Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř zář 18, 2019 1:57 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 3:10 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 8:22 am
Příspěvky: 109
Bydliště: Vault 64
Tento DLC se instaluje před dohráním hry, nebo po dohrání a závěrečných titulcích a bude to pokračovat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 3:01 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 8:22 am
Příspěvky: 109
Bydliště: Vault 64
Díky. Nevíte, jak vyřešit problém s tím, že když se ukáže Two weakes later, tak pak stojím v nějaké nemocnici, vedle je Fawkes a robot řekne, že jsem aktivní a já nemůžu vůbec nic dělat? Když uložím a načtu tak se tam objeví Starší Lyons, ale s tím taky nění řeč. Nemůžu nic, akorát si dřepnout nebo změnit pohled. Pročítal jsem si zde forum, koukám, že pár lidí mělo problém podobný, ale nakonec nevím jaké je řešení, zkoušel jsem si i vypnout češtinu a nic. Prosim poraďtě ::help. Zatím jsem dohrál Anchorage a The Pitt.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 3:31 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
Nemusíš náhodou vypnúť češtinu ešte pred ukončením tej hlavnej úlohy v základe Fo3 ?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 5:58 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 8:22 am
Příspěvky: 109
Bydliště: Vault 64
Před tím než Fawkes odklika 2-1-6 ? To jsem udělal, ale divný, že ty dialogy zustali český, ale menu atd bylo anglické. Mám tu ještě save kde jsem před vstupem do čističky, ale jinak ten Jeffersonovuv pamatnik mam vymlacenej asi rok ... takže doufam, že se to nemusí vypnout před vstupem k němu s tím mega robotem ... to bych byl v hajzlu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 8:26 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
No mal by stačiť save spred dverí do toho centra čističky. Takže ten po vymlátení okolia pamätníku bude OK. Ale zas toto je taká rada na slepo. Ja som 1. Hral naposledy Fo3 vtedy keď vyšiel. 2. DLCčka skúšam až teraz a 3. Češtinu som tam nikdy nemal.
Len som niekde zahliadol túto radu, že sa musí čestina vypnúť pred vstupom do tej poslednej miestnosti.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 6:11 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 398
ano je to tak cestina se musi vypnout pred vstupem do rotundy a zapnout az u vysilaci stanice enklavy potom se musi vypnout pred vstupem do plosiny a po skonceni broken steel tzv kdyz se stebou vsichni vykecaji jak si jim pomohl tak cestinu zase zapni

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 8:31 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 8:22 am
Příspěvky: 109
Bydliště: Vault 64
Tak Tomek mi pomohl nakonec. ::hladit

Jinak s novými češtinami se prý češtiny vypínat ani nesmí a funguje to jak má, můj problém byl trochu někde jinde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 7:34 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Čau chtěl bych se zeptat je to dýl co jsem to už dohrál ale nevím určitě jestli sme to dokončil u každýho přídavku to mělo hlavu a patu tu to postrádá patu nebo spíš to má patu ale ne jednoznačnou která ti dá najevo (už je konec) tak moje otázka zní čím končí toto DLC ? Jestli tím že pošlu rakety bud na mobilní stanici nebo na citadelu tak je to v celku ubohý čekal sem že tam bude náké závěrečné video. A tento přídavek mi taky připadá dost dost dost nedodělaný nechápu proč mam ničit mobilní stanici když tam vypustim ty roboty kteří to tam od enklávy vyčistí proč tu stanici jednoduše neopsadí také technologie co tam je a pak si eště v citadele skoro stežujou kolik málo technologie z těch trosek vytáhli. A tam v tom terminálu kde si vybíráte kam chcete poslat ty rakety tak sou na víběr eště River city a Megatuna tak mě napadlo co se stane když to pustim na již mě zničenou megatunu a ono to nejde ani na river city a nechápu proč !! A prý jestli si správně spomínám tak je tam něco o tom že satelit není správně namířen nebo něco takýho a přitom si vezměte vzádelon Citadely a mobilní základny jedno z toho by spíš nemělo bít dosažitelný a další věc nechápu proč by enkláva označovala sebe ? ;-D ach jo pardo za to že sem se rozepsal a nejspíš se to ani někomu nebude chtít číst kvuli pravopisným chybám.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 10:31 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
dark-king píše:
Čau chtěl bych se zeptat je to dýl co jsem to už dohrál ale nevím určitě jestli sme to dokončil u každýho přídavku to mělo hlavu a patu tu to postrádá patu nebo spíš to má patu ale ne jednoznačnou která ti dá najevo (už je konec) tak moje otázka zní čím končí toto DLC ? Jestli tím že pošlu rakety bud na mobilní stanici nebo na citadelu tak je to v celku ubohý čekal sem že tam bude náké závěrečné video. A tento přídavek mi taky připadá dost dost dost nedodělaný nechápu proč mam ničit mobilní stanici když tam vypustim ty roboty kteří to tam od enklávy vyčistí proč tu stanici jednoduše neopsadí také technologie co tam je a pak si eště v citadele skoro stežujou kolik málo technologie z těch trosek vytáhli. A tam v tom terminálu kde si vybíráte kam chcete poslat ty rakety tak sou na víběr eště River city a Megatuna tak mě napadlo co se stane když to pustim na již mě zničenou megatunu a ono to nejde ani na river city a nechápu proč !! A prý jestli si správně spomínám tak je tam něco o tom že satelit není správně namířen nebo něco takýho a přitom si vezměte vzádelon Citadely a mobilní základny jedno z toho by spíš nemělo bít dosažitelný a další věc nechápu proč by enkláva označovala sebe ? ;-D ach jo pardo za to že sem se rozepsal a nejspíš se to ani někomu nebude chtít číst kvuli pravopisným chybám.

Pokusim se něco z toho "objasnit".
1) Každé DLC končí informací na obrazovce o dokončení všech Questů. Pokud si neviděl dokončení toho, v hlavní linii posledního, jak je na screenu 1, stal ses bohužel obětí "CZ bugu". Mě osobně se zakončení BS líbí. Sára mě, jako hrdinu, triumfálně dopraví vrtulníkem na nádvoří Citadely a před veškerým osazenstvem mě Lyons nejen poděkuje, ale dá dokonce i metál. Je-li ten bug, přiletím na nádvoří, nečeká tam ani Lyons, není žádná pochvala, prostě jen z Citadely odejdu. Ale hlavně, v Pip-Boy zůstane nedokončen poslední Quest (řešení tohodle zákysu je tady věnované celé jedno téma).
I druhá varianta konce začíná stejně, se Sárou přiletím před! Citadelu (uvnitř jaksi není kde přistát), brrr, strhne se nejnechutnější boj celýho F3, ale i zde musí dojít k ukončení Questu, možná s poznámkou: Úkol nedokončen... nevím, prdly mi nervy, rád sem loadoval terminál mobilní základny.
2) Žádné DLC nemá závěrečné video, pouze ZH, proč si ho čekal zrovna u BS?
3) Proč nejdou odpálit ostatní cíle? Jedna z obrazovek terminálu říká, že satelit je poškozen (nejde s ním hýbat), má poruchou pevně zaměřené jen na 2 cíle. Lepší odpověď by byla: dovedeš si představit, že by Bethesda musela pro každou z těch variant vymýšlet i následný děj v Pustině? To by byl další F3b.
4) Sebezničení. I v reálu má řada důležitých objektů vlastní autodestrukci, většinou pro případ, aby "věc" nepadla do rukou nepříteli. Pravda, před mobilkou jsou už vojáci Bratrstva, ale seš si na 100% jistej, že si vnitřek základny vyčistil od všech z Enklávy? Za dané situace je zničení základny správná volba, nelze riskovat, že jeden zapomenutej oficír po Tvém odchodu zmáčkne puntík a je vymalováno. Ideální řešení by byl šestý bod terminálu: Zničit autodestrukcí satelit... no, co už, všude bejt nemůžu ::rofl ::rofl
Zkontroluj si to dokončení/nedokončení Questů v Pip-Boy.

Edit: sklad.obrazku.cz má poruchu (doufám, že né trvalou), neumim to sem jinak nahrát, než že si to stáhneš z E-disku :-(
Foto 1
Nahráno jinam. V.
Fakt hustej obrázek!

Edit 2: už jim to tam funguje. BtW, na "imageshack" nedávám, ty příšerný reklamy co vyskakujou mě... štvou, ale u tohodle "imageshacku" nic neskáče... divný... ale dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 11:27 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
No tak nevím proč ale čekal sem náké závěrečné ukázky zřejmě sem někde špatně přečetl recenzi. A s tím autodestrukčnímu mechanizmu tak to sem si neuvědomil pardon. A jinak dokončení ukolu se mi ukázalo konec jak má bít akorát sem nečekal že mi daj za ukol abych pořád nosil ty kamery, fotáky, senzorové moduli a tamtomu paladinovy ty vzorky supermutantu až do aleluja aspon mi mohli dát vlastní jednotku rytířu bratstva protože už skoro nenacházim jiný supermutanty než ty s tou třípaprskovou puškou a ty nejsou zrovna nic lehkýho zabít když nemáte nuka granáty který sou fakt super

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 5:31 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 398
takze tomku jestly to chapu spravne tak nemusim enklavu nicit ale staci sejmout ten satelit ::shock ??

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 7:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
dark-king píše:
... akorát sem nečekal že mi daj za ukol abych pořád nosil ty kamery, fotáky, senzorové moduli a tamtomu paladinovy ty vzorky supermutantu až do aleluja aspon mi mohli dát vlastní jednotku rytířu bratstva protože už skoro nenacházim jiný supermutanty než ty s tou třípaprskovou puškou a ty nejsou zrovna nic lehkýho zabít když nemáte nuka granáty který sou fakt super

Nějakou akci s tlupou Bratrů udělat mohli, to je fakt, já sem rád i za to sbírání. Jak nahromadím 200 vzorků a 500 prstů, mažu to prodat a fofruju za holkama k Moriartymu :-)
Na mutanty "Vládce" je nejlepší VATS a první dvě rány přímo! na zbraň, jak jim vyletí z rukou, jsou neškodní a ušetříš Zátkovky.
vitekc45c píše:
takze tomku jestly to chapu spravne tak nemusim enklavu nicit ale staci sejmout ten satelit ::shock ??

Né, to byl jen můj povzdech, že takový by se mě líbilo řešení, samo ve hře není. Tady měli autoři F3 velkou příležitost propojit BS se Zetou. Děla i Můstek na Alienské lodi, co Wanderer obsadil jsou stále funkční, satelit namířenej pevně na Citadelu a Mobilní základnu měl jít touhle zbraní sestřelit.... kdyby, jsou však jen v.... ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 7:50 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Tomku a to mi řekni to tě baví pořád běhat po pustině i když máš hru dohranou ? Hodně mě mrzí a eště víc mě mrzí že to nebude ani ve F4 (new vegas) Co-op mod což by hru moc moc oživilo a nebylo by to vubec na škodu ale nevím jak by to smíchali s enginem který na to není stavěný (ted pardon jestli se krutě mílím)

Edit: no vy jste chytráci zajmalo by mě co by jste dělali kdybch vás postavil před takový ovládací panel na Alien lodi a řekl vám zaměřte támhle ten satelit a sestřelte ho ;-D Zřejmě by jste dopadli jako listrův bratr (v 25) když třískal do panelu jako blázen a výbuch ho roztrhal na kousíčky ;-D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 8:01 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 8:34 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Mezi dvěma realitami
Nebyl to Listerův bratr, ale jeden z jeho dvou synů.Tak ano , takovuto hru alias Paskvil No.1 by oživila hromada věcí, jenže nejsou tam - tak musime byt spokojení s tím, co je(ono toho kromě příběhu, nejakých questů a DLC, moc není - s čím by se dalo spokojit :D) .

Ohledně red Dwarf . taky si to občas velice rád pustím od jedničky po osmičku.

_________________
Toho bohdá nebude, aby CZ/SK pařan od PC utíkal !!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 8:21 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
dark-king píše:
Tomku a to mi řekni to tě baví pořád běhat po pustině i když máš hru dohranou ? ...

No, baví... musí mě to bavit, co mám dělat jinýho, mám všechny plánky, knihy, 200 medvídků, 1000 Nuka-Col v ledničce, zbyl mi poslední cíl - Level 100, jsem na 71, denně dělám jeden. Eště že mě tady "ukecali" na hraní módů, tejdně si dva přeložim, odehraju (dneska mě čeká: "Outpost Gamma"), a bojim se chvíle, až ta stovka příjde, co budu dělat...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny