Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv bře 28, 2024 11:36 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2010 3:54 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Topic by měl napomoci vyvrátit názor, že módy nelze hrát s českou verzí Základní hry (ZH) a počeštěnýma DLC. Je však nutné dodržet několik zásad:

Instalace hry a nutných doplňků:
1) Fallout 3 - CZ (složka: Data musí obsahovat soubor: czech.esp)
2) Patch: Fallout3CZ_1.0.0.15_patch.exe DOWNLOAD z madbrahmin.cz, DOWNLOAD z edisk.cz
3) Všechny doplňky DLC (5x)
4) Všechny češtiny do DLC DOWNLOAD (Pozor na novou češtinu do Broken Steel, která obsahuje i nový! soubor: czech.esp)
5) Patch: Fallout 3 Patch 1.7 UK DOWNLOAD
6) ArchiveInvalidation Invalidated!.exe DOWNLOAD
7) Fallout Mod Manager (FoMM) fomm0.11.6.exe DOWNLOAD
8) FOSE DOWNLOAD
9) Před!! instalací vybraného modu vždy udělej pevné Save hry!
10) Instalovat vybraný mód (viz níže)
Pozn.: popisy a návody instalací jednotlivých bodů najdeš zde na Fóru, nebo jsou přiloženy k jednotlivým Downloadům.

Řazení souborů ve FoMM:
Základem úspěchu je správné seřazení souborů v okně FoMM, podle kterého se budou soubory do hry načítat, kde rozhoduje sloupec: Mod index (čísle v hexadecimálním tvaru)

Zásady seřazených souborů:
1) soubor: Fallout3.esm musí mít vždy Mod index - 00
2) jako poslední soubor s nejvyšším číslem v Mod index je nutné zařadit právě hraný mód (viz EDIT níže)
3) předposlední soubor musí být: BS_CZ.esp
4) třetí od konce: czech.esp
5) na poskládání ostatních souborů nezáleží.

! EDIT ! (21.8.2010)
Stále je se co učit...
Po odehrání nebo jen otestování mnoha módů od různých "modérských týmů" jsem, ač nerad musel pozměnit znění tohoto odstavce.
Důvod: pokud autor ve svém módu vytvořil zcela novou položku (trezor, zbraň, stůl na výrobu zbraní, NPC, atd) byla původní podmínka zařadit BS_CZ.esp na poslední místo a před něj czech.esp správná - manipulace s novou věcí se chová korektně. Problém může nastat, pokud si danou položku tvůrce pouze "vypůjčil" ze ZH a tu jen modifikoval. Z praxe mi vychází, že se ale nejedná o položku jako takovou, ale o její manipolovatelnost v módu. Z tohoto důvodu je nejlepší právě hraný mód zařadit ve FoMM na poslední místo a tím nedojde k jeho přepsání modifikacema, které by se načetly až po něm.
Toto seřazení má však za následek, že nejen položek, ale i názvů lokací, kterých se autor ve svém módu nějak "dotkl" budou ve hře zobrazovány v angličtině. Na druhé straně je tato skutečnost "mamutím spoilerem" :-)
Po odehrání daného módu ho přesouvám nad soubory obou češtin a zatím jsem se s problémem nesetkal.

Češtiny.
V žádném případě nečekejte "tovární" kvalitu, překlad by mohl pomoct těm, co engliš neumí ani slovo. Někteří autoři si i z malého modu vytvořili doslova 20ti stránkové blábolení hustě popsaného A4, takže se najdou i nepřeložené bloky. Kdo umí anglicky - hraj to v originále ! každý mod na této stránce má obě možnosti.

Instalace módů:
1) Žádná složka ani soubor v Data (tam, kde je hra nainstalovaná) nesmí!!! být přepsána (nahrazena) složkou nebo souborem z módu. Pokud při kopírování vyskočí tabulka s dotazem, že daná složka nebo soubor již existuje a jestli ho chceš přepsat (nahradit), jedná se o Tvou chybu kopírování a vždy musíš dát NE.
2) Každý soubor nebo složka musí být nakopírována přesně do složky a cesty v Data hry tam, kam to modér naplánoval.

Instalace módu Total Commanderem:
Př. kopírování souborů složky: "meshes"
1) V levém okně (soubory hry) otevřít složku: "Data", v pravém zobrazit neotevřenou složku módu: "meshes"
2) Levým! tlačítkem myši přetáhnout soubor módu: "meshes" na volné místo okna hry (mimo všechny její složky!), pustit (screen 1), ve vyskočené tabulce v "Možnosti>>" , vybrat možnost: "Přeskočit vše (nepřepisovat žádný soubor)" (screen 2) - OK.
3) Stejné opakovat se složkama: textures, video, sound a.j.
Nové složky a soubory módu budou doplněny a nedojde k žádnému smazání ani nahrazení stávajících.
Soubory s příponou: bsa, esm a esp je možné do Data hry kopírovat klasicky.

Obrázek. . . Obrázek

Pozn.: v případě, že se u některého módu (ale i základní hry) setkáš s nedokončeným Questem nebo neodstranitelnou položkou v inventáři a nevíš si s tím rady, napiš do diskuze.

================================================================================================================================
================================================================================================================================

The High Sea Caravansery (HOME)

Ne jen Oáza přežila dopady bomb. Daleko na širém moři se zachovalo několik ostrovů, kde lidé vytvořili společenství dobrých i zlých a založili město The High Sea Caravansery. Je jen na Wandererovi, zda pozná! dobro od zla a přidá se na stranu jemu blízkou.
Klady - nové zelené lokace, moře s nádherným sluncem, nový "dům", 54! nových zbraní, zbrojí a oděvů, které příliš nepřevyšují ty z Pustiny, 6 nových Questů, hrací doba víc jak 5 hodin, do zabití jedné trojice nepřátel musí player vložit vše, co se naučil. Dialogový souboj s pirátem, další spolubojovníci, kteří s Playerem cestují i do Pustiny, domácí akvárium... Bylo by toho moc.
Zápory - trochu něco jiného, než Fallout. "Vykřičený dům" je v horším stavu, jak vězení... aspoň že nezapoměli na ty "4%". Případné Bugy kontroluj na HOME (přes 1000 příspěvků).


Obrázek. . . Obrázek. . .VIDEO


DOWNLOAD - Caravansery

Soubory obsahují možnost hrát mód jak česky tak i anglicky a lze je mezi sebou během hry přepínat.
Součástí je i Návod instalace.

EDIT 10.10.2011 - Update + nová čeština
Chybějící soubory doplň, stávající vyměň.

Mini
| SPOILER
Vše začíná u červeného člunu na pravém břehu řeky před Rivet City.


? Otazník ?
| SPOILER
Prosím kohokoliv, komu se v módu podaří najít položku: "Krmivo Jožinů" (Mirlurk Hatchling Fodder), aby mi dal jakkoliv vědět... já sem vybouchl :-(
Přibližně v polovině ponorky je do ní pod vodou "tajný vchod". I zde... vyřeší to někdo?

================================================================================================================================

The Bunker (HOME 1 , HOME 2)

Velmi dobře hodnocený mod s hrací dobou delší, jak třeba Anchorage. 6 nových Questů Wanderera zavede do rozsáhlého podzemí, kde bude řešit nejednu hádanku, boje snad až příliš těžké, vyrobí si novou verzi Stimpaku, připomene si level z Anchorage atd. Zbraně co získá jsou o dost účinnější, jak ty z Pustiny, ale player je jistě uloží doma do vitríny, takže mu další hru nepokazí, a protože není zloděj, nevybere ani cosi jako národní, předválečnou banku USA :-)


Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek

DOWNLOAD - The Bunker

Soubory obsahují možnost hrát mód jak česky tak i anglicky označením (neoznačením) souboru: The_Bunker_CZ.esp ve FoMM.
Součástí je i Návod instalace.

Mini
| SPOILER
Vše začíná nalezením vchodu do "Old Cave", východním směrem od vrat z Havraní skály (Raven Rock), dobře ukrytým ve svažujících se skalách Pustiny.

Pozn.: po vytvoření češtiny modér aktualizoval mód na verze 4.5.2 a poslední 4.6. Ty jsou pouze anglicky a "cz" s nima chodit nebude (asi).
================================================================================================================================

The Secret of the Mole Rat Maze (Tajemství bludiště Krtkoptkanů) (HOME 1, HOME 2)


Kratší, ale výborný mod s jedním Questem. Ve svém 4tém Updatu ho má i JaW, takže kvalita je zaručena.
Wanderer navštíví v Megatuně slečinku Jenny Stahl nebo výčepního Goba, bude-li mít štěstí a zátky, s jejich pomocí objeví rozsáhlou jeskyni plnou lehčích nepřátel, s pečlivostí najde poklad i klobouk...
Pokud Megatunu nemáš, koukni do Spoileru.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - The Secret of the Mole Rat Maze

Soubory obsahují možnost hrát mód jak česky tak i anglicky označením (neoznačením) souboru: MRM_CZ.esp ve FoMM.
Součástí je i Návod instalace.

Mini
| SPOILER
Mod lze začít nalezením poklopu "Ellie´s Maze", v silnici severovýchodně od Megatuny (přesně v polovině mezi Škola Springvale / Obchod Super Druper), v pozdější fázi hry vedle stanoviště Enklávy.

================================================================================================================================
Outpost GAMMA (Základna GAMMA) (HOME)


Výborné hledání s délkou hraní 2 až X? hodin. Mód nemá mapové značky a nutí playera nalézt a důkladně přečíst všechny indicie, které ho dovedou ke splnění jednoho Questu a 5ti úkolům s odměnou, která skutečně za tu námahu stojí. Na své si příjdou odstřelovači. Šipková puška (ne pistole) se zaměřovačem, odstřelovačka na 10 ran, nervově-paralizující puška, samopal na 30 zápalných projektilů (obdoba pistole: Zhu-Rong v418 Chinese Pistol). Účinnost nových zbraní "bohužel" nepřevyšuje účinnost zbraní ze ZH.


Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Outpost GAMMA

Soubory obsahují Návod instalace s možností hrát mód v CZ i EN, které lze během hry střídat.

Mini
| SPOILER
Mód začíná cestováním do, na mapě zastrčené Stanice Dupont a ve Starém automobilovém tunelu nalezením Základny Gamma.

================================================================================================================================
Megaton Contracts (7 Questů v Megatuně) (HOME)


Modér připravil celkem 7! Questů většinou "hledání" s hodnocením na Nexus 107/3. Pravda, některé jsou kratší, ale i tak je hrací doba 3 až 5 hodin výborné a díky mapovým šipkám, lehkčí zábavy. Sběratelé si příjdou jen na několik rarit a tři? celkem běžné zbraně.
Zvláštností je, že mód nemá dialog a veškerá komunikace probíhá přes vyskakující dialogová okna holopásek a.p. Mód lze opět hrát v CZ nebo EN.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Megaton Contracts

Mini
| SPOILER
Vše začíná v salónu Moriartyho "rozhovorem" s Náborářem. Pro splnění všech 7mi Questů je třeba projít většinu domů Megatuny.
Můj dotaz: Vyhodím-li z inventáře na zem "Mluvícího trpaslíka Huntleye", tak cosi říká.... poví někdo co ? :-)

================================================================================================================================
Scavenger Hunt (HOME)


Mód, pro který stojí za to Fallout 3 ještě hrát. Toto "Hledání" drží playera ve stálém napětí, zda se mu podaří podle zadaných idicií najít v přesném pořadí velmi dobře ukrytých 20 terminálů a 11 položek SCAV rozsetých po celé Pustině, pokud jí neznáš - prohraješ!
Moje poděkování patří "Ragemach1ne" za otestování překladu, který by při nepřesných formulacích "záchytných bodů" mohl adventure poškodit. Doufám, že jsem moc nechyboval.
Autor módu na stránkách Nexus zakázal jakékoliv spoilery, budu ctít jeho požadavek, napíšu jen to, co povolil:
Mód začíná buď nalezením chatrče Scavengera poblíž domu Agáthy, nebo nalezením terminálu před vchodem do Paradise Falls.
Pozn.: čísla terminálů v EN verzi modér trochu pomíchal, v CZ je to v souladu (terminál 004 se otevře heslem 004, 005 heslem 005 atd).

Obrázek


DOWNLOAD - Scavenger Hunt

Mini
| SPOILER
U hry v češtině vyjímečně doporučuji zařadit po dobu hraní, soubor scavengerhunt.esp ve FoMM na poslední místo. Lokace, které nějak souvisí s módem se zobrazí v angličtině :-).

================================================================================================================================
Crowded Cities (Zalidněná města Pustiny) (HOME)


Připadají Ti města Pustiny pustá? S tímto módem určitě né. Do Megatuny, Rivet City, Big Town, Canterbury Commons, Historického muzea a jejich okolí je přidáno na 70 poutníků, pankáčů, hafanů, dětí atd využívajících dialogů Základní hry. Potěšující je skutečnost, že tito "nováčci" mají třídenní respawn a všichni jsou přátelští. Méně potěšující je setkání se Scavengerem, jeho opravárenství má hodnotu 90%, ale kdo nechce, využít toho nemusí.

Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Crowded Cities

================================================================================================================================

Darkness (Tajemno) (HOME 1, HOME 2)


Vynikající a dlouhý mód o třech kapitolách a několika Questech, kde první je poněkud strašidelný, další bojové a vše je založeno na hledání. Textů a dialogů obsahuje mód víc, jak třeba DLC Zeta, proto omluvte, že některé méně důležité texty jsou jen strojový překlad. Máte-li společníka, můžete cestovat spolu.
Info modéra: "Vše začíná v terminálu ve špinavé hospodě Blátivého kormidla v Rivet City".

Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Darkness

SPOILER - Download obsahuje podrobný návod.

================================================================================================================================

Devoured in Darkness (Pohlcení peklem) (HOME)


Velmi dobře hodnocený mod s jedinou "vadou" - není dlouhý.
Klady: kromě běžných věcí nezískáš v podstatě nic / Na F3 i trochu chytré hádanky / Děsivé prostředí / Máš namódované super zbraně? - nech je doma, tady Ti nepomůžou :-)

Pozn.: Instalace módu je oproti již uvedeným trochu složitější. Pokud si nejsi jistý, pečlivě čti texťák: Instalace.txt, přiložený v Downloadu!!!
Při instalaci módu dodrž tyto 2 zásady:
1) Žádná složka ani soubor v Data (tam, kde je hra nainstalovaná) nesmí!!! být přepsána (nahrazena) složkou nebo souborem z módu. Pokud při kopírování vyskočí tabulka s dotazem, že daná složka nebo soubor již existuje a jestli ho chceš přepsat (nahradit), jedná se o Tvou chybu kopírování a vždy musíš dát NE.
2) Každý soubor nebo složka musí být nakopírována přesně do složky a cesty v Data hry tam, kam to modér naplánoval.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Devoured in Darkness

mini
| SPOILER
Pokud se v mapě Pip-Boye neobjeví naváděcí značka, jdi na severu od Minové pole (okraj městečka), "vyrostl" tam nový dům...

maxi
| SPOILER
Z "dílů" po domě na stolku poskládat dítě.
S mečem v ruce od dítěte projít do další části.
Z halucinace a znehybnění v přítomnosti The Lady se dostaneš pohledem doleva na stolek a pistoli.
Na bojišti musíš bojovat tak dlouho, až se otevřou "tlamy" a do jedné z nich pistolí "nahnat" The Lady.
K čemu jsou v hlavním boji kostry na zemi - nevim.
K čemu je v hlavním boji v inventáři položka "Budu žít" - nevim.
(návod)
================================================================================================================================

Frankensteins Monsters (HOME)

Nedokončený mód modérem mě příliš nenadchl, je tu ale přání zákazníka :-)...
Wandererovi dovolí sestrojit si vlastní nové přátele... víc ve spoileru.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Frankensteins Monsters

| SPOILER
Podařilo se mi sestrojit jen Ghula (viz screen), Párače nevim jak, možná to je právě tou Beta verzí.
Chyby (pokud to chyby jsou) - Ghul mi po nějakém čase sám exnul. Pokud jsem ho vzal domů, nebo v Pustině potkal mé přátele, nastal mezi nima boj na život a na smrt.

================================================================================================================================
Ghoul Massacre (HOME)

Máš rád adminy tohoto fóra? Dokaž to! :-)
Mód, kterému já dávám 10/10 není lehký, uchránit nejen sebe, ale i 4 kamarády v obtížnosti "Nejtěžší" si asi vyžádá několik loadů.
Zbraně a výbava ZH i z módů jsou fuč, za zmasakrované Ghuli obdrží Wanderer zátky, za ně koupí sobě i kámošům výbavu a nastane boj. Kolotoč se opakuje 7x se stále větší obtížností a VATS? na ten zapomeň - nefunguje! "Vítězem" se staneš jen pokud po 7mé noci skončíš tak, jak je na screenu 5. Je to však "vítězství"? Překvapující závěr samozřejmě neprozradím ani spoilerem :-)

Pozn.: mód se vymyká běžnému použití, je to pouze "vsuvka" do hry (stand-alone), takže před! aktivací je nutné si udělat "velké save", po instalaci a spuštění hry je player automaticky přenesen do módu, po odehrání musí hru vypnout, mód v Data buď zrušit, nebo odstranit a pro pokračování v F3 si nahrát uložené save. Aktivací kdykoliv později je možné celý mód x-krát opakovat.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .VIDEO


DOWNLOAD - Ghoul Massacre

| SPOILER
Postel vedle "vysílačko-shopu" tam není pro srandu králíkům - před bojem se řádně vyspi! :-)

================================================================================================================================
Carfort (Automobilová pevnost) (HOME)

Parta nadšenců si v Pustině postavila "Automobilovou pevnost" (nová značka na mapě) a jak se stalo tradicí, bez pomoci Wanderera jsou namydlení. Player postupně otevře 5 krátkých Questů, má-li dostatek zátek, může si pak koupit jak nové zbraně tak i plnohodnotný nový dům přímo v pevnosti, která má několik zcela originálních prvků a bohužel i jeden, v mé hře, těžko řešitelný problém. I přesto lze mód úspěšně dokončit (více v info.txt).

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Carfort

================================================================================================================================
Meet the Devs (Setkání autorů) (HOME)

Nelíbí se Ti Fallout 3? Nemáš rád ty, co ho vytvořili? Tak toto je krátký mód pro Tebe :-)
Všichni tvůrci Fallout 3 se jaksi ehm.. změnili a schovávají se před "dvojkařema" v metru u Bethesdy....

Obrázek. . .Obrázek. . .VIDEO (Spoiler)

DOWNLOAD - Meet the Devs
================================================================================================================================
Spanky Treasure Hunt (Spankyho lov pokladů) (HOME)

Hezký mód hledání, podobný "Scavenger Hunt". Hledané poklady nejsou tentokrát skryté, ale najít jejich umístění podle zadaných indicií hodně složité. Mód jsem původně dávat nechtěl. Bug, s kterým sem se jako jiní (viz stránky nexus) setkal, je dost zásadní, ale "můj testovací kůň" (děkuji) žádný nezaznamenal (viz jeho screen), takže můžete zkusit štěstí...
Hledání začíná autorovou informací otevřít trezor v tunelu před Vault 101, v kterém je i informace o dalším pokladu. A zde ten můj bug - trezor tam nebyl. Pokud Vás postihne stejný problém, musíte otevřít "texťák Instalace" přiložený v Downloadu a přečíst si indicie k nalezení druhého pokladu, po jeho nalezení je už u dalších vše OK.
Pro značnou důležitost každého slova "záchytného bodu" obsahuje info v Pip-Boy nejen český překlad, ale i originální zápis modéra.

Screen... každý by byl spoiler, takže jen trezor č.1 a nalákám obsahem posledního trezoru:

Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Spanky Treasure Hunt
================================================================================================================================
Junk Shop (Obchodník Joe)
Alexa (Obchodnice Alexa)

První mód přidá do tržnice v Rivet City nového obchodníka Joe.
Druhý obchodnici a skvělou opravářku Alexu do obchodu Moiry v Megatuně.

Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - Junk Shop
DOWNLOAD - Alexa
================================================================================================================================
The Town Master (Hlavní město)

Mod přidá do hry 5 nových Questů, na netu s dost vyskokým hodnocením, má však sem tam mouchu. Hlavně na otevřeném place si člověk připadá, že hraje nedokončenou beta verzi, občas jde projít zdí, propadnout se do neznáma, mě se ztratil Obr, vždy ale pomohlo - save/load. Část nejasností v plnění questů jsem se snažil "napravit" v překladu, ale i tak jich zůstalo dost. I přes to si myslim, že mod je dobré si zkusit.
Klady: délka hry zhruba jako u Mothership Zeta; zisk nového domova; velmi rychlé cestování Rothendam / Pustina.
Zápory: tradičně šílené zbraně; zisk Nano zbroje s účinkem, která by v případě používání podstatně měnila styl další hry; kapitální průser je možnost odevzdat ještě nenalezenou věc, po její nalezení zůstane (i se svojí váhou) v inventáři jako "neostranitelná položka".

Podmínka: musí být nainstalované a aktivované DLC - The Pitt.
Info modéra: Quest začíná přiblížením se k bombě v Megatuně informační zprávou na monitoru a novým úkolem v Pip-Boy. Jak Quest začíná, pokud byla Megatuna poslána k čertu - není známo.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


DOWNLOAD - The Town Master
================================================================================================================================
New Cairo (Nová Káhira) (HOME)

Když se Egypťané pustí do modingu fallouta, stojí to za to. 3 Questy a několik skutečných originalit s poměrně složitým závěrem jednoho z úkolů, dělá z módu slušnou zábavu. "Slepencem" beta verze s plnou ale přineslo několik nepříjemných chyb, které "příběhářům" možná budou vadit. Ta největší (pravděpodobně pozůstatek bety) spočívá v žádosti jednoho VIP NPC zachránit jeho dceru s nabídkou 5ti litrů odměny. Skutek ale utek - dcera nikde, dialogy okolo ní taky né, není ani odměna ani barák v Káhiře. Na druhé straně, kdo toto překousne, výborně se 2 a víc hodin pobaví.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


BUG - je sice hodně specifický, ale uvedu ho přesto, že na Nexus o něm nepíší a nemusí se projevit na všech PC.
Pokud byl ve FoMM označen mód: "Storm On The Horizon", stal se hlavní aktér v New Cairo hned při prvním setkání nepřátelský a nebylo možné pokračovat. Jelikož je mód "Storm" jaksi nižší kategorie, je lepší rozhodnout se pro Káhiru, nebo "Storm" aktivovat až po odehrání New Cairo.

DOWNLOAD - New Cairo
================================================================================================================================
The Librarian - Orions Gate (Brány Orionu) (HOME)

Orion Gate snad ani není mód, ale plnohodnotné tovární DLC a řada playerů na Nexus označila tento, víc jak 5ti hodinový mód, za to nelepší, co kdy z dolňků hrála. Start neni problematický, začíná v Pip-Boy a playera zavede do zcela nových a originálních lokací, kde ho čekájí 4 (zdůrazňuji 4!) Questy. Kromě jedinečných zbraní základní hry získá nejlepší meč celého F3, potápěčskou výstroj s možností plavání pod vodou, zimní zbroj podobnou té z Anchorage, další meč tentokrát Excalibur, setká se s několika mírumilovnými žraloky a ani příznivci společníků, hned ve dvojím provedení, nezůstanou nasucho... Alieni, cesta tisíce světelných let mimo galaxii... Pamětníci zavzpomínají na Laru Croftovou...
Doufám, ža případně ohodnotíte slovní projev sličné tanečnice Sashy (18+) :-)

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


Podmínka: Instalovat a aktivovat všech 5 DLC originální anglické verze, popřípadě se souborama češtin s příponou: "esp".

DOWNLOAD - Orions Gate
================================================================================================================================


Naposledy upravil Tomek dne sob pro 03, 2011 2:03 pm, celkově upraveno 29

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 8:55 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Tomku vždyt jsi psal že deně si přeložíš tak 1 MOD ?? nebo jsem to jen špatně pochopil protože tu vidím jen 3 tak jak to je ?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 9:43 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4519
Bydliště: Cajzl City
ježiš, já si tohodle topicu vůbec nevšim ::shock
Tomku, chceš verbovat další překladače?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 9:44 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4519
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
Tomku vždyt jsi psal že deně si přeložíš tak 1 MOD ?? nebo jsem to jen špatně pochopil protože tu vidím jen 3 tak jak to je ?

tejdně


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: stř čer 23, 2010 9:52 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Tak to pardon no jestli by jsi byl ochotnej si vzít do party překladatelu i někoho kdo by přes nákej translator (googleprekladac.cz) přeložil hrubej překlad a pokusil by se to dát do souvislosti smysluplných vět tak sem k mání bohužel víc nabídnout nemůžu

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 12:58 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Když má mód 50 vět, tak třeba 2 za den, když ale 500 nebo 1000, tak i týden.
Darku, kdyby se topík "chytil" (což pochybuju), tak vše závisí na domluvě. Postup cos napsal je holá amatéřina, ale neděs se, přesně takhle to dělám i já. Není síla, co by chlapa znalého anglicky přesvědčila, aby dělal překlady módů. Ani se nedivím, asi bych byl stejnej, pro něj to je práce navíc, pro mě nutnost. Ofic hru mám projitou jak málo kdo, takže na výběr už moc nemám, buď s Falloutem praštit, nebo se takhle primitivně mazat s módama. Abych se nerozkecával, dám Ti návrh:
Aby ses na začátku nemusel párat s GECKem, vyberu, nebo si na Nexusu vyber sám, nějakej mód, vytáhnu z něj do texťáku dialogy, řekněme že to bude 50 otázek playera a na ně asi 100 vět odpovědí NPC, pár obsahů holopásek, Ty to přeložíš, pošleš, přepíšu to v GECKu, dodělám omáčku (obsahy terminálů, věci, úkoly v questech, předměty atd) a mód je připravenej na korektůru přímo hrou. To neni nic hezkýho, samé save / load, rozklikávání všech dialogů, na cár papíru psát úpravy nesmyslů v překladu a pak cca 20% textů zase v GECKu opravit - a je to. Teď sis určitě řekl, že s takovýho hraní módu budeš mít prdlajs zábavu... a bohužel, máš pravdu. Normální člověk by s tim sekl a šel na pivo, proč to neudělám taky nevim, buď sem línej vytáhnout zadek z baráku, nebo nejsem normální :-)
Jo, kdybys to chtěl zkusit rovnou s GECKem, tak sem udělal foto-návod s popisem, kdo umí klikat myší - zvládne to lehce.

No, kdyby měl někdo zájem a chtěl si vybrat, tak na screenu je 56 "hotovejch" módů s češtinama, název souhlasí s názvem na Nexus, ale možná 30% jich je buď herně (abych neurazil autora) na nižší kvalitě, pár jich autoři upnuli jako "polotovar" (lze třeba hrát ze třech questů jen dva), ale tak 20 jich je podle mě dobrejch. Ve složce vpravo jsou Errory, buď mršily hru (nefungovalo save, sekalo se to, padalo do Win a.p.), nebo autor "nějak" v GECKu zařídil nemožnost to editovat, tudíž přeložit.

Obrázek


Naposledy upravil Tomek dne sob pro 03, 2011 2:13 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 6:57 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Tak něco vyber ty to bude jednoduší uvidí se jaký mam smysl pro domyšlení věty po chvíli s tim skončím takhle ::zed ::zed ::zed

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 9:16 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 03, 2010 9:12 am
Příspěvky: 11
Tak tohle je super, hlavně bunkr, dal se zvládnout. Ale V Megatonkontraktech Zelená Jaga, na 10 zátkových min a pomoc od psanců a použití asi 30 stimpacků, to bylo hustý


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 9:17 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 03, 2010 9:12 am
Příspěvky: 11
Ahoj můžeš sem dát něktré další přeložené mody. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 4:42 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
wokrk píše:
Ahoj můžeš sem dát něktré další přeložené mody. Díky

Můžu, ale když už si nikdo nevybral ze seznamu, tak dejte aspoň info, jesli raději "Bojové" nebo "Hledání", nové byty Waderera, zbraně a tak. A nebo si nějakej mód, třeba na Nexus vyberte, dejte link, můžu se pokusit...
Zdá se, že si jich odehrál víc... setkal si se s nějakým bugem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2010 10:12 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 03, 2010 9:12 am
Příspěvky: 11
Tomek píše:
wokrk píše:
Ahoj můžeš sem dát něktré další přeložené mody. Díky

Můžu, ale když už si nikdo nevybral ze seznamu, tak dejte aspoň info, jesli raději "Bojové" nebo "Hledání", nové byty Waderera, zbraně a tak. A nebo si nějakej mód, třeba na Nexus vyberte, dejte link, můžu se pokusit...
Zdá se, že si jich odehrál víc... setkal si se s nějakým bugem?



Nevím jestli je to bug, ale v Ghoulím Masakru jsem byl najednou na 1. úrovni a byl zrušený V.A.T.S.

Jinak z módů beru všechno (tj. nové lidi, nové boje, nové hledání i nové byty se hodí) kromě změn barev, textur zbraní, nové zbrané jsou skoro zbytečný, používám Weapon mod kit a nic víc

Zkoušel sem tyhle - Devoured in Darkness(hotovo), Ghoul Massacre, Diablo (ještě sem ho nepotkal), Megaton Contracts (hotovo), Bunkr (hotovo), Bludiště krtkopotkanů (hotovo), Boss_pack, Caravanseray (ještě musím prozkoumat, ale chodí), Darkness (nopodařilo se mi to rozchodit - padá to), - bohužel bez velké znalosti angličtiny byly některé části hororové

Obtížnost bojů je v poho, mám najmutýho "nesmrtelného" Fawkese s laserovým rotačákem - to je pak všechno v poho (v bunkru sem šel na čajíček a Fawkes vše vybil), ale teď hraju za záporáka a asi se ke mě nepřidá (ale je docela těžký mít zápornou karmu - kradu a žeru mrtvoly co to dá, jen ne ve městech kvůli questům - zkušenostem a obchodníkům - vybavení)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 8:12 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 03, 2010 9:12 am
Příspěvky: 11
Tomek píše:
Když má mód 50 vět, tak třeba 2 za den, když ale 500 nebo 1000, tak i týden.
Darku, kdyby se topík "chytil" (což pochybuju), tak vše závisí na domluvě. Postup cos napsal je holá amatéřina, ale neděs se, přesně takhle to dělám i já. Není síla, co by chlapa znalého anglicky přesvědčila, aby dělal překlady módů. Ani se nedivím, asi bych byl stejnej, pro něj to je práce navíc, pro mě nutnost. Ofic hru mám projitou jak málo kdo, takže na výběr už moc nemám, buď s Falloutem praštit, nebo se takhle primitivně mazat s módama. Abych se nerozkecával, dám Ti návrh:
Aby ses na začátku nemusel párat s GECKem, vyberu, nebo si na Nexusu vyber sám, nějakej mód, vytáhnu z něj do texťáku dialogy, řekněme že to bude 50 otázek playera a na ně asi 100 vět odpovědí NPC, pár obsahů holopásek, Ty to přeložíš, pošleš, přepíšu to v GECKu, dodělám omáčku (obsahy terminálů, věci, úkoly v questech, předměty atd) a mód je připravenej na korektůru přímo hrou. To neni nic hezkýho, samé save / load, rozklikávání všech dialogů, na cár papíru psát úpravy nesmyslů v překladu a pak cca 20% textů zase v GECKu opravit - a je to. Teď sis určitě řekl, že s takovýho hraní módu budeš mít prdlajs zábavu... a bohužel, máš pravdu. Normální člověk by s tim sekl a šel na pivo, proč to neudělám taky nevim, buď sem línej vytáhnout zadek z baráku, nebo nejsem normální :-)
Jo, kdybys to chtěl zkusit rovnou s GECKem, tak sem udělal foto-návod s popisem, kdo umí klikat myší - zvládne to lehce.

No, kdyby měl někdo zájem a chtěl si vybrat, tak na screenu je 56 "hotovejch" módů s češtinama, název souhlasí s názvem na Nexus, ale možná 30% jich je buď herně (abych neurazil autora) na nižší kvalitě, pár jich autoři upnuli jako "polotovar" (lze třeba hrát ze třech questů jen dva), ale tak 20 jich je podle mě dobrejch. Ve složce vpravo jsou Errory, buď mršily hru (nefungovalo save, sekalo se to, padalo do Win a.p.), nebo autor "nějak" v GECKu zařídil nemožnost to editovat, tudíž přeložit.
Obrázek



Měl bych zájem o tyto módy:
70lidí do Megatuny Rivet city
A Feral Ghoul Apocalypse
Darkness
Devoured in Darkness
Diablo
Frankenstein Monsters
Ghoul Massacre
Meet the Devs
Nazi Zombie Invasion
New Cairo
Town Master
Treasure Maps A Fist Full of Caps
Wasteland Boss pack
Zombie survival
WReality Haven

Můžeš je prosím někam upnout

Díky
Chose


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 8:45 am 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 4203
Bydliště: † Telenom
Stáhni si je z Nexu - http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php

_________________
Obrázek Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 11:52 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
viky píše:

Malé nedorozumění. Stáhnout je tam samozřejmě může, vždyť většina je tam odtud, ale tohle je reakce na mou výzvu: "vyber si mód, který bys tu v češtině chtěl mít".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mody / Questy - převážně ČESKY !!!
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 1:51 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 4203
Bydliště: † Telenom
Ach tak. Na brahmínu s nimi.

_________________
Obrázek Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny