Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je ned říj 22, 2017 11:42 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DLC - Broken Steel
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:01 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Poslední ze tří rozšíření DLC pro Fallout 3. Vyšlo 5. května 2009 :!:

PATCH 1.5. JE NUTNÝ KE HRANÍ TOHOTO ROZŠÍŘENÍ :!:

* Přídavek se zaměří na Brotherhood of Steel a jeho pronásledování Enclave, kterou však při svém útoku podcení a ve skutečnosti tak bratrstvo zjistí, že síla a počty Enclave se nijak nezmenšily oproti událostem z původní hry.

* Vaše rozhodnutí z původní hry se promítnou do vzhledu Capital Wastelandu v přídavku, např. pokud jste se řídili radou prezidenta Edena ohledně questu s vodou.

* Narozdíl od předešlých přídavků budete mít pro rozjezd kampaně Broken Steel dokončenou původní hru.

* Broken Steel přidá nové lokace a zároveň také vylepší ty již existující.

* Z nových zbraní byl přislíben těžký plamenomet, z nepřátel se těšte na supermutanta vyzbrojeného laserovou puškou.

* Přídavek zvýší maximální dosažitelnou úroveň z dvacáté na třicátou, což s sebou přinese i nové skilly (např. Nerves of Steel, zvyšující rychlost regenerace vašich Action Points). (Na tohle už máme dávno módy, hoši!)

* Pete Hines se nechal slyšet, že autoři původně chystali jen tři přídavky, čili tento by měl být poslední, nic ale ještě není jisté a rozhodnutí, která učiníte v Broken Steel, by ovlivnila i podobu případných dalších rozšíření.


Obrázek

Obrázek

Obrázek


Naposledy upravil Say [Bot] dne ned čer 07, 2009 11:23 am, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:01 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
smejki píše:
a zvýší level cap na 30, přidá perky a achievementy


Tím vším správný modder pohrdá a kroutí nad tím hlavou... No možná Bethesďácky perky překvapí :D

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:04 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
prost píše:
hlasoval jsem ne. z principu.

Sayboot píše:
Tomek píše:
...doufám, že to "ano" vyhraje :-)

Bude z tebe odpadlík jak tak vidím 8)

Tomek píše:
Sayboot píše:
Bude z tebe odpadlík jak tak vidím 8)

hahaha a co s tím mám dělat ? abych teda podplatil nějaký černý hlasy, či co.... :-) ale vono to neni tak špatný, dyť sme dva a dostali sme se na druhé místo :-)
Důležitý ale je, že nadpis toho hlasování někdo změnil, s tím starým to vypadalo, že jak vyjde Broken, topic se smaže a nebude kde "chytře" klábosit :-)

Sayboot píše:
Tomek píše:
Důležitý ale je, že nadpis toho hlasování někdo změnil, s tím starým to vypadalo, že jak vyjde Broken, topic se smaže a nebude kde "chytře" klábosit :-)

Jen jsem aktualizoval nejnovější info 8) A klábosit můžeš klidně dál, nikdo ti nebrání :)

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:06 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
MedO píše:

------------------
Sayboot píše:
http://www.youtube.com/watch?v=9S-EFVkSC28

Z tohoto mi napřed ukápla slina na klávesnici jelikož mi zůstala otevřená huba nad tou akcí jaxsviŇa, poté mě začal nasírat pošahanej zvuk plamenometu (mix děcka mlátícího lžičkou do trubky a unikajícího vzduchu) a nakonec sem se dořezal smíchy, jaink bych ten vztek nevyfiltroval.

Větší chujovina patřící ,,Falloutu" už sna ani nejde udělat!Obrázek

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:07 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
holobit píše:
smejki píše:
Progresor píše:
Hlavne chci videt, co udela Broken Steel, kdyz pouzivam mody na zvyseni level cap a pokracovani po hlavnim questu - no radeji to nebudu zkouset jako prvni :D
přesně proto jsem si nedal :twisted:



Nainstaloval jsem DLC Broken Steel. Ale já hrál, než tohle vyšlo přes freeplay MOD. V data files broken steel vidím, ale když nechám freeplay zapnuto. Tak to hodí jen tuhle hlášku

Obrázek

a nic víc se neděje. Když v data files freeplay vypnu následuje klasický "špatný konec" a nic se nestane, hra prostě vyhodí závěrečné titulky. Nelze nějak vyresetovat ten poslední quest, abych mohl znova splnit. Nebo nějaká rada, jak pokračovat v téhle situaci?

smejki píše:
jedině starší save, bobku..

Sayboot píše:
New game. That's easy :!: Stáhni DLC, nějaky modifikace a pořádně si tu hustomastnou akci užijObrázek

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:08 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
lameb0y píše:
Ahoj, mám podobnej problém. Naistaloval jsem si Broken Steel, naloadoval pozici v bratrsvu před misí s útokem na čističku.

Pokecám, vypustěj robota, vylezu ven na nádvoří citadely a běžim směrem ven, kde má čekat robot s armádou. Loading a prd. Konec spadne to windows.

Tak jsem se přes mapu přesunul pryč a poté zpátky z citadele. Venku stojí robot a army, vše v pohodě. Rozjede se bitva, až na to, že jsou tu nějaké nové věci, které mi to nebere. Místo zbraní vidím vykřicníky (!) apod. Nicméně v půlce to stejně spadne.

Tudíž jsem zkusil, dat obyč fallout, došel jsem do čističky a tam to uložil. Zaplnul Broken Steel, stale se občas objeví (!) nic méně, obětuju se pro dobro, běží outro, posting.php?mode=reply&f=9&t=67následuje 2 Weeks later, objevim se někde a čumim do stropu a nic se neděje. 5min nic, stále jen pohled na strop a nemůžu vůbec nic dělat. Mohl by mi někdo vysvětlit jak je tohle možný??? V čem je problém?

Pro úplnost, patch 1.5 mám. UK i US jsem zkoušel, nez výsledku. Hru mám tu Ruskou verzi s Applocate. (kámoš má stejnou a funguje mu to v pohodě)

Děkuji za rady

(asi špatná sekce, dám to jinam.)

holobit píše:
bs lze aktivovat z konzole:
Travel to the Citadel, head back to B ring to the infirmary.
> Type "setstage XX000802 0" in the console

Sayboot píše:
diino píše:
mě to taky dělalo tak jsem před spuštěním hry nezapinal češtinu v data files a vše funguje jak má :D

Jde spíš o pořadí spuštěných módů :arrow: FMM

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob kvě 16, 2009 4:08 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
Sayboot píše:
Tomek píše:
Chtěl bych požádat někoho, kdo ví, jak správně "nainstalovat" BS. Asi se nejedná o pravou instalaci, jen kopírování, ale mám v tom nejasnosti... jako obvykle :-) .
Stáhl sem složku: "Content". V ní je 8 souborů a texťák. Soubory: "BrokenSteel - Main.bsa" , "BrokenSteel - Sounds.bsa" a "BrokenSteel.esm" asi příjdou nakopírovat do složky: "C:\Fallout 3\Data". Ostatních 5 asi do složky: "C:\Fallout 3\Data\Video" a tady je ten problém - soubory: "2 weeks later.bik" a "B09.bik" tam již jsou, maji jinou velikost a kopírováním budou přepsaný. Je to správně ? nedojde k nějaký škodě ?
Druhej problém je nový Patch: "Fallout3_v1.5_UK_English.exe", je a nebo neni nutný ho instalovat ?


PATCH 1.5. JE NUTNEJ KE HRANÍ TOHOTO ROZŠÍŘENÍ :!:

Video soubory přepiš, sám víš, že konec hry se změní. Opakuju změní, takže tyto videa přepiš a bsa (a esm ci esp jestli jsou) soubory dej do složky Data.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned kvě 17, 2009 8:34 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 8:22 am
Příspěvky: 109
Bydliště: Vault 64
Dotaz, smrdí ta hra jako F3 nebo už to tolik citit není? Ja, že bych si ji pořidil :rock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon kvě 18, 2009 3:59 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 3:49 pm
Příspěvky: 1
3 hlavne questy typu "chod tam a vsetko to znic" (ale zase vzhladom na pribeh je to asi nutne), 3 nove lokacie, z ktorych az 1 ma zopar novych textur.. na vedlajsie questy som uz nemal sil.. za tie peniaze aspon mohli ovedat grafikom nech sa uracia vymysliet daku novu architekturu do lokacii .. stale dookolam to iste co tu uz bolo .. este aj tie trapne dvere su vsade rovnake %) .. zadarmo by to bolo akurat..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned kvě 24, 2009 12:24 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Potřeboval bych prosím poradit.....
Hraju Broken Steel, dokončil sem 3 questy, ale stále nemám dokončen quest: VEZMI SI TO ZPÁTKY! . Mám spustit "Projekt Čistota!", ale nevim jak. Když se vrátím do velínu v památníku (tam co končila základní hra), vložit lahvičku od presidenta nejde, tu mi sebrali před tím, když namačkám kód do počítače, vůbec nic se nestane a když chci odejít z velínu, tak oboje dveře mi hlásí, že jsou uzavřeny a nejde odejít, takže nemožnost pokračovat - musim dát load před vstupem do velínu. Šipka na mapě mě navádí kamsi před památník, do prostoru těch velikých rour z kterých se valí voda do řeky, ale nic na zmáčknutí tam nevidim. Trochu mě napadá Bug, ale nikde sem se o něm nedočetl.
Vím, moje chyba.... ta engliš.... ale i to se hold stává. Dám sem screen Pip-boye.
http://sklad.obrazku.cz/obr125212_Vezmisitozptky.jpg


EDIT : už sem to vyřešil, dělá to čeština. Launcher / označit vše, kromě! češtiny / load hry před závěrečnou scénou... po probuzení automaticky naskočí quest: Vezmi to zpátky! jako dokončený, písař zadá nový....
To ale neni všechno, s povolenou češtinou mi už nechtěla baba v prodejně zbraní v Citadele prodat ani diabolku a písař nezadal nový hlavní quest :cry:
To by člověk neřekl, že to čeština takhle může rozhodit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problem v broken steel
PříspěvekNapsal: stř črc 29, 2009 7:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 22, 2009 8:10 pm
Příspěvky: 4
Zdravim,

mám problém v broken steel. Dohrál jsem anchorage a the Pitt. Pak jsem šel na Broken steel a po zapnutí hry se aktivoval tento "přídavek" a objevil jsem se v pentagonu (citadele) a proluvil si se starším hned po probuzení. Zde ale nastal první problém, on hned poté, co jsem se objevil, začal odcházet, tak jsem jej musel doběhnout. Mno, to by ještě nebylo tak zlý, ale pak vás odkáže, aby jste si promluvili s druhym staršim a když k němu přijdu, tak nenahodí dialog, ale pouze a jenom na mě mluví, že je zaneprázdněn... mno, nevim co s tim. Mám originalku F3 + poslední patch. Ten poslední patch mi přijde, že tu hru rozhodil víc, než ten předešlý. Nevíte někdo co s tím? Popřípadně jak použít trik pomocí console a přeskočit současnout úlohu - né celý quest, pouze současnou ulohu.. F3 je hrozně zabugovaná hra.. neni to poprvé, co mám podobné problémy..
Díky za pomoc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem v broken steel
PříspěvekNapsal: čtv črc 30, 2009 12:11 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Hunter_ píše:
Zdravim, mám problém v broken steel......

Myslím, že tohle se tu řešilo a né jednou, zřejmě se Ti nedokončil ani poslední quest ze základní hry a nenaskočil nový z BS. Problém je v zapnuté češtině. Stačí spustit hru přes: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES zaškrtnout vše kromě! : "czech.esp" a nahrát poslední save ze základní hry, třeba z prostoru Památníku (doufám, že sis ho udělal). Probudíš se v Citadele, proběhne rozhovor s Lionsem, ukončí se quest zákl.hry a naskočí nový z BS. Tady už zase můžeš češtinu zapnout, sem tam něco česky bude. Češtinu musíš vypnout ještě jednou a to na závěr BS, třeba v okamžiku, až se budeš v baráku Enklávy rozhodovat u posledního terminálu. Pokud jí nevypneš, s největší pravděpodobností se BS a hlavní quest neukončí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem v broken steel
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 1:54 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 11, 2009 1:51 pm
Příspěvky: 2
uplne na zacatku dlc broken steel leyim nekde a jenom cumim do stropu a jedine co muzu delat je chrchlat jako jako zigulik absolutne nechapu co mam jako delat a proboha mi nekdo poradte nebo me klepne. dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 8:45 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 11, 2009 1:51 pm
Příspěvky: 2
Sayboot píše:
A co zkusit tu češtinu hodit na nějaky spodnější místo, hm? ::cool

bez cestiny sem to uz zkousel a je to furt stjne muzu jenom mackat E a chrcet


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DLC Problem
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2009 6:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát srp 14, 2009 6:01 pm
Příspěvky: 1
Problem s Broken Steel, prosim, ked sa zobudim po 2 tizdnoch, Lions tam neni a hra si mysli, ze sem nedokoncil poslednu misiu. Prosim, pomozte.

Přesunuto, přepsáno a opraveno do lidštiny. Playermacik555, jestli budeš i příště psát s Caps Lockem a bez interpunkce, tak tě okamžitě smažu a bude mi ukradené, že se nic nedozvíš. Piš lidsky a dostane se ti odpovědi, piš jak dobytek a bude s tebou nakládáno jako s dobytkem. V.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny