Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je stř čer 19, 2019 11:07 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv kvě 26, 2011 4:53 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3882
Bydliště: † Telenom
Budiž to řešeno zde, v tomto topiku.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 9:22 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte říj 13, 2009 2:42 pm
Příspěvky: 30
Bydliště: Písek
Ahoj prosim chci se zeptat bezne nainstaluju Fallouta 3 + hodim do slozky 3 datadisky s cestinou a vsechno relativne jede jak ma , problem je ale ten ze se mi to vzdycky jednou za cas zasekne proste to zamrzne a musim to vypnout pres windows a pak znova pustit.

Vite co s tim ? je to docela otravny a kompem to neni kupoval jsem si novej + windows 7 64b.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 9:32 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Anger píše:
Ahoj prosim chci se zeptat bezne nainstaluju Fallouta 3 + hodim do slozky 3 datadisky s cestinou a vsechno relativne jede jak ma , problem je ale ten ze se mi to vzdycky jednou za cas zasekne proste to zamrzne a musim to vypnout pres windows a pak znova pustit.

Vite co s tim ? je to docela otravny a kompem to neni kupoval jsem si novej + windows 7 64b.

A jak často se to kousne? Jednou za 2 hodiny? Jestli tak nějak, tak to ani neřeš, to je bolest hry.
FNV je na tom trochu lépe, ale jak přibývají DLC a mody, začíná to padat a kousat se taky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 9:42 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte říj 13, 2009 2:42 pm
Příspěvky: 30
Bydliště: Písek
No prave je to docela casty a taky jak kdy.Jednou to vydrzi hodinu a pak treba jako pred chvili v ulicce stesti nebo jak se to v tom simulatoru jmenuje jsem nemohl vlest ani do baraku pokazdy jak jsem tam vlez tak se to kouslo.

Tak jestli nevis tak to zkusim preinstalovat a dat tam tech datadisku co nejmin (spis jen ty co hraju aktualne jako Anorchage kde ted jsem a zaklad Broken steel)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 10:09 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Anger píše:
No prave je to docela casty a taky jak kdy.Jednou to vydrzi hodinu a pak treba jako pred chvili v ulicce stesti nebo jak se to v tom simulatoru jmenuje jsem nemohl vlest ani do baraku pokazdy jak jsem tam vlez tak se to kouslo.

Tak jestli nevis tak to zkusim preinstalovat a dat tam tech datadisku co nejmin (spis jen ty co hraju aktualne jako Anorchage kde ted jsem a zaklad Broken steel)

Reinstal skoro nikomu nepomohl, co lidi psali, tak nastavit hru, aby využívala jen 2 jádra procesoru a změna zvukových kodeků. Snížení rozlišení a detailů paradoxně vedlo k horšímu. Neni univerzální rada, jde ty errory jen omezit, ale né se jich zbavit. Číst celej opic Padání hry je ůnavný, ale aspoň něco projdi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 10:12 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte říj 13, 2009 2:42 pm
Příspěvky: 30
Bydliště: Písek
Aha Diky moc.Zkusim to poresit hlavne ze je to normalni ze neni problem nekde u me.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 10:22 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Anger píše:
Aha Diky moc.Zkusim to poresit hlavne ze je to normalni ze neni problem nekde u me.

Ne, není, skoro mi to připadá, že čím lepší železo, tím víc potíží. Ještě sem si vzpoměl a je to i vlastní zkušenost. Pokud máš GK od nVidie, tak ovladače řady 18x.xx na Fallouta šly hodně blbě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2011 7:54 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 09, 2011 7:40 am
Příspěvky: 2
Zdravim. Mam problem.

Koupil jsem si originalni verzi Fallout 3 cz. Nainstaloval (už při prvni instalaci mi ani nechtěl najet launcher, že pry mam vložit spravne CD...pomohl reinstal Winu 7) ale když hru hraju ma docela častou tendenci zamrznout a musim vypnout přes manažera. Kdyby se to stavalo jednou za hodinu, tak to překousnu, ale jsou lokace kam jen vstoupim a konec (napřiklad teď v opuštěnem domě v tom simulatoru ve Vault 112)

Mam 4-jadro Intel-i5, Radeon 5770, 4GB DDR3, Win 7 Home 64b.

Zkoušel jsem už par tipu z tohodle topicu: Nainstaloval Patch 1.6, z něho 1.7. Nainstaloal K-lite kodeky. nahodil crack, ubral detaily, zkoušel hrát v okně, na beteshda foru jsem se dočetl že je třeba nastavit v souboru Fallout3.ini počet jader. V moji instalačni složce nikde Fallout3.ini neni (vyhledavani ve Winu mi to potvrdilo), pouze Fallout_default.ini, tak jsem zkusil ten postup na tomto souboru a ani toto nepomohlo. Nemam nainstalovaný žádny datadisk, ani mod. prostě surová hra na patchi 1.7

Pokud ma někdo ještě nějakej nápad, prosim, podělte te se s nim. Být to stahnutá palena hra, tak už ji davno smažu, ale když je to poctivě koupené....

Jo a ještě jeden důležitý dotaz: Má tento problém se zamrzanim i Fallout New Vegas, když to de facto běží na stejném enginu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2011 10:43 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
1) otevřít soubor Dokumenty\My Games\Fallout3\Fallout.ini
2) vyhledat řádek
bUseThreadedAI=0
a změnit ho na
bUseThreadedAI=1
3) za předchozí řádek přidat nový řádek
iNumHWThreads=2 (= počet jader)
4) uložit

to by mělo pomoct


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2011 5:14 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 09, 2011 7:40 am
Příspěvky: 2
Smejki píše:
1) otevřít soubor Dokumenty\My Games\Fallout3\Fallout.ini
2) vyhledat řádek
bUseThreadedAI=0
a změnit ho na
bUseThreadedAI=1
3) za předchozí řádek přidat nový řádek
iNumHWThreads=2 (= počet jader)
4) uložit

to by mělo pomoct

Funguje ! Hraju to už několik hodin a bez zamrznuti. Tento postup jsem vyčetl i na Bethesda foru, jenže mou chybou jsem hledal ten fallout.ini ve složce s nainstalovanou hrou a ono to bylo v dokumentech. Díky za pomoc.
Pro ostatni, pokud mate procesor s více jádry toto pomuže. Zkoušel jsem kodeky, crack, patch, hrat v okně a nic nepomohlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2011 8:20 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 5:38 pm
Příspěvky: 28
Hra mi pri cca každom druhom zapnutí zamrzne, alebo sa zasekne na čiernej obrazovke ešte pred načítaním hlavného menu, a to tak, že musím natvrdo vypnúť PC. Prečo to robí?

inštaloval som všetky patche, v poradí:

Fallout 3 Patch 1.4.0.6 UK
Fallout 3 Patch 1.5 UK
Fallout 3 Patch 1.6 UK
Fallout 3 Patch 1.7 UK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2011 11:14 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř srp 17, 2011 10:30 am
Příspěvky: 3
Zdravim, mam problem s padanim tejto hry a to uz pri prvom ladingu po odkliknuti holej vety "nova hra". Prezeral som si prispevky ktore tu boli napisane a spravil som asi vsetko co som mohol, cize mam nainstalovany K-lite, najnovsi patch a podobne. Hra je original a PC mam: Gtx 580 sli. 4 jadra i7... takze nechapem kde je problem. dost ma to sere lebo vyhadzovat peniaze niekomu kto ma takymto sposobom o ne okrada to som ich radsej mohol pouzit na zachode ako toaletny papier a mal by som z toho blahodarnejsi pocit. Nechapem ze vobec vydavaju tieto hry na trh ked to praktycky vobec nie je dotiahnute do konce. uz som spravil skoro to, ze som celu hru zahodil do kosa lebo som si myslel ze je to vadny jeden vyrobok a chcel som si kupit dalsi (Zarucny som stratil, tak aj z toho som sa chvilku radoval) Pokial mi budete vediet dat aspon malynku radu, rad ju prijmem a budem za to dokonca vdacny, lebo uz pri tom sedim od rana o d siedmej a pomalicky si kratim zivot tymto duchaplnym a sofistikovanym popravovanim nevolneho casu.
Je mozne ze som spravil chybu aj pri postupovani tohoto navodu

1) otevřít soubor Dokumenty\My Games\Fallout3\Fallout.ini
2) vyhledat řádek
bUseThreadedAI=0
a změnit ho na
bUseThreadedAI=1
3) za předchozí řádek přidat nový řádek
iNumHWThreads=2 (= počet jader)
4) uložit

za predchozi radek sa mysli za ten bUseThreadedAI=1 ? Takze by to malo vizerat takto?

iNumHWThreads=2 (a pod nim?)
bUseThreadedAI=1

Pokial ano tak to naozaj hadzem do kosa a nechcem to uz nikdy vidiet.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2011 3:45 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
johny-q píše:
cize mam nainstalovany K-lite.
dej ho do hajzlu a stáhni si CCCP - Combined comunity codec pack. pro sichr pak dej v nastavení ffdshow fallout3.exe do výjimek

johny-q píše:
PC mam: Gtx 580 sli. 4 jadra i7...

mohl by být problém se SLI. jde to nějak zakázat pro konkrétní hru?

johny-q píše:
Je mozne ze som spravil chybu aj pri postupovani tohoto navodu

1) otevřít soubor Dokumenty\My Games\Fallout3\Fallout.ini
2) vyhledat řádek
bUseThreadedAI=0
a změnit ho na
bUseThreadedAI=1
3) za předchozí řádek přidat nový řádek
iNumHWThreads=2 (= počet jader)
4) uložit

za predchozi radek sa mysli za ten bUseThreadedAI=1 ? Takze by to malo vizerat takto?

iNumHWThreads=2 (a pod nim?)
bUseThreadedAI=1

Pokial ano tak to naozaj hadzem do kosa a nechcem to uz nikdy vidiet.

ono je celkem jedno, kde ten řádek je. je to tak napsané, jen aby nemnožily dotazy.
pokud jsi upravil správný soubor (v dokumentech, ne v souboru s hrou) a změny uložil, tak to máš dobře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2011 7:53 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř srp 17, 2011 10:30 am
Příspěvky: 3
Takze CCCP mam stiahnuty a nainstalovany ale nemozem sa dopatrat k moznosti kde by som ten Falout3.exe dal do tych vinimiek, ako sa k tomu mam prosim ta dostat? Respektive ako to mam spravit? Ja viem, som lama, rajcinami do mna ::bez_chlupu .
S SLI si myslim ze problem nebude lebo to iste mi robi aj na notebooku, ale mozne to je, no neviem ako by som to mal zakazat.
S tymi prikazmi v dokumentoch to mam teda dobre.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2011 3:12 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny