Ernesto píše:
Děkuju za pomoc hlavně valcikovy. To Tomek- Omlouvám se ale ty boble heads jsou opravdu příšerný. Těch věcí z F3 je tam už dost tak proč přidělávat další???
Ernesto , omlouvat se nemusíš, neurazil si jako jiní. Galahaut udělal mod "hledání" a tak jako tvůrci FNV u tisíců položek, využil textury z F3. Možná, kdyby znal "český" názor, že by fakt raději zaměřil pátrání na brahmíní lejna

.
Pro mě neni série 3D Fallout jen bezduché střílení bez špetky realismu, ale 1) snaha vyřešit situace questů k mé spokojenosti a 2) snaha najít, projít a objevit vše, co do hry tvůrci zařadili.
V takovém případě je mi skutečně jedno, zda se jedná o koule, psí známky, chytré knihy, nebo nenáviděné bambule.
A zadělám si na další zesměšňování... STEAM. Pro mnohé zrůdnost (pro mě mírně řečeno "nechtěné dítě"), ale i oni mají herní statistiku a tak sem opět přehlédnul všechna "proti" a získal všech 50 Achivementů.... prostě výzva / splnění / a jít na další.
Vše je o tom, jak player na danou hru nahlíží, která část se mu líbí. Pokud mod bambule nepřekousne, dá si ten "východní" co "doporučil" Say a zahraje si na ramba

. Mě se ta šaškárna nelíbí, ale ani to u mě neni důvod, někoho zesměšňovat.
------------------------------
Say , psal sem "ve své kategorii", mody co hru degradujou na střílečku, ty moc nemusim. Máš tam smajlíka, věc je mi jasná, ale pokud se to někomu líbí... z mé strany se kousavejch poznámek na věk a.p. nedočká.
------------------------------
Erina , Ty ses zmínila o lokacích, ty sou myslim v pohodě, je na ně i Perk, ale Questy, to je oříšek. Těch zobrazovaných v Pip-Boy sem napočítal 121 a zdaleka nemám všechny. Například "DO TOHO, GOODSPRINGS, DO TOHO", tohle nemůžu, ten mi bude chybět navždycky, ale u některých vím u koho je získat, ale dotyčná osoba nemá dialog na jeho nastartování. Poraď třeba jak se ctí dokončit:
"SRDCEBOL Z POČTŮ". Poslední podúkol mám:
"Najděte Alici McLaffertyovou v táboře Karmínové karavany a "vyřiďte si s ní účty". Dialogem to nejde a když jí picnu, karma dolu a u RNK(?) sem ze "Zbožňovaný" rázem největší padouch, to nejspíš položí mé plány v boji o přehradu... nevim, co s tím.