Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je stř lis 22, 2017 1:46 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 12:03 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
::help Zdravím, mám ten samý problém.. Když spustím hru naskočí černé okno s chybou -

C:\dev\phoenix\display\directx7\dd7_display.cpp(715): **fatal error**: Could not create primary and back surfaces

Po odkliknutí této chyby naskočí další okno -

Microsoft visual c++ runtime library
runtime error!
Program:d/ fallout/bos.exe
abnormal program trmination

Před několika lety jsem FoT rozjel v pohodě na samém počítači...
- WinXP - profesional
- Directx jsem aktualizoval
- MS Visual C++ aktualizoval
- fotpatch1.27 nainstaloval
Dál už nevím co dělat poradte prosííím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 12:44 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
na NMA riesili rovnaky problem http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=1371&postdays=0&postorder=asc&start=0


skus hru spustat v okne, ak som spravne precital cely topic tak sa to viaze nato a pomaha to

text z NMA k danemu problemu
Kód:
"Right click on the desktop shortcut for Fallout Tactics and go to properties. Then, in the "Target" line where you can edit the file path where the shortcut points to, add a space and "-w" (without quotation marks of course). This will make it run in a window and the game should work fine after that. You can download a patch that lets you use higher resolutions too, so you can maximize it without going full screen and take advantage of the extra screen real estate. Let me know if this works for you.



popriade ak si dobry v anglictine tak sa tym skus preluskat na NMA :)

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 1:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
Dík moc, ale nějak jsem to nepochopil ::scratch
Mohl by jsi mě krok po kroku navést :-(
Byl bych ti vděčný...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 1:24 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
Ok, chod na pracovnú plochu, pravým tlačidlom myše klikni na ODKAZ hry (FT launcher) a tam v časti SHORTCUT v riadku TARGET na koniec dopíš -w, presne ako to je na obrazku

Obrázek

pak daj APPLY a OK, keď spustíš hru malo by to byť v OKNE, ak si dáš HIHG-RESOLUTION patch tak ti to bude i tak ukradnuté. Hlavne nech to pôjde, sám som zvedavý či to pomôže, mne to totiž tú chybu nehádzalo teda si to neviem overiť. :P

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 1:41 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
Super jede to :) Moc krát díky za pomoc :)
Ale ještě jak to udělat, aby to jelo v normální obrazovce???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 1:58 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
to je ten problém, že to pôjde len takto. Ale ak si ju maximalizujes a nahodíš high resolution patch (FT Hi-Res Patch, na brahmine tu) tak i ked to budeš mať v okne bude to dosť veľké

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 2:21 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
Okey mám ještě jeden dotaz :)
Nejde mi nainstalovat čeština .
Vžy jak rozkliknu ikonu češtiny, nahodí se mi chyba, že vstupní bod nebyl nalezen
"Vstupní bod procedury Load LibII se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.DLL nalézt."
Poslední věc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 2:28 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
hm nemáš tu češtinu zbalenú v .rar alebo.zip ? ak ano treba to rozbaliť, nič iné ma nenapadá

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 2:41 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
Ne to nemám :), už jsem stahnul 3 češtiny a furt naskakuje ta samá hláška...

viewtopic.php?f=8&t=2007 Tady řeší můj problém, ale neví jak to udělat, nebot nevím jak nabootovat systém či co ??? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 3:16 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8197
znáš google/ yahoo či co?

http://bertk.mvps.org/html/safemode.html

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 3:21 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 05, 2012 11:39 am
Příspěvky: 7
Jo znám :-D už jsem si to vygoogloval...
Jinak chalani díky moc za pomoc ::rock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: pon bře 19, 2012 9:40 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon bře 19, 2012 9:29 pm
Příspěvky: 1
zdravím mám problém po instalaci spustím hru a objeví se okno vložte cd do mechaniky skoušel stáhnout i verzi 1.27 a nic prosím o radu děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: pon bře 19, 2012 10:44 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8197
keď som po 1,5 roku chcel znova spustiť nainštalovaný FT, tak mi hodilo tú istú hlášku, hoci som dal do mechaniky všetky 3 verzie CD čo som mal, až mi JaW dal link na nocdcrack a ten pomohol

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny