Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 9:04 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 12:52 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
na tp ja fakt nemam trpelivost, Tomku, to si radej ulehcim pres konzoli :). A jak psal Toudi, tak nektery ty hlasky v tech terminalech jsou fakt na pobaveni :-D.

Co na to říct.... snad jen, když tak vládneš konzolou, nakliknout si Hooverovu přehradu, sejmout Legáta, pokecat s generálem, kouknout se na video a.... jít na pivo - FNV skončilo :-D

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 1:10 pm 
Škandál Európy

Erina píše:
na tp ja fakt nemam trpelivost, Tomku, to si radej ulehcim pres konzoli :). A jak psal Toudi, tak nektery ty hlasky v tech terminalech jsou fakt na pobaveni :-D.

Ešte to možeš robiť jak ja - podľa prefixov a sufixov. Tam sú všetky slová nejakým spôsobom podobné a zvykne to byť tak, že napr.polka slov má príponu -ing. A keď na to klikneš a máš 3 a viac zhodné, tak už vieš, že to bude končiť na ing.. rovnako tak s predponami.

Osobne s terminálmi nemám absolutne problém a ani som nepostrehol, že tam je viac typov v obtiažnosti. Rovnako tak pakľuč mi príde pozitivum.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 1:43 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
Co na to říct.... snad jen, když tak vládneš konzolou, nakliknout si Hooverovu přehradu, sejmout Legáta, pokecat s generálem, kouknout se na video a.... jít na pivo - FNV skončilo :-D

I ty jestirku :). Ja do konzole pisu jen unlock :-D a vlastne jednou jsem pouzila resurrect, a to, kdyz mi v Megatune zavazel robot a ja se nemohla dostat do postele. Toz jsem ho zabila, odtahla dolu, tam ho resla a od te doby uz nahoru neleze :-D. Jo a pivo nepiju ;)

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 2:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
Tomek píše:

I ty jestirku :). Ja do konzole pisu jen unlock :-D a vlastne jednou jsem pouzila resurrect, a to, kdyz mi v Megatune zavazel robot a ja se nemohla dostat do postele. Toz jsem ho zabila, odtahla dolu, tam ho resla a od te doby uz nahoru neleze :-D. Jo a pivo nepiju ;)

Hihi, dobrý, to byla legrace, pochopila :-D . Takže ten Unlock funguje i na terminál? já myslel jen na dveře.
A co po neúspěšném pokusu, otevře to i již zablokovaný komp? to budu muset vyzkoušet.
Na ty příkazy kill/resurrect/disable/enable si dávej pozor. Fungujou, ale stalo se mi u důležitého NPC, že po takovém vzkříšení ztratilo potřebný dialog pro následné questy.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 3:46 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomku, tak toho robota bych holt ozelela, ale vyspat se ve sve posteli obcas potrebuju :). A kdyz zavazel, co s nim, se zmetkem :). Nastesti funguje, vodu mi dava porad, akorat neleze nahoru a neblokuje postel :). Jinak ja konzoli vazne nepouzivam, jen na ten unlock a co s tim robotem jsem si taky nasla na wikine, ze to je bug a ze s nim proste clovek nehne, akorat ho muze zabit.
Jestli unlock funguje i na zaseklej terminal nevim, to jsem nezkousela, proste prijdu k terminalu, otevru konzli, kliknu na terminal, napisu unlock, pak si terminal prectu a jedu dal. Na odemykaci terminaly to nepouzivam, na dvere mam vlasenky :).

Justy, cetl jsi dobre? Ja si dvere odemknu, i sejfy, mam odemykani na 100, takze pohoda, ale s tema terminalama jsem zkratka na stiru, to mi nejde, tak si holt pomaham konzoli a celej steam mi muze bejt ukradenej. Kdyz jsem jednou travila pulhodinu loadama, protoze jsem nemohla ten terminal hacknout i s vedou na 100, tak jsem si rekla a dost, to mi muze polibit a od te doby pouzivam konzoli. Kazdyho bavi neco jinyho. Tady nejde o cas, ale o zabavu a ja nic zabavnyho na neustalem loadovani, protoze jsem trubka, ktera na to nema, fakt nic zabavneho nevidim. Obcas proste potrebujes z terminalu ziskat informace a taky mne bavi cist ty ruzny smernice pro zamestnance a tak.

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 8:01 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
... Jestli unlock funguje i na zaseklej terminal nevim, to jsem nezkousela, proste prijdu k terminalu, otevru konzli, kliknu na terminal, napisu unlock, pak si terminal prectu a jedu dal.

No když je to takhle... mohla si se zeptat jestli neni nějaké elegantnější řešení. Tady:
http://newvegas.nexusmods.com/mods/34829
mají malinký mikromodík pro FNV: Easy Hacking.esp . Stačí ho nakopírovat do Data, udělat faju a hrát. Otevřeš terminál a ať klikneš na jakékoliv slovo - je to správné heslo :-) . Nemusíš mačkat a vypisovat konzolu a na Steamu nic nepoznají :-)

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 8:30 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Dá se ještě dohrát FNV za NCR, když jsem ve fázi kdy mám Kyválka na monitoru místo Majitele, v questech mám ať si nezahrávám s medvědem, a jsem u NCR Temný hrdina? (kvůli jedný vraždě).. zkoušel jsem mluvit s tou plukovnící v Hoover Dam a nic, Ambasador ve Vegas taky nic. Jinak jsem to teďka už definitivně dohrál za sebe, a 50 lvl jsem udělal asi hodinu předtím, akorát mi to vyšlo ... a na to že jsem měl nostnost na začatku 160 tak ke konci 375 a u sebe mrtě těžkejch zbraní vylepšenejch do max

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 8:52 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
No když je to takhle... mohla si se zeptat jestli neni nějaké elegantnější řešení. Tady:
http://newvegas.nexusmods.com/mods/34829
mají malinký mikromodík pro FNV: Easy Hacking.esp . Stačí ho nakopírovat do Data, udělat faju a hrát. Otevřeš terminál a ať klikneš na jakékoliv slovo - je to správné heslo :-) . Nemusíš mačkat a vypisovat konzolu a na Steamu nic nepoznají :-)

Tomku, ty jsi proste zlaticko :). Na steam pecu, jestli poznaj, ze otviram konzoli ci nikoli, ale rozhodne to bude pro mne ulehceni :)

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 12:26 am 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Me teda terminaly vubec nevadi, ale neumim hrat karavanu, a to vubec :D

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 1:08 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
Tomku, tak toho robota bych holt ozelela, ale vyspat se ve sve posteli obcas potrebuju :). A kdyz zavazel, co s nim, se zmetkem :). Nastesti funguje, vodu mi dava porad, akorat neleze nahoru a neblokuje postel :). Jinak ja konzoli vazne nepouzivam, jen na ten unlock a co s tim robotem jsem si taky nasla na wikine, ze to je bug a ze s nim proste clovek nehne, akorat ho muze zabit.
Jestli unlock funguje i na zaseklej terminal nevim, to jsem nezkousela, proste prijdu k terminalu, otevru konzli, kliknu na terminal, napisu unlock, pak si terminal prectu a jedu dal. Na odemykaci terminaly to nepouzivam, na dvere mam vlasenky :).

Ty ale píšeš o nějakým robotu, vodě a posteli, to vypadá na barák v Megatuně a Fallout 3? Pak ale o Steamu a ten s F3 nemá nic společnýho... je v tom guláš :-)
Tam by Ti samo ten mod nahoře nefungoval, na F3 bys musela dát tento:
http://fallout3.nexusmods.com/mods/15019
Má dokonce možnost výběru, kolik slov se má zobrazit, pokud zvolíš jedno, bude to vždy správné heslo.

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 2:18 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Aranelka píše:

Karavana po update podstatně změnila styl hraní (k lepšímu), takže strohý návod myslim v Pip-Boy úplně neodpovídá skutečnosti.
Komusi jsem psal "návod" i s množstvím příkladů, ale bohužel, mám zato, že to neni veřejně publikovatelný. Snad jen "soukromě"... pokud by měl někdo zájem.

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 5:34 am 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Tomek píše:
Aranelka píše:

Karavana po update podstatně změnila styl hraní (k lepšímu), takže strohý návod myslim v Pip-Boy úplně neodpovídá skutečnosti.
Komusi jsem psal "návod" i s množstvím příkladů, ale bohužel, mám zato, že to neni veřejně publikovatelný. Snad jen "soukromě"... pokud by měl někdo zájem.[/quote] Ten navod v pipboyi je na dve veci, takze kdyby byl lepsi...

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 9:31 am 
Zelenáč
Zelenáč

Justy píše:
Radiaw píše:
Dá se ještě dohrát FNV za NCR, když jsem ve fázi kdy mám Kyválka na monitoru místo Majitele, v questech mám ať si nezahrávám s medvědem, a jsem u NCR Temný hrdina? (kvůli jedný vraždě).. zkoušel jsem mluvit s tou plukovnící v Hoover Dam a nic, Ambasador ve Vegas taky nic. Jinak jsem to teďka už definitivně dohrál za sebe, a 50 lvl jsem udělal asi hodinu předtím, akorát mi to vyšlo ... a na to že jsem měl nostnost na začatku 160 tak ke konci 375 a u sebe mrtě těžkejch zbraní vylepšenejch do max

První kontakt s NCR je přes vyslance v poslední části Stripu, až po dokončení několika úkolů tě pošle na přehradu.
Dohrát by to mělo jít. Pokud na tebe na potkání nestřílí, tak až do okamžiku, kdy se ti zobrazí oznámení, že není cesty zpět, jsi OK.

U koho to rozjedu? Kdo me pošle na přehradu k závěrečný bitce?

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 2:43 pm 
.

Radiaw píše:
Dá se ještě dohrát FNV za NCR, když jsem ve fázi kdy mám Kyválka na monitoru místo Majitele, v questech mám ať si nezahrávám s medvědem, a jsem u NCR Temný hrdina? (kvůli jedný vraždě).. zkoušel jsem mluvit s tou plukovnící v Hoover Dam a nic, Ambasador ve Vegas taky nic.
či nieje chyba v tomto tu

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 2:47 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Aranelka píše:
... Ten navod v pipboyi je na dve veci, takze kdyby byl lepsi...

On se ten "návod" vlastníma slovama blbě píše (teda mě), to neni jako něco zkopírovat z wikie, takže uvidíš sama, máš to SZ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 115  Další