu zrovna na téhle stránce řeší.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:01 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 6:47 pm
Příspěvky: 2
Pročetl, jednak si nemyslim že to je onen případ a jednak se tu sice řešilo ale prakticky nic nevyřešilo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Herní pomoc s DLC
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:22 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Kudykam píše:
Zdravim, mam problémv mothership Zeta, konkrétně když zničím generátor v Cryo storage, aktivuju teleport, vrátím se jím do Cryo Lab, chci jít do engeneering core za Sally ale dveře jsou zamčené, projel jsem si návody ale nemůžu přijít na to proč, že by bug? Dík za radu

Tohle se tu myslim neřešilo.
Pokud je to tak, jak popisuješ: zničíš generátor / hned vedle se aktivuje teleport / tím se dostaneš pár metrů od dveří do Engineering Core a ty nejdou otevřít, je to bug, ty by měli jít otevřít i kdybys třeba "nevyřadil" zmrazený supermutanty. Osobně bych to řešil nejdřív posledním savem, kdyby to nešlo, namáčkl bych se na dveře a otevřel "Unlockem". Tohle neni Tvoje chyba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 11:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 4
Určitě bych mrknul na: http://fallout.wikia.com/wiki/Mothership_Zeta_bugs
Já měl zase problém, když jsem se dostal do Observation Deck, tak si Sally aktivovala teleport do Engineering Core a vlezla do něj, takže mi neotevřela dveře dál, šel jsem za ní, ale ona nikde, tak jsem si ty dveře musel otevřít přes konzoli :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 9:20 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 10:56 am
Příspěvky: 15
zdravim.... mam taky problem s F3-Mothership zeta.... je to psoledni datadisk, ktery jeste nemam hotovej, takze ho chcvi dojet a konecne uz odinstalovat....
normalne sem znicil vsechny 3 generatory, nebo kolik jich bylo a ted mi i sally rikala ze musim jit nekam vem na mustek nebo tam.... a i ukolu to sami, musim najit cestu ted presne nevim kam, na nejakej ten ridici mustek ci co... normalne sipka kam jit me smeruje dobre....
Ale sally mi rikala ze nez tam pujdu musim si sehnat nejakej skafandr aby me nebouchla hlava az tam pujdu... tak potrebuju poradit kde najti nejakej ten skafandr... vi nekdo kde....?
potom jeslti nekdo nevi kde by sel sehnat nejakej trochu navod na tenhle datadisk, kdyby se vyskl dalsi problem, tak baysch nemusel zase otravovat... diky za odpoved...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 10:59 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Queb píše:
zdravim.... mam taky problem s F3-Mothership zeta....
Ale sally mi rikala ze nez tam pujdu musim si sehnat nejakej skafandr aby ...

No, jestli se Ti podaří vrátit do Pustiny.... to sem zjedavej :-)
Když Tě Saly přivedla do Engineering Core, oživil si 4 lidi, teda jen 3, ten čtvrtý - kosmonaut to nepřežil. Mrkni se mu do inventáře, třeba má, co hledáš.
Ty pravé bugy, né zákysy Tě teprve čekaji... bohužel. Pokud chceš radu - dávej od teď často "velký" save. Návodem bych Ti zkazil hru, upozornit ale můžu. Největší bug se Ti může (ale nemusí) objevit až přivoláš ostatní lidi a Saly má otevřít dvoje! dveře. Část infa máš na týhle stránce ve SPOILERU, kdyby to nestačilo, tak sem napiš. Druhej bug se může objevit krátce po tom, co konečně donutíš Saly, aby ty dvoje dveře otevřela. Naskočí úkol "Vyřaď Paprsek smrti" a "Sejmi kapitána Alienů". Následuje info, že Paprsek je vyřazen, ale on vyřazen není, takže nejprve ho musíš najít, vyřadit a odblokuje se teleport do další části.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 3:49 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 10:56 am
Příspěvky: 15
ZASE JA... :-)
parada...skafandr sem nasel.... sally otevrela vsechno, tak sem pokracoval furt dal... paprsek bylo za ukol znicit, ten jsem znicil...jdu porad dal... a konecne se teleportuju na ridici mustek...tam zabiju kapitana.... zabezpecim mustek.... a priteleportujou se tam vsichni 3 lidi a sally.... najednou pred nama v tom velikym okne se objevi velika ufonska lod a maji paprsek smrti, kterym po nas zacnou strilet, a skoci mi tam ukol, znic nepratalskou lod ufonu... z naseho paprsku vystrelit nejde, to mi napise ze nejni pripraven na strelu.... kdyz pokecam se sally, tak ta rika neco jako ze to da doporadku jen musi najit nejakej ovladaci panel, tak sally tam furt chodi dela neco u pocitacu... a postupne se tam obejvujou martani...a nepratelska lod do nas porad pali...a pali a pali a pali...pak obrzime uder a jsme mrtvy... :-)
tak pls jeste jednou o radu... urcite to je tesne pred koncem tohle uz...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 4:46 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Queb píše:
ZASE JA... :-)
parada...skafandr sem nasel.... sally otevrela vsechno... urcite to je tesne pred koncem tohle uz...

:-) dobrý a bez návodu :-)
Jestli je to bug nevim, muselo by se to kontrolovat na Wikii...
Šlo vystřelit aspoň 1x ? nebo skutečně vůbec ?
Před křeslem kapitána je 3 + 1 tlačítko. V té trojici: levé (nebo pravé?) = energie do štítů / pravé = energie do paprsku / prostřední tak půl na půl. Po výstřelu nepřítele cpi energii do paprsku = velkým tlačítkem vystřel a hned přepni energii do štítů a čekej na výstřel nepřítele... a tak pořád dokola.
Po několika výstřelech zasáhne nepřítel generátor Tvého paprsku a vyřadí ho = nejde střílet ! Na bocích můstku sou 2 + 2 další tlačítka, ty musíš všechny zmáčknout = nahodíš tím generátory a zase jde střílet...
V čem se tenhle popis liší od skutečnosti na Tvojí lodi ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 5:07 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 10:56 am
Příspěvky: 15
vcelku moc neliší asi...jen neumím používat a střílet s tím kanonem asi... :-)
presne jak pises... tam uplne vpredu je hlavni spinac, ten kdyz sem na nej tuknul tak mi to napsalo, ze delo nejni pripraveny, ty 3 mensi spinace jsou tam taky.... ty jsem zkousel protukavat ale nejak to nemelo efekt se me zdalo.... ty 2 a 2 tlacitka sli zmacknout po case taky, ze zacatku ne, ale az za cas, to asi az to znici a musim to znova nahodit jak pises.... mam to tesne pred tim ulozeny... jdu to hend zkusit asi... uz to chci mit za sebou....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 6:03 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 10:56 am
Příspěvky: 15
Tak parada...sem zpet v pustine se zasobou amortizeru, nebo jak se jmenovali ty jejich pusky... ale sou docela dobry.... :-) ale co no... fallout hotovej, datadisky hotovy... takze mam splnino... ty datadisky sem hral stejnak uz jen tak z principu a trochu zvedavosti....! fallouty 1 a 2 sem paril jak blazen, teda hlavne F2.... ten se me libil nejvic....
Od falouta 3 jsem hodne cekal, a zase tak spatny to nebylo, jako co se tyce pribehu, konverzaci, ukolu atd...tak tam podle me jasne nema na F2...ten byl v tomhle smeru tak dokonalej....
Ale tahle 3 je neco jinyho, nejni to uz typycky RPG, souboje sou reseny spis jako klasicka strilecka, tedy s rezimem VATS, kterej se me docela libil, bez nej by to taky bylo strasny normalne strilet...
Ale nakonec to slo, jak vsude ctu jen kritiku a kritiku na F3.... kazdej srovnava a odsuzuje, jak to uz nejni starej dobrej falout atd atd... tak uplne uz ne, ale i tak se me to hralo hezky.... ty datadisky nektery sem ani moc nepochopil...
nejlepsi byl Brooken Steel, pak asi operation anchore, mothersihip, The pit a nejhorsi byl pro me point lockout.... ten sem nepobral nicim co v nem bylo...odpluju nekam na venkov, kde sou krupani, kteri vydrzi podle me az moc vystrelu... zachranim ghula, ten me posle zjistit nekam neco, abych se k nim mohl pridat musim jit najit nejakou kytku, z ni sem pak jak zfetovanej nebo co... potom zjistim ze ten jeden magor jejich sef je nejakej pocitac a stoji proti sobe s tim ghulem, a mam se pridat na stranu jednoho z nich...kdo tohle vymejslel, to fakt nepochopim... :-)
tak sem se trosku rozepsal... :-) asi tim jak sem spokojenej ze jsem dokoncil komplet F3.... doufam ze uz dalsi datadicky nebudou.... a budu se asi tesit na F4.... :-D
fakt diky za pomoct.... to strileni a stity byly presne jak si rikal, ja sem vlastne vzdycky asi strilel, ale nepoznal jsem ze to strilim ja.... sem dal strelu a trochu se tou nasi strelou otrasla i nase lod a byla velka zare, takove cervena.... tak sem si myslel, ze to na nas strelili prave oni... a kdyz sem zkousel strelit potom na ne hned, tak mi to pochopitelne psalo ze kanon nejni pripraven, protoze nebyl nabitej na dalsi vystrel.... no to je jedno...diky jeste jednou....
mej se.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 8:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát bře 05, 2010 3:45 pm
Příspěvky: 3
tak ja to hram na XBOXe360 , aktivny quest This Galaxy Ain't Big Enough - reach the bridge of the alien ship. samozrejme teleport sa neda aktivovat aj ked aktivny vlastne je neda sa pouzit. skusam to uz hadam 30-ty krat. pisu io tom aj na wiki:
Citace:
Bugs: After completing the main quest and traveling from the Bridge to the Engineering Core, the teleport matrix to get you back to the bridge will not work, instead it will click like the power is off.


dohral toniekto na xboxe , je normalne aby vypustili nedohratelny datadisk ?????


Upravena velikost textu, není třeba křičet. V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 9:20 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
vortex1394 píše:
tak ja to hram na XBOXe360 , aktivny quest This Galaxy Ain't Big Enough - reach the bridge of the alien ship. samozrejme teleport sa neda aktivovat aj ked aktivny vlastne je neda sa pouzit. skusam to uz hadam 30-ty krat. pisu io tom aj na wiki:
Citace:
Bugs: After completing the main quest and traveling from the Bridge to the Engineering Core, the teleport matrix to get you back to the bridge will not work, instead it will click like the power is off.

dohral toniekto na xboxe , je normalne aby vypustili nedohratelny datadisk ?????

Vortex, nejspíš máš pravdu, ale můžeš popsat přesně! před kterým telepotrem, co je nefunkční stojíš ? Nejsou náhodou vedle sebe ty teleporty 3 ? Měl sem screen, nemůžu ho najít, pokud máš možnost, vyfoť to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 10:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát bře 05, 2010 3:45 pm
Příspěvky: 3
Citace:
Vortex, nejspíš máš pravdu, ale můžeš popsat přesně! před kterým telepotrem, co je nefunkční stojíš ? Nejsou náhodou vedle sebe ty teleporty 3 ? Měl sem screen, nemůžu ho najít, pokud máš možnost, vyfoť to.


no je to takto presne: som hore na lodi (kruhovej) chodim tam v skafandri a zapnem tie 3 spinace - v strede sa otvori teleport. vojdem do neho objavim sa inde a napise ze splneny quest (360 xp myslim je zan). potom vojdem do miestnosti kde je vypinac ktorym sa zapina dekompresia a tym sa mi otvoria dvere do druhej miestnosti - v ktorej je teleport (aktivny ale zial nefunkcny - to je onen bug) a este jedny dvere ktore ale potrebuju key (vedla tychto dveri su dve bedne s municiou). ten teleport je funkcny - svieti - ukazuje ho aj local map , ale ked nan kliknem urobi to len taky suchy klik ako keby bol off. nic ine sa neda robit pretoze dvere k tomu prvemu teleportu z ktoreho som prisiel sa zamkli ked som zapol dekompresiu (vypnut sa neda) loadol som to x krat aj predtym ale nic zbytocne.

rozbijem to asi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 2:02 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
vortex1394 píše:
... v ktorej je teleport (aktivny ale zial nefunkcny - to je onen bug) a este jedny dvere ktore ale potrebuju key (vedla tychto dveri su dve bedne s municiou)...

Teď sem to prošel na PC - to, co považuješ za bug, podle mě bug neni.
Screen 1 - vpravo spínačem se provede dekomprese, chvíli se musí počkat, pak jdou otevřít dveře. Na foto sem je už otevřel.
Screen 2 - stojim na nefunkčním! teleportu, to je OK, vpravo je spínač, kterým přivoláš všechny lidi (kromě samuraje) do místnosti. Pro Tebe tenhle teleport bude funkční až po importu lidí.
Screen 3 - jak vidíš, ani já ty dveře nemůžu otevřít, i to je OK. Tyhle otevře Sally. A tady POZOR, tohle je na PC (nevim jak na XBoxu) nejkritičtější místo na Bug. Sally většinou bez problému první dveře otevře, ale za nima je další místnost s prosklenou podlahou a další dveře a ty Sally bugem nechce otevřít. Část řešení je ve spoileru o stránku před. Kdyby něco, tak napiš... pokud se tam teda dostaneš.

Obrázek... Obrázek... Obrázek

Vcelku je mi ale divný, že se zabýváš nefunkčním teleportem, kterej je nefunkční správně a že si na to označený tlačítko na screenu 2 nezkusil kliknout.... uvidim, co napíšeš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Mothership Zeta (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 10:04 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát bře 05, 2010 3:45 pm
Příspěvky: 3
OK tak mas pravdu zmakol som to ako pises. ale ze to bola fuska.
ked som sa ocitol na zemi som plakal skoro od radosti... :):)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny