Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 3:33 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 9:44 am 
Ozářený
Ozářený

Zvláštne, tak často mi hra nepadala nikdy. Najviac si pamätám dva pády do winu za jeden deň. A tak keď ti to až tak hapruje, tak chápem že nie si úplne v pohode.

Ale skôr ma tak trošku iritujú niektoré momenty, kedy hra začne posekávať. Mám síce už trochu staršiu mašinu, ale stále je to celkom delo, a utiahla na full detaily hry ktoré boli miliónkrát krajšie ako FNV, bez sekania. Takže ten FNV by sa naozaj mohol trošku spamätať, a prestať sekať.

PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 10:03 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

mat123 píše:
Skoda iba, ze ani novy patch tie nahodne a dost caste pady hry neodstranil. A sa mi zdalo, ze sa to este zhorsilo. No nic, treba pockat na dalsie, hadam to po takom desiatom patchi aj doladia a embryo "dorastie" aspon na batola :-?

Mne hra spadla asi jen jednou a to si jeste nejsem jisty, vetsinou mi to ukaze chybovou hlasku kdyz dam Konec hry a hra se vypina, primo ve hre mi to hapalo opravdu max jednou za desitky hodin hry, takze ja problemy nemam :)

PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 11:21 am 
Vemeno
Vemeno

_John_ píše:
mat123 píše:
Skoda iba, ze ani novy patch tie nahodne a dost caste pady hry neodstranil. A sa mi zdalo, ze sa to este zhorsilo. No nic, treba pockat na dalsie, hadam to po takom desiatom patchi aj doladia a embryo "dorastie" aspon na batola :-?

Mne hra spadla asi jen jednou a to si jeste nejsem jisty, vetsinou mi to ukaze chybovou hlasku kdyz dam Konec hry a hra se vypina, primo ve hre mi to hapalo opravdu max jednou za desitky hodin hry, takze ja problemy nemam :)

Tak to mate stastie, inac osobne by ma zaujmalo, co tomu enginu hry na mojom compe vadi, lebo co som pozeral, tak tie pady ani niekedy nezapisuje do historie problemov, iba mi pocas hry vyleti hlaska, ze program prestal "fachat" a musim ho vypnut cez Spravcu uloh. Ale mam podozrenie, ze mu vadi to neskore docitavanie vzdialenych objektov, lebo najcastejsie to pada, ked som na otvorenom priestranstve. Ale uz som si na to zvykol, casto savujem a hram. Aspon mam "povinne" prestavky v hrani :-)

PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 2:26 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

mat123 píše:
_John_ píše:
mat123 píše:

Tak to mate stastie, inac osobne by ma zaujmalo, co tomu enginu hry na mojom compe vadi, lebo co som pozeral, tak tie pady ani niekedy nezapisuje do historie problemov, iba mi pocas hry vyleti hlaska, ze program prestal "fachat" a musim ho vypnut cez Spravcu uloh. Ale mam podozrenie, ze mu vadi to neskore docitavanie vzdialenych objektov, lebo najcastejsie to pada, ked som na otvorenom priestranstve. Ale uz som si na to zvykol, casto savujem a hram. Aspon mam "povinne" prestavky v hrani :-)

tezko rict, cim to je, ale asi to bude nejaky problem s HW, ja si na stabilitu FNV nemuzu stezovat

PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 2:37 pm 
Ozářený
Ozářený

Ech. Všetky topicy s dobrými pokecmi odplavené preč stále sa opakujúcimi trápnymi otázkami na questy, ktoré by ani nemuseli existovať, keby ľudia vedeli čo je google a fallout wiki. Ach jaj.

PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 2:58 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Thror píše:
Ech. Všetky topicy s dobrými pokecmi odplavené preč stále sa opakujúcimi trápnymi otázkami na questy, ktoré by ani nemuseli existovať, keby ľudia vedeli čo je google a fallout wiki. Ach jaj.

Každý neumí anglicky. Ale je pravda, že je tady v těch tématech strašný bordel :ne:

PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 5:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj všichni
-předem bych chtěl poděkovat za tohle forum-našel jsem už tady spoustu otázek.
I tak ale jeden dotaz mám-prohledal jsem to tu a nikde není zmínka..
Zajímalo by mě jestli náhodou někdo nevíte kde sehnat klíč k červenejm dveřím v budově Sunset Sarsaparilla ústředí.
Dostat se k nim dá z prvního poschodí propadlou podlahou
Prohledal jsem už celou budovu a nikde nic-poraďte ::help
Předem díky

PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 6:54 pm 
Vemeno
Vemeno

beng-beng píše:
Ahoj všichni
-předem bych chtěl poděkovat za tohle forum-našel jsem už tady spoustu otázek.
I tak ale jeden dotaz mám-prohledal jsem to tu a nikde není zmínka..
Zajímalo by mě jestli náhodou někdo nevíte kde sehnat klíč k červenejm dveřím v budově Sunset Sarsaparilla ústředí.
Dostat se k nim dá z prvního poschodí propadlou podlahou
Prohledal jsem už celou budovu a nikde nic-poraďte ::help
Předem díky

A uz mas splneny quest na zber hviezdnych zatok?

PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 6:55 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Je na to quest, který dostaneš od Festa ( taková hrací mašinka hned u vchodu .. blízko recepce)

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 7:47 pm 
Vemeno
Vemeno

Milhaus píše:
Reputace jako celek, která dává do hry jakýsi náboj ze začátku, pak ztratí jakýkoliv efekt a smysl. Pokud s tím počítáš od začátku, pak se reputací nemusíš zabývat vůbec, protože pro tebe nehraje roli. Naopak pokud s tím nepočítáš a dopracuješ se do této situace nechtěně, jako třeba já, pak jsi zklamán. Já se snažil s legií nebojovat. Plnit úkoly pro NCR a i třeba proti legii, ale tak, aybch nezabíjel jejich vojáky. Pak jsem prostě zjistil, že úplně zbytečně.

Celkově by ve hře měly být frakce prostě trochu rozumě vyvážené. Řekněme, že ve hře je asi 30 úkolů pro NCR, které jsou více či méně významné. 10 úkolů pro Legii, které jsou vždy směrovány přímo proti NCR a vždy znamenají snížení reputace u NCR (nebo skoro vždy). Navíc je hráč může dělat až po té, co si NCR znepřátelí a nelze to již vzít zpět. Zbytek úkolů je pak spíše neutrálních, potíž je ovšem v tom, že hodně často na území NCR. Ono pak legie ztrácí na zajímavosti, kterou si získává na počátku hry už jen svojí vlastní existencí.

toto je presne co som hľadal, zaujímalo o koľko vecí prídem, keď pôjdem proti ním... už po tom ako som prišiel do Niptonu som ich mal chuť povraždiť a potom ako som na takom moste stretol karavanu, do ktorej sa hneď pustli mám jasno - kill on sight.

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 10:35 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Amaroun píše:
Je na to quest, který dostaneš od Festa ( taková hrací mašinka hned u vchodu .. blízko recepce)

Aha
-hvězdný zátky ještě udělaný nemám,ale s tim pomlácenym automatem už sem mluvil a ten quest mám v seznamu.
Děkuju moc za radu-
jsem ten "případ" hráče,kterej všechno prolejzá a prohledává každou bednu,stůl nebo skříň a když pak takhle narazim na dvěře do kterejch se nemůžu dostat tak sem nepříčetnej.....mám pak totiž pocit že to je určitě zrovna to místo,kde bude tutově nějaká nevšední vychytávka(zbraň-zbroj atd.)
::zed
A protože se mi ty zamčený dveře-nebo zkrátka místa kam se mi nedaří dostat začínaj celkem hromadit,tak sem si dokonce pořídil sešit a poctivě zapisuju kde co je abych měl přehled ::scratch
Tak ještě jednou díky moc za radu ::ano
Falloutu zdar!

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 2:34 pm 
Ozářený
Ozářený

Jaký má vůbec postih to, když máte "zlomený" trup?

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 4:50 pm 
Ozářený
Ozářený

no a zlomena hlava mne taky dostava do kolen ::rofl

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 5:36 pm 
Ozářený
Ozářený

Erina píše:
no a zlomena hlava mne taky dostava do kolen ::rofl

Jenže u tý poznáš efekt do pár vteřin a že je sakra nepříjemný. Zato u toho trupu jsem ještě postih nenašel...

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 6:04 pm 
Ozářený
Ozářený

tak ja zlomenou hlavu jste nemela, ale odstrelovacka, co ji pouzivam to docela casto dela, ale vetsinou tu hlavu urazi, i kdyz mi to tvrdi, ze je zlomena :-D. A trup jsem taky jste zlomenej nemela, ale nozku mnohokrat, ojoj, to boli ::oops

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 73  Další