Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 8:54 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 9:55 am 
Ozářený
Ozářený

No, mne práve trochu toho blúdenia až tak nevadí. Dá sa na to dokonca zvyknúť (napríklad v tom trávnatom Vaulte sa vyznám ako doma), a na začiatku mám taký pocit stratenosti a prieskumu. Aj keď je pravda, že ak to malo byť dizajnované ako bunkre pre ľudí čo prežili zničenie celého sveta, mohli byť navrhnuté viac... user-friendly.

Ha, tak ten perk čo mi dáva +50% dmg proti Deathclawom (a hromade ďalších vecí, čo si nepamätám, podstatní sú deathclawi) sa mi rozhodne páči. Hlavne preto, lebo som si ho dal predtým, než som akýchkoľvek Deathclawov začal mlátiť, takže som perk využil na 100%.

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:13 am 
Vemeno
Vemeno

| SPOILER
No, ale aj som sa v jedom dome pekne zlakol. Vojdem dnu a tam ma hned za dverami privita Kralovna radioskorpionov. Pekna obluda je to, vsak je velka ako to nakladne auto, co stoji hned vedla nej. Este stastie, ze nema moc priestoru na utok a da sa tam schovat, inak by ma mala na veceru :-)

Keby som takuto opachu stretol dakde volne v Pustine, tak si idem na nu zhanan tu hufnicu co maju u Granatnikov alebo u Legionarov :-)

Edit: Sorry, uz sa polepsim

Naposledy upravil mat123 dne pát lis 12, 2010 10:51 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:18 am 
Austin Powers
Austin Powers

Používejte spoilery.
| SPOILER
Ta radškorpioné matka byla pěkně tuhá...kdybych neměl Raula s PA, na kterého se soustředila, tak bych musel vyplýtvat své hýčkané Holy Frag granáty :ne: Takhle sme ji nějak upižlali ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:18 am 
Kapčo brodice kat. B

::lol
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=8316

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:21 am 
Austin Powers
Austin Powers

Smejki píše:

To stojí za přeložení ::ano

Taky mě sere, že sem přišel do
| SPOILER
BOS bumkru, tam se válela energozboroj, sem si ji vzal, Raul v ní chodil a všem to bylo u prdele. Hlavně, že sem musel shánět blbou ztracenou laser pistol :ne: WTFIT?

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:40 am 
Ozářený
Ozářený

Ono je podľa mňa trochu zbytočné používať ten spoiler tag, keď nedáš ani trochu indíciu o tom, čo spoiluješ. Povedať "Taky mě sere, že sem přišel do <SPOILER>" je fajn, vtedy človek vie, že v SPOILER tagu je nejaké prekvapivé miesto kam sa dá prísť, a niečo vás tam môže nasrať... a môže sa rozhodnúť, či si spoiler rozklikne, alebo nie. Na druhú stranu príspevok v ktorom je IBA spoiler tag, a v ňom je ukryté nejaké dosť zásadné zápletkové odhalenie, je podľa mňa zlý, pretože človek nevie, čo po rozkliknutí spoilera čakať, a nemôže posúdiť či je to preňho prijateľný spoiler (nevadilo by mi dozvedieť sa o nejakej kurióznej minor lokácii), alebo neprijateľný spoiler (vadilo by mi dozvedieť sa vopred o nejakom originálnom dejovom zvrate, ako napríklad ten čo sa týka Boona).

Hej Smejki, ty čítaš Twenty Sided? Je to super blog.

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:53 am 
Austin Powers
Austin Powers

Thror píše:
Ono je podľa mňa trochu zbytočné používať ten spoiler tag, keď nedáš ani trochu indíciu o tom, čo spoiluješ. Povedať "Taky mě sere, že sem přišel do <SPOILER>" je fajn, vtedy človek vie, že v SPOILER tagu je nejaké prekvapivé miesto kam sa dá prísť, a niečo vás tam môže nasrať... a môže sa rozhodnúť, či si spoiler rozklikne, alebo nie. Na druhú stranu príspevok v ktorom je IBA spoiler tag, a v ňom je ukryté nejaké dosť zásadné zápletkové odhalenie, je podľa mňa zlý, pretože človek nevie, čo po rozkliknutí spoilera čakať, a nemôže posúdiť či je to preňho prijateľný spoiler (nevadilo by mi dozvedieť sa o nejakej kurióznej minor lokácii), alebo neprijateľný spoiler (vadilo by mi dozvedieť sa vopred o nejakom originálnom dejovom zvrate, ako napríklad ten čo sa týka Boona).

Spoiler je spoiler, někdo třeba ještě neví, že je tam
| SPOILER
BOS
. Může sem chodit, člověk, který ještě FoNV vůbec nehrál a proto se věci, které by neměl/nechtěl vědět dávají do spoiler tagů.
Vždycky můžeš přečíst první dvě tři slova ze spoileru a jít pryč, když už ses rozhodl číst spoiler. Člověk, který přijde do tohoto tématu a nehrál FoNV by měl zase odejít bez toho, aby se něco podstatného ze hry dozvěděl. Máš jiné řešení?

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 10:58 am 
Ozářený
Ozářený

Len mi pripadá fajn, keď pred spoiler tagom je napísané niečo, čo trochu napovedá o tom, čoho sa ten spoiler týka. Aj teraz napr. je tu jeden topic ktorý sa volá "Posledný quest za NCR /SPOILER/", z ktorého je jasné, čo za spoiler obsahuje, ale po prečítaní samotného názvu k žiadnemu vyspoilovaniu nedošlo.

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 11:01 am 
Austin Powers
Austin Powers

Thror píše:
Len mi pripadá fajn, keď pred spoiler tagom je napísané niečo, čo trochu napovedá o tom, čoho sa ten spoiler týka. Aj teraz napr. je tu jeden topic ktorý sa volá "Posledný quest za NCR /SPOILER/", z ktorého je jasné, čo za spoiler obsahuje, ale po prečítaní samotného názvu k žiadnemu vyspoilovaniu nedošlo.

To je moc fajn, ale vždy to tak nejde.

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 11:02 am 
Vemeno
Vemeno

Takze ten patch uz Cenega vcera "vypustila", hra sa aktualizovala na verziu 1.2.0.285, som zvedavy ci mi tie pady hry prestanu. Lebo niekedy mi hra dokaze "padnut" kazdych 10-15 minut, ale zvacsa tak raz za 3-4 hodiny :ne:

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 11:23 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Smejki píše:
hádej, proč mluvíme ve SPOILERech
smejki

Bez konextu, který byl před tim ve spoilech doopravdy nešlo poznat, o co se moc jedná :| ... snad jenom,
| SPOILER
že na jich od nějakýho místa je Vertibird
, ale ok příště ti vyhovim...

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 11:57 am 
Vemeno
Vemeno

Mam taku otazocku

| SPOILER
Mam perk Divoka pustina, nasiel som mimozemstanov, "kamaratsky a ludsky" som ich privital, zobral kapitanovi Alien Blastera aj s nabojmi. Iba by ma zaujmalo, ci sa este daju dalsie naboje dakde zohnat alebo si ich mam setrit na "horsie casy". Sice to uz hram druhy raz, ale stale ma v Pustine dokaze daco prekvapit

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 12:08 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

myslím, že náboje už neseženeš :). Ono střílení z té zbraně je skoro cheat a v podstatě jí není na co použít. Takže šetřit náboje si můžeš, ale je to víceméně zbytečné.

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 3:00 pm 
Vemeno
Vemeno

Milhaus píše:
myslím, že náboje už neseženeš :). Ono střílení z té zbraně je skoro cheat a v podstatě jí není na co použít. Takže šetřit náboje si můžeš, ale je to víceméně zbytečné.

To vies, moje postavy v RPG hrach nie su zrovna daky bojovnici a vo Falloute to nie je vynimkou. Ako klasicky hram za "kecalka" s vysokym skillom vedy a pacenia zamkov, ale na boj je dost slaby. Takze taketo silne zbrane su pre mna vyhodou, lebo inac ma kdejaka silnejsia potvora hned zabije. A druha vec, som dost velky zberatel takychto kuskov, ako vzdy mam skrinu "napratanu" podobnymi kuskami, ktore sa v hre vyskytuju

PříspěvekNapsal: pát lis 12, 2010 3:55 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

no já hrál také na ukecanou postavu. To s tím nijak nesouvisí :). Já začínal s postavou, mající hlavní dovednosti v mluvení, vědě a opravování a hlavní vlastnost inteligenci a charismu. On boj v této hře není zrovna moc ovlivněn uměním ovládání zbraní, spíše možná životy z úrovní.

Co se týče sbírání věcí, tam ano, já si jí také nechal, tu zbraň, ale zkoušel jsem jí jen několikrát, abych věděl, co vlastně dělá.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 73  Další