Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je stř čer 19, 2019 12:49 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 28, 2009 9:00 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
viky píše:
DLC je rozšíření, The Pitt, Operace Anchorage a Broken Steel.

+ Point Lookout (červen 2009) a Mothership Zeta (červenec 2009) :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: padání hry - spuštění nové hry
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 1:18 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
zdravím, už dřív jsem F3 hrál na starém počítači... A teď když jsem si koupil nový, tak mi to při spouštění nové hry spadne... :( nevím už co s tím, zkoušel jsem různé nastavení detailů, nové ovladače snad všeho, mám patch 1.5 UK a Win7. Sestava: AMD X2 5200+ 2.7GHz, GK ATI Radeon 4830 512 blabla, deska Gigabyte GA-M720-US3, 4096 MB Ram Corsair... prosím nějaké napady?

omlouvám se za založení nového topicu...

edit: Když chceš něco dodat, použij tlačítko edit a ne citovat. Přesunula jsem to tam, kam to patří. :-) V.

edit: dík :-)


Naposledy upravil pngi dne úte čer 23, 2009 4:44 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: padání hry - spuštění nové hry
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 3:36 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 15, 2009 3:56 pm
Příspěvky: 59
tak s timhle neporadim...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 3:53 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3882
Bydliště: † Telenom
Vyzkoušels rady v tomto topiku?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 4:45 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
viky píše:
Vyzkoušels rady v tomto topiku?


zkoušel, teď zkusím najít nějakej save...
edit: tak to taky nejde, zkousel jsem nacist megaton... a dumpton circle nebo jak to je...


Naposledy upravil pngi dne úte čer 23, 2009 4:59 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: padání hry - spuštění nové hry
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 5:01 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
pngi píše:
zdravím, už dřív jsem F3 hrál na starém počítači... A teď když jsem si koupil nový, tak mi to při spouštění nové hry spadne... :( nevím už co s tím, zkoušel jsem různé nastavení detailů, nové ovladače snad všeho, mám patch 1.5 UK a Win7. Sestava: AMD X2 5200+ 2.7GHz, GK ATI Radeon 4830 512 blabla, deska Gigabyte GA-M720-US3, 4096 MB Ram Corsair... prosím nějaké napady?

omlouvám se za založení nového topicu...

edit: Když chceš něco dodat, použij tlačítko edit a ne citovat. Přesunula jsem to tam, kam to patří. :-) V.

edit: dík :-)

Win 7? tomu bych zatím moc nevěřil. dej si tam eXtraPower nebo Visty


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: padání hry - spuštění nové hry
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 5:03 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
Sayboot píše:
pngi píše:
zdravím, už dřív jsem F3 hrál na starém počítači... A teď když jsem si koupil nový, tak mi to při spouštění nové hry spadne... :( nevím už co s tím, zkoušel jsem různé nastavení detailů, nové ovladače snad všeho, mám patch 1.5 UK a Win7. Sestava: AMD X2 5200+ 2.7GHz, GK ATI Radeon 4830 512 blabla, deska Gigabyte GA-M720-US3, 4096 MB Ram Corsair... prosím nějaké napady?

omlouvám se za založení nového topicu...

edit: Když chceš něco dodat, použij tlačítko edit a ne citovat. Přesunula jsem to tam, kam to patří. :-) V.

edit: dík :-)

Win 7? Hm. Tak to nevím... Zkoušels crack? POužíváš módy či DLC?


mody ani DLC nepouzivam... je to ciste nainstalovana a opatchovana hra. Vlastne se nedostanu ani do hry... jen menu, pak chvili loading a konec...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 7:14 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
toudi_sk píše:
Casino píše:
Win 7 mysli Windows 7
to je otázka, konštatovanie alebo to niekomu vysvetľuješ? ak áno, tak komu? :shock:

já taky pochybuju, že myslí Win 7. pochybuju, že člověk zjevně takto neznalý si na novým kompu testuje ještě nevyšlá wokna diví se, že mu tam spousta věcí nejde. Ten chlapec má zajisté Visty. Ale rpoč to padá při jakémkoliv nastavení? ::scratch ...

ta hra se jen sekne/spadne, anebo se šprajcne celej počítač?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 8:31 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
Smejki píše:
toudi_sk píše:
Casino píše:
Win 7 mysli Windows 7
to je otázka, konštatovanie alebo to niekomu vysvetľuješ? ak áno, tak komu? :shock:

já taky pochybuju, že myslí Win 7. pochybuju, že člověk zjevně takto neznalý si na novým kompu testuje ještě nevyšlá wokna diví se, že mu tam spousta věcí nejde. Ten chlapec má zajisté Visty. Ale rpoč to padá při jakémkoliv nastavení? ::scratch ...

ta hra se jen sekne/spadne, anebo se šprajcne celej počítač?


Dekuju, ze jsi pouzil termin "zjevne"... nemyslim si o sobe, ze jsem co se tyce IT neznaly :P neznaly jsem co se tyce teto hry... A kupodivu ja neznalec opravdu "testuji" WINDOWS 7 a to konkretne build 7137 a ne Visty. Jenze zatim jsem s zadnou hrou ani s nicim jinym problem nemel - tzn. ze mi spousta veci jde. Prosim neodsuzujte hned kazdeho, kdyz o nem moc nevite, dik :) Btw. predpokladam, ze ten problem s padanim F3 asi nikdo neobjasni :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 8:58 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
sorry. byly to jen myšlenkové pochody, které vzaly v potaz kadenci výskytu technických nemětelů, kteří se tu stále na něco ptají. vážně bych to vsadil jen na ty Win7. koukni po bethesdích fórech, jestli tam někdo řeší právě Fallout 3 na Win7 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 9:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
Smejki píše:
sorry. byly to jen myšlenkové pochody, které vzaly v potaz kadenci výskytu technických nemětelů, kteří se tu stále na něco ptají. vážně bych to vsadil jen na ty Win7. koukni po bethesdích fórech, jestli tam někdo řeší právě Fallout 3 na Win7 :wink:


to je v pohodě :) nejaka fora uz jsem prolez, nekde pisou, ze to jde bez problemu, nekde ze ne... jenze buildy atp. se nedoctes... kaslu na to. treba to spravi jeden z dalsich patchu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř čer 24, 2009 9:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 23, 2009 1:08 pm
Příspěvky: 6
Sayboot píše:
Mrmly mrmly mrmly...
Crack už zkoušels? :?: :idea:


Nemam origo :) a vim, ze i na origo je crack stabilnejsi... zkousel teda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned čer 28, 2009 2:09 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned čer 28, 2009 2:00 pm
Příspěvky: 4
Zdravím, hra mě spadne vždy, když vycházím z Enklávy a jdu do Citadely, jakmile dojdu před Citadelu, hra při pokusu o QS spadne a to i když chci vejít. Hra mi předtím vůbec nepadala. Patch mám 1.5 a crack od Vitality

HW: Intel E8400 Duo (3 Ghz), 4 GB RAM, Radeon HD3870

seznam módů

Díky za rady.

EDIT: Zapoměl sem, že tam mám ještě HD textury a vypínač intra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned čer 28, 2009 11:47 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Bhaall píše:
Zdravím, hra mě spadne vždy, když vycházím z Enklávy a jdu do Citadely, jakmile dojdu před Citadelu, hra při pokusu o QS spadne a to i když chci vejít. Hra mi předtím vůbec nepadala. Patch mám 1.5 a crack od Vitality

HW: Intel E8400 Duo (3 Ghz), 4 GB RAM, Radeon HD3870

seznam módů

Díky za rady.

EDIT: Zapoměl sem, že tam mám ještě HD textury a vypínač intra

Musím tě pochválit, protože podle screenů a toho co píšeš vím, že máš poctivě vše, co je tu psáno a pročítals to ::ano

Je docela možny, že pád dělají ty textury a obávám se, že těch se zbavíš jen přeinstalováním celyho Falloutu. Zkus nechat jen položky fallout3.esm, brokensteel.esm, czech.esp a postupně přidávat módy a zkoušet krizovej úsek přejít.

Další variantou je, žes tam dal některy modifikace později, než začals hrát novou hru... Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 10:00 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned čer 28, 2009 2:00 pm
Příspěvky: 4
Taky si myslím, že to budou ty textury...zapínat/vypínat módy už sem zkusil...vlastně se zkoušel snad všechno včetně zvyšování/snižování RAMky v ini...mno reinstall to snad vyřeší...

Každopádně díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny