Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát lis 24, 2017 8:35 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 11:32 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 30, 2010 8:05 am
Příspěvky: 6
stáhnul jsem i patch 1,6. Ale nevím jestli se mi to vůbec nainstaluje. Když se to instaluje, tak se najednou spustí hra, ale žádná hláška typu "patch byl úspěšně nainstalován" neproběhne. Přes Moriatiho bar jsem se dostal, doběhl do školy ve springvale a furt to padá! Hraju 2 minuty a jsem ve win. poseru se!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 2:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 30, 2010 8:05 am
Příspěvky: 6
takže.... přiinstaloval jsem i DLC a hlášku s tím, že není podporovaná verze hry zmizela. Nicméně nevyřešil se problém s padáním hry. Každých 20 minut to spadne, navíc rozlišení ve win se změní na nějakých 480x320 a barev je tam asi 8 ::evil ::zed .

co s tím mám dělat? mám ten patch 1,7 vůbec nainstalovaný?


může mi někdo poradit?

sestava:

Win XP
Athlon 5000+
2GB ram
ASUS 5770


díky, už mi to rve žíly.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 4:38 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
svestkovejbernard píše:
takže.... přiinstaloval jsem i DLC a hlášku s tím, že není podporovaná verze hry zmizela. Nicméně nevyřešil se problém s padáním hry. Každých 20 minut to spadne, navíc rozlišení ve win se změní na nějakých 480x320 a barev je tam asi 8 ::evil ::zed . co s tím mám dělat? mám ten patch 1,7 vůbec nainstalovaný?
může mi někdo poradit?
díky, už mi to rve žíly.

Patch - Ty seš ale kouzelník :-) a řekl bych, že ve špatném topíku. Ve svém (Polsko-maďarsko...) si psal, že máš GOTY / CZ, k ní určitě je i nějakej průvodce instalací. Kdosi tu psal, že v tom návodu není ani zmínka o nutnosti instalovat nějaký Patch. Ve Tvém návodu je to jinak? Obsahuje instalačku Patche některé ze dvou DVDček, co u GOTY máš? Pokud né, je víc než pravděpodobné, že to již udělala sama Cenega před vydáním téhle verze hry a player nemusí instalovat žádný jiný.

HW - nech si prověřit svůj komp na F3 tady: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
pokud projdeš, nehledej příčinu pádů do Win v sestavě, problém bude jinde.

Další pokusy o radu budou jen papouškování z vedlejších topíků.
Schovej si někam savy / hru komplet odinstaluj, né vymazat ani přeinstalovat, ale třeba přes "Přidat nebo odebrat programy", pak by to chtělo vymazat i záznamy v registrech ( http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/079 ... _296B.html ) / restart PC / najít asi v "Program Files" zbytky hry - delete. Nainstalovat GOTY tak, jak je v návodu, pokud nepíšou nic o Patche, tak žádný neinstaluj.
Na tomhle základu můžeš začít hledat důvod tak častých pádů hry a jak si asi vedle zjistil, co user, to jiný důvod. Odinstaluj virtuální disky / vyzkoušej jiné zvukové kodeky / vyzkoušej jinej ovladač grafiky / přes: Fallout 3 Launcher - OPTIONS si nastav správný monitor a neboj se dát lepší parametry, když sem tohle řešil já, tak čím sem šel s hodnotama dolů, tím to z nepochopitelných důvodů bylo horší. V OPTIONS můžeš na zkoušku označit "Windowed" (v okně), uvidíš lištu, tam si dej ukazatel teploty jestli se to nepřehřívá...
No, musíš zkoušet, námětů je tady na fóru hodně... držím palce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 30, 2010 8:05 am
Příspěvky: 6
díky za vyčerpávající informace. Polsko-maďarskej ten fallout byl protože jsem přes F3 instaloval Goty (nevěděl jsem, že Goty obsahuje i hru - ani při instalaci mi to nic neřeklo)

nicméně, teď jsem se dostal do situace, že se hra ani nezapne. Při spuštění se objeví černá obrazovka a moje oblíbené přesýpací hodiny. Jsem z toho jelen. Vyzkouším to ještě naposledy od/nainstalovat a pak už nevim - asi harakiri.

V tom testu mi skončilo v zeleným všechno jak minimum, tak doporučený, takže to asi problém nebude.

Verze souboru fallout3.exe je 1.7.0.3 - pokud to teda dobře chápu, tak by to měla být verze s tím posledním patchem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 7:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
svestkovejbernard píše:
...Verze souboru fallout3.exe je 1.7.0.3 - pokud to teda dobře chápu, tak by to měla být verze s tím posledním patchem.

To moc času nezabere... zkus nainstalovat manager (FoMM) a spustit hru přes něj. To další na SZ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob dub 30, 2011 3:25 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 15, 2010 9:19 pm
Příspěvky: 418
Hmm, chtěl jsem si to znovu rozehrát (přirozeně s mody), ale když spustím patch (zkoušel jsem 1.7 a potom i 1.6) tak zhruba na 13%, když se pokouší updatenout Fallout3.exe, se ukončí. Verze se nezmění, chybová hláška nevyskočí.
NoCD nebo cokoliv podobného jsem nedělal, hra je originální (a do pekel s ní!).

Prosím pomoc! Reinstallovat nehodlám, to zase ať se na to radši další dva roky práší, než abych strávil další tři čtvrtě hodiny instalací.

_________________
"I keep my friends close and my enemies dead."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob dub 30, 2011 3:49 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Carlos píše:
Hmm, chtěl jsem si to znovu rozehrát (přirozeně s mody), ale když spustím patch (zkoušel jsem 1.7 a potom i 1.6) tak zhruba na 13%, když se pokouší updatenout Fallout3.exe, se ukončí. Verze se nezmění, chybová hláška nevyskočí.
NoCD nebo cokoliv podobného jsem nedělal, hra je originální (a do pekel s ní!).
Prosím pomoc! Reinstallovat nehodlám, to zase ať se na to radši další dva roky práší, než abych strávil další tři čtvrtě hodiny instalací.

Hodně lidem pomohlo nejdřív 1.4 (né 1.6) a teprve potom 1.7...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob dub 30, 2011 7:05 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
taky mi to při přímé instalaci 1.7 dělalo. když jsem to vzal postupně, jelo to v pohodě


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: ned kvě 01, 2011 10:29 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 15, 2010 9:19 pm
Příspěvky: 418
Za sebou ::ano

Díky, chlapci.

_________________
"I keep my friends close and my enemies dead."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 10:56 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 5:38 pm
Příspěvky: 28
Fallout 3 CZ patch 1.0.0.15 (0.5 MB) - Patch na češtinu, která umožní bezproblémové hraní DLC.

Keď nainštalujem tento patch, hra mi nejde vôbec spustiť. Zasekne sa a musím natvrdo vypnúť PC. (Toto mi robí inak aj pri niektorých modoch.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2012 8:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 04, 2012 8:38 pm
Příspěvky: 1
Předem se omlouvám, jestli píšu do špatného tématu. Koupil jsem si nové PC nové PC a hned po té jsem si koupil Fallout 3 Goty. Celí natěšený jsem hru nainstaloval a poté jsem i nainstaloval všechny datadisky. Když začnu hrát, tak se mi hra po chvíli zasekne a nic s ní neudělám. Jenom slyším v pozadí hudbu. Musel jsem hru asi 4x zapnout, než se mi povedlo se dostat do pokojíčku. Pak bylo pořád dokola to samé. Zkoušel jsem si ještě stáhnout patch "Fallout3_v1.7_UK_English" a nepomohl. Děkuji, za jakoukoli radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2016 3:46 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 30, 2016 3:28 pm
Příspěvky: 3
Mam verzi hry 1.0.0.12 Můžu stáhnout rovnou tento Patch nebo musim nejdříve předchozí?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Poslední Patch/Update
PříspěvekNapsal: ned črc 31, 2016 1:03 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11488
Bydliště: Brno
Když se podíváš o 5 příspěvků výše, tak zjistíš, že nemusíš instalovat nižší patche, ale, jak se zdá, je to jistější postup.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny