svestkovejbernard píše:
takže.... přiinstaloval jsem i DLC a hlášku s tím, že není podporovaná verze hry zmizela. Nicméně nevyřešil se problém s padáním hry. Každých 20 minut to spadne, navíc rozlišení ve win se změní na nějakých 480x320 a barev je tam asi 8

. co s tím mám dělat? mám ten patch 1,7 vůbec nainstalovaný?
může mi někdo poradit?
díky, už mi to rve žíly.
Patch - Ty seš ale kouzelník

a řekl bych, že ve špatném topíku. Ve svém (Polsko-maďarsko...) si psal, že máš GOTY / CZ, k ní určitě je i nějakej průvodce instalací. Kdosi tu psal, že v tom návodu není ani zmínka o nutnosti instalovat nějaký Patch. Ve Tvém návodu je to jinak? Obsahuje instalačku Patche některé ze dvou DVDček, co u GOTY máš? Pokud né, je víc než pravděpodobné, že to již udělala sama Cenega před vydáním téhle verze hry a player nemusí instalovat žádný jiný.
HW - nech si prověřit svůj komp na F3 tady:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestpokud projdeš, nehledej příčinu pádů do Win v sestavě, problém bude jinde.
Další pokusy o radu budou jen papouškování z vedlejších topíků.
Schovej si někam savy / hru komplet odinstaluj, né vymazat ani přeinstalovat, ale třeba přes "Přidat nebo odebrat programy", pak by to chtělo vymazat i záznamy v registrech (
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/079 ... _296B.html ) / restart PC / najít asi v "Program Files" zbytky hry - delete. Nainstalovat GOTY tak, jak je v návodu, pokud nepíšou nic o Patche, tak žádný neinstaluj.
Na tomhle základu můžeš začít hledat důvod tak častých pádů hry a jak si asi vedle zjistil, co user, to jiný důvod. Odinstaluj virtuální disky / vyzkoušej jiné zvukové kodeky / vyzkoušej jinej ovladač grafiky / přes: Fallout 3 Launcher - OPTIONS si nastav správný monitor a neboj se dát lepší parametry, když sem tohle řešil já, tak čím sem šel s hodnotama dolů, tím to z nepochopitelných důvodů bylo horší. V OPTIONS můžeš na zkoušku označit "Windowed" (v okně), uvidíš lištu, tam si dej ukazatel teploty jestli se to nepřehřívá...
No, musíš zkoušet, námětů je tady na fóru hodně... držím palce.