Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř zář 18, 2019 1:51 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DLC Problem
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2009 9:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
playermacik555 píše:
Problem s Broken Steel, prosim, ked sa zobudim po 2 tizdnoch, Lions tam neni a hra si mysli, ze sem nedokoncil poslednu misiu. Prosim, pomozte.

Přesunuto, přepsáno a opraveno do lidštiny. Playermacik555, jestli budeš i příště psát s Caps Lockem a bez interpunkce, tak tě okamžitě smažu a bude mi ukradené, že se nic nedozvíš. Piš lidsky a dostane se ti odpovědi, piš jak dobytek a bude s tebou nakládáno jako s dobytkem. V.

Viky: ::ano ::rock
Maciku, nahoď si patch ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 11:05 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 18, 2009 7:46 pm
Příspěvky: 5
Mam problem zacal sem hlavni quest linii v citadele a vzal si i vedlejsi v tom pamatniku ale ted mi to najednou zniceho nic zacalo neustale padat nahraju si pozici a zachvili to spadne.Nevim cim by to mohlo bejt tak najednou. Mam anglickou verzi,patch 1.5 a pridany mody na snizeni poskozovani zbrani strelbou,pridani nakejch tech tuzsich potvor a upravenou presnost snipersky pusky...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 11:42 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Za 1, použij patch 1.7 ::!
Za 2, použij FOSE ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 3:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 18, 2009 7:46 pm
Příspěvky: 5
Jsem myslel ze na broken steel staci jen 1.5... s tim fose to zkusim


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 12:00 am 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 4:19 pm
Příspěvky: 740
Bydliště: TARDIS
Nevie niekto ci ked som splnil MQ, mam addon aby som mohol hrat aj potom dalej, cis a da nejako spustit broken steel? Lebo nechcem hrat od zaciatku, a save mam dalsi len nejaku dlhu dobu pred purifierom ::scratch

_________________
Obrázek Obrázek
Per aspera, ad astra
Why? Because fuck you, that's why!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 6:43 pm 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 4:19 pm
Příspěvky: 740
Bydliště: TARDIS
Hmm, mne ukazalo len ze BS bol uspesne obsiahnuty a ze mam zvyseny lvl cap na 30(takze som si vo FOMM dal ten level cap mod neskor ako BS, aby fungoval)

CO aj skor potrebujem je konzolovy prikaz na spustenie questu a na teleportovanie ma do tej lokacie kde by soms a mal vraj zobudit po dokonceny purity ::scratch

_________________
Obrázek Obrázek
Per aspera, ad astra
Why? Because fuck you, that's why!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv srp 27, 2009 12:40 am 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 4:19 pm
Příspěvky: 740
Bydliště: TARDIS
Hmm, ono sa to spustilo ale vo Fomm som dal nechs a to naloaduje PO BS

nj... semtex niekde vala sunky a my hladujeme ::rofl

_________________
Obrázek Obrázek
Per aspera, ad astra
Why? Because fuck you, that's why!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Broken steel nefunguje
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 1:26 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned říj 11, 2009 1:12 pm
Příspěvky: 1
Mam takovy mensi problem s Broken steel. Po tom co zapnu cisticku a probudim se v citadele se mnou nikdo nechce mluvit :) nekde na foru jsem se docetl ze by se mnou mel mluvit Owyn Lyons ale kdyz s nim promluvim tak se ho muzu jenom zeptat co se stalo s cistickou a jak pokracujou boje s Enklavou ale nemuzu z nej dostat zadny quest.Side questy fungujou normalne. Cela citadela proste s dialogy zamrzla v questu Take it back!. Nevi nekdo co s tim?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken steel nefunguje
PříspěvekNapsal: pon říj 12, 2009 9:58 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Spybot píše:
Kein píše:
Mě to taky nejelo, můžeš si pomoct příkazovým řádkem, ale to ti hovno pomůže neboť tě starej pošle za Rodchildem který se sekne naprosto stejně takže ho tu nebudu ani psát.

btw.: A nejspíš dostaneš zdupa že si založil topic který tu je omývaný Xkrát ::ano

Spíš mu nikdo neodpoví... Né, že se ozve strýček Duracel ::lol


Halóóó, tady Duracel ::kawaii
Hele Spybot, reagovat musim :-) sem si myslel, že tenhle problém způsobuje JEN zapnutá čeština základní hry, ale Zajda pravděpodobně češtinu vůbec nepoužívá. Nebo se v obou případech mejlim ? Pak by zbyla už jen možnost nepřítomnosti Patche...

Už mlčíííím....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Broken steel nefunguje
PříspěvekNapsal: úte říj 13, 2009 7:10 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Kein píše:
Spybot píše:
Kein píše:
Chytráci, já například měl patch 1.7a poštěl to bez češtiny stejně se to nerozjelo ta hra smrdí ::ano

Existuje mnohem víc faktorů, než je patch a čeština ::kawaii


A to jsou ? ::bez_chlupu

neoriginální hra...taky mi na kradenym f3 nejel pitt a na kupovaným jel jak po másle :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: úte říj 13, 2009 11:54 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Baterie, NeBaterie...
Tohle přeciť nemůžete myslet vážně. Crack, modd snad! možná, ale že by to ostatní, jako Direct, Framework atd způsobil, že s hráčem nechce mluvit Lyons nebo Rothchild ? :-) , a jinak vše OK ? tomu ani sami nevěříte. Stačí pročíst wikii...
Zajda se už asi neobjeví, přesto: Jak přesně!!! máš velikej soubor: Fallout3.exe ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř říj 14, 2009 9:37 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Překoukl sem Kleina za Zaidu, tak... sorry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: úte říj 20, 2009 12:26 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Dohraté. Výborné DLC to bolo ::ano A i díky Tomkovi ::rock

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: pisar
PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2009 12:47 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 27, 2009 12:42 pm
Příspěvky: 15
hraju data dist broken steel a posilaji me k pisari rotshildovy ale ten mi rika ze nema cas,pry ma dulezitou praci,zkusil jsem vypnout cestinu,mam patch 1.7,po mape se muzu pohybovat.Ma s tim nekdo zkusenosti.Dik za odpoved

Přesunuto. V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pisar
PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2009 5:29 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
paveloslav píše:
hraju data dist broken steel a posilaji me k pisari rotshildovy ale ten mi rika ze nema cas,pry ma dulezitou praci,zkusil jsem vypnout cestinu,mam patch 1.7,po mape se muzu pohybovat.Ma s tim nekdo zkusenosti.Dik za odpoved

Přesunuto. V.


Zkušenosti... Poukd si tu češtinu: "czech.esp" skutečně vypnul před! vstupem do Památníku a stejně Rothchild mele svou, nevidim to jinak, než že jako už asi 5 lidí, pošleš svoje save z prostoru před Jeffersonovým památníkem, já za Tebe těch 100 metrů projdu, uložim po rozhovoru s Rothchildem a zase Ti to pošlu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny