Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte črc 25, 2017 5:44 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:50 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Nejnovější patch pro Fallout 3 ::!

Není jeden jediný důvod ho nemít naistalovaný tak se, prosím, ujistěte, že ho opravdu máte, dřív než začnete řešit nějaké problémy se hrou.


Tento patch je taky nutný k hraní posledního rožíření DLC Mothership Zeta.

::arrow 1.7 UK English (51.6 MB)
::arrow 1.7 US English (51.6 MB)
::arrow 1.7 CZ Cenega (281 MB)

>>Zde<< je ofciální stránka s downloadem nejnovějších patchu. Je dobré to občas zkontrolovat. Najdete zde i podrobný výpis změn a oprav.

Tomek píše:
Začátkem března 2010 vydala Cenega nový Patch "80_F3_1.7.ZIP" o velikosti 281 MB. Samozřejmě bez jediného vysvětlení, co dělá, co opravuje, do jaké verze je určen, jak to je, pokud již někdo instaloval Patch 1.7 UK atd.
Má-li někdo bližší info, napište to sem, já sem odvahu na instalaci nenašel :-)

Zdroj: Cenega, download výše.



Naposledy upravil Say [Bot] dne pon kvě 03, 2010 11:38 am, celkově upraveno 9

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:51 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3658
Bydliště: † Telenom
Mort píše:
Update 1.0.0.15 Notes


Bug Fixes

Fixed occasional crashes when exiting the game or using Alt F4 to exit.

Fixed crashes when using Alt-Tab while binks or credits were playing.

The game now restarts properly after title updates finish installing.


Update 1.1 Notes (All platforms unless otherwise noted)

New Features

Trophy support. (Playstation 3)


Bug Fixes


Friends notification no longer causes the game to pause. (Playstation 3)

Fixed occasional crashes during loading and waiting.

Friendly or neutral NPC health bars, when taking damage, no longer flicker repeatedly.

Fixed issue where certain NPCs would occasionally disappear from the game.

Fixed issue where dead NPCs would occasionally come back to life.

Fixed rendering issue with the Gatling Laser gun's tracers.

Fixed issue where the haircut menu would occasionally not appear properly.

Added ability to remap your VATS and pip boy buttons.

Fixed rare load/save issues that would cause NPCs to behave incorrectly.

Fixed issue where quest objectives would occasionally not update properly due to talking activators,
intercoms and conversations.

Using Radaway from the Pip-Boy's Status Menu repeatedly no longer crashes the game.

Player no longer gets stuck in level up menu if their skills are maxed out.

Fixed issue where multiple followers would occasionally not load into an interior.

Fixed rare issue with getting stuck in VATS mode.

Fixed rare crash with fighting NPCs with corrupted data.

In game radios will now play properly if player was listening to the radio in the Pip-Boy first. (Playstation 3)

Fixed rare crashes while loading and saving games.

Fixed rare issue where player would fall through the floor while in VATS.

Fixed occasional crash after scoring a critical hit in the head with a Railway Rifle.

Prevent NPCs from inadvertently dying from falling.

Fixed occasional issue where the controller would stop working properly.

Fixed crashes related to repeatedly equipping and dropping clothing and armor into the world.



Quest Fixes


Fixed several instances where quest item stayed in inventory permanently after completing quests.

Fixed an issue where the distress message would occasionally not play in Trouble on the Homefront.

In The Waters of Life quest, the Citadel gate will open properly if the player fast travels away after exiting the Taft Tunnels but before reaching the Citadel gate with Doctor Li.

For the Big Trouble in Big Town quest, the broken protectrons in Big Town become active at the proper time.

In The American Dream quest, fixed specific issue which prevented the player from accessing their belongings in the locker by the door if they left the room first.

Fixed infinite caps exploit in Strictly Business quest.

Fixed rare instance where Dad would have no valid dialogue during The Waters of Life quest.

Prevent issue during the Finding the Garden of Eden quest where player would fade to black, instead of traveling to Raven Rock, while in combat with a follower.

Fixed several XP speech exploits with certain NPCs.

Fixed XP exploit with a robot in Fort Bannister.

Fixed issue where player's controls can become locked permanently during The American Dream.

Update 1.4 Notes (PC and Xbox 360)

New Features

New achievements for The Pitt

Support for multiple downloadable content

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:51 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3658
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
JackJD píše:
Ahoj, FALLOUT 3 Update UK ENGLISH v 1.4 funguje i na CZ verzi ?

Ano :idea:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:52 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3658
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
Tomek píše:
Může u mě bejt něco bez problémů ? nemůže a tak bych prosím potřeboval poradit. Chtěl sem zkusit Anchorage, ale problém nastal už instalací Patche, kterej sem dodnes nedal a bez kterýho Anchorage asi nenaskočí, to sem zkoušel. Nakopíroval sem 3 soubory do "Data", v FalloutLauncher.exe, v Data Files udělal fajfku, ale po několika reál hodinách hraní a pobíhání okolo Vaul 101 se nic nestalo.
Na uvedené stránce je již asi nový, stáhl jsem tedy oba:
Fallout3_v1.1.0.35_English_UK.exe
Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe
Oba šly nainstalovat, dokonce po instalaci 1.4 to šlo i přeinstalovat verzí 1.3, ale oboje se stejným výsledkem - nejde pak ve hře použít ani jedno Save a musel bych hrát vše od znova. Ve hře mám samo češtinu, bez ní je to pro mě nehratelné.
Ručičky líbám panu Gatesovi, že do woken dal "Bod návratu", Patch sice zmizí, zato mám zpět svoje save i češtinu.
Tedy otázka: jde použít některý Patch tak, aby zůstaly Savy a čeština ?
A podotázka: jak zjistím jestli mám nainstalovanou hru "English_UK" ?


1, Zálohuj si savy někam jinam, než do složky v Dokumenty/My Games/Fallout 3/Saves
2, Odinstaluj F3, vymaž původní složky, i savy v Dokumentech, vyčisti compl a registry softem CCleaner, restartuj compl
3, Nainstaluj F3
4, Naistaluj CZ
5, Nainstaluj rovnou patch 1.4.0.6 UK (žádny zkoušky nižších downgradu, nebo kombinace US a UK :!: )
6, Zkopíruj Operation: Anchorage
7, Zkopíruj zpět savy
8, Potvrď v Launcheru v Data Files CZ a Anchorage
9, Hrej! 8)


Tomek píše:
Sayboot píše:
1, Zálohuj ...
...
...
9, Hrej! 8)

Tak sem Tě zařadil ke Gatesovi.... ručičky líbám :-)
Problémy ale byly. Body 2 až 10 sem dodržel do puntíku (u CCleaneru sem měl malou dušičku, odstraňoval několik set zápisů z registrů), bohužel v bodě 1. sem zapoměl tu složku smazat, sem hold v...l. Po dokončení instalace a puštění hry savy ve hře ale zase nebyly. Všiml sem si ale dvou "maličkostí". a) při startu hry nanaskakovalo jako dřív malé info že: "TomekCZ se přihlásil" a za b) všichni píšou, že savy mají být v Dokumentech.... Saves, já je však měl (a stále tam byly, když sem je zapoměl smazat) ve složce, napíšu celou cestu: C:\Documents and Settings\Tomas\Dokumenty\My Games\Fallout3\Saves\TomekCZ. Takže sem skopíroval o složku víš soubory savů z "TomekCZ" i do "Saves", pustil hru, zaškrtl ty fajfky a...... hra najela i se všema savama !!! (info: "TomekCZ" se neobjevuje). Kdo ví, jestli by tohle překopírování savů minule po instalaci Patche nevedlo taky k úspěchu. A jen pro úplnost doplním, po instalaci, protože Sayboot nepsal, sem neinstaloval jakési: Fallout.3.FinalFix.Skullptura, ani nevim, co to je.

Anchorage - tohle asi patří do jiného topicu, snad se nic nestane. Teleport do Vault 101 a za 10 vteřin naskočilo rádio, nový úkol, kam se dostavit atd. Odehrál sem asi hodinu a začal sem tak nějak chápat rozhořčení "Falloutářů 1 a 2", když si stěžují, že jim "trojkou" byl Fallout ukraden. Budu si muset znova najít odborný výklad pojmů FPS, RPG, akční, adventůra atd, abych se v tom vyznal. Anchorage.... bezmyšlenkový tunel, tatatata, doplnit z nádob zdraví a střelivo, tatatata a zase tunel.... doufám, že to brzo skončí a vrátěji mě spátky do milovanýho F3.


Tomek píše:
Sayboot píše:
Pochopitelně všichni co říkají, že savy mají být v Dokumentech, myslí cestu, kterou jsi uvedl :!:

Savy Falloutu 3 se nacházejí ve složce C:\Documents and Settings\User\Dokumenty\My Games\Fallout3\Saves...! User = tvoje uživatelské jméno.

Fixy jsou většinou zbytečné (crack je jaksi spolehlivější) :|

Musím opatrně oponovat, po první instalaci hry se savy ukládaly do:
C:\Documents and Settings\Tomas\Dokumenty\My Games\Fallout3\Saves\TomekCZ
po instalaci Patche se ale savy začaly nepochopitelně ukládat do:
C:\Documents and Settings\Tomas\Dokumenty\My Games\Fallout3\Saves
a protože tam žádné nebyly (byly o složku dál), tak je hra nenašla a nabídla jen Novou hru.
Stejně sem dopadl i po následné komplet přeinstalování hry. Savy sem dodatečně překopíroval ze složky: "TomekCZ" do složky: "Saves" a vše bylo OK.

smejki píše:
Etienne de Alsike píše:
Také musím opatrně oponovat, mě se savy ukládají do c:\Users\My username\Documents\My Games\Fallout3\Saves
to je cesta ve Vistách :!:

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 3:59 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3658
Bydliště: † Telenom
Mort píše:
Aktuálka...

stahujte - venku, u nás nebo kdekoliv jinde

změny:
Update 1.5 Notes (PC and Xbox 360)

New Features
New achievements for Broken Steel

Bug Fixes

  • Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC)
  • Fixed crash related to altered references between master files
  • LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
  • Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player

...thnx to smejki.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: čtv čer 25, 2009 12:45 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Update 1.6 Notes (PC and Xbox 360)

New Features
- New achievements for Point Lookout

(aktualizováno v úvodním postu)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: ned čer 28, 2009 6:44 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Po instalaci Patche 1.6 nevěřim, co vidim. S nastavením sem nic nedělal, přesto je obraz snad o 100% barevnější, svítí sluníčko atd, není to celé došeda. Setkal se s tím ještě někdo ?
Instaloval sem ho až v polovině Point Lookout, šťourat sem se do toho pustil, když mi nešlo vrátit se do Pustiny, teď to přes "postel" jde v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 4:19 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Sayboot píše:
Že vy se všeci bránite posledním patchům.... Vidíš vidíš ::cool

Sayboot, nevěděl sem, že je novej Patch, jinak bych ho dal hned. Píšu kvůli jinému, ikdyž to vzniklo právě instalací Patche 1.6 - velká prosba o radu.
Jak sem psal, instalací se hra automaticky spustila a najela v neskutečně perfektní grafice. Poprvé sem viděl sluníčko, že nosím helmu s hnědýma hadičkama, zmizela mlha, vše krásně barevné ani jeden pád. Bohužel, restartem hry se vše vrátilo zpět :-( . Spouštění hry každodenní instalací Patche by mi nevadilo, jenomže to nefunguje, zkoušel sem v nastavení kliknout od LOW až po HIGH.... nic, prostě "šedo" :-( Teď, když vím, že to grafika (Vidia 9800 GT) i hardwer dokáže (asi 3 hodiny v tahu) je to dost skličující.
Nevěděl bys Ty, už si mi pomohl minule, nebo kdokoliv jak a nebo v čem to vězí ? Ještě zkusím vrátit Patch 1.5 a hned zase 1.6, jestli by to zase naskočilo, i to bych bral jako řešení, jinak už nevim ani já ani odborníci tady v práci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 6:06 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
Sayboot píše:
Že vy se všeci bránite posledním patchům.... Vidíš vidíš ::cool

Sayboot, nevěděl sem, že je novej Patch, jinak bych ho dal hned. Píšu kvůli jinému, ikdyž to vzniklo právě instalací Patche 1.6 - velká prosba o radu.
Jak sem psal, instalací se hra automaticky spustila a najela v neskutečně perfektní grafice. Poprvé sem viděl sluníčko, že nosím helmu s hnědýma hadičkama, zmizela mlha, vše krásně barevné ani jeden pád. Bohužel, restartem hry se vše vrátilo zpět :-( . Spouštění hry každodenní instalací Patche by mi nevadilo, jenomže to nefunguje, zkoušel sem v nastavení kliknout od LOW až po HIGH.... nic, prostě "šedo" :-( Teď, když vím, že to grafika (Vidia 9800 GT) i hardwer dokáže (asi 3 hodiny v tahu) je to dost skličující.
Nevěděl bys Ty, už si mi pomohl minule, nebo kdokoliv jak a nebo v čem to vězí ? Ještě zkusím vrátit Patch 1.5 a hned zase 1.6, jestli by to zase naskočilo, i to bych bral jako řešení, jinak už nevim ani já ani odborníci tady v práci.

patch 1.6 nic nepřidává, takže se ti nejspíš jen nějak nechtějí načítat korektně záležiosti ve větších detailech....kdybys tak měl screenshot dvou stejných míst před a po... :-?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 6:24 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Sayboot píše:
Hmm... Restartem hry? Jakože znovuspuštěním? A zkoušels novou hru PO instalaci patche?

Ano. Hru mám nainstalovanou (už asi po třetí) asi 3 měsíce. Nakopíroval sem soubory Point Lookout, označil a hrál. Asi v polovině hraní tohodle DCL sem zjistil, že vydali i Patch 1.6 a tak sem ho instaloval. Automaticky po jeho instalaci naskočila hra v té perfektní kvalitě obrazu. Potřeboval sem si přeložit text, F3 sem po asi 3ech hodinách ukončil a po 10ti minutách zase pustil. Naskočilo ale zase vše jako dříve, šedé, bez barev, jak sem psal. Nainstalované i aktivované mám všechny DCL, vždy sem s ním dával i příslušný Patch, ale nikdy nedošlo k té změně obrazu, až teď poprvé po 1.6 sem viděl, jakou to má pěknou grafiku. Až doposud sem si půl roku myslel, že mlha a šeď je atomové válce normální, ale neni - viděl jsem to.... jak tu mrchu kompa donutit, aby ukazoval, co umí.


To Smejki - Dík. Screen můžu dát, ale jen ten špatnej, šedej, ty 3 hodiny sem myslim fotil jen engliš text pro pozdější přeložení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 7:15 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Smejki píše:
Tomek píše:
Sayboot píše:
Že vy se všeci bránite posledním patchům.... Vidíš vidíš ::cool

Sayboot, nevěděl sem, že je novej Patch, jinak bych ho dal hned. Píšu kvůli jinému, ikdyž to vzniklo právě instalací Patche 1.6 - velká prosba o radu.
Jak sem psal, instalací se hra automaticky spustila a najela v neskutečně perfektní grafice. Poprvé sem viděl sluníčko, že nosím helmu s hnědýma hadičkama, zmizela mlha, vše krásně barevné ani jeden pád. Bohužel, restartem hry se vše vrátilo zpět :-( . Spouštění hry každodenní instalací Patche by mi nevadilo, jenomže to nefunguje, zkoušel sem v nastavení kliknout od LOW až po HIGH.... nic, prostě "šedo" :-( Teď, když vím, že to grafika (Vidia 9800 GT) i hardwer dokáže (asi 3 hodiny v tahu) je to dost skličující.
Nevěděl bys Ty, už si mi pomohl minule, nebo kdokoliv jak a nebo v čem to vězí ? Ještě zkusím vrátit Patch 1.5 a hned zase 1.6, jestli by to zase naskočilo, i to bych bral jako řešení, jinak už nevim ani já ani odborníci tady v práci.

patch 1.6 nic nepřidává, takže se ti nejspíš jen nějak nechtějí načítat korektně záležiosti ve větších detailech....kdybys tak měl screenshot dvou stejných míst před a po... :-?

Právě. Ten patch má obsahovat jen jakysi povolení a korektní chod Point Lookout. Nechápu co s tím počasím má být... Obrázek

Tomku, zkus novou hru, uvidíš co to bude dělat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 10:02 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Sayboot píše:
Tomku, zkus novou hru, uvidíš co to bude dělat.

Jéžiš, přeinstalovat celou hru ?.... teď, když mi to přestalo padat.... tedy přestalo, nespadne to víckrát, jak 5x za hodinu, což je velkej úspěch, bylo to o moc horší. Celkovou přeinstalaci sem dělal už 3x, včetně registrů a kromě těch 3ech hodin bylo vždy mlžno a šedivo, nějak to přežiju do příštího "narození" :-) Já hold myslel, že třeba jako minule (okno = Windowed) někdo řekne klikni na to či ono a bude to OK.
Podařilo se mi najít screeny, ten rozdíl je myslim dost vidět.
Obrázek
.
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 10:06 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
já tedy žádný velký rozdíl nevidím. oboje je tak na střední detaily. jen v tom spodním je mlha, což by měla V PL bý, ni?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 10:11 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Tomek píše:
Sayboot píše:
Tomku, zkus novou hru, uvidíš co to bude dělat.

Jéžiš, přeinstalovat celou hru ?.... teď, když mi to přestalo padat.... tedy přestalo, nespadne to víckrát, jak 5x za hodinu, což je velkej úspěch, bylo to o moc horší. Celkovou přeinstalaci sem dělal už 3x, včetně registrů a kromě těch 3ech hodin bylo vždy mlžno a šedivo, nějak to přežiju do příštího "narození" :-) Já hold myslel, že třeba jako minule (okno = Windowed) někdo řekne klikni na to či ono a bude to OK.
Podařilo se mi najít screeny, ten rozdíl je myslim dost vidět.
Obrázek
.
Obrázek

Je rozdíl mezi zapnutím Nové hry a reinstallem celé hry :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 5:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Sayboot píše:
Aktualizace na poslední patch 1.7 v úvodním postu ::!

Měl bych dotaz, jestli můžu....
Součastnou hru mám už dost poškozenou, nelze dokončit Oázu, nesmím promluvit se strýčkem Leo (Uncle Leo), stejně tak s přítelem od Mačety, hra nevygeneruje jednu Chytrou knížku, po Megatuně mi lítá Párač atd.
Když udělám novou čistou instalaci, 1) jaký Patch bych měl použít ? Mám schované všechny od 1.4 až po 1.7. Je nutné postupně instalovat všechny, nebo stačí jen ten poslední ? 2) a kdy vlastně instalovat ? hned do základní hry, nebo až postupně jak budu doplňovat jednotlivé DLC ? Protože se domnívám, že "chyby" hry se udělaly instalacema DLC (na prvních hrách tyhle chyby nebyly, až po DLC), sem pevně rozhodnutej nejprve odehrát maximum v základní hře a až potom postupně sázet Doplňky (teda kromě Anchorage, tu dám asi v polovině zákl.hry).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny