Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je ned říj 22, 2017 11:42 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: pát říj 08, 2010 5:59 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
screene sem dam ale az v nedeli nebo v pondeli ted jsem mimo...zatim budu premejslet cim by to mohlo bejt :D

Pošli rovnou i to save před Památníkem, ať sme si jisti. TomekCZ@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2010 4:05 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
vse jsem ti poslal na mail tak zkus neco vymyslet :D diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2010 8:27 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
vse jsem ti poslal na mail tak zkus neco vymyslet :D diky

Johny, takhle mizerně, snad kromě jednoho případu, jsem ještě nedopadl... a že jich bylo. Vyzkoušel jsem i nemožné, vypnout CZ, Vpnout BS / save / zapnout BS / load, poslat společníky pryč a plno dalšího. Divné je i to, že po vstupu do Rotundy tam nikdy nebyl plukovník Autumn, nikdy nenaskočilo video 2 týdny poté. Po 10ti pokusech to musim vzdát. Problém asi nebude BS ani češtiny, je uloženej v save a jediné, co mě napadá, že to způsobil některý z modů. Základní soubory máš přesně, včetně velikostí, stejné, jako já. Po vstupu do Rotundy, kde nebyl plukovník, byli oba Enkláváci přátelští i to je divné (možná zlá karma?) a tak jestli si nepoužil nějaký mod právě okolo Enklávy, "Návrat do Raven Rock" nebo něco podobného, těžko říct.
Zachránit tuhle Tvou hru asi nebude jednoduchý, save hodně nazpátek, vypnout úplně vše i BS / save / vypnout / zapnout jen BS / load... jen samé kdyby...
Sice sem neuspěl, ale nemáš nějaké vysvětlení, proč se ztratil plukovník Autumn?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2010 4:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
to vis ja musim mit vzdycky nakej extra problem :D
hele to je divny me autumn nikdy nezmizel a enklavaci byli vzdy proti me :D jen tam semnou nesla lyonsova takze jsem nemoh pokracovat :D kazdopadne jak tak koukam asi to dopadne tak ze F3 odlozim a pockam az mi prijde FNV :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 12:39 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
to vis ja musim mit vzdycky nakej extra problem :D
hele to je divny me autumn nikdy nezmizel a enklavaci byli vzdy proti me :D jen tam semnou nesla lyonsova takze jsem nemoh pokracovat :D kazdopadne jak tak koukam asi to dopadne tak ze F3 odlozim a pockam az mi prijde FNV :D

A to je zajímavý... takže po vstupu do prostoru velínu si tam Autumna vždy měl? já ale na Tvém savu nikdy! Přátelští Enkláváci byli jen ti dva ve velínu, ale musel sem je zastřelit, jinak Sára stála, čuměla a nešla komunikovat kecafonem s Liovou. Jo a venku jen tak v prostoru, 20 metrů nad zemí vysely Lovecké pušky :-)
Že s Tebou nešla Sára dovnit ale vidim tak 50 na 50 na Tvojí chybu. Se mnou tam jít taky nechtěla (a né jenom v tomhle podělaným savu), muselo se nejdřív počkat a vystřílet! všechny Enkláváky, co přicházejí po železné lávce, pak si dala říct.
Nerad se vzdávám, zítra zkusím konzolí oživit a přivolat Autumna, třeba se mi ve velínu nakonec objeví. Fakt asi poslední bude, že nainstaluju F3 na notebook a vyzkouším to na něm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 4:37 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
ja tam zadny pusky teda nemel :D a autumn tam byl vzdy :D to se sarou je dost mozny to nepopiram kazdopadne je ten save pekne PODELANEJ :D pokud se ti s tim povede neco provest budu ti vdecnej ale pochopi kdyz to vzdas nevim jak se to takhle mohlo podelat ale tak stane se :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: úte říj 12, 2010 8:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
ja tam zadny pusky teda nemel :D a autumn tam byl vzdy :D to se sarou je dost mozny to nepopiram kazdopadne je ten save pekne PODELANEJ :D pokud se ti s tim povede neco provest budu ti vdecnej ale pochopi kdyz to vzdas nevim jak se to takhle mohlo podelat ale tak stane se :D

BINGO !!! a sem s Tvým savem v Broken Steel !!! a řekl bych, že mám větší radost než Ty :-)
Dal sem F3 na noťas, chudák, je to na něm prakticky nehratelný, myš se vleče, nejde ani zamířit, no hrůza. Savem si mi nedal šanci někam uklidit Žeryka a Jericha, takže oba jaksi exnuli :-( To se ale dá napravit. Čističku sem spustil sám (jelikož sem nevěřil, že to půjde do BS), nijak sem to neřešil (Autumn tam byl!), takže asi pracně nastřádaná mínus karma je na nule. Pokud by se Ti to nelíbilo, dej vědět, projdu to znova, pošlu tam Sáru, popřípadě bych vložil virus, abys byl ten nejhorší v Pustině :-) .
Vyhráno na 100% asi neni, opravdu ty naše mody to nějak "mění". Save, pošlu Ti ho na mail, je těsně po proběhlém rozhovoru s Rothchildem, úkoly máš v Pip-Boy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: stř říj 13, 2010 7:33 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
ouuu diky moc :) karmu zase naberu a jericho se zerykem se stejne jenom flakali a delali problemy tak at chcipnou :D...hele a tobe ty veci s DLC fungovali ? nebo byl jericho bez torsa jako u me ? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: stř říj 13, 2010 4:07 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
tak problem cislo jedna vyresen save facha ale problem cislo dva tu stale je :D vsude samy vykricniky :D a veci z DLC nefachaj :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: stř říj 13, 2010 9:07 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
tak problem cislo jedna vyresen save facha ale problem cislo dva tu stale je :D vsude samy vykricniky :D a veci z DLC nefachaj :D

K problému č.1 - celé odpoledne save testuju a zjistil sem rozdíly.
a) - Pokračovat hlavní linií lze, úkoly naskakují jak mají.
b) - V Tenpenny věži (tam si už byl) neni vůbec nikdo, prostě úplně pusto, ani Ghulové. Nevim, možná tím, že sem zneškodnil bombu v Megatuně, naskočilo info, že se pan Burke naštval a odešel (jenomže odešli všichni?). Nenašel sem ani mrtvoly Roye, Masterse, Bessii...
c) - skutečnej bug je nemožnost vrátit se do Rotundy čističky. O nic sice nepříjdeš, ale dveře by měli jít zpětně ven otevřít. Questy od Bigsleye ale plnit jde.

K prob. 2 - to už tu bylo. S největší pravděpodobností to dělá některý mod, u mě je to dobrý, nemám ani jeden mod, co máš Ty a Patch 1.7 EN si myslim říkal, že si úspěšně instaloval.
a) - zkus všechny češtiny ve FoMM přesunout nahoru, těsně pod soubory "esm", poslední z nich bude BS_CZ.esp, nad ním czech.esp a až pod! nima všechny ostatní mody s příponou "esp".
b) - Dej velký save, pro test vypni všechny mody, takže Ti seznam bude končit myslim Mod indexem 0B (ostatní bude mít NA). Pokud naskočeji textury věcí z DLCéček, začni mody po několika najednou zapínat, měl by ses na několik startů hry dopídit, který to dělá.
Češtiny by to dělat neměly, stovky lidí by nás tu jinak už dávno ukamenovali :-) .

BtW - můžeš mi říct, kde vlatně bydlíš ? :-) (samo v F3). Ve věži přední vchod "vyžaduje klíč" a jelikož si nevypnul bombu v Megatuně, nemáš ani klíč od tamního baráku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2010 5:02 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
ok vsechno zkusim a pak podam zpravu...chtel jsem ten byt v T. vezi ale omylem jsem tam pustil ghuly a trochu to tam vycistili a Burkeho pro odpaleni megatuny jsem nenasel a na zneskodneni bomby jsem mel malo bodu ale byt nepotrebuju :D sice by se mi obcas siklo ulozit si par veci do tresoru ale da se to zvladnout a co se spani tyce mam deku a spim na zemi :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni Broken Steel
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2010 7:36 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
YESSSSS !!! vsechno jede jak ma a fakt nevim kde byl problem vsechny mody jsem vypnul zaclo to fungovat udelal jsem pevnej save znova ty mody zapnul a vsechno facha :D diky moc :) jsem ti vdecnej a doufam ze konecne tenhle problem muzem uzavrit :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Broken steel problém
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 2:27 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv led 13, 2011 2:18 am
Příspěvky: 19
Bydliště: Hell Hole
(neviem možno to tu už niekoľkokrát zaznelo, prehliadol som radu, takže budťe prosím zhovievavý.)

posledný fallout 3 quest take it all! končí tím že sa má spustiť čistička ... predpokladám že je jedno kto to spraví... ale stalo sa mi to že sa spustil broken steel, ale quest zostal v zozname ako nesplnení a väčšina npc-čok sa správa ako pri jeho nesplnení... pre toho pisára bigelsa (či ako sa volá) sa questy plniť dajú, takže skutočne neviem v čom je chyba. fallout wiki to uvádza ako unknown bug
prosím ak mi niekto viete poradiť tak prosím.

ps. tiež sa mi bugol q pre moiru s tou knihou na prežitie ... splnil som poslednú jej žiadosť ale ona sa stále pýta na históriu rivet city (v zozname píše ,,pomoz moiře s poslední kapitolou) ale to ma ani tak nezaujíma

z vĎakou canyoon

_________________
Můj životopis končí datem narození, dále pokračuje chorobopis.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 9:40 am 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3695
Bydliště: † Telenom
Tento topik jsi si prošel?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken steel problém
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 2:52 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
canyoon píše:
...posledný fallout 3 quest take it all! končí tím že sa má spustiť čistička ...

Jakou máš verzi hry? (F3 + Broken Steel atd, nebo GOTY CZ nebo EN, staženou ze Steamu?)
Používáš nějakou (jakoukoli) češtinu do Základní hry nebo DLC?

U Moiry to nemusí být jednoznačný bug... o tom až potom.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny