Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon zář 23, 2019 7:20 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další

Ano?
Ne. 10%  10%  [ 3 ]
Možná. 17%  17%  [ 5 ]
... no jo. 24%  24%  [ 7 ]
Ano! 48%  48%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 12:10 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Mam problem s DLC Broken Steel. Kdyz v pamatniku aktivuju cisticku, tak se neproberu v Citadele, ale opet v pamatniku. Zkousel jsem to probehnout od zacatku. Probehl jsem hrou bez problemu, ale nastal ten samej problem. Mam win 7. a nejde mi ani pustit konzole, abych zkusil bug. Cetl jsem i FAQ, ale zadna z uvedenych rad mi nepomohla. Uz jsem zoufalej a zadam o radu. Dekuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 12:22 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
turys píše:
Mam problem s DLC Broken Steel. Kdyz v pamatniku aktivuju cisticku, tak se neproberu v Citadele, ale opet v pamatniku. Zkousel jsem to probehnout od zacatku. Probehl jsem hrou bez problemu, ale nastal ten samej problem. Mam win 7. a nejde mi ani pustit konzole, abych zkusil bug. Cetl jsem i FAQ, ale zadna z uvedenych rad mi nepomohla. Uz jsem zoufalej a zadam o radu. Dekuju.

Nemáš mod na pohračování hry po skončení hlavního questu? Jestli jo tak ho deaktivuj, no a jestli ne tak co ti dělaj starší savy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: sob led 02, 2010 11:50 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Diky moc, problem vyresen.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:17 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
turys píše:
Diky moc, problem vyresen.

turys, tohle je odpověď, co mě vždycky vytočí. Řešení může být blbost, někdy vlastní, tu občas děláme všichni. Aby se jiný vyvaroval chyby, bylo by možná dobré napsat JAK si ten problém vyřešil.

A když budeš mít štěstí, možná se dostaneš do síně slávy FAQ :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:20 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3934
Bydliště: † Telenom
Pomohlo mu vypnutí modu na pokračování po skončení hlavního questu, ne?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:26 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
viky píše:
Pomohlo mu vypnutí modu na pokračování po skončení hlavního questu, ne?

To neni tak jisté. Rada od "sangwiny" byly vlastně 2 otázky a co když to bylo něco jiného ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:56 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Pomohlo mi vypnuti moduna na pokracovani questu. A nevim, jestli to tu bylo nekde zmineno, ale da se nekonece krat logovat od pocitacu a zkouset tim odemikani do nekonecna. Staci vyzkouset 3 pokusy a pak vypnout pocitat. Opet nalogovat a mate zase 4 pokusy. A myslim, ze ve FAQ jsem cetl, ze se neda projit fallout na zacatku bez energozbroje. Jde to. Ja sam to tak hraju. Hned na zacatku zamirim do mesta paracu a tam, jak je prototyp lekarske energozbroje, tak tam lezi i pasek na vycvik pro klasickou energozbroj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:06 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3934
Bydliště: † Telenom
Ten postup s odemykáním zámků (3 zkusit, odlogovat, znova nalogovat a zse zkoušet) tu je někde probírán.
Opravdu ti páska u lékařské energozbroje umožnila ovládat energozbroj BoS? Nemáš náhodou zapnutý Anchorage?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:11 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Ted jo, zkusim to vyhodit a projit to znovu, ale ja tam mel dva holopasky jeden s pro klasicky BoS a druhej v mrtvym tele vojaka s lekarskou zbroji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:21 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Na nabourávání počítačů je jeden jednoduchý způsob a to:
Kliknout na nějaky slovo mezi znaky, podívat se vedle na číslice x/y (kde platí, že x=počet správných písmen hesla z nynějšího slova a y=počet celkových písmen hesla). Tudíž na 4 pokus se při trošce přemýšlení heslo uhádnout dá.

Mě (a myslím, že většině dalších lidí) se po odlogování počet pokusů neresetoval (přirozeně, je to kravina a bylo by to jednoduché) takže buď máš patch 1.0.35 (ale to je blbost, protože bys nerozjel Broken Steel) nebo ti to dělá nějakej cheat mód.

U holopásků si nejsem jist (to spíš Tomek) ale viky má možná pravdu s tím O:A.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:43 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Turys, dík, je dobré mít jasno.
Ta možnost opakovat zadání hesla je kapitální chyba tvůrců, to měli ošetřit, jenomže pak by se využívalo save/load a proti tomu by asi nešlo nic udělat.
Tvoje info o používání energozbroje jinak, než výcvikem v Citadele nebo dokončením Anchorage je pro mě naprostá novinka. Přerušuju svou hru, dám si staré save a jdu se pokusit dostat se do tunelů Old. Popravdě tomu ale nevěřím, že by tuto možnost tady nevěděli ?
http://fallout.wikia.com/wiki/Power_Armor_Training
Á, reakce...
Abych se nesnažil zbytečně - musím tedy najít dole v tunelech 2 holopásky ? Nějak se mi to vyčoudilo, co to je to: "pro klasicky BoS" ? ten má taky ten mrtvej voják ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 3:04 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Klasicka zbroj brodherhood of steal. Energozbroj. Ja tam mam normalka 2 pasky. Zkus to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 3:12 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Druhá páska? ::shock
Nikdy jsem o ničem takovým neslyšel. Nechceš sem hodit típanec?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 4:43 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Uz to mam vytipnuty, ale nevim, jak sem mam hodit ty obrazky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 - Broken Steel (DLC)
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 4:46 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3934
Bydliště: † Telenom
Nahraj je někam na net (imageshack a podobně) a pak odkaz na obrázek nebo přímo obrázek tagem Img (nebo radši rimg, ať to není zbytečně velké).

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny