Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř zář 18, 2019 2:33 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2009 5:47 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3934
Bydliště: † Telenom
Ale je to divné, že tobě to jde a jim ne. ::scratch

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2009 6:22 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
viky píše:
Ale je to divné, že tobě to jde a jim ne. ::scratch

Jo, je. Prozatim si myslim, že kluci dělaj někde chybu. Buď špatně vypnou češtinu, to se dá ověřit tím, že po najetí hry je úvodní menu anglicky. Nebo CZ vypnou pozdě. V čem nemám jasno ale brzo to zjistim, je vlastní hra. Teď jen doměnky - hru lze nainstalovat v angličtině a pak asi 1 GB souborem počeštit. Jak to ale je u instalaci z originálky, která má lokaci CZ ? Tam se domnívám probíhá instalce asi jinak, dokonce trvrděj, že nejde CZ vypnout. Je teda možný, že na instalaci engl.hra + sólo CZ ten bug jde projít, na instalaci hry s lokací CZ to nejde. Mám v kredenci orig. s lokací CZ, brzo budu instalovat, pak uvidim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 12:45 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 27, 2009 12:42 pm
Příspěvky: 15
ja jsem ji asi fakt pozde vypnul ale mezitim jsem si splnil nejaky ukoly a posunul se o 2 levely,prosel by jsi mi to i tak ,dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 4:36 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
paveloslav píše:
ja jsem ji asi fakt pozde vypnul ale mezitim jsem si splnil nejaky ukoly a posunul se o 2 levely,prosel by jsi mi to i tak ,dik

Průůůser až do nebe ! Včera večír sem se pokoušel jinýmu projít v Zetě se Sally ty dveře co klasickým bugem nechce otevřít a... buch, zakouřilo se z grafiky 9800GT :-(. Teď sem dal starou 6800, na ní F3 taky jakš takš jel, uvidim, musim to dát dohromady.
Jestli to chápu dobře, tak chceš, abych Ti prošel přes Rothchilda, tak mi zatim pošli save na mail: Tomek13/zavináč/volny.cz a pokud můžeš, zabal to do RARu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 6:57 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
paveloslav píše:
ja jsem ji asi fakt pozde vypnul ale mezitim jsem si splnil nejaky ukoly a posunul se o 2 levely,prosel by jsi mi to i tak ,dik

Průůůser až do nebe ! Včera večír sem se pokoušel jinýmu projít v Zetě se Sally ty dveře co klasickým bugem nechce otevřít a... buch, zakouřilo se z grafiky 9800GT :-(. Teď sem dal starou 6800, na ní F3 taky jakš takš jel, uvidim, musim to dát dohromady.
Jestli to chápu dobře, tak chceš, abych Ti prošel přes Rothchilda, tak mi zatim pošli save na mail: Tomek13/zavináč/volny.cz a pokud můžeš, zabal to do RARu.

cos blbnul, Ludvíčku? :-?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 7:28 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Smejki píše:
....cos blbnul, Ludvíčku? :-?

No to kdybych věděl. Přísahám bohu, na dnešek dopoledne sem měl naplánovaný čištění vnitřku a při mé pověstné smůle to vo půlnoci buchlo, chladič jedna prachová koule, asi se to přehřálo. Aby toho nebylo málo, starej machr, nic sem neměřil (PC se choval naprosto chcíplej, jako ze zdi vytaženej) a závadu "určil", že je v hajzlu zdroj, ten sem ráno koupil a ejhle... nechcete někdo koupit zdroj 450W ? mám jeden úúúplně novej :-).
??? proč Ludvíčku ? :-) to je nějakej místní maskot ? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 8:55 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
Smejki píše:
....cos blbnul, Ludvíčku? :-?

No to kdybych věděl. Přísahám bohu, na dnešek dopoledne sem měl naplánovaný čištění vnitřku a při mé pověstné smůle to vo půlnoci buchlo, chladič jedna prachová koule, asi se to přehřálo. Aby toho nebylo málo, starej machr, nic sem neměřil (PC se choval naprosto chcíplej, jako ze zdi vytaženej) a závadu "určil", že je v hajzlu zdroj, ten sem ráno koupil a ejhle... nechcete někdo koupit zdroj 450W ? mám jeden úúúplně novej :-).
??? proč Ludvíčku ? :-) to je nějakej místní maskot ? :-)

tož to by mohli i vzít zpět, pokuds to objednal na dálku (stačí brnknout) anebo se dokáží rozumně domluvit

cimrman


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2009 11:21 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Smejki píše:
...tož to by mohli i vzít zpět, pokuds to objednal na dálku (stačí brnknout) anebo se dokáží rozumně domluvit

cimrman

Tak Jára ? :-) dobrý...
Zdroj si nechám, jak se znám, do tejdna by ten stávající naschvál odešel.
Na posranýho i hajzl spadne... Já vim, že to sem nepatří, ale hold tonoucí...
Kámošovi se Zetou a Sally co nechce otevřít dveře sem pomohl, už holka poslechla, jenomže je němá, stejně jako ten můj posranej komp - nejde zvuk :-( vůbec v ničem, ani znělka Win při startu. Ze sluchátek jde jen šum a slabý praskot. Přeinstaloval sem ovladač, nadělal maglajs v nastavení Realteku a prd. Neví někdo kde se ta mrcha zapíná ? Hrát Broken Steel bez zvuku nejde :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 4:24 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Tomek píše:
Smejki píše:
...tož to by mohli i vzít zpět, pokuds to objednal na dálku (stačí brnknout) anebo se dokáží rozumně domluvit

cimrman

Tak Jára ? :-) dobrý...
Zdroj si nechám, jak se znám, do tejdna by ten stávající naschvál odešel.
Na posranýho i hajzl spadne... Já vim, že to sem nepatří, ale hold tonoucí...
Kámošovi se Zetou a Sally co nechce otevřít dveře sem pomohl, už holka poslechla, jenomže je němá, stejně jako ten můj posranej komp - nejde zvuk :-( vůbec v ničem, ani znělka Win při startu. Ze sluchátek jde jen šum a slabý praskot. Přeinstaloval sem ovladač, nadělal maglajs v nastavení Realteku a prd. Neví někdo kde se ta mrcha zapíná ? Hrát Broken Steel bez zvuku nejde :-(

Ty si ale neštastník chalan ::roll no s tým ti nepomožem ,ale chcem reagovat na už diskutované problémy s originalnou CZ verziou F3 a cz.esp... čiže, mám originalku a žiadny bug s Broken steel som nemal. Ked sa ide podla tvojich rád s vypnutím a zapnutím češtiny do BS,žiadny problém. A taktiež čeština do základnej hry sa normalne Dá! vypnut. ..Niekto písal že zaškrtnutie nevie zrušit.. ::scratch Ja ju praveže musim pri každom štarte F3 zaškrtnut inak sa mi spustí po Anglicky..

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned pro 20, 2009 8:22 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte pro 15, 2009 10:07 pm
Příspěvky: 12
Custe mam problem mam jit hned ze zacatku za tim Rotchildem ale ten mi rekne ze nema cas co mam delat aby se mnou pokecal?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned pro 20, 2009 8:34 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
ajatim píše:
Custe mam problem mam jit hned ze zacatku za tim Rotchildem ale ten mi rekne ze nema cas co mam delat aby se mnou pokecal?

Tak jo Bobe. Nejprve důkladně prohledej svou klávesnici a najdi tečku a čárku(cca 10 minut). Tak a poté si vyhraď tak hodinku a důkladně si pročti tento topik a toto fórum, protože tohle už se tu ŘEŠILO!!! ::roll

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 2:55 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte pro 15, 2009 10:07 pm
Příspěvky: 12
sangwiny píše:
ajatim píše:
Custe mam problem mam jit hned ze zacatku za tim Rotchildem ale ten mi rekne ze nema cas co mam delat aby se mnou pokecal?

Tak jo Bobe. Nejprve důkladně prohledej svou klávesnici a najdi tečku a čárku(cca 10 minut). Tak a poté si vyhraď tak hodinku a důkladně si pročti tento topik a toto fórum, protože tohle už se tu ŘEŠILO!!! ::roll

tak jo ale kdyz uz si napsal tenhle post tak si to napsat mohl ne? jo a ja to hledal co pak muzu za to ze to neumi poradne napsat ten chlap se menuje Rotchild a ne rotschild


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 3:20 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Nemohl, protože by to zabralo tak 10x dýl a na to fakt nemám náladu. Nejdřív čti a pak se teprv ptej. ::hladit

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 4:07 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
ajatim píše:
Custe mam problem mam jit hned ze zacatku za tim Rotchildem ale ten mi rekne ze nema cas co mam delat aby se mnou pokecal?

Ajatim, když sou ty vánoce, já Ti to sem nakopíruju :-)
Problém způsobuje zapnutá čeština do základní hry, je třeba jí vypnout:
---------------------

1) První vypnutí.
Závěr questu základní hry VEZMI SI TO ZPÁTKY! , prostor památníku Jeffersonon (poblíž se musí motat Sarah!), před! vstupem do Rotundy - hru uložit, restartovat, spustit přes: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES označit vše, kromě!!! souboru: czech.esp !!! , OK, Play.
2) Základní hra končí videem, načte se BS, proběhne rozhovor se starším Lyonsem, dojde k ukončení questu VEZMI SI TO ZPÁTKY!, načte se quest SMRT Z NEBES a je zadán úkol: Promluv si s písařem Rothchildem. Teprve po!!! skončení tohoto rozhovoru je možné češtinu do ZH zase zapnout.
3) Druhé vypnutí.
Závěr questu JEN ODVÁŽNÝ VÍTĚZÍ, prostor satelitního terminálu Mobilní základny. Po zadání úkolu: Unikni z Mobilní základny Enklávy, hru uložit a nahoře popsaným způsobem vypnout češtinu ZH.
4) quest končí rozhovorem se starším Lyonsem a po něm! je možné češtinu do ZH opět zapnout. Ve vedlejších a neoznačených questech se chyba neprojevila a je možné nechat češtiny zapnuté obě.

Je-li volen jiný závěr tohoto questu je možné, že toto druhé vypnutí češtiny nebude nutné... (?)
Pro obě vypnutí - dialogy obsažené v BS budou česky; dialogy, které si hra "tahá" ze základní hry budou anglicky, včetně úvodní nabídky, je-li anglicky, je jistota, že je čeština vypnutá.
---------------------------------------------------------------------

Pokud nemáš použitelné save - seš namydlenej. Pokud by Ti to ani tak nešlo (čemuš bych se divil), tak jako jinejm Ti navrhnu poslat mi na mail zabalený save, já za Tebe těch 100 metrů projdu, po Rothchildovi uložím a save pošlu zpět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 4:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte pro 15, 2009 10:07 pm
Příspěvky: 12
Tomek píše:
ajatim píše:
Custe mam problem mam jit hned ze zacatku za tim Rotchildem ale ten mi rekne ze nema cas co mam delat aby se mnou pokecal?

Ajatim, když sou ty vánoce, já Ti to sem nakopíruju :-)
Problém způsobuje zapnutá čeština do základní hry, je třeba jí vypnout:
---------------------

1) První vypnutí.
Závěr questu základní hry VEZMI SI TO ZPÁTKY! , prostor památníku Jeffersonon (poblíž se musí motat Sarah!), před! vstupem do Rotundy - hru uložit, restartovat, spustit přes: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES označit vše, kromě!!! souboru: czech.esp !!! , OK, Play.
2) Základní hra končí videem, načte se BS, proběhne rozhovor se starším Lyonsem, dojde k ukončení questu VEZMI SI TO ZPÁTKY!, načte se quest SMRT Z NEBES a je zadán úkol: Promluv si s písařem Rothchildem. Teprve po!!! skončení tohoto rozhovoru je možné češtinu do ZH zase zapnout.
3) Druhé vypnutí.
Závěr questu JEN ODVÁŽNÝ VÍTĚZÍ, prostor satelitního terminálu Mobilní základny. Po zadání úkolu: Unikni z Mobilní základny Enklávy, hru uložit a nahoře popsaným způsobem vypnout češtinu ZH.
4) quest končí rozhovorem se starším Lyonsem a po něm! je možné češtinu do ZH opět zapnout. Ve vedlejších a neoznačených questech se chyba neprojevila a je možné nechat češtiny zapnuté obě.

Je-li volen jiný závěr tohoto questu je možné, že toto druhé vypnutí češtiny nebude nutné... (?)
Pro obě vypnutí - dialogy obsažené v BS budou česky; dialogy, které si hra "tahá" ze základní hry budou anglicky, včetně úvodní nabídky, je-li anglicky, je jistota, že je čeština vypnutá.
---------------------------------------------------------------------

Pokud nemáš použitelné save - seš namydlenej. Pokud by Ti to ani tak nešlo (čemuš bych se divil), tak jako jinejm Ti navrhnu poslat mi na mail zabalený save, já za Tebe těch 100 metrů projdu, po Rothchildovi uložím a save pošlu zpět.


Diky ale uz sem prisel na to ale alespon to pomuze dalsim.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny