Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je pon čer 26, 2017 2:59 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 8:32 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Ale věk sem napsal správně ne ?? :-) Jo taky si tak 4x do roka pustim všechny serie dokola nedávno sem psal do České televize a odepsali mi že v první polovině tohoto roku by měli vysílat 9 serii takže i CZ dub. ale po 10 letech to neni už ono... Co se týká toho falloutu tomku ty jsi opravdu blázen lvl 71 ??;-D a hodláš až do 100 to máš celou pustinu prošlou ne eště že to ty mody oživý

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 9:45 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
dark-king píše:
Tomku a to mi řekni to tě baví pořád běhat po pustině i když máš hru dohranou ? ...

No, baví... musí mě to bavit, co mám dělat jinýho, mám všechny plánky, knihy, 200 medvídků, 1000 Nuka-Col v ledničce, zbyl mi poslední cíl - Level 100, jsem na 71, denně dělám jeden. Eště že mě tady "ukecali" na hraní módů, tejdně si dva přeložim, odehraju (dneska mě čeká: "Outpost Gamma"), a bojim se chvíle, až ta stovka příjde, co budu dělat...

dáš si to za babu ::bez_chlupu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 6:29 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Tomek píše:
...a bojim se chvíle, až ta stovka příjde, co budu dělat...

... hrat New Vegas predsa! ::rock ::kawaii

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 6:27 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 8:34 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Mezi dvěma realitami
Tomek píše:
dark-king píše:
Tomku a to mi řekni to tě baví pořád běhat po pustině i když máš hru dohranou ? ...

No, baví... musí mě to bavit, co mám dělat jinýho, mám všechny plánky, knihy, 200 medvídků, 1000 Nuka-Col v ledničce, zbyl mi poslední cíl - Level 100, jsem na 71, denně dělám jeden. Eště že mě tady "ukecali" na hraní módů, tejdně si dva přeložim, odehraju (dneska mě čeká: "Outpost Gamma"), a bojim se chvíle, až ta stovka příjde, co budu dělat...


Něco sis našel - vždycky je dobré mít nějaký cíl - o tom ta hra je (a když se cíl nenabídne sám - tak improvizace) - aspoň se nenudíš a o tom to je.

_________________
Toho bohdá nebude, aby CZ/SK pařan od PC utíkal !!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 10:45 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 16, 2010 10:42 am
Příspěvky: 2
Zdravím, nejsem si jist zda se to tu již řešilo, rád bych se optal jestli po nainstalování datadisku Broken Steel musím hru začít hrát znovu na začátku ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 12:59 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Briarios píše:
Zdravím, nejsem si jist zda se to tu již řešilo, rád bych se optal jestli po nainstalování datadisku Broken Steel musím hru začít hrát znovu na začátku ::help

Můžeš, ale nemusíš. Hra Ti jen tabulkou oznámí zvýšenou možnost hrát do Levelu 30 a hlavní linií plynule přejdeš do Broken Steel.
Příště raději využij stávajících témat - Broken Steel nebo Krátké dotazy, začíná tu být "méně přehledno". :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 2:44 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 16, 2010 10:42 am
Příspěvky: 2
Tomek píše:
Briarios píše:
Zdravím, nejsem si jist zda se to tu již řešilo, rád bych se optal jestli po nainstalování datadisku Broken Steel musím hru začít hrát znovu na začátku ::help

Můžeš, ale nemusíš. Hra Ti jen tabulkou oznámí zvýšenou možnost hrát do Levelu 30 a hlavní linií plynule přejdeš do Broken Steel.
Příště raději využij stávajících témat - Broken Steel nebo Krátké dotazy, začíná tu být "méně přehledno". :-)

Děkuju mockrát, beru to na vědomí.
PS : A když to nainstaluju, existuje pro to nějáká samostatná čeština?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 3:34 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Briarios píše:
...PS : A když to nainstaluju, existuje pro to nějáká samostatná čeština?

Ryskuješ, že se do toho vloží admin :-)
Věc češtiny do BS začíná být složitější. Druhý disk s GOTY CZ verze použít u Tebe nejde. Druhá česká verze dvoj-pack BS+PL na tom asi bude steně, takže Ti zbyla možnost češtin tady z fóra, ale stáhni jí odsud: Češtiny do DLC ať nemáš problémy. Návod máš uvnitř, kdyby něco, ptej se tam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2010 5:48 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 07, 2010 8:00 pm
Příspěvky: 17
Bydliště: Kdesi ve 20. století...
na Broken Steelu nepochopim jednu věc: i přesto že jsem se na konci Falloutu 3 stal největší hrdina celý Pustiny (i když jen kvůli tomu že jsem stiskl 4 tlačítka ::rofl ) tak tady se mnou to odporný bratrstvo (který je tady občas horší než Enkláva s Vůdcem dohromady :P ) jedná jako s kusem hadru a ještě mě pošle dělat sebevražedný úkol zatímco ten páprda Lyons a jeho banda tam sedí na zadku a nadávaj!!! ::fuck

Aspoň že tady můžu konečně zničit tu proklatou Citadelu :D

_________________
pod tímhle nickem jsem i na csfd a dabingforu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon črc 19, 2010 3:19 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 8:34 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Mezi dvěma realitami
Ty tlačítka byli jen tři ne,nj vlastně ještě "enter" :-D ? Taky mi to přišlo divný, v jednu chvíli reputace nad hlavu a za chvíli zpátky skoro na dno, možná je to tím, že měli starosti s Enklávou - taky nwm.Co se týče konce, tak ja sem klaďas, takže sem shlédnul ohňostroj na eklavské základně.

_________________
Toho bohdá nebude, aby CZ/SK pařan od PC utíkal !!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: stř říj 06, 2010 3:20 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
zdravim vsechny a zadam o pomoc..jiz jsem sem jednou psal ohledne hrani po MQ...mam nainstalovanej Broken Steel ale at delam co delam proste se nikdy v Citadele neprobudim vzdycky hra skonci a co navic kdyz dam Broken Steel ve FoMM na posledni misto BS_CZ na predposledni a czech.esp na 3. od konce ve hre se mi na spouste mistech objevuji velky cerveny trojuhelniky s vykricnikama jakoby neco bylo spatne...a posledni vec ktera s tim nejspis nejak souvisi : mam mod na ponechani veci z DLC a napr Gauss puska mi zmizi kdyz mam BS na poslednim miste ve FoMM....prosim jakkoukoliv radu hlavne co se tyce hry po MQ zbytek neni tak dulezity..diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: stř říj 06, 2010 10:45 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
zdravim vsechny a zadam o pomoc..jiz jsem sem jednou psal ohledne hrani po MQ...mam nainstalovanej Broken Steel ale at delam co delam proste se nikdy v Citadele neprobudim vzdycky hra skonci a co navic kdyz dam Broken Steel ve FoMM na posledni misto BS_CZ na predposledni a czech.esp na 3. od konce ve hre se mi na spouste mistech objevuji velky cerveny trojuhelniky s vykricnikama jakoby neco bylo spatne...a posledni vec ktera s tim nejspis nejak souvisi : mam mod na ponechani veci z DLC a napr Gauss puska mi zmizi kdyz mam BS na poslednim miste ve FoMM....prosim jakkoukoliv radu hlavne co se tyce hry po MQ zbytek neni tak dulezity..diky

Minulej dotaz je přesunutej do Moddingu, jak se ale zdá, problém nebude mod, ale jiný. Špatně si to vysvětluješ. Soubor: "BrokenSteel.esm" nikam ve FoMM nepřesouváš. Pokud si ho zařadil na poslední místo okna, nemění to nic na skutečnosti, že se nenačítá jako poslední, rozhoduje číslo ve sloupci Mod index a protože to je soubor s příponu "esm", tak se načítá před všema souborama "esp", odhaduju, že u Tebe bude mít Mod index 05, možná 06. Aby si v tom neměl guláš, přesuň ho nahoru někam pod soubor: Fallout3.esm (ten musí mít Mod index 00) a víc si ho nevšímej.
Další řazení máš správně - poslední v okně z nejvyšším Mod index máš: BS_CZ.esp a předposlední: czech,esp, který si doufám vyměnil za ten co si stáhl s češtinou do BS (12,7 MB (13 390 563 bajtů)) - zkontroluj to.
Červené trojůhelníky a vykřičníky - tohle jasně naznačuje, že si BS instaloval špatně, nebo né vše (nemá to nic společného s češtinama). Tohle je soupis všech souborů BS:
BrokenSteel - Main.bsa / BrokenSteel - Sounds.bsa / BrokenSteel.esm = tyto si musel! nakopírovat do Data
2 weeks later.bik / B09.bik / B27.bik / B28.bik / B29.bik = tyto do složky: Video (né Data)
Jsi si naprosto jistej, že si toto udělal? (mám dojem, že Ti chybí: BrokenSteel - Main.bsa). Pokud ano, bude to chtít screen alespoň složky Data.

Proč používáš mod na ponechání věcí z DLC moc nechápu. Jsou-li ve FoMM označeny soubory DLC, tak materiál v nich získanej se neztrácí, prostě playerovi zůstává. Pokud Ti to neni proti srsti - vypni ho.

Kdyby Tě to dál nepustilo do BS, vina může být už jen v modech, který používáš (Patch 1.7 si psal, že si dal), takže aspoň na zkoušku je vypni. A kdyby ani potom né, dej sem odkazy na screeny, kde budou vidět i velikosti souborů (třeba z Total Commanderu) složky: Data a okna FoMM. Poslední věcí bude, že mi pošleš save před Památníkem, zkusim to projít na mé hře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: čtv říj 07, 2010 5:31 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
vsechno je nainstalovany spravne...zadnej soubor nechybi a vsechny sou na svym miste :D...na zkousku jsem vypnul ten mod na ponechani veci z DLC a ty veci mi nefungujou ani s nim ani bez ale nej nechapu to protoze normalne fungovali a ted zniceho nic jsem plnej tech vykricniku :D...absolutne me nenapada co by mohlo bejt spatne..zkousel jsem vypnout vsechny ostatni mody a stejne se nic nezmenilo takze tim to taky nejspis nebude....a stala se este jedna vec ktera situaci jeste zhorsila :D Lyonsova semnou nevstoupi do rotundy pamatniku zustane v mistnosti predtim takze nemuzu vlastne ani hru dohrat :D..zajimavy je ze tam s ni zustane i partak Jericho...a co se tech vykricniku jeste tyce mozna ze se to netyka BS ale napriklad Anchorage popr Pitt protoze prave u veci z techto DLC se mi vykricniky objevuji..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: čtv říj 07, 2010 7:57 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
vsechno je nainstalovany spravne...zadnej soubor nechybi a vsechny sou na svym miste...

Hernajs, hernajs... Johny, zprvu jasná věc a takhle se to komplikuje :-) Takže pokračování sem už psal, nesmíš se zlobit, sem takovej nevěřící Tomáš, co nevidim, tomu nevěřim. Dej sem tedy 2 screeny přesně takové, jako sou tyhle:
Obrázek. . .Obrázek
Složky Data a Fallout3, seřazené příponou, přepnuté na zobrazení v bajtech a okno FoMM.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát říj 08, 2010 5:40 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
screene sem dam ale az v nedeli nebo v pondeli ted jsem mimo...zatim budu premejslet cim by to mohlo bejt :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny