Dominus et Deus s0f píše:
Květináč petunií píše:
Dominus et Deus s0f píše:
Ja si tam navozím zmutované končatiny.
Btw - stojí za to, niečo zhromažďovať z toho bordelu vonku do budúcna? Tie zákl.veci na náboje a bomby si samozrejme odkladám, ale každú hovadinu sa mi brať nechce. Hlavne fision battery je kua ťažká.
Zmutovaný končetiny? já mám na poličce zmutovanou lebku, ten zbytek by se mi do tý kompozice nehodil

No, třeba já, když sem příběhový linie dohrál a jen se mi nechtělo jít na Hooverovu přehradu, tak jsem prostě projel skoro celou Big MT a sbíral jsem talíře a toastery, ale když se nad tim tak zamyslim, tak má cenu snad jenom dál sbírat kytky a transformovat je do soylent... teda salient greenu. Navíc na LR najdeš bedny, kde máš stovky nábojů, třeba i .50.
Takže taniere a toustry majú nejaké hlbšie využitie do budúcna (hrajem bez DLC)?
Toudi - to je divné, že tá f.bat.je pritom len obyčajná 9V mrcha, nechápem že je ťažká jak autobaterka. A wrench je hasák? Som myslel že francuzák. Chápem dobre, že jak si tú krabičku vyrobím, tak mi po použití opraví naplno zbraň čo mám zrovna v ruke? Alebo jak to funguje?
To ma sere, že už tam niesú popisky jak v F2 :(
Ešte jedna vec - veci ako tlmič, rozšírený zásobník, food sanitizer a podobne fungujú automaticky už tým, že ich mám v inventáry?
Knihy, tousty a talíře nemá cenu sbírat bez OWB, potom ano. Wrench by podle mýho neměl být ani jedno, je to normální klíč. Weapon repair system opravuje na základě tvýho repair skillu, přesně to je napsaný na falloutwiki, ale na stovce ti jeden kousek opraví asi o 40%, na třiceti asi o nějakejch 20%. Každopádně, DLC přidávaj naprosto neskutečný zbraně (co se týče ceny za opravu) a tam se vyplatí, než to u nějakýho obchodníka opravovat, opravit si to sám těma repair kitama. Food sanitizer? To vůbec nevim, ten sem snad ani nikdy nepoužil, nevím, jestli to vůbec funguje, ani sem to snad neviděl. Tlumiče, zásobníky, prodloužený hlavně fungujou tak , že v menu zbraní na Pip-Boyovi najedeš na tu zbraň, zmáčkneš (na PC) X a tam se ti rozbalí menu modifikací. Ty modifikace na zraně tam prostě jen naklikáš. Tím pádem jeden tlumič je na jednu zbraň, nedá se přehazovat (ty modifikace se nedaj odstranit, takže přemejšlej, jestli chceš mít na 12,7 mm pistoli tlumič, kterej neskutečně zhnusí tu zbraň)