Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 21, 2025 7:20 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 11:17 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Smejki píše:
... pochybuju, že by Justyho zaujaly sněhový koule ::lol

Ale dotaz nezněl na bambule a jiný skopičiny, ale na neodstranitelné položky v inventáři. Dal sem Ernestovi možnost se jich na pár kliků zbavit, bez ztráty Steam achivementů, ale ani s tou ztrátou to neni tak kritické, mám s tím bohatou zkušenost, je to jinak.

PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 11:39 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Justy píše:
Někdy mi připadáš opravdu jednodušší... viz Smejki. :-)

Hele urážky si odpusť. Kdybych sem nakopíroval to, co mi o "elitě" tohodle fóra napsali lidi na mail... ále, škoda slov.
O ztrátě achivementů si doplň informace, ať neplašíš lidi bludama.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 1:37 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Tomek píše:
5tý nejúspěšnější mod ve své kategorii na nexus - napiš jim to tam :-)

And?

http://www.youtube.com/watch?v=EFAtPbT4GzU
9. momentálně nejúspěšnější mód vůbec na Nexusu...

::lol

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 8:26 am 
Vemeno
Vemeno

Děkuju za pomoc hlavně valcikovy. To Tomek- Omlouvám se ale ty boble heads jsou opravdu příšerný. Těch věcí z F3 je tam už dost tak proč přidělávat další???

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 8:31 am 
Zelenáč
Zelenáč

Say [Bot] píše:
Tomek píše:
5tý nejúspěšnější mod ve své kategorii na nexus - napiš jim to tam :-)

And?

http://www.youtube.com/watch?v=EFAtPbT4GzU
9. momentálně nejúspěšnější mód vůbec na Nexusu...

::lol

Wow, tahle vecicka resi spoustu problemu lidem, co nechteji pouzivat VATS ::shock
Na druhou stranu i kdyz to je strasna blbost, tak alespon rozsiruje hracksou zakladnu o potencionalni hry-kupujici zakazniky, co to budou drtit jako Serious Sama. Takze jen houst :)

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 8:39 am 
Vemeno
Vemeno

Můžu se zpetat co dělat?? Mám 35000 zátek zbraň šťístko mi stačí 20 časovanech bomb a vystřel. nůž. Za oblečení jen bennyho oblek. 30 úrověň vše objeveno poslední guesty E-d moje láska a majitel vždy vítězí:janevim koli.Poslední biva o houvrovu přehradu. Novou hru jsem hrál už za Majitele potom svobodné vegas pak za RNK teď za majitele a nevim co tam dělat dál.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 10:25 am 
Ozářený
Ozářený

Ernesto a delal jsi vsechny bocni kvesty? Prolezl jsi cely svet? Mas objevene vsechny jeskyne a lokality?

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 10:34 am 
Vemeno
Vemeno

U tech bocnich guestu si nejsem jist ale objevil jsem veskere lokace.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 11:03 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Tak jdi na jinou hru. Tam venku jsou jich tuny!

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 2:40 pm 
Vemeno
Vemeno

Uz jsem presel na Mafii 2. Diky. :wink:

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 4:49 pm 
Kapčo brodice kat. B

zítra tě tu máme zas :D

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 6:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Ernesto píše:
Děkuju za pomoc hlavně valcikovy. To Tomek- Omlouvám se ale ty boble heads jsou opravdu příšerný. Těch věcí z F3 je tam už dost tak proč přidělávat další???

Ernesto , omlouvat se nemusíš, neurazil si jako jiní. Galahaut udělal mod "hledání" a tak jako tvůrci FNV u tisíců položek, využil textury z F3. Možná, kdyby znal "český" názor, že by fakt raději zaměřil pátrání na brahmíní lejna :-).
Pro mě neni série 3D Fallout jen bezduché střílení bez špetky realismu, ale 1) snaha vyřešit situace questů k mé spokojenosti a 2) snaha najít, projít a objevit vše, co do hry tvůrci zařadili.
V takovém případě je mi skutečně jedno, zda se jedná o koule, psí známky, chytré knihy, nebo nenáviděné bambule.

A zadělám si na další zesměšňování... STEAM. Pro mnohé zrůdnost (pro mě mírně řečeno "nechtěné dítě"), ale i oni mají herní statistiku a tak sem opět přehlédnul všechna "proti" a získal všech 50 Achivementů.... prostě výzva / splnění / a jít na další.

Vše je o tom, jak player na danou hru nahlíží, která část se mu líbí. Pokud mod bambule nepřekousne, dá si ten "východní" co "doporučil" Say a zahraje si na ramba :-). Mě se ta šaškárna nelíbí, ale ani to u mě neni důvod, někoho zesměšňovat.
------------------------------
Say , psal sem "ve své kategorii", mody co hru degradujou na střílečku, ty moc nemusim. Máš tam smajlíka, věc je mi jasná, ale pokud se to někomu líbí... z mé strany se kousavejch poznámek na věk a.p. nedočká.
------------------------------
Erina , Ty ses zmínila o lokacích, ty sou myslim v pohodě, je na ně i Perk, ale Questy, to je oříšek. Těch zobrazovaných v Pip-Boy sem napočítal 121 a zdaleka nemám všechny. Například "DO TOHO, GOODSPRINGS, DO TOHO", tohle nemůžu, ten mi bude chybět navždycky, ale u některých vím u koho je získat, ale dotyčná osoba nemá dialog na jeho nastartování. Poraď třeba jak se ctí dokončit: "SRDCEBOL Z POČTŮ". Poslední podúkol mám: "Najděte Alici McLaffertyovou v táboře Karmínové karavany a "vyřiďte si s ní účty". Dialogem to nejde a když jí picnu, karma dolu a u RNK(?) sem ze "Zbožňovaný" rázem největší padouch, to nejspíš položí mé plány v boji o přehradu... nevim, co s tím.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 6:53 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Tomek píše:
Poraď třeba jak se ctí dokončit: "SRDCEBOL Z POČTŮ". Poslední podúkol mám: "Najděte Alici McLaffertyovou v táboře Karmínové karavany a "vyřiďte si s ní účty".

Tomku,
podľa wikiny je tu i "mierové" riešenie, kedy netreba Alicu zlikvidovať. Stačí objaviť dôkazy o spiknutí a odovzdať ich rangerovi Jacksonovi z Mohavskej stanice:
http://fallout.wikia.com/wiki/Heartache_by_the_Number
| SPOILER
Cass will want to kill McLafferty and Van Graff, but you can suggest a peaceful option:

1. Option A: Investigate Crimson Caravans and the Silver Rush

1. Crimson Caravan: The evidence is located inside a locked safe in McLafferty's office, next to her desk.
2. Silver Rush: The evidence is located inside a hard locked safe behind a hard locked door. There is also a Hard computer terminal to unlock the safe.
3. Take the evidence of the Caravan attacks to Jackson at the Mojave Outpost.
4. Cass receives Calm Heart perk (+50 HP).

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 7:30 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

valcik píše:
Tomek píše:
Poraď třeba jak se ctí dokončit: "SRDCEBOL Z POČTŮ". Poslední podúkol mám: "Najděte Alici McLaffertyovou v táboře Karmínové karavany a "vyřiďte si s ní účty".

Tomku,
podľa wikiny je tu i "mierové" riešenie, kedy netreba Alicu zlikvidovať. Stačí objaviť dôkazy o spiknutí a odovzdať ich rangerovi Jacksonovi z Mohavskej stanice:
http://fallout.wikia.com/wiki/Heartache_by_the_Number
| SPOILER
Cass will want to kill McLafferty and Van Graff, but you can suggest a peaceful option:

1. Option A: Investigate Crimson Caravans and the Silver Rush

1. Crimson Caravan: The evidence is located inside a locked safe in McLafferty's office, next to her desk.
2. Silver Rush: The evidence is located inside a hard locked safe behind a hard locked door. There is also a Hard computer terminal to unlock the safe.
3. Take the evidence of the Caravan attacks to Jackson at the Mojave Outpost.
4. Cass receives Calm Heart perk (+50 HP).

Mám v tom asi zmatek, něco sem musel zblbnout.

| SPOILER
Cass zabít Graffi nechtěla, bylo to přesně naopak, chtěli jí vidět a promluvit si, když sem jí tam přivedl, vytáhli bouchačky a chtěli zabít oni jí. To sem nemohl dopustit, vždyť se mnou prošla půl hry... komplet rodina Gráffů je tuhá, Cass žije.
Trezor u McLaffertyové mám vybranej, pro jistotu zajdu ještě do trezoru Graffů (možná sem v té době neměl potřebnou Dovednost).
Zbyl mi tedy bod 3) - zajít za Jacksonem...

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 7:36 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

| SPOILER
Áno, nedivím sa, že VanGraffovci zaútočili na Cass okamžite ako ju uvideli, stoja predsa za zničením jej karaván. Je logické, ak sa obávajú pomsty. V tom popise (vo wikine) je doporučené zanechať Cass dočasne pred budovou, kým im vykrádaš trezor. Okrem toho sa v závere návodu spomína aj patch 1.2, možno sa to v nižších verziách hry vôbec nedá dokončiť. Priznám sa, že som to ešte nehral, daj prípadne vedieť ako to celé dopadlo, až navštíviš Jacksona.

Ešte mi napadá: až získaš obidva dôkazy, skús nadviazať rozhovor s Cass, možno sa tam objaví nová položka!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115  Další