Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 7:45 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 2:47 pm 
.

Dominus et Deus s0f píše:
A wrench je hasák? Som myslel že francuzák.

názvy nerieš, to je kapitola sama o sebe, hasák je hasák, francuzák je francuzák, toto by malo byť po našom nastavovací kľúč

Obrázek

ale teoreticky by to mohol byť franzucák, pretože má tiež nastavovanie čelustí pomocou skrutky

inak všetko máš popísané na falloutwiki http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_crafting
práve držanú zbraň opravíš vzhľadom na výšku skillu repair max. 30% (pri 100%), ale furt je to lepšie, ako to dať opravovať kadekomu

k tomu prekladu ešte, v Mc Carrane máš za úlohu opraviť food processor a tu je zoznam v angličtine

You will need these parts to fix the food processor

* 2 pilot lights
* 2 pressure cookers
* 2 conductors
* 2 firehose nozzles
* 4 fission batteries
* 2 steam gauge assemblies
* 2 sensor modules
* 5 scrap metal
* 1 pot (you actually need to have 2 pots due to a bug, see below)

v preklade je napísaná kravina, tak aby si nehľadal niečo, čo neexistuje
(samozrejme na repair skille 80% to opravíš jak macgyver so sponkou :D )

EDIT: počítačové terminály majú náhodne generované heslá, alebo sú pevne dané? a ak sú pevne dané,
je niekde nejaký zoznam? nebaví ma to už ani trochu prplať sa s každým jedným oným :x

Naposledy upravil toudi_sk dne sob kvě 19, 2012 3:00 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 3:00 pm 
Škandál Európy

jj, v EN sa s tým neserú. Pre mňa je furt hasák len toto:
Bobrázek
Mám to tak vryté do mozgu, lebo zamlada som to nosil ako zbraň k sebaobrane. Potom som prešiel na kladivo.

Wiki si prejdem, dík.

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 5:29 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy píše:
Vlastní zázemí je v OWB, je to z toho důvodu jediné DLC, do kterého se jde vracet (z jakéhokoli místa venku).
Pak je tam u House jedno apartmá, ale já preferuju svůj Sink v OWB. :-D

Bez modu a DLC jsi jeste zapomnel na Novac, tam ten pokoj je taky vyhovujici :) - kousek od nej ponky a kdyz si tam clovek prida ten mod na ohniste, tak nemusi ani nikam behat varit :). Tam jsem pri prvnim hrani bydlela ja - ted jsem si stahla ten mod na opravu skoly a bydlim ve skole :-D. To apartma u Househo je dobry akorat tak na to, ze tam mas partaky vsechny pekne pohromade.

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 7:22 pm 
.

Erina píše:
To apartma u Househo je dobry akorat tak na to, ze tam mas partaky vsechny pekne pohromade.

::! pozor, ale môžeš si ho zase zariadiť ::rofl

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 11:08 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

toudi_sk píše:
EDIT: počítačové terminály majú náhodne generované heslá, alebo sú pevne dané? a ak sú pevne dané,
je niekde nejaký zoznam? nebaví ma to už ani trochu prplať sa s každým jedným oným :x

Generovany, samozrejme :-(

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2012 11:54 pm 
Ozářený
Ozářený

mne to taky nebavi, proto odemykam terminaly zasadne pres konzoli, ja vim, ze to neni to prave orechove, ale na to fakt nervy nemam ::roll ::oops . Odemykam jen zamky, ale terminaly mne muzou mit rady .

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 8:45 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Erina píše:
mne to taky nebavi, proto odemykam terminaly zasadne pres konzoli, ja vim, ze to neni to prave orechove, ale na to fakt nervy nemam ::roll ::oops . Odemykam jen zamky, ale terminaly mne muzou mit rady .

No, když má pro mě ten terminál malou prioritu (jsou tam jen nějaký emaily nebo co) tak to odemknu rovnou, a když se to sekne, tak na to dlabu, ale když jsou třeba terminály odemykající sejfy, tak to nejdřív uložím a potom začnu zkoušet hesla.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 10:02 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Květináč petunií píše:
... No, když má pro mě ten terminál malou prioritu (jsou tam jen nějaký emaily nebo co) tak to odemknu rovnou, a když se to sekne, tak na to dlabu, ale když jsou třeba terminály odemykající sejfy, tak to nejdřív uložím a potom začnu zkoušet hesla.

A Ty na to odemčení terminálu nemáš žádný systém? To jen tak klikáš, až se jednou náhodně trefíš?
Netvrdím, že postup nalezení hesla co používám, je nejlepší, ale i u terminálů Very Hard s ním mám úspěšnost otevření na první pokus víc jak 90%.
Já si na rozdíl od Vás zase myslím, že vedle karetní Karavany je tohle odblokování terminálů jedna z nechytřejších věcí FNV.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 11:07 am 
Ozářený
Ozářený

Tomku, tak porad jak na ty prasivy terminaly:). Ja uz na to nemam trpelivost zkouset jak blbec, jestli odemknu ci nikoli, obzvlast, kdyz mam jen 3 pokusy. A porad loadovat mne nebavi :).
Pokud je to terminal, co odemyka sejf ci dvere, tak si pohraju primo se zamky na nich, ale pokud potrebuji ziskat data z terminalu, tak by se rada, jak na terminaly, hodila.
Karavanu jsem nepochopila, tak ji proste nehraju - neni to typ hry, ktera by mne nejak zaujala. To v MM7 a 8 jsem vymetala hospody a hrala Arcomage do zblbnuti :-D

Květináč petunií píše:
No, když má pro mě ten terminál malou prioritu (jsou tam jen nějaký emaily nebo co) tak to odemknu rovnou, a když se to sekne, tak na to dlabu, ale když jsou třeba terminály odemykající sejfy, tak to nejdřív uložím a potom začnu zkoušet hesla.

I v obycejnych terminalech najdes obcas zajimave informace. A pokud se jedna o terminal, kterej odemyka sejf ci dvere, tak to jdu odemknout primo ten sejf a na terminal pecu.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 11:17 am 
.

Erina, Tomek to niekde kedysi písal, ale mňa to proste n.e.b.a.v.í. ;) keď som to hral po prvý raz,
tak som to lúskal z nadšením, ale po štvrtý raz to isté dokolečka ... o karavane nehovoriac, tá ma nebere vôbec
terminály hackujem práve kvôli tým kecom, to je prdel čítať :D

inak mám vedu v polovici hry na 75% (odev + 5, časák + 20), takže odomknem všetko a časom to bude na 95/ 100,
podobne aj opravovanie, len tie terminály sú zdĺhavé a keď kukám, ako nabieha text po jednom písmenku pri reloade ...
---
teraz mám perk s bláznivými vecami (nespomeniem si na názov) a dobré boli babky na freeside, len neviem teraz, či
som neposral nejakú postupnosť v queste, alebo je to bug, mal som vyzbierať podlžnosti pre Garretovú a medzitým som
a) jedného najal pre Garreta do Atómového kovboja a nevypáčil som z neho prachy
b) nejaká Jane, čo je pred vstupom na Strip vpravo, od tej tiež nemôžem vypáčiť prachy, lebo ani nezačne rozhovor,
proste sa po kliknití len priblíži obraz a hneď sa zase oddiali bez dialógu

niežeby ma to sralo, len furt mám šipku na mape :D

jo a ešte jedna technická, budú sa vôbec niekedy opravovať preklepy v hre? či má zmysel to vôbec niekam hlásiť, napr. hláška
robota pri prvom vstupe na Strip, keď som ho hackol (obchádza sa tým check 2 litre v hotovosti), tá je komplet v angličtine

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:01 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
Tomku, tak porad jak na ty prasivy terminaly:). Ja uz na to nemam trpelivost ...

Troudi, no ale kde? já to nemůžu najít, to bude nejmíň dva roky dozadu. Napíšu to aspoň v kostce znova.

Erina, to není o bezhlavém klikání, má to aspoň trochu systém.
1) Kliknu na první název > objeví se údaj třeba 3/6. To znamená, že se z daným heslem shodují 3 písmena na správné pozici.
2) Myší jen ukážu na další slovo a očima kontroluju písmeno po písmenu, jestli je v obou slovech stejné a na stejném pořadí.
Př.: zjistím, že první je v obou slovech třeba "H" a na čtvrtém místě, že se shoduje třeba "A". Hledané heslo to není, protože se shodují jen 2, namísto tří písmen.
3) Myší tedy ukáži na další slovo a postup opakuju. Když dojdu ke slovu, kde se shodují přesně 3 písmena i jejich pořadí ve slově, kliknu, že je to heslo.
Pokud není, ukáže se u nového slova, další hodnota, kolik se shoduje písmen na správné pozici, třeba 4/6.
4) Myší ukážu na další slovo a zase kontroluju písmeno po písmenu. Nyní ale už mám dvě možnosti kontroly (první a druhé chybně označené, jako heslo).
Pokud se shoduje první (3/6) i druhé (4/6) je to na 99% správné heslo.
Ideálem je, když se objeví 0/6. Žádné písmeno se s heslem neshoduje a takových slov na monitoru mnoho nebude.
Nevim, dá se to z toho, jak sem to napsal pochopit?

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:12 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Tomek píše:
Květináč petunií píše:
... No, když má pro mě ten terminál malou prioritu (jsou tam jen nějaký emaily nebo co) tak to odemknu rovnou, a když se to sekne, tak na to dlabu, ale když jsou třeba terminály odemykající sejfy, tak to nejdřív uložím a potom začnu zkoušet hesla.

A Ty na to odemčení terminálu nemáš žádný systém? To jen tak klikáš, až se jednou náhodně trefíš?
Netvrdím, že postup nalezení hesla co používám, je nejlepší, ale i u terminálů Very Hard s ním mám úspěšnost otevření na první pokus víc jak 90%.
Já si na rozdíl od Vás zase myslím, že vedle karetní Karavany je tohle odblokování terminálů jedna z nechytřejších věcí FNV.

Ale jó, mám systém, sleduju, kolik mám správnejch písmen, ale zase si to nevypisuju a nezkoumám to. paradoxně mi přijdou nejlehčí ty very hard terminály, protože tam je třeba jen pět nebo šest možností.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:13 pm 
.

najhoršie sú tie na 50/75%, tých je dosť veľa, najzložitejšie za to naozaj stoja (a nije ich tak veľa) a 25% sú brnkačka

a používaš pri tom aj pomôcky so zátvorkami? pri nich som ešte nepochopil,
kedy mi len odmažú nesprávne slovo a kedy resetujú pokusy, že mám zase 4

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toudi_sk píše:
... a používaš pri tom aj pomôcky so zátvorkami? pri nich som ešte nepochopil,
kedy mi len odmažú nesprávne slovo a kedy resetujú pokusy, že mám zase 4

Nepoužívám. Vím o tom, je to třeba tady: http://fallout.wikia.com/wiki/Terminal , ale nějak sem si nezapamatoval, co který typ závorek dělá, navíc v tom updatama trochu šachovali... zatím jsem si vystačil s postupem, co sem popsal, ve hře nemám ani jeden bloklý terminál a otevírám naprosto všechny. Quick-save/load tady nepoužívám, to raději před posledním pokusem z něho vyskočím a hned ho zase otevřu, "trest" +10 sec přežiju.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:39 pm 
Ozářený
Ozářený

na tp ja fakt nemam trpelivost, Tomku, to si radej ulehcim pres konzoli :). A jak psal Toudi, tak nektery ty hlasky v tech terminalech jsou fakt na pobaveni :-D.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 115  Další