Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je úte čer 18, 2019 11:56 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:41 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3882
Bydliště: † Telenom
lameb0y píše:
Ahoj, mám podobnej problém. Naistaloval jsem si Broken Steel, naloadoval pozici v bratrsvu před misí s útokem na čističku.

Pokecám, vypustěj robota, vylezu ven na nádvoří citadely a běžim směrem ven, kde má čekat robot s armádou. Loading a prd. Konec spadne to windows.

Tak jsem se přes mapu přesunul pryč a poté zpátky z citadele. Venku stojí robot a army, vše v pohodě. Rozjede se bitva, až na to, že jsou tu nějaké nové věci, které mi to nebere. Místo zbraní vidím vykřicníky (!) apod. Nicméně v půlce to stejně spadne.

Tudíž jsem zkusil, dat obyč fallout, došel jsem do čističky a tam to uložil. Zaplnul Broken Steel, stale se občas objeví (!) nic méně, obětuju se pro dobro, běží outro, následuje 2 Weeks later, objevim se někde a čumim do stropu a nic se neděje. 5min nic, stále jen pohled na strop a nemůžu vůbec nic dělat. Mohl by mi někdo vysvětlit jak je tohle možný??? V čem je problém?

Pro úplnost, patch 1.5 mám. UK i US jsem zkoušel, nez výsledku. Hru mám tu Ruskou verzi s Applocate. (kámoš má stejnou a funguje mu to v pohodě)

Děkuji za rady

Sayboot píše:
Tady de o pořadí načtených módů (rozšíření čili DLC) a na to je program Fallout Mod Manager :idea: Všude ho sem cpu a nikdo ho ne a ne používat :roll:

lameb0y píše:
Ten program na ty mody jsem zkoušel ale nějak jsem to asi nepobral. Nic méně jsem to přes něj zapnul a dělá to to samí. Crack jsem taky zkoušel od Trivium i Reloaded a nic. Prostě to spadne. Když už se zapne datadisk po poslední misi v čisticce, tak je 2 weeks later a nic. Jen čumim do stropu a nemůžu nic dělat. 5min a nic....fakt už nevim proč to padá a proč tam jsou ty vykřičníky :roll:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 21, 2009 10:17 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 20, 2009 11:43 pm
Příspěvky: 5
Dobry den. Zakoupil jsem si hru Fallout 3 a zacal v pohode hrat. Az najednou problem: pri ceste do River city ci jak se to jmenuje potkam najezdniky nebo Jozina z bazin nebo kohokoli jineho a zacnu bojovat. Jakmile chci zamirit a urcim cast tela kam strelit a dam "E" vystrelit, tak mi hra spadne a ukonci se az do Windows, kterej napise ze hra prestala spravne fungovat. Mam nahrany vsechny patche a zkousel jsem to asi milionkrat obejit treba tim, ze jdu s postavou jinou cestou. Nevite nekdo co s tim??? Hru mam original koupenou. Jsem z toho vazne nestastnej. Miluju Fallout od jednicky az do trojky a ted mam po HEHE. Prosim o reakci a dekuju za odpoved. Nepouzivam crack a ani zadnej mod, protoze jsem nenasel kterej by mi pomohl. Dekuju za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 21, 2009 10:19 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Crack :idea: Používáš módy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 21, 2009 10:19 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 20, 2009 11:43 pm
Příspěvky: 5
Omlouvam se za zalozeni noveho topiku (nevedel jsem to).
Nepouzivam ani crack a ani zadny mody, protoze v seznam umodu jsem nenasel zadnej kterej by se tykal meho problemu. Hru mam original. Crack neco resi? A kdyztak kterej mod? Cetl jsem to cely, ale nic jsem nenasel. Dekuju za odpoved.

Edited by BBF:

Pro uplnost mam: Základní deska GIGABYTE EP43-DS3 - P43/ ICH10, PCIe x16, DDR2 1200, SATA II, USB2.0, GLAN, FW, ATX, 8ch audio, sc775. Procesor INTEL Core 2 Quad Q8200 - 2,33GHz, 1333MHz FSB, 2x 2MB cache, socket 775, EM64T BOX (Kentsfield). Grafická karta GIGABYTE N26-896H-B, 896MB DDR3 (1998MHz), NVIDIA GeForce GTX260 (575MHz), PCIe x16, SLi, 448bit, 2xDVI. Operační paměť 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 CL5 KINGSTON BOX. OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 32-bit Edition CZ.

Ono je dole tlačítko editovat, takže můžeš to co jsi zapomněl, klidně dopsat...\\B


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 21, 2009 12:23 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
fragile212 píše:
Omlouvam se za zalozeni noveho topiku (nevedel jsem to).
Nepouzivam ani crack a ani zadny mody, protoze v seznam umodu jsem nenasel zadnej kterej by se tykal meho problemu. Hru mam original. Crack neco resi? A kdyztak kterej mod? Cetl jsem to cely, ale nic jsem nenasel. Dekuju za odpoved.

Edited by BBF:

Pro uplnost mam: Základní deska GIGABYTE EP43-DS3 - P43/ ICH10, PCIe x16, DDR2 1200, SATA II, USB2.0, GLAN, FW, ATX, 8ch audio, sc775. Procesor INTEL Core 2 Quad Q8200 - 2,33GHz, 1333MHz FSB, 2x 2MB cache, socket 775, EM64T BOX (Kentsfield). Grafická karta GIGABYTE N26-896H-B, 896MB DDR3 (1998MHz), NVIDIA GeForce GTX260 (575MHz), PCIe x16, SLi, 448bit, 2xDVI. Operační paměť 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 CL5 KINGSTON BOX. OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 32-bit Edition CZ.

Ono je dole tlačítko editovat, takže můžeš to co jsi zapomněl, klidně dopsat...\\B


Takže si někde stáhni crack (ano, i když máš originál) protože je stabilnější :idea:

Některé problémy řeší tzv. utility a ne módy. Modifikace upravují herní svět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 12:24 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 20, 2009 11:43 pm
Příspěvky: 5
Vsechno vyzkouseno. Hra mi jde rychle i na max.rozliseni a necukne. Ale jakmile dam VATS a nebo (to je novinka, kterou jsem predtim nezkousel) se priblizim k oku enklavy (takova ta letajici sonda) a chci si ho prohlednout, tak to vyskoci do windows a napise ze program fallout prestal pracovat spravne a hleda se reseni problemu, ktere se nikdy nenajde a musim to ukoncit pres spravce uloh. Na LOW a MEDIUM to normalne bezi, takze podle me problem s grafikou, ale nevim jakej. Vsechno mam aktualni. Hra je CRACKla a napatchovana a proste nic nepomaha. Je tam nakej konflikt neceho s necim a ja nejsem odborník abych to byl schopnej najít. Pekne me to sere, ze uz jsem i sprostej. Nekdo mi radil prejmenovat falloutlauncher.exe na obilion.exe to taky nepomohlo. Zacinam z toho bejt zoufalej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 12:50 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
fragile212 píše:
Vsechno vyzkouseno. Hra mi jde rychle i na max.rozliseni a necukne. Ale jakmile dam VATS a nebo (to je novinka, kterou jsem predtim nezkousel) se priblizim k oku enklavy (takova ta letajici sonda) a chci si ho prohlednout, tak to vyskoci do windows a napise ze program fallout prestal pracovat spravne a hleda se reseni problemu, ktere se nikdy nenajde a musim to ukoncit pres spravce uloh. Na LOW a MEDIUM to normalne bezi, takze podle me problem s grafikou, ale nevim jakej. Vsechno mam aktualni. Hra je CRACKla a napatchovana a proste nic nepomaha. Je tam nakej konflikt neceho s necim a ja nejsem odborník abych to byl schopnej najít. Pekne me to sere, ze uz jsem i sprostej. Nekdo mi radil prejmenovat falloutlauncher.exe na obilion.exe to taky nepomohlo. Zacinam z toho bejt zoufalej.

Prostě vypni Antialiashing. Přes SZ sem ti napsal postup :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 12:52 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
řešils zákaz ffdshow videokodeku a zkoušels spouštěná hry v okně?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 12:54 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Smejki píše:
řešils zákaz ffdshow videokodeku a zkoušels spouštěná hry v okně?

Řešil. Řešili sme to přes SZ, dej mu čas... Otestuje AA a pak dá vědět :cool:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 1:04 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3882
Bydliště: † Telenom
Tak sem pak potom hoďte řešení a/nebo co nepomohlo.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 1:31 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
viky píše:
Tak sem pak potom hoďte řešení a/nebo co nepomohlo.

:oops: Až teď mi došlo sem vypisovat to podstatny z řešení nejrůznějších chyb přes ICQ. A bylo toho hodně :P

Jj, napíšu to sem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned kvě 24, 2009 10:42 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 20, 2009 11:43 pm
Příspěvky: 5
Takze nepomohlo vubec nic. Hra stale pada jakmile zacnu pozivat VATS v pustine. Nevim jak dal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pon kvě 25, 2009 8:03 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
fragile212 píše:
Takze nepomohlo vubec nic. Hra stale pada jakmile zacnu pozivat VATS v pustine. Nevim jak dal.

Tak ho nepožívej :mrgreen: Který z DLC máš? A mód tam opravdu žádnej nemáš? Visťáci, pomožte mu... :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř kvě 27, 2009 11:06 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 20, 2009 11:43 pm
Příspěvky: 5
Nepiuzivat VATS jsem zkusil, ale spadne to kdyz si chci neco hybajiciho prohlednout pekne z blizka....takze hraju na MEDIUM detaily.....hruza nevim co je DLC....jsem z toho unavenej...dekuju za typy...asi mi neni pomoci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 28, 2009 7:20 am 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3882
Bydliště: † Telenom
DLC je rozšíření, The Pitt, Operace Anchorage a Broken Steel.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny