Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv zář 19, 2019 3:28 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 11:46 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte lis 02, 2010 11:04 am
Příspěvky: 1
Stoupa píše:
pro Krtkopotkana:
nejsem si tak úplně jistej, ale tahle hra je celkem náročná na paměť a ty má v popisu pouze 1GB (požadavky jsou jasně daný - 2GB)
Takže je možný, že už se prostě zaplní včetně virtuálky a když nemá z čeho brát ::arrow zamrzne ...

==========

jinak k tomu předchozímu zamrzání ve V.A.T.S.:
Po instalaci F3 GOTY - nebyl při hře žádný problém, takže jsem znovu zkoušel nastavení hry a:
Nastavení mám všude až úplně nadoraz při 1900x1200, pouze 4.řádek v launcheru - Vyhlazování ne.

Pokud je na 8x, tak mi VATS mrzlo, 4x je vše úplně v pohodě FPS mám v celý hře od 40-60
Jen ale pouze změna (snížení) nastavení nepomohla. Mrzlo to i když jsem měl Vyhlazování/Anisotrop.filtr/Vertikál.synchr. vypnuty

Když jsem ale v Dokumentech "natvrdo" vymazal Fallout.ini/FalloutPrefs.ini/RendererInfo.txt a teprve pak znovu vše nastavil,
tak teprve od té doby to je v pohodě ...

No zjišťovat, co tam možná zůstává nepřepsáno, nehodlám. Je jednodušší výmaz, znovu nastavit a jedem ::kawaii



::cry bohužel mam stejný problém jednak je zvuk opožděnej o cca 5 sec. a hra po nějaké době zamrzne zkoušel jsem všelijaký nastavení grafiky ale bez jakéhokoliv úspěchu. zkoušel jsem i výše popsaný postup ale nic. moc to nechápu F3 běžela naprosto plynule na plný detaily v 1024.
AMD 3700, 4GB ram, ATI X1950 1GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 12:47 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3361
Bydliště: VŠB
Už se to tady řešilo a vyřešilo http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=39&t=1389

kikimora píše:
Nazdar,

taky jsem měl problém s opožděným zvukem a našel jsem tohle řešení (viz tamní první post): http://www.thenexusforums.com/index.php ... try2221107

V podstatě se mustí odtud: http://enbdev.com/download_en.htm stáhnout soubor "silent hill homecoming patch v11", rozbalit ho, umístit z jeho obsahu soubor "vars_pc.cfg" do adresáře "Data" a zbytek do adresáře s exe.

Mně to pomohlo.

Kikimora


http://enbdev.com/silenthill5patch11.zip

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 9:24 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: stř lis 10, 2010 9:19 am
Příspěvky: 22
Zdravím, mám stejný problém jako "comandercz":
Jakmile skončí intro tak mi hra spadne a napíše mi to Tento program přestal pracovat mám Win7 a slušnej comp nemá někdo podobnej problém?Díky za každou radu.

Mě to padá ještě před intrem se stejnou hláškou, min. konfiguraci mám.
Poradíte?
Díky Lukáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 12:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv lis 11, 2010 12:09 pm
Příspěvky: 2
Zdarek...muj problem spočíva v tom, že po chvili hrani se mi pismena ( treba v inventari, menu atd..) zacinaji rozmazavat (jako by do trojuhelniku)..to by nebyl takovej problem, ale to je jen předzvěst toho že se to sekne a restart pc...zajimave je to ze mi to zacalo delat az po odpareni 20 hodin kdy nebyl jedinej problem..takze odhaduju ze v mem pc nebude problem.....ponevač jdem si koupil po dlouhe době originalku, tak clovek by celkam nejakou luxusni podporu, ale aby se čert vyznal na jejich strankach...diky predem za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 1:43 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Cachrrr píše:
Zdarek...muj problem spočíva v tom, že po chvili hrani se mi pismena ( treba v inventari, menu atd..) zacinaji rozmazavat (jako by do trojuhelniku)..to by nebyl takovej problem, ale to je jen předzvěst toho že se to sekne a restart pc...zajimave je to ze mi to zacalo delat az po odpareni 20 hodin kdy nebyl jedinej problem..takze odhaduju ze v mem pc nebude problem.....ponevač jdem si koupil po dlouhe době originalku, tak clovek by celkam nejakou luxusni podporu, ale aby se čert vyznal na jejich strankach...diky predem za pomoc

tohle bude HW problém. jaké máš specifikace?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 2:48 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 09, 2010 6:13 pm
Příspěvky: 27
Luck píše:
Zdravím, mám stejný problém jako "comandercz":
Jakmile skončí intro tak mi hra spadne a napíše mi to Tento program přestal pracovat mám Win7 a slušnej comp nemá někdo podobnej problém?Díky za každou radu.

Mě to padá ještě před intrem se stejnou hláškou, min. konfiguraci mám.
Poradíte?
Díky Lukáš.

Kodeky :) odinstalovat a nainstalovat normalne :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 4:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob lis 13, 2010 4:26 pm
Příspěvky: 1
Bydliště: Havblíčkův Brod
Zdravím všechny, můj problém jsem hledal jak na orech tak na google a ani nevím jak ho pojmenovat. Po 20 - 30 h hraní nekde molem stripu nastala noc která už neskončila:) V podstatě mi stmavly textury a v noci nic nevidím a přes den jen chabě. Jako by postava měla šedý zákal. Hra mi jede v plných detailech a v pohodě jen se mi vyskytl tento problém a poslední save je cca 6 hodin hraní v niveč což u RPG mě osbně vadí ( kazí to příběh ) Mám sice starší save ale nerad bych přišel do stejného bodu. Jednou už jsem mi to stalo ale to šlo vyřešit hodinovám čekáním ( herním )
a vše se navrátilo k normálu teď už nic. Staré save jsou v poho a hra běží normálně. Mám W7 64bit, VGA:Sapphire RADEON HD 5830, CPU:Intel Core 2 Quad Q6600, RAM: 6GB Prosaím sektal jste se s tím někdo? Hra má 2x update, češtinu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 9:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 24, 2009 10:05 am
Příspěvky: 2
Zdravím ve spolek. Mám od nedávna takový poměrně nepěkný problém. Hra mi začala sama od sebe zhruba po tří minutových intervalech padat. Respektive po již zmiňované době hra přestane pracovat.

Sestava mého notebooku:

Pentium Dualcore 2GHz, 3GB ram, GeForce G 105M 512Mb, Win7

Myslíte, že by mi zde někdo byl schopen poradit co s tím?

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 11:00 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv lis 11, 2010 12:09 pm
Příspěvky: 2
Smejki píše:
Cachrrr píše:
Zdarek...muj problem spočíva v tom, že po chvili hrani se mi pismena ( treba v inventari, menu atd..) zacinaji rozmazavat (jako by do trojuhelniku)..to by nebyl takovej problem, ale to je jen předzvěst toho že se to sekne a restart pc...zajimave je to ze mi to zacalo delat az po odpareni 20 hodin kdy nebyl jedinej problem..takze odhaduju ze v mem pc nebude problem.....ponevač jdem si koupil po dlouhe době originalku, tak clovek by celkam nejakou luxusni podporu, ale aby se čert vyznal na jejich strankach...diky predem za pomoc

tohle bude HW problém. jaké máš specifikace?



intel duo 2,2 ; 3 GB ram ; NVIDIA GeForce 8700M GT ; visty


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: vypnutí PC
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 5:29 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 18, 2009 6:43 pm
Příspěvky: 58
Bydliště: Dolni Lhota
Zdravím Vás,...

mám takový malý - velký problém, a to, že se mi při hraní FNV různě, libovolně, prostě jak se tomu chce, vypne PC, kompletně. Nespadne mi hra, nesekne se, nijak se nebugne, prostě se mi vypne počítač. Nevím, co s tím mám dělat, zkoušel sem hru spouštět jako správce, bez vertikální synchronizace, s různou prioritou, nic nepomohlo.

Sestava:
500W Fortron FX500-A - zdroj
A-Data 2GB, 800MHz - operační paměť DDR2
AMD Athlon 64 X2 5000+ EE BOX - procesor, socket AM2, frekvence jádra 2.6GHz
Gigabyte MA69VM-S2 - základní deska
Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 - grafická karta

Op.Sys: Win 7, 32bit

// Jen technická : "speedfan" mi ukazuje už druhým rokem cca 95 °C na procesoru, podle mě ale bug, protože při odstranění větráčku z procesoru, není procesor tak horký, aby tam bylo reálných 95 °C (a po dvou letech téhle stálé teploty, bych měl už z procesoru brahminí lejno),... V Biosu mám vyplé zvukové varování při přehřívání, protože to pískalo okamžitě, když sem zapl PC, kterýkoliv den, po jakékoliv dlouhé pauze. Nemyslím si, že po týdenním půstu, by při zapnutí PC okamžitě naskočilo 95 °C na procesoru, tak sem to usoudil jako problém čidla, které tyto hodnoty kontroluje.

_________________
~BURN IN HELL


Naposledy upravil SneezeCheese dne pon lis 15, 2010 7:10 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 6:16 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
teplota, šťáva... jinde problém nevidím

SneezeCheese píše:
Nemyslím si, že po týdenním půstu, by při zapnutí PC okamžitě naskočilo 95 °C na procesoru,

si piš, že by vyskočila ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 6:23 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 18, 2009 6:43 pm
Příspěvky: 58
Bydliště: Dolni Lhota
Smejki píše:
teplota, šťáva... jinde problém nevidím

SneezeCheese píše:
Nemyslím si, že po týdenním půstu, by při zapnutí PC okamžitě naskočilo 95 °C na procesoru,

si piš, že by vyskočila ::!


V tom případě bych byl rád, jestli bys mi objasnil, jak je možné, že při takové teplotě procesor pořád žije, a jak je možné, že při rozmontování PC (cca 30 vteřin) není procesor "TAK" horký.

_________________
~BURN IN HELL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 6:38 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3361
Bydliště: VŠB
SneezeCheese píše:
Smejki píše:
teplota, šťáva... jinde problém nevidím

SneezeCheese píše:
Nemyslím si, že po týdenním půstu, by při zapnutí PC okamžitě naskočilo 95 °C na procesoru,

si piš, že by vyskočila ::!


V tom případě bych byl rád, jestli bys mi objasnil, jak je možné, že při takové teplotě procesor pořád žije, a jak je možné, že při rozmontování PC (cca 30 vteřin) není procesor "TAK" horký.

Smejki má pravdu, tohle vypadá na přehřívání CPU nebo GPU. Zkontroluj si jestli ti funguje dobře větráček a máš tam nanesenou pastu.

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 6:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 18, 2009 6:43 pm
Příspěvky: 58
Bydliště: Dolni Lhota
Jsem teď u přítelkyne, ale co si pamatuju, větráček jel v pohodě, zvyšoval sem i jeho otáčky, ale pasta tam už skoro nebyla. Ok, zkusím nanést novou. Díky.

_________________
~BURN IN HELL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 6:50 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3361
Bydliště: VŠB
SneezeCheese píše:
Jsem teď u přítelkyne, ale co si pamatuju, větráček jel v pohodě, zvyšoval sem i jeho otáčky, ale pasta tam už skoro nebyla. Ok, zkusím nanést novou. Díky.

Udělej to, protože tohle klidně může být ten problém.

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny