Smejki píše:
Klaun! Je to klaun! Přiznejte se, čerchmanti, kterej z vás je Casandra? Tenhle trolling je naprosto mistrnej.
Dobře, řekněme si to na rovinu - je to Fetařina.
Vím, že to ztratí to kouzlo, ale je to klasické použití postupu variabilnej idiocie, akorát ořezaný o 88. A zrovna Fetařinka byl dneska celý den ticho, což je příznačné.
Pak je zde ještě možnost někoho z okruhu F./Never./26.D., konkrétně vzpomeňme na Marlu von Blawa, která psala flame ve stejném stylu, akorát to ještě kořenila sexem. Marla von Blawa byla fskučeˇtsntoi Tyler z Prahy. Ano, vím, že je to šokující varianta, ale zapadá do série slavných návratů ztracených synů.
Drát to být nemůže, protože Drát by:
a) psal o veganství, Kristovi a problematice homosexuality na základních školách
b) dávno celý ten překlad udělal třeba i sám, protože ať už je, jaký je, není to žádný přizdisráč. Kdo nevěří, ať tam běží - jeho Kronikáři, obávám se, nejsou dodnes překonáni.
Další variantou je Ještěr, ale ten by jednak trolloval pod svým růžovoučkým avatarem, jednak by v první řadě napsal, že jsem gaybrusco bianco a až potom by se začal navážet do ostatních. Takže mi z toho pořád padá okruh F. (Gwynn?)
Anebo je ta dívenka opravdu taková, jak píše a prostě ji ve škole spolužáci nadávají do šprtů, tak si to přišla vylít místo na Zpovědnici sem. Tuto variantu však považuji za nejméně pravděpodobnou ze všech výše nabízených.
Každopádně uvidíme. Trolling is a art a zatím se táhlo podle osnovy pro lehkou variantu BS.
Zrovna řeším gender a lgbt ve výuce na základní škole. True story.
Myslím, že se ze mě už stal líný pžizdisráč.