Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je pon čer 26, 2017 2:47 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2012 6:00 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř úno 15, 2012 2:04 pm
Příspěvky: 6
Aha, takže jsem hru koupil od nesprávného distributora?
A češtinu bych si klidně zakoupil, ale ta možnost asi není. Takže mě neházej do 1 pytle se zlodějema... M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2012 6:40 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
neházim, vysvětluju.
Hra na steamu nemá češtinu, což je i v popisu produktu. Pokud čmajzneš češtinu jinde, nikdo ti podporu nezaručí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2012 6:43 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř úno 15, 2012 2:04 pm
Příspěvky: 6
A koupit se tedy nedá? Cenega je tedy dosti nepružná... 2 roky stará hra a takovejch jako jsem já budou desítky..m.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2012 8:20 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Nevím, zkus jim napsat. ::scratch
docela jsem zvědav na jejich reakci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned úno 19, 2012 6:22 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned lis 20, 2011 7:43 pm
Příspěvky: 1
No když tak koukám jak to tady řešíte, tak já si koupil originál v češtině plus ještě datadisk The pitt and operace Anchorage a taky mi to padá :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned úno 19, 2012 8:26 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř úno 15, 2012 2:04 pm
Příspěvky: 6
No, já aspoň vím, že za to může jednoznačně ta čeština, takže jsem trochu ve výhodě. Ale po dlouhé době hraju hru v angličtině a je hezký si dokázat, že jsem toho zas tolik nezapomněl...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pon úno 20, 2012 9:54 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon úno 20, 2012 9:39 am
Příspěvky: 1
Ahoj, koupil jsem si nedavno fallout3 a hned mam problemy. Nejdriv mi cd-rom nenasla cestu, i kdyz jsem ji vymenil tak to neslo :(
Vyresil jsem to obrazem disku a zapinam to pres Nero. A ted dalsi problem, pri nacitani lokaci se mi hra sekne a slysim pouze zvuky.
Brachovi to jede uplne v pohode, Prosim vas, co mam delat? Priklad svoji sestavu PC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pon úno 20, 2012 10:25 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv dub 29, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 2
Mám také problém se zamrzaním. Po spuštění nějakou chvíly hraju,a pokud nejsem v dialogu bo v pipboyi, tak se mi kousne obraz. Zvuk běží dál. Musím ji vypnout přes správce úloh. Patche na to nemáji vliv, dělá mi to u každé verze. Zkoušel jsem reinstalnout a hra zas nějakou tu hodinu běží bez problému, ale posléze se mi to zase začne kousat. PC: i5 2320 + hd radeon 6850 + 8 Gb RAM ... běží ve Win7 64x . Prosím o radu ?? Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pon úno 20, 2012 10:35 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
problém multijader
řešení here viewtopic.php?p=31322#p31322


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte úno 21, 2012 12:08 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv dub 29, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 2
díky moc ::rock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 11, 2012 4:01 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát kvě 11, 2012 2:49 am
Příspěvky: 1
Zdravím. Jsem asi pěkná LAMA, ale už fakt nevím co dělat. Mám Fallout 3 GOTY ( samo v CZ vezi ) a chtěl jsem si přidat do hry FOOK 2 mód. Každopádně mám potíže s padáním po nainstalování, kdy jsem normálně pokračoval na posledním SAVE. Chyba nastane, když za chvilku povýším na 12level postavy a vyberu nějaký vylepšující perk. V tom okamžiku se mi hra sekne a musím jí ukončit přes správce úloh.

Mám nainstalovaný FOOM a přeskládal jsem vše podle návodu. ArchiveInvalidation mám taky spuštěný, ale potíže mám s FOSE, který mi hlásí chybu CRC=1D77AB00, respektive, že nezná moji verzi F3?! Poradíte mi, co mám dělat, respektive jak to rozběhat. Jinak jsem už použil návod na přenastavení pro čtyřjádrové CPU, takže tím by to být nemělo. Projistotu tady je můj HW : CPU AMD Phenom II X4 955 BE ; RAM 8GB 1333MHz ; GPU AMD Sapphire HD6870Flex 1GB/DDR5/256bit. ; OS Win 7 Ultimate 64bit .

Podle mě jsem asi něco neudělal s tím FOSE ( jenom jsem ho překopíroval do adresáře s hrou ).

Můžete mi někdo pls pomoci? Klidně i po Skypu - předem díky za veškerou pomoc. Jinak jestli můžete hoďte mi nějaký linky na návody pro ty 3 prográmky na modifikace pro F3. Nějak jsem moc nepobral hl. FOSE a ArchiveInvalidation - dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2012 11:14 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Tohle fook dělá. musíš s ním začít úplně novou hru. propříště čti readme


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problém s FOSE
PříspěvekNapsal: stř čer 06, 2012 7:24 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř čer 06, 2012 7:15 pm
Příspěvky: 2
Ahoj mám problém, koupil jsem si Fallout 3 GOTY a chtěl jsem si tam dát mód který ale vyžaduje FOSE kdyz sem ho tam nainstaloval tak mi to napíše chybu CRC=1D77AB00 a že mam prej neznámou verzi Fo3
jediný řešení bylo naintalovat Fo3 GOTY zalohovat DLC a odintalovat a pak nainstalovat Fo3 (s patchem 1.0.0.15) a jen tehdy mi FOSE fungoval jenze sem chytnul vir a přišel tak všechny data na harddiscu (tudíš reinstalace Win 7) a pak jsem zjistil že CD Fo3 mi prasklo
a tak mi zbylo jen GOTY.
tak prosím jestli někdo víte jak tenhle problém opravit tak mi prosím napište.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát čer 08, 2012 6:16 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
pokud si mel normalni F3 propojeny se streamem tak stahuj pokud ne a nikdo ti nenapise funkcni reseni tak taky stahuj (if you know what i mean)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s FOSE
PříspěvekNapsal: pát čer 08, 2012 2:50 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
SaonCZ píše:
Ahoj mám problém, koupil jsem si Fallout 3 GOTY a chtěl jsem si tam dát mód který ale vyžaduje FOSE kdyz sem ho tam nainstaloval tak mi to napíše chybu CRC=1D77AB00 a že mam prej neznámou verzi Fo3
jediný řešení bylo naintalovat Fo3 GOTY zalohovat DLC a odintalovat a pak nainstalovat Fo3 (s patchem 1.0.0.15) a jen tehdy mi FOSE fungoval jenze sem chytnul vir a přišel tak všechny data na harddiscu (tudíš reinstalace Win 7) a pak jsem zjistil že CD Fo3 mi prasklo
a tak mi zbylo jen GOTY.
tak prosím jestli někdo víte jak tenhle problém opravit tak mi prosím napište.
Děkuji

Saon, věc neni tak jednoduchá, ale myslim má to řešení. Problém s FOSE nebude v DLC, ale v souboru: Fallout3.esm. FOSE pravděpodobně hledá soubor o velikosti 288 771 262 bajtů (to je velikost jak ve verzi EN, tak v F3-CZ) , ale GOTY CZ má 288,745,766 bajtů (zkontroluj to). Rozdíl ve velikostech je způsoben tím, že v GOTY byly engl. texty nahrazeny českými, takže ani nemáš soubor: czech.esp.
1) musel by si sehnat soubor: Fallout3.esm = 288 771 262 bajt
2a) buď taky sehnat soubor: czech.esp, ale tady je problém - jaký. Původní o velikosti 13,390,563 byl dělanej před DLC a špatně si s nima rozumí. Ten, co je zde na Brahmíně ke stažení sice funguje správně, ale asi jen s neofic. češtinou do Broken Steel a Ty máš v GOTY češtinu v BS opět přímo nahrazenou v master souboru BS.
2b) nebo přes GECK vyexportovat všechny texty ze souboru: Fallout3.esm z verze GOTY a naimportovat je do nového!!! souboru, který bude češtinou do základní hry.
Já bych volil tuto možnost. Čeština v GOTY byla dělaná, nebo aspoň upravená pro všechny DLC, takže věřím, že řeší bugy ze sólo verze základní hry.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny