Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 11:58 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 7:26 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Mám otázku! čakám stále na mod ktorý rozšíri playlist new vegas radia ale stále nič takže sa pýtam - je možné naložiť si do playlistu súbory mp3 alebo wav manuálne bez GECKU?

PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 7:59 pm 
Zelenáč
Zelenáč

sleeper píše:
Mám otázku! čakám stále na mod ktorý rozšíri playlist new vegas radia ale stále nič takže sa pýtam - je možné naložiť si do playlistu súbory mp3 alebo wav manuálne bez GECKU?

Jedna se tzv. Radio extender , ale ten prinasi nove radio. BTW: Tenhle dataz patri spis do Mod sekce.

PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 8:17 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Gandi1 píše:
sleeper píše:

Jedna se tzv. Radio extender , ale ten prinasi nove radio. BTW: Tenhle dataz patri spis do Mod sekce.

No hej patrí, ale ja som sin ejka oblubil tuto room "Otazky Odpovede" vyzaruje z toho nazvu taky pocit slobody, ze sa mozem pytam skutocne cokolvek ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 10:56 pm 
Ozářený
Ozářený

Mirror001 píše:
Zdravim,
delam ted kvest Obnoveni nadeje a mam za ukol vylecit 3 zranene vojaky v nemocnici (od Dr. Richardsona). Bohuzel jakkoli mackam akcni klavesu (E) na jakehokoli zraneneho vojaka, tak se nic nedeje. Kdyz jsem poprve prisel do tohoto tabora, tak mi to alespon napsalo, ze si mam nejdriv promluvit s Dr. Richardsonem. Bude to nejakej bug, Nevi nekdo, jak na to?

vim a poslala jsem ti SZ :)

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 2:38 am 
Ozářený
Ozářený

Gandi1 píše:
Amaroun píše:
Tak jsem rozehrál postavu na Unarmed skill a příjde mi to strašně divný... Radškorpiona teď dám na tři rány mosaznym boxerem na lvl 6 (40 unarmed), zatímco na stejnym lvl s devítkou jsem do něj nasázel všechny náboje, než chcípnul... ::roll

A koukni se jake muzes mit meele a unarmed perky, nemluve o special uderech ve VATS. Tady bych si dovolil mensi rypanec - inspirace oblivionem se nezapre. Jo taky se mi to nelibi, ale mody to vyresi.

Tak zvyseni ucinosti melee souboje ma hratelnostni smysl - radskorpioni maji vysoky damage, melee postava by nemela sanci, kdyby nedavala srovnatelny damage.

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 12:18 pm 
Vemeno
Vemeno

nevíte někdo kde je ve VAULTU 34 (ten s radiaci) klíč k odemčení zbrojnice a asi i dvěřím k reaktoru? pokud v těm pc, tak jsem asi v ... pač jsou na vědu = 100 :-( dík za rady

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 12:22 pm 
Zelenáč
Zelenáč

smeta píše:
nevíte někdo kde je ve VAULTU 34 (ten s radiaci) klíč k odemčení zbrojnice a asi i dvěřím k reaktoru? pokud v těm pc, tak jsem asi v ... pač jsou na vědu = 100 :-( dík za rady

Ano je to v tych terminaloch...ale na to vedu nepotrebujes ale tusim pristupovy kod. odomňa to vedu nepytalo.

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 12:26 pm 
Ozářený
Ozářený

smeta píše:

To mi dalo taky pekne zabrat
| SPOILER
Musis ve dvou zatopenych mistnostech najit u mrtvych ghoulu kody k pocitacum. Kdyz pak ty terminly projdes, otevres si dvere ke spravci a u neho na terminalu otevres zbojnici

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 8:38 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Perk: Scribe Assistant (Pomocný písař)
Veronika mi jako společnice propůjčila tenhle Perk se zadáním: "Dokud je Veronika společnicí, může hráč vyrobit předměty, které by vyrobil na ponku, prostřednictvím dialogu s Veronikou" (malinko matoucí, ale budiž). Stojim s ní u Ponku, snažim se z ní vydolovat nějakej plánek nebo návod a... nic.
Neví někdo, jak jí k tomu donutit?

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 8:54 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

veronika nahradzuje ponk!

PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 10:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

marduk píše:
veronika nahradzuje ponk!

Jako přenosnej živej ponk? Ty srandisto :-) . Už sem na to "přišel", je to jinak, odpovím si sám:

| SPOILER
Ve "Společnosti bílých rukavic" sem potkal jakousi šéfovou, ta mi dala: "Neformální šaty", ty sem dal Veronice, ta málem vytekla a naučila mě fintu při Boji bezezbraně.

PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 12:05 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Ale fakt nahradzuje ponk. V rozhovore s ňou je tam možnosť, nech ti pomôže dačo zostrojit a otvorí sa workbench menu. Možno ju najprv treba poriadne prekecať o tom čo robila v bratstve aby si tam tú možnosť mal. To neviem na 100%

Obrázek

PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 9:36 am 
Vemeno
Vemeno

Dělal jsem Qst v Camp McCarran - Začaruju tě, je to ten jak máte odhlalit to vysílání z věže. Koukal jsem trošku na návod na
Kód:
http://fallout.wikia.com
a tam byl postup

| SPOILER
že tomu chlápkovi mám ukrást to deaktivační heslo a zneškodnit bombu a pak jeho. Já jsem zabil jeho, do nadzemky jsem se nedostal, takže jsem šel za tím co ten Qst zadal a ten mi řekl, že musím do nadzemky jinak, že bouchne a bude zle. To se nedá stihnout,takže bouchla. Podle návodu na
Kód:
http://fallout.wikia.com/wiki/I_Put_a_Spell_on_You
to jde asi udělat i bez výbuchu. Takže vadí, že mi bouchla? Bohužel už to asi nijak nevrátím, protože to mám jen v Quicksavech.

PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 9:48 am 
Ozářený
Ozářený

smeta píše:
Dělal jsem Qst v Camp McCarran - Začaruju tě, je to ten jak máte odhlalit to vysílání z věže. Koukal jsem trošku na návod na
Kód:
http://fallout.wikia.com
a tam byl postup

| SPOILER
že tomu chlápkovi mám ukrást to deaktivační heslo a zneškodnit bombu a pak jeho. Já jsem zabil jeho, do nadzemky jsem se nedostal, takže jsem šel za tím co ten Qst zadal a ten mi řekl, že musím do nadzemky jinak, že bouchne a bude zle. To se nedá stihnout,takže bouchla. Podle návodu na
Kód:
http://fallout.wikia.com/wiki/I_Put_a_Spell_on_You
to jde asi udělat i bez výbuchu. Takže vadí, že mi bouchla? Bohužel už to asi nijak nevrátím, protože to mám jen v Quicksavech.

jde to bez vybuchu
| SPOILER
ja mazala od vysilaci veze do nadzemky, znekodnila bombu a az pak jsem sla za plukovnikem, desatnika jsem taky zabila

PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 10:06 am 
Vemeno
Vemeno

Zkoušel jsem to, ale
| SPOILER
když jsem pádil z věže rovnou do nadzemky, tak jsem se do ní nemohl dostat. Když jsem dal E pro vstup, tak mě to automaticky odveze, takže se nedostanu dovnitř a nemůžu jít teda zneškodnit, teda pokud se má zneškodnit tím způsobem, že vlezu dovnitř a tam jí někde zneškodním

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 115  Další