Thror píše:
Ono je podľa mňa trochu zbytočné používať ten spoiler tag, keď nedáš ani trochu indíciu o tom, čo spoiluješ. Povedať "Taky mě sere, že sem přišel do <SPOILER>" je fajn, vtedy človek vie, že v SPOILER tagu je nejaké prekvapivé miesto kam sa dá prísť, a niečo vás tam môže nasrať... a môže sa rozhodnúť, či si spoiler rozklikne, alebo nie. Na druhú stranu príspevok v ktorom je IBA spoiler tag, a v ňom je ukryté nejaké dosť zásadné zápletkové odhalenie, je podľa mňa zlý, pretože človek nevie, čo po rozkliknutí spoilera čakať, a nemôže posúdiť či je to preňho prijateľný spoiler (nevadilo by mi dozvedieť sa o nejakej kurióznej minor lokácii), alebo neprijateľný spoiler (vadilo by mi dozvedieť sa vopred o nejakom originálnom dejovom zvrate, ako napríklad ten čo sa týka Boona).
Spoiler je spoiler, někdo třeba ještě neví, že je tam
- | SPOILER
- BOS
. Může sem chodit, člověk, který ještě FoNV vůbec nehrál a proto se věci, které by neměl/nechtěl vědět dávají do spoiler tagů.
Vždycky můžeš přečíst první dvě tři slova ze spoileru a jít pryč, když už ses rozhodl číst spoiler. Člověk, který přijde do tohoto tématu a nehrál FoNV by měl zase odejít bez toho, aby se něco podstatného ze hry dozvěděl. Máš jiné řešení?