Olin píše:
Pokud jako já máš víc stolů na ukládání a po 5uloženích ukládáš do druhýho tak by se snad nic nestalo těch 40minut loandou ale pokud poslední save máš 5 hodin od sebe tak si sehnat alien blaster severně od minového pole kolem tý elektrárny. NEvim přesně jak se menuje ale ten blaster je dá sand na 4 rány
Jenomže předešlé save nic neřeší, pokud vemu třeba to poslední po vyjití před Rivet City, tak opakováním teleportu se součastně se mnou objeví Párač v Megatuně znova. Když z Rivet City opět teleportem letím do Springvale, do Megatuny dojdu pěšky a projdu vchodem, opět je Párač za mnou. Zatím to řeším tak, že si obléknu Chynesa zbroj a přikrčenej s Alienem vejdu do Megatuny. VATSem ho vyřídím dřív, než někoho sežere. Problém je v tom, že mám už jen 90 nábojů, pokud se tohle bude dál opakovat (už to během dvou dnů bylo 3x), tak mi dojdou náboje. Atomovku použít nemůžu, přímo nad ním je na lávce Stockholm, ten to odnese a já se stanu pro Megatunu nepřátelský, s Plazmou ho sice taky zabiju, jenomže za tu dobu on zabije dva obyvatele, častokrát i mě.
Věc nemá logiku, jak to, že vyjdu z Tržnice Rivet City, Párač nikde, teleport domů a stojí vedle mě ? Mám divné tušení, tohle save sem asi před měsícem z legrace stáhl z netu od nějakýho němce a jen tak z nudy pokračuju co on začal (se svou hrou čekám na Mothership Zeta). Nevim jestli je to technicky možné, ale neudělal "něco" s tou hrou pacholek jeden ?
Na stejné instalaci hraju F3 poněkolikáté, ale tohle se nestalo.