Queb píše:
... Jde mi o ty nejzáklladnější a nejdůležitější rozhodnutí a jejich dopady a následky....
Queb, počkej, počkej, nahoře si psal, budu Tě citovat: "... nějakej kompletní "SOUPIS" ", dokonce si to napsal CapsLockem, takže následoval můj - kompletní "SOUPIS". Kdyby ses, jako až teď, zeptal na cit.: "nejzákladnější a nejdůležitější rozhodnutí", tak na to tu byla odpověď Justyho a asi bych se nijak nesnažil. Nebude moc lidí (já to nejsem), kdo by na 100% přesně věděl a napsal, co které rozhodnutí playera způsobí. Hra nezohlední jen dané rozhodnutí, ale i oblibu u dané frakce nebo NPC, návaznost na jiné a ještě to zkombinuje s Tvojí celkovou karmou. Výsledek může i překvapit.
Závěrečnému shrnutí přikládám velikou váhu, vždyť je to výsledkem třeba 300 hodin snažení. Z pohledu Fallout 3 by bylo jednoduché, tam se to rozdělilo na dobro/zlo a šmitec, takže rozhodnutí ve FNV bylo zprvu jasné - RNK=OK. No a narazil jsem, hra mi vygenerovala, že v Goodsprings zavedli těžké daně, starší museli odejít a stejně tak jejich daně položily Primm. Tudy cesta nevedla, v Goodsprings mi zachránili život, takže mi z toho vyšlo - v RNK šéfuje Kalousek :-)
Takhle by se dalo pokračovat frakci po frakci, NPC po NPC a nakonec zjistit, že neexistuje kombinace, která, aspoň v mém případě, byla k mé plné spokojenosti. V F3 jsem ze sebe mohl udělal boha, ve FNV je to prakticky vždy výsledek nějakého kompromisu... takže víc reálné.