Justy píše:
1.) Ano, přes Steam, ale nemusíš platit PayPalem, stačí mít kartu (Visa nebo MasterCard určitě máš).
Na steamu zadáš platbu jednoduše vyplněním čísla karty a fakturační adresy.
2.) Nic se mi nedoneslo. Řekl bych, že se to oficiálně překládat nebude, ale to je můj skromný názor.
at 1) - karty mám, když napíšou č. účtu kam XX korun (euro nevim jak) poslat, přidělí nějakej variabilní nebo něco z účtu na Steamu, je to OK.
Psát jim ale č. mého účtu, aby si částku z něho strhli sami, to se mi moc nelíbí... nějak to snad přežiju.
at 2) - čekal sem příznivější info

. Smejki, možná i Ty a.j. jste testovali a asi i překládali ZH, tak sem si říkal, že už testujete DM a součastně pilujete titulky... zatím to na to nevypadá

.
Že by možný důvod byl = třetí otázka:
3) FNV dělal Obsidian a F3 Bethesda. Je to stejné i pro DLC?
Nechci dát záminku k nějaké "vášnivé" diskuzi, ale slyšel sem, že DLC pro FNV budou dělat zase u Bethesdy, mimochodem, to by mohlo narazit... raději nedomejšlim.
Není tedy ani teoretická možnost, že by se, tak jako u F3, domluvila Bethesda/Cenega a nějak to počeštili? O případné nutnosti vazby Steam/Cenega bohužel taky nevim nic.
Deblos - ono se to sice hezky řekne, ale praxe by asi byla krutá. Jedno DLC u F3 vydalo tak na 2 až 5 hodin hraní, u DM myslim píšou minimálně 15.
Předpokládám, že i poměr množství dialogů bude stejný a z toho mi vychází: 5x DLC F3 = 1x DLC FNV/DM (i s ohledem na "ukecanost" FNV).
Pro představu sem si rozklikl ve FNV všechny dialogy Booneho a jen tohle jedno NPC vydá za třeba celé Anchorage.