Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je pát čer 23, 2017 4:21 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 2:52 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Vždy si nainstalujte poslední patch! Když se ptáte o pomoc, napište rovnou, co jste již vyzkoušeli a jaké máte vybavení počítače, víte-li to.
Usnadníte tak práci těm, co by vám chtěli poradi a v důsledku i sobě samotným. Taky si pročtěte celý tenhle topik, jestli už tu náhodou někdo neřešil stejný problém. Jednotlivé bloky citací se týkají vždy stejného problému, na začátku je popis, pak následuje zkoušení a na závěr je to, co pomohlo dotyčnému.

Sayboot píše:
Doufám že všeci co vám to tady padá máte originály... Ono totiž chyba bude spíš v exe :lol: ani jednou mi to nespadlo = sežente si spravnej crack, i na originál... FinalFIX nepoužívám. Taky problém může být v NET. framework 2, directX, nejnovější ovladače na grafiku atd... To ale snad každý ví 8)


FALLOUT 3 NIKDO NEROZJEDE NA INTEGROVANÝCH KARTÁCH.

JaW píše:
U me se padani vyresilo po resetovani kodeku a nainstalovani nejnovejsiho K-Lite Codec Packu.

vice zde.:http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=897990

Codec pack tahejte tady http://www.codecguide.com/download_kl.htm

JaW píše:
C-Nooty píše:
"JaW:nainstaluj Securom patch https://support.securom.com/fallout3/ "
mohl by jsi mi prosímtě vysvětlit co mám dělat jsem zoufalej mam original ktery mě nehcce ani spustit hru :? ty kodeky jsem zkoušel nepomohlo.

Ten Securom patch odstranuje jen problem pri instalaci hry.

C-Nooty píše:
Tak můj problém s pádem F3 při spuštěni nove hry je vyřešen mohla za to zvukova karta Asus Xonar DX/XD když jsem nainstaloval Oblivion, tak to taky spadlo. To jsou jedine hry s Oblivion enginem a ty měli problemy s moji zvukovkou po odinstalaci ovladaču i karty mi F3 a Oblivion najeli. Potom jsem zvukovku vratil nainstaloval k ni ovladače a už to jede i sni, takže mi nějak nejde do hlavy proč to tak hrotilo.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 2:58 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sky píše:
Ja som mal tiez dost problemy s padanim, a fixol som to vypnutim antialiasingu. A tiez som mal oneskorenu odozvu mysi, a to som fixol vypnutim vertical sync (jak v hre v options tak aj v nvidia control panely). Teraz to uz celkom slape, raz za cas to padne ale uz to aspon nepada skoro vzdy ked som zapol VATS. Inac dost ludi pisalo ze problem je zo zvukom,ze sa treba pohrat s 3D nastavenim zvuku v ovladacoch a vypnut dajaku D funkciu alebo sa pohrat s FFDshow audio decoder nastavenim(ja som to skusal prv s audio ale skor som to viac pokazil ako opravil :D). Snad to patch vsetko magicky opravi.

---------------------
tekknaK píše:
Vždycky mi hra padala když jsem hrál na rozlišení 1024*768 nebo 1280*960 .... teďkom hraju na 1280*1024 , detaily na high , AA 4x , antisotropní filtrovaní 8x a hra mi od té doby nespadla ani jednou, což je zajímavé :D

---------------------
lightbrand píše:
Chyby falloutu:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_bugs

a tady je nějaká oprava ale nevím jestli to funguje:
http://thepiratebay.org/torrent/4483573 ... Skullptura

Tak to moc nepomohlo.
Komu to taky spadne hned při spuštění??? Nedaří se mi dostat se vůbec do hry :-(((

Du radši zahrát RA3

sof píše:
skusaj rozne konbinacie nastavenia.. men vsetko v roznych variaciach a mozno spusti..

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:02 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
lightbrand píše:
Na oficiálním fóru to padá skoro každýmu, patch taky věršině lidí nejde nainstalovat. Hodně lidí má problém jako já takže doufám, že se to do budoucna nějak spraví. Počkám si na případný patch. Jinak zlatý Fallout 2.

Jinak nechám Fallou 3 nainstalovaný, počkám pár dnů na patch a pokud se to nespraví, odinstalace a tím pro mě Fallout skončil nadobro.

-------------------------
dolejs1111 píše:
Taky mi to pořád padá a já už nevim co s tim... nepohla reinstalace hry, ovladačů ani directux. Zkoušel sem různý rozlišení i nastavení detailů a pořád padá. Už sem psal na helplinku ale odpověď jim trvala den a chtěli jenom přesnější popis problému :? :x Jestli to tak pude dál tak tu hru vrátim, počkám si až vyjde patch a stáhnu si to

dolejs1111 píše:
Tak mi Cenega konečně odpověděla. Stáhněte si tohle http://www.free-codecs.com/k_lite_mega_codec_pack_download.htm Zatim hraju asi čtyři hodiny a jenom jeden pád.

------------------------
Šakal píše:
Ferdish píše:
BTW má bethesda niekde na stránke alebo hocikde inde zriadené nejaké disk. fórum alebo čo kde sa snaží pomôcť hráčom, ktorí majú s F3 problémy? Ah hej, tak by sa hodil link...



Oficiální forum - technické problémy

http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showforum=36

FAQ, systémové požadavky, odkazy

http://fallout.bethsoft.com/eng/info/faq.html

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:07 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
paax píše:
No, hra mě automaticky spadne, když se chci dostat do okolí RivetC. Zkoušel jsem to ojebat tím, že jsem se rychle přesunul k Jafersnovu pomníku, ale když jsem chtěl jít pěšky do RC, zase to spadlo. Kurva ta hra je něco ukrutného.
Chci to už rychle dohrát jen z povinnosti a odinstalovat, bo to je něco nechutného. Zkoušel jsem jít jinam, všechny lokace jedou v pohodě, jen RivetC je pro mě nepřístupné...
Prostě vlezu do okolí RC bum, chybová hláška, hra spadne a tečka. Borec holt už nikdy ty historické pičovinky asi neuvidí.
Nechápu nic!

Šakal píše:
Celkem kuriozní chybka. Teďka jsem se dočetl, že by to mohl způsobovat bug s hlavní dějovou línií a dr. Li. Pokud se ti to stalo, ještě než si nalezl otce, zkus se vypravit do vaultu 112, který je pod Smityho garaží na jihozápadě (myslím), vyssvobodit otce a cestovat do RC s ním.....

Pokud si už někde po tomhle úkolu, snaž se posunout dál v hlavní dějové lince a pak se tam vrátit.

Hodně štěstí

paax píše:
No, tak já jsem dohrál. Po osvobození fotra naprosto stejná situace. Kdekoli v okolí Riv.city následuje pád a hry je konec ;-).
No co se dá dělat, sice tomu moc nerozumím, ale nic s tím nenadělám.

Šakal píše:
paax píše:
No, tak já jsem dohrál. Po osvobození fotra naprosto stejná situace. Kdekoli v okolí Riv.city následuje pád a hry je konec ;-).
No co se dá dělat, sice tomu moc nerozumím, ale nic s tím nenadělám.


Tak snad už jedině zkusit hodit veškeré grafické nastavení na minima.

Nebo si tam zkus hodit ten reality mod pack, z tohohle fora (včetně .ini souboru), jeden čas mi F3 padal hned po spuštění a po aplikování packu se to něják ustálilo.

Pak už snad zbývá jen kompletní reinstal, včetně likvidace nastavení a saves a to samé s windowsama.

Nebo se na to vykašlat a zahrát si radši něco jinýho.

paax píše:
Zkusil jsem i ten MOD pack, různá nastavení grafiky... nic, pokaždé u RC a jeho blízkém okolí pád. Nervy z toho mám, jelikož to při své absenci času hraju 10 dní (sem tam) a teď jsem skončil, navíc pokud jsem už skoro na konci, čili všechen ten čas v prdeli ;-). No nic, hodím tam uninstall.
Je to dojeb no.
Nejvíc mě sere, že hra mě v jiných místech nepadá, dostanu se do všech lokací krom klíčové v RC... takový malinký detailík:-).

Divné také je, že jak jsem chtěl naučit vesničany v BT opravovat roboty, přijdu tam a všichni kaput.

Seru to, dál s tím nebudu tratit čas.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:08 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Šakal píše:
Paryzek píše:
Zajímavý.Tak schválně,moje konfigurace kompu:Athlon 1,8Ghz,1gb RAM a Nvidia 6600 s 512 videopamětí,wokna XP profi-detaily pochopitelně na minimum jen dohled na NPC na max,rozlišení 1024x768 ,Za cca 65 hodin hraní(první pokus :D )mě to spadlo všehovšudy jen dvakrát a jednou to vytuhlo při vypínání hry.Závěr(jak ten robot pochoduje na čističku) to byla sice chvílema slide show a moc sem toho nestihl postřílet,ze závěrečnýho vide sem měl hovno,ale i při tom to komp ustál,Kde bude ten zakopanej pes??Proč na solidních mašinách to padá a na tý mý sračce to vcelku šlape??
Mám v plánu koupit novej komp,sakra pokud bych se měl začít potýkat s podobnejma problémama,to radši koupím x-box nebo zůstanu u tý svý hromady šrotu.


Tady jde spíš o software. F3 se potýká s některýma video codekama, audio codekama a nejspíš i s některými programy. Prostě velmi nesnášenlivá hra co se týká čehokoliv, co jí není programově po chuti.

Lucifer píše:
IMHO se FO3 pere hlavne s tim co je v systemu nainstalovane, na HW nejspis az tak zalezet nebude - pokud to nebude nejaky echt odpad. (znamy je problem s FFDSHOW, cert nevi co vse mu jeste muze vadit)

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:10 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
Doufám že všeci co vám to tady padá máte originály... Ono totiž chyba bude spíš v exe :lol: ani jednou mi to nespadlo = sežente si spravnej crack, i na originál... FinalFIX nepoužívám. Taky problém může být v NET. framework 2, directX, nejnovější ovladače na grafiku atd... To ale snad každý ví 8)

paax píše:
A který to je ten správný crack? :-)

Lucifer píše:
mam tam neco co vyslo od Reloaded tusim...? Normalne k anglicke verzi - slape to bez problemu s ceskou, jen launcher je pak teda anglicky, coz je fuk.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:10 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
fuzzi píše:
Zdravím, nevím kde bych to zařadil, tak to píšu sem. Mám nastavenou hru na ultra detaily a pokud se procházím po krajině, poletují vzduchem takové hnědé fleky. Teoreticky by to měl být prach, ale tohle myslím od autorů nepochází. Spíše nějak špatně nastavená grafika nebo špatné nastavení grafiky ve hře. Má někdo podobnou zkušenost?

fuzzi píše:
Už jsem na to přišel proč mi to dělá. V nastavení musím mít odškrtlou položku "Transparency Multisampling". Potom už to ty hnědé fleky nedělá. Ale mam ATI grafiku. Konkrétně HD3850. Takže nevím jak NVIDIA GFX ...

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:12 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
Panek píše:
FarouSh píše:
lidi ja mam problem s tim ze kdyz chci nacist ulozenou hru tak mi hra zamrzne...ale jenom kdyz spustim hru...kdyz jsem ve hre a umru tak to nacist jde ale kdyz vypnu a zapnu hru tak mi vzdycky hra zamrzne takze to nemuzu vlastne hrat :( :( nevite nekdo co s tim??


Hele bude to na palici, ale začni novou hru a pak si tam nahraj ten starší save.

Jinak to vypadá, že máš nekorektní ukládání. Pravděpodobně problém s Windowsovským zápisem se spožděním (Neběží ti nějaká Tune Up aplikace?).

A žes ten zamrzající save uložil, vypl hru, hodil nějaký módy (možná i s přepisujícími texturami atp.) a teď ti to nejede...? 8) S tím umíráním to nemyslíš ve stejným save, že?

------------------------------
Sayboot píše:
Amnesia píše:
me zase hra vzdycky padne, kdyz se pokusim priblizit k jeffersonovu pamatniku at jdu z jakykoliv strany, tak to proste padne... :(

Jinak hra skoro vubec nepada a asi za 30h mi padla maximalne 2x kdyz nepocitam ten pamatnik...

Zkusil jsem jeste predtim zachranit otce, ale problem je furt stejnej.. uz mi z toho zacina hrabat, protoze bez tohodle ukolu muzu zapomenout na PA...


Originál nebo pirát? Jaký máš patch, módy? Zkus hru znovu uložit a znovu načíst (bez pluginů), jestli ten crash přejdeš, save, hoď zpět módy a pokračuj... Beztak že máš špatnej crack, přiznej se 8)

smejki píše:
Stala se mi stejná věc, jako tobě. Zkus se koukat do země :-) já to tak nakonec přešel. Hra se totiž snaží načíst objekt/skript, kterej je evidentně nějako v háji.

Amnesia píše:
koukani do zeme jsem zkusil, ale nepomohlo.
Vyresil to nejnovejsi patch :) Dekuju vam za pomoc.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:15 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
Tak tohle mě dostalo... Po naistalování posledního patche 1.1.0.35 se mi hra rozjede do hlavního menu a tím to hasne. Hudba hraje, ale nabídky z menu tam nejsou... Čumí na mě pořád ta enregozbroj. A ani minimalizovat to nejde. Stalo se to taky někomu? :?

Sayboot píše:
Semtex píše:
Zvolil si si správnu verziu update? Ja som použil UK a problém sa zatiaľ neobjavil.
Napoprvé jsem dal US (stejně jako 1.1.0.15) a pak jsem zkusil UK (až sem se divil že mi povolil obojí update) ale efekt je stejný... :?

Sayboot píše:
Semtex píše:
:? asi ti nezostaen iné, než obligátne "vyhnať na stromy a začať znova".
Taky o tom uvažuju (udělám to hned, co vyjde Archonage) a doplním balíkem módů, který sbírám pěkně dlouho. Akorát při instalaci toho patche mi to samo nainstalovalo jakýsi Games for Windows Live a vůbec nevím k čemu je to dobry?!

Semtex píše:
Malo by umožniť nejakú komunikáciu cez LIVE, zrejme stahovanie oficiálnych doplnkov a podobne...

Sayboot píše:

Vyřešeno! Stačilo přes Mod Manager dát Fallout3.esm jako první modul, který se načte, pak čeština.esp a nakonec všechny stažený módy... Trapas :oops:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:18 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
jira.vl píše:
Ahoj Lidi, mám problém a doufám že by mi někdo mohl poradit.
Koupil sem si ORIGINAL Fallout 3, nainstaloval vše OK.
Autorun normálně naběhne,všechno nastavim pohoda,ale bohužel hra se mi spusti jen tak 1 z 7 pokusů o spuštění.
Když se hra nepustí vyžaduje tvrdý restart,nic nereaguje, žádná hláška nic.
Když se spustí, tak jde v pohodě klidně 5 hodin v kuse.
Na podpoře CENEGY mi chytráci poradily odinstalovat virtualni mechaniky a nainstalovat novy patch a instalovat SP3 na XP. Kromě instalace SP3 na XP sem všechno udělal a stejně nepomohlo - podpora hadr.
Poštím to na AMD ATHLON X2 5000+ 3GHz,2GB ram 800MHz, GeForce 8800GTS 512 nejnovější ovladače. Win XP SP2.
Příště to stáhnu hodim crack a když to nepujde tak to smažu a nebudu nasranej,ale 1200 vyhodit z okna,to si asi může dovolit málo kdo.S žádnou jinou hrou problém nemám.

Nevíte PROSÍM někdo co stím ?
Hra vypadá užasně a rád bych ji hrál.

jira.vl píše:
Nazdar Lidi,
Tak sem nahral codec klcodec453f.exe a zatím se mi nestalo že by se to nespustilo. Problém vyřešen. Díky

--------------------------------------
chekotay píše:
Nicméně mě aktuálně hra padá, když vylezu z Megatonu (ještě že z něj se dá fast travelovat :-) ) ale bohužel i když vylezu z garáže s V112, a odtud se ft nedá :?

chekotay píše:
Výborně, pomohlo vypnout antialising (no to samo o sobě moc ne), a hlavně vypnout tu druhou srandičku. Hra sice vypadá hůř než QuakeI blahé paměti, ale spadla jednou za tři hodiny, což je zlepšení zhruba o 10 000% :ano:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:26 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Etienne de Alsike píše:
RaptorII píše:
Ahoj prosím kohokoliv o radu ....

Mám origo hru F3 instalace bezproblémů, po spuštění najede do menu a po kliknutí "Nová hra" to spadne a vyflusne to klasickou tabulku o odeslání chyby .....

zkusil jsem nastavit požadavky na minimum pustit hru jako admin nainstalovat nejnovější kodeky a nic .... furt to samé

prosím poraďte :(


Ono ještě záleží na použitém OS. Kámoš má stejný notebook jako já, ale kdovíproč si na něj dal XP a Fallout 3 mu padá, já používám Win 7 beta a nespadl mi ještě ani jednou (ťuk ťuk pro jistotu :-) ). Každopádně univerzální rada zní: nainstalovat nejnovější ovladače pro všechno (GK, čipset, zvukovku etc), aktualizovat OS (v mnoha případech důležitější než ovladače), aktualizovat hru, defragmentovat disk a otestovat ho na chyby, zrušit případné přetaktování čehokoliv.

Jo a co se týče kodeků, tak když už, tak používat pouze jeden balík, také se mi stalo, že mi kdosi tvrdil, že mu film ode mě nejede, pak se ukázalo, že měl nainstalováno několik různých balíků kodeků, pak se není co divit :-D

smejki píše:
Zkus - spuštění v okně, přidat výjimku fallout3.exe do kodeku ffdshow, cracknout...
a taky nám sděl svou konfiguraci, ty ucho :!:

-----------------------------------
Mik_czech píše:
Za dobu co jsem se pokousel dostat z Vaultu 101 me to spadlo 3x...
Konfigurace pc - c2d 2,6Ghz, 4GB ram, 8800GT, Win Vista, original f3

Zkousel jsem následující:

1) Nové kodeky
2) Vypnout AA
3) Zmenit rozliseni
4) Zabit spravce
5) Cracknout hru
6) Patchnout hru
7) Reinstal hry
8) Reinstal directx


Vysledek je stale stejny... Dale jsem zkousel hru nainstalovat na secondarni system winxp a stale pada... uz nevim co dal... nejaky napad?

smejki píše:
Pod Vistama mi to běhalo až extrémě stabilně, na XP ne. Zkus to sputit ve window modu (v XP to pomohlo) . dále v nastavení kodeků ffdvideo dej pro Fallou3.exe výjimku (:arrow: nepoužívat kodek pro tento program) :idea:

EDIT - Ještě jsem slyšel, že má fallout3 někdy problém, pokud je nainstalovanej na systémovým disku (defaultní cesta). Zkus ho hodit na jinej svazek

Sayboot píše:
Třeba má Mik_czech vira, nebo vadnou desku čí grafiku. Kdo ví. Ještě zkus promazat registry a všechno co se dá programem CCleaner :idea: Doporučuji :ano:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:28 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Mort píše:
Marek159:

Googlil som pre teba, a co som nenasiel:

Citace:
# Pikol — November 2, 2008 @ 5:37 pm

“Failed to initialize renderer”

ok, i figured out that.
properties on fallout3.exe, play in 640×480 256collours.

the game will run, and later you can change the ressolution and stuff.


co v preklade znamena, ze vyskusaj, kliknut pravym na fallout3.exe, daj vlastnosti(properities), list kompatibilita, klikni v poli obrazovka na 256 farieb a na 640×480 rozlisenie.

ak by nefungovalo,povedz, mozno pogooglim este viac, ale ak ti vypise chybu, ze "cannot run in windowed" alebo take nieco, a na konci bude ze "adapter" a "not supported" znamena to, ze si musis kupit novu grafiku, alebo hladat nejake ine riesenie.

moj tip: tvojej grafickej karte sa zmenili ovladace tym, ze si preinstaloval windows, cim si zrejme zmenil nejaky parameter pre spustenie Fo3. Ak mas najnovsie ovladace, skus nainstalovat tie z CDcka ku karte, ak nemas, skus stiahnut a nainstalovat tie z netu.

Fo zdar.

Sayboot píše:
:arrow: Fallout Mod Manager

Seřaď soubory v tomto programu tak, aby byl fallout3.esm jako první, pak čeština (jestli používáš), pak Anchorage.esm a nakonec všechny módy *.esm....

Jinak samozřejmě nejnovější ovladače grafiky!

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:31 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
tatkosmolko píše:
Sayboot píše:
tatkosmolko píše:
mam problem!po dvojtyzdnovom hrani falloutu 3 sa mi zacalo diat ze mi hra pri zapnuti nenabehla a ostala len cierna obrazovka a musel som restartovat natvrdo,ked mi hra uz aj nabehne stava sa ze pri savu (najcastejsie autosavu) sekne hra a musim tvrdy restart no a ked sa mi hra uz aj spusti tak sa niekedy pri dialogu alebo v hre zasekne a musim restart natvrdo....reinstaloval som pc a zatial die normalne ale bojim sa ze sa to neskor vrati.Nejaka rada?


Krásný popis a teď to důležity. Jakou máš verzi Fallouta 3 (EN/US nebo RUS), máš nainstalovaný poslední patch, používáš módy...?

A jinak zkus si complem prohnat nějakyho antivira, jestli ti to začalo dělat z ničeho nic...


Mam anglicku verziu s nainstalovanym patchom 1.1.0.35 nepouzivam mody a mam tam hodenu cestinu


Ani Operation: Anchorage máš? Nainstaluj poslední patch 1.4.0.6 UK

Sayboot píše:
tatkosmolko píše:
a pojdu mi save ked tieto veci tam dam?

Ano, půjdou... Pro jistotu zálohuj.


Sayboot píše:
tatkosmolko píše:
no tak to skusim a este jedna vc ked si stiahnem cestinu a dam ju do data tak v hre sa mi pismenka zobrazuju zle a pise mi to pri tej cestine ze mam pepisat nejake fonty v jednom subore v C/document and settings ....no ked to spravim pisu ze to uz tak vyzerat nebude lenze ked to prepisem tak sa mi hra nespusti a napise error


Ty máš češtinu s installem? Najdi si někde češtinu typu mód, kde jen nakopíruješ soubory s češtinou a potvrdíš v launcheru jako mód... Je to spolehlivější. A chyba v cz není doufám jen u písmen ,,h" a ,,ý".

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:36 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Erikci píše:
Sayboot píše:
Erikci píše:
Zdravim pani potreboval by som poradit nakolko uz stracam nervy. Normalne si spustim hru zacnem hrat vsetko FULL res:2560x1600 (moja zostava: Core i7 2,66@3,6GHz, GTX295, 3GB tripple chan.) vsetko ide OK fps 50-60 pokym si neotvorim PIP-BOY alebo nevstupim do inej lokacie a fps klesnu na 10-15. Ked vypnem AA tak stym nemam problem ale po zapnuti ci uz 2,4 alebo 8 je to jedno hned sa to vsetko neskutocne spomali. Je to chyba hry pretoze presne tento isty problem som mal aj na starej karte 8800ULTRA mate niekto podobny problem? Mam najnovsie ovladace, najnovsi DX, najnovsi patch na FO3


Zkus si optimalizovat compl pomocí TuneUP... Defragmentace, pročisti RAMku atp. Nebo shoď to šílený rozlišení :roll:

PC mam precistene pouzivam TuneUp utilities a rozlisenie nemozem zhodit pretoze mam 30" LCD a vsetko nizsie ako 2560x1600 vyzera otrasne, ale to nie je chyba v tom pretoze ako hovorim robilo mi to iste aj na starej karte 8800ULTRA vtedy som mal este 24"LCD teda rozlisenie bolo 1920x1200 a robili to stale.

Erikci píše:
Pouzivam XPcka. Jedna sa mi o to. Keby to islo hned 10-15 fps tak som ticho OK nestiha to PC znizim detaily a som ticho :) ale ono to ide zo zaciatku OK vsetko to stiha az pokym to teda nezblbne...Na nete som sa docital ze ma presne tento isty problem dost ludi len nikde ziadne riesenie. Len vypnut AA :?

Sayboot píše:
Erikci píše:
Sayboot píše:
A vypnutí AA nepomáhá? Jo... Originál nebo pirát? 8) Tak či tak... Použij crack.

Ked vypnem AA tak je vsetko v poriadku ale ja to chcem mat zapnute nevyzera to potom najlepsie ale asi sa budem musiet uspokojit aj s vypnutim vyhladzovanim. A mam orig ale mam crack to som tiez skusal ci to neovplivni ale to je to iste.

Myslíš, že tu bude nějáká výjimka která našla řešení a široko daleko to nikomu neřekla? :lol: Kýčovej AA nech vypnutej (podle mě przničí textury a dělá z nich sladky, kulaty, rozmazany, přesvětleny a překontrastovany něco, seká hru, žere FPS). Není důvod ho mít zapnutej :!:

smejki píše:
Erikci: mě to dělá něco podobnýho. značně pomohlo spuštění v okně (můžeš tak vzít i to nižší rozlišení). dále dej výjimku do ffdshow kodeků pro fallout3.exe. pak dej report

Erikci píše:
Citace:
Erikci: mě to dělá něco podobnýho. značně pomohlo spuštění v okně (můžeš tak vzít i to nižší rozlišení). dále dej výjimku do ffdshow kodeků pro fallout3.exe. pak dej report

Takze skusil som to sputit vo window mode 1920x1200 a te problem som eliminoval ale zacalo to robit ine problem. Mam kodeky K-Lite spustil som si ffdshow configuration kde tam mozem pridat vynimku??

Sayboot píše:
Mám XP Codec pack a šlape perfektně!Zádyn vyjímky nepotřebuješ. Pozor! Nemíchat s K-Lite ani ničím jiným... K-Lite nebyl stabilní.

Erikci píše:
Takze s radostou vam mozem oznamit ze som problem vyriesil. Problem je ze moja karta je multi-gpu teda nainstaloval som program nHancer a nastavil som AA ale cez SLI, vypol som tiene a vsetko zrazu slape ako hodinky :) Kazdopadne dakujem za ochotu riesit tento moj problem.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:40 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3650
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
AlterEggo píše:
Ahoj
Mám problémy se spuštěním f3. Mám originálku cz verzi.
Po vložení dvd se nic nestane, fajn najdu si setup.exe a instalace jede.
Když vše nainstaluju, kliknu na fallout launcher a napíše mi to chyba při vykonávání programu. Tak zkusím fallout. exe, prozměnu se nestane vůbec nic
Sad
Mám xp sp2, direct 9c, 2 játrovej proc. 4 gb ram, ge force 7300
Poradí mi někdo? Díky předem



- Naistaluj si patch 1.5!
- SP3 na XP jsou taky dobrá věc!
- Crack! Tam bude játro pudla :idea: Ten si stáhni i když máš originál nebo piráta! Bohužel je stabilnější než originální exe soubor.
- Možná taky bude chyba v játrovým procesoru :lol:

---------------------------------
Sayboot píše:
Mareckin1911 píše:
Zdravím
nahral jsem si novej patch 1.5 do F3 . Ve hře mám celkem dost modů a mám oba datadisky nainstalovane . Všechno jelo tak jak má ale až jsem nahral patch 1.5 tak ted když chci ve hre vstoupit do nějakého např domu tak se to začne načítat a spadne to . Nevíte co stím ? Zkoušel jsem to spustit bez těch modů a jelo to ale pokud je zapnu tak to zase nejede. Nejde to nějak opravit nebo neopraví to nějakej crack bo něco takového ?
Díky

smejki píše:
tak je spouštěj postupně a testuj, kterej dělá binec

Pořád dokola. Používáš FMM a FOSE :?: Pokud jo, reinstall. Crack tyhle věci moc neopravuje....

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny