Stiahol som si češtinu do Fallout 3 ale nezachoval sa pôvodný text, ak existuje čeština do hry s pôvodným textom aký je aj v anglickej verzii poprosil by som link

Takisto hladám nejaký mod na Fallout 3 kde prší, ale nie non-stop ale náhodne, alebo každý druhý či tretí deň, ak nejaký poznáte tiež by som poprosil o link a návod ako ho nainštalovať ( môže byť aj v angličtine )

Ešte mám jednu otázku : Niekolko rokov dozadu som hrával Fallout 1

a Fallout 2, tie hry milujem a niekedy si ich zahrám aj teraz, ale nechápem prečo každý kto hral F1 a F2 nadáva na Fallout 3 ? Áno, ani mne sa nepáči že sa nezachoval ťahový systém

, ale doba pokročila a takisto musí pokročiť aj Fallout, všetko dobré raz skončí ale ja si myslím že to bol krok vpred. Fallout 3 je totižto môj najobľúbenejší. Potom každý hovorí že Fallout new vegas je pravý nástupca, ale ja som ho hral asi 3 hodiny a potom som to musel vypnúť a odinštalovať a 50 eur by som najradšej minul na niečo iné, veď to je odpad, to už nieje Fallout ale nejaká arkádovka hodná akurát tak na vyhodenie. Moja otázka znie - je to len môj názor alebo sa mi proste nepáči pôvodný "nápad" Falloutu ? Ja sám si na to odpovedať neviem ...