Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 12:44 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: čtv kvě 31, 2012 11:28 am 
Ozářený
Ozářený

Toudi, on tu nekde Tomek psal primo navod, jak na to, akorat uz si neuvedomuju kde :/

PříspěvekNapsal: čtv kvě 31, 2012 4:17 pm 
.

::idea jo vlastne ... ale kde :D neva, vyskúšam kratšie skladby a mono verzie dám iné, čo to spraví

PříspěvekNapsal: čtv kvě 31, 2012 4:54 pm 
Ozářený
Ozářený

tak zkus Tomkovi naapsat, on si urcite bude pamatovat, kam to psal :)

PříspěvekNapsal: čtv kvě 31, 2012 6:45 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
tak zkus Tomkovi naapsat, on si urcite bude pamatovat, kam to psal :)

Tady jsem se zmínil: viewtopic.php?f=39&t=1420&p=181130#p181130
Troudi došel ke stejnému závěru akorát že mě to chodí bez chybně.
Nejdelší skladbu mám 7 minut.
Konvertor do MP3 který jsem použil mě převedl skladby mono i stereo na stejnou velikost - neřešil jsem to.
Mnou vložené skladby hrajou asi o 50% silněji, jak původní. A) buď změnit úplně všechny (pak hlasitost upravit v Pip-Boy), nebo B) nová konverze, tyhle softy mají nastavitelnou výstupní hlasitost převáděné skladby.
U Troudiho možná bude problém, pokud používá češtinu ZH. Je zapřísáhlým nepřítelem FoMM, kvůli češtině ZH musí použít Koraxův mod opravy rádia (download v Modifikacích) a tak vlastně neví, v jakém pořadí se mu soubory do hry načítají.

PříspěvekNapsal: pát čer 01, 2012 2:40 pm 
.

Tromku, síce neviem, čo je to "ZH", ale budem predpokladať, že to nieje nadávka :D
a rozhodne opočúvané rádio nieje dôvod na inštaláciu FOMM

kratšie skladby mi chodia dobre, akurát tie dlhšie sekajú/ idú viackrát po sebe
(napr. aj pri vstupe do inventára), skúsim vybrať kratšie skladby a dám potom vedieť

PříspěvekNapsal: pát čer 01, 2012 9:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toudi_sk píše:
Tromku, síce neviem, čo je to "ZH", ale budem predpokladať, že to nieje nadávka :D
a rozhodne opočúvané rádio nieje dôvod na inštaláciu FOMM

kratšie skladby mi chodia dobre, akurát tie dlhšie sekajú/ idú viackrát po sebe
(napr. aj pri vstupe do inventára), skúsim vybrať kratšie skladby a dám potom vedieť

Né, to neni nadávka :-) ZH - Základní Hra, mě se nějak to slovo "vanilla" příčí. Vanilla grass je jakási "tomkovice", to zavání nějakou čertovinou :-)
Ano, pro poslouchání rádia FoMM potřeba není, ale pokud chceš poslouchat Mohavské hudební rádio s češtinou ZH (základní hry), musíš použít opravu Koraxe, i ta má příponu "esp" jako ta čeština a musí se do hry načíst po té češtině, aby se chyba přepsala. Přes FoMM to pořadí načítání můžeš upravit... to je vše.

PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2012 4:04 pm 
.

Obrázek základná hra, tak to ma nenapadlo

ja mám vo všeobecnosti odpor inštalovať do kompu čokoľvek "nové", teraz mám napr. XP-čka inštalované v kompe 3 roky a šlapú
(na starom kompe 5 rokov), verím že aj zásluhou tejto mojej zásady, niekto furt skúša kadejaké kraviny a preinštaluváva widle
aj 4× do roka ale ja nie, ak aj niečo inštalujem, na 90% sú to staré hry (GTA IV a F:NV sú asi najnovšie ::twisted )

inak je sranda počúvať tie skladby, teraz sa mi napr. prehrávala jedna dokola
a postupne čoraz kratší kus, až prestala úplne a ozval sa moderátor :D
---
tábor Reflektor, Logan mi dá úlohu doniesť nejaké protiradiačné obleky, ale Boxcar v Niptone sa so mnou nebaví,
proste nemám žiadne voľby pri rozhovore, iba pozdraviť a skončiť, nemôže to byť tým, že som jaskyňu náhodou objavil
už predtým? ale nebol som v nej

PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2012 5:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toudi_sk píše:
Obrázek základná hra, tak to ma nenapadlo

ja mám vo všeobecnosti odpor inštalovať do kompu čokoľvek "nové", teraz mám napr. XP-čka inštalované v kompe 3 roky a šlapú
(na starom kompe 5 rokov), verím že aj zásluhou tejto mojej zásady, niekto furt skúša kadejaké kraviny a preinštaluváva widle
aj 4× do roka ale ja nie, ak aj niečo inštalujem, na 90% sú to staré hry (GTA IV a F:NV sú asi najnovšie ::twisted )

inak je sranda počúvať tie skladby, teraz sa mi napr. prehrávala jedna dokola
a postupne čoraz kratší kus, až prestala úplne a ozval sa moderátor :D

Ona ta pravda bude někde uprostřed. Jistě, cpát do hry stovky modů, to je nejlepší cesta do pekel. Na druhé straně si sám začal "čarovat" s výměnou a přejmenováním souborů, já k tomu doplnil jen dva návrhy, aby to, co funguje jiným, šlo i u Tebe.
Těch, kterým by se líbilo poslouchat jednu skladbu dokola navíc ani né celou, moc nebude, tak ti si hold budou muset ten 8mi kilovej mikromod do Data šoupnout.
Dobře, ustupuju a podpořím Tvou nechuť instalovat FoMM - nepotřebuješ ho. Čeština ZH má v souboru ini nastavenu jakousi prioritu načtení jako první "esp", takže do Data dáš jen ten soubor: Radio_Oprava.esp, hru spustíš přes: FalloutNVLauncher.exe, v Herní data uděláš faji u všech! souborů, co tam uvidíš a Play. Mohavské hudební rádio už by mělo hrát správně.

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 12:48 am 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Co se da delat, kdyz jsem se zasekla uprostred nejakych sutin a tak nejak jsem chvilku neukladala?

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 12:59 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Konzolové príkazy a konkrétne tcl

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 1:47 am 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Diky moc! 8-)

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 5:54 am 
.

prípadne rýchle cestovanie niekam, ja som sa tak nie raz zasekol medzi skalami, neviditeľné steny sú peklo :x
v interiéroch by to ale bol problém, len dodám, že použitie "cheatov" má nejaký vplyv na ehm "steamhodnotenie",
ale nemyslím si, že to sú veci, čo by akurát teba trápili :D
---
mám ďalší problém kua, "vyplytval" som u "Kráľa" láskavosť a som členom gangu, ale potreboval
by som to zmeniť kvôli Crockerovi, aby Králi dali pokoj RNK, dá sa to nejako (ako?) obísť cez konzolu?

| SPOILER
Tomek píše:
Ona ta pravda bude někde uprostřed. Jistě, cpát do hry stovky modů, to je nejlepší cesta do pekel.
Na druhé straně si sám začal "čarovat" s výměnou a přejmenováním souborů, já k tomu doplnil jen
dva návrhy, aby to, co funguje jiným, šlo i u Tebe.

je rozdiel "čarovať" s premenovávaním súborov a inštaláciou programov, widle niesú DOS, tam to bolo jedno,
ale tu sa furt voľačo zapisuje do registrov a niekedy to robí paseku, dúfam že si pochopil, čo tým chcem povedať,
lebo občas mám pocit, že ty čítaš a chápeš veci inak ako ostatný ;) proste mne rýpanie sa v systéme nestojí
za tých pár chýb, lebo mi nevadí, že nespravím všetky achievementy (nech je to čo chce) a nedohrám hru na 100,001%

v každom prípade ďakujem za pomoc, možno sa hodí niekomu inému ... hoci sa obávam, že nebude veľa ľudí,
čo sa budú prehŕňať v topicu o 100+ stranách, rýchlejšie bude sa na to spýtať znova, celkom by sa tu hodila rubrika F.A.Q.

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 2:19 pm 
Ozářený
Ozářený

Aranelka píše:
Co se da delat, kdyz jsem se zasekla uprostred nejakych sutin a tak nejak jsem chvilku neukladala?

kdyz se mi tohle stane venku, tak pouziju fast travel na nejblizi objevenou lokaci :). Horsi je to tam, kde se fast travel pouzit neda, v tom pripade pomuze fakt jen konzole.

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 2:23 pm 
Ozářený
Ozářený

toudi_sk píše:
| SPOILER
Tomek píše:
Ona ta pravda bude někde uprostřed. Jistě, cpát do hry stovky modů, to je nejlepší cesta do pekel.
Na druhé straně si sám začal "čarovat" s výměnou a přejmenováním souborů, já k tomu doplnil jen
dva návrhy, aby to, co funguje jiným, šlo i u Tebe.

je rozdiel "čarovať" s premenovávaním súborov a inštaláciou programov, widle niesú DOS, tam to bolo jedno,
ale tu sa furt voľačo zapisuje do registrov a niekedy to robí paseku, dúfam že si pochopil, čo tým chcem povedať,
lebo občas mám pocit, že ty čítaš a chápeš veci inak ako ostatný ;) proste mne rýpanie sa v systéme nestojí
za tých pár chýb, lebo mi nevadí, že nespravím všetky achievementy (nech je to čo chce) a nedohrám hru na 100,001%

v každom prípade ďakujem za pomoc, možno sa hodí niekomu inému ... hoci sa obávam, že nebude veľa ľudí,
čo sa budú prehŕňať v topicu o 100+ stranách, rýchlejšie bude sa na to spýtať znova, celkom by sa tu hodila rubrika F.A.Q.

Toudi - to uz hranici s paranoiou :). FOMM je naprosto bezproblemovy program a jeste mi zadnou paseku s widlema fakt neudelal.

PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2012 3:09 pm 
.

:D mne to neva, tu ide o princíp, nemá to s nikým nič spoločné, proste keď nemusím, nič také nienštalujem, ani na GTA hry nepoužívam modifikácie

proste mám problém, ale nieje to tak závažný problém, aby som to chcel riešiť takouto metódou

ale asi som aj tak skončil, nejak som sa zasekol, Chánov som presvedčil, že mi majú pomôcť pri bitke o priehradu
a teraz ma za nimi poslala Moorová, aby som sa s nimi porozprával, šipka ukazuje na dlhý dom chánov,
ale akonáhle vstúpim, šipka ukazuje zase von a s papá chánom sa o ničom novom nemôžem porozprávať

dohral som to minule za RNK, za Légiu to hrať nemienim, pán majiteľ mi lezie na nervy a sám za seba to zase dohrať nechcem,
asi F:NV odinštalujem a po rokoch spustím znova F3 a vyskúšam 3 slovné dialógy :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Další