Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 9:30 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:17 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Jedním linkem: https://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_of_disbelief

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:25 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak samozrejme ja sa nebavím o veciach či je to reálne alebo nerálne mať v hre ghoula skôr o to ako by si sa reálne zachoval... v jednotke kde si prežil celý život vo Vaulte ale vieš dokopy čo sa stalo a ako planéta vyzerá... si v šoku keď výjdeš v jaskyni, pomoc je nutné skôr tebe ako iným a nikto sa s tebou nemazlí... tu si 200 rokov len tak na ľahko vybehneš von a ideš hľadať syna... všetko fajn... stretneš robota, ktorý tu čakal 200 rokov na teba!!! Dajme tomu, celé toto som im zožral a očakávam, že hlavný hrdina bude mať vážny problém s krutou realitou a bude rád za každú pomoc, namiesto toho ho zatiaľ robot pošle na benzinku a tam sa k hrdinovy čuduj sa svete pridá pes, ktorý širokoďaleko netrpí žiadným zmutovaním ani chorobou a hoci hrdinu nepozná ochotne a dokonca bez pamlsku alebo obleku pripominajúceho jeho pána sa pridá a okamžite reaguje na povely... uff, odvtedy som ho okamžite nechal tam. Idem ďalej do mesta kde vraj bude pre mňa pomoc... a čuduj sa svete ja mám pomáhať... okamžite beriem do ruky pištol ráže 10mm a spoločne krájam nájazdnikov (sú moji nepriatelia logicky, hoci ich nepoznám) s Poitierom s klobúkom na hlave. Keď po ťažkom boji sa konečne dostanem až k nim dorazí ďalšia vlna nájazdnikov a Párač... a tu končí ako tak uveriteľnosť príbehu... Poitier sa mi len tak mimochodom zverí že hore je stroskotaný Vertbird a má na palube power armor a minigun... ako prosím? Po vykosení všetkých nájazdnikov a párača (urobil som to bez energozbroje a rotačáku pretože som ešte stále chcel byť tak trochu slabý a zraniteľný) prichádza na scenu úžasna teta jetová... vraj treba ísť ďalej lebo tu je nebezpečne... hej babo nebezpečne tu bolo! teraz som vám to tu vyčistil, lenže sfetovaná baba ktorá ma byť akosi vám sympatická vám povie že vášho syna máte hľadať v diamond city! WOW! Celá výprava sa vyberie do miesta zvaného Sanctuary... a na prekvapenie je to Vaša rozbitá dedinka s pár domami a do Vášho domu sa za odmenu že sa k nim pridáte a vyhlásia Vás za generála nasťahujú sqwatteri. A už ste v pasci, žiadny generál ale urobia z vás opravára a kuchára. A to všetko lebo si jeden Poitier asi prečítal detskú knihu o minutemanoch. Silný príbeh ktorý chytí za srdce a nepustí. Po prvotnom šoku (jeden dialog... čože ubehlo 200 rokov? uhm... ok) sa náš hrdina rychlo oklepe a desí pustinu nebývalym terorom... nielen že strieľa obrovské množstvo raiderov, mutantov a ghoulov na pobavenie Poitiera a neskôr BOS on ešte plieni tieto lokality lebo vie že z písaceho stroja, lepiacej pásky, kávovaru a rádia sa dá neskutočne vylepšiť lejzrová puška a power armor ktorú pracne našiel v druhej lokalite. I mean RLY?

Ale hra je to fakt dobra, tak to nekritizujte. :) Už len nemožnosť zabiť pár debilov na mape, ktorý absolútne nesúvisia s hlavným príbehom ma neskutočne irituje. Ja sa naopak musím pridať k BOS... u nich to zatiaľ aspoň vypadá, že to ma hlavú aj pätu. Ubraniť základňu, nadviazať spojenie, pátrať po zmiznutej hliadke... to má nejakú hlavu a pätu. Poitier: nemáme postele, bez nich sa nepohneme ďalej generál!!! WTF!!!???

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:29 pm 
Vemeno
Vemeno

Reinar píše:
Booczech píše:
Uvěřitelnej svět najdeš ve frontě v supermarketu u pokladen:D ....Snad nechceš hledat uvěřitelnej svět ve HŘE, kde běhají dvouhlavé krávy :D ....u kua proč by zrovna ghoul měl umět upravovat laserové zbraně ... kde se to naučil a jaktože není mrtvej a co to je vlastně ghoul ? :D

A stejně, v každý hře od tob Duka3D a postala chybí močení, nemluvě o vykonávání potřeby. A taky ždímání mokrých věcí, když spadnu do vody. Ještě mi ta herní postava chytne vlka ... :D

::roll Call of Duty fórum je kousek vedle.

Call of Duty nehraju ....a když jsem hrál demo F1, tak jsem si říkal kua co to je :D

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 5:01 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Justy, tak jsem sa proletěl na jedné misi a ,,:Není to bug, ale fičura. ::),, no je to zpátky, jak se z toho vymotat, neb tohle kolečko, zabíjí celého Fallouta 4?). Předem děkuji ... nebo se mám na celý Bratrstvo vykašlat a spojit s jinou frakcí? Smutnej Máca, takovýhle,,fičury,, nebrat a jak se to tam vzalo? Je to bug(, anebo naschvál od Bethezdy...to fakt nemohou myslet vážně, tohle obnovování.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne čtv lis 26, 2015 12:05 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 6:03 pm 
Škandál Európy

Marcel od Zvonu píše:
Ahoj Justy, tak jsem sa proletěl na jedné misi a ,,:Není to bug, ale fičura. ::),, no je to zpátky, jak se z toho vymotat, neb tohle koleěko, zabíjí celého Fallouta 4?). Předem děkuji ... nebo se mám na celý Bratrstvo vykašlat a spojit s jinou frakcí? Smutnej Máca, takovýhle,,fičury,, nebrat a jak se to tam vzalo? Je to bug(, anebo naschvál od Bethezdy...to fakt nemohou myslet vážně, tohle obnovování.

Sokolíku, ty sa vyser úplne na fallout a šlabikár do ruky.. kto to má čítať preboha
Bobrázek

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 7:49 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Rusty, Jet nefetuji, tedy vážně, setkal se někdo s respavnem u Bratrstva v questech a hrál vůbec někdo questy od nich a byly v pořádku, díky za info, Marcel od Zvonu.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 9:51 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Dnes malý test na Vault 81

| SPOILER
Vážený dostal som sa dnu po 3 odovzdaných fusion core... a potom nastal amok a ja som sa premenil na stelesnenia zla a zabil som vyše 30 miestnych obyvateľov vrátane ochranky a jednej mačky... čo sa nedalo zabiť tak som nezabil... len tak chcel som vedieť čo sa stane... a ono sa nestalo vôbec nič!!! Overseer so mnou keca ako keby nič... doktorka ma lieči!!! Niektoré NPC s menami čo musia prežiť sa ma pýtajú odkiaľ som a že určite musím byť cestovateľ... celkom milý ľudia... je toto kurva možné??? Ako keby aspoň prestali so mnou hovoriť tak prosím, posral som si jednu lokáciu ale nič, robot jedine on vnímal že sa deje niečo "nekalé" a chcel si pohovoriť a keď som mu po tomto masakry sľúbil že sa polepším, tak sa potešil a život beží ďalej :)

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 10:43 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy píše:
Lord Hagen píše:

Nebuď furt tak negativní přece, to je jak staré babky toto, je to přece dobrá hra. :-D

Presne tak... kto by chcel aby hráč kvôli šialenému amoku prišiel o nejaký dôležitý quest čo ho tam čaká... :) Hlavne neprepadnúť negativizmu! Hra je to vynikajúca... stále je to Fallout!!! teda aspoň sa tak tvári... teda aspoň sa tak volá... nvm

Ale jedna pozitívna správa... mačka sa dá zabiť... otázka je čo by sa stalo keby som mal so sebou psa... a to som stále nebol v diamond city.... vyhýbam sa tomu ako čert krížu a dúfam že práve hlavný príbeh to celé vytiahne.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 10:57 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Lord Hagen: Kvůli hlavnímu příběhu musíš do Diamond City ::) PS: Až skončíš ve Fort Hagen, tak se připrav, protože další část bude možná jediná světlá chvilka spisovatelského týmu.

Cheky: Puf, Puf, Puf a Muf!

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 11:17 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ináč ta komičnosť bezpečnosti je paráda... máme tu uhm bezpečnostne opatrenia, skoro nikoho sem nepúšťame... máte 3 fusion core? ano. Tak to je potom iná... :) Popravde som s tou mačkou čakal niečo podobne a možno že ju dokonca ani nenájdem... to musel vymyslieť nejaký Sherlock.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 11:52 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Justy píše:
Jak se ta kočka ztratila, tak jsem napůl čekal nějaký epičný quest: kočka se zaběhla k supermutantům, kteří se chystají zabít a sníst malou holčičku, které předtím uvařili rodiče. Mutanty zabiješ a holčičku adoptují v 81 (pokud tam máš dobrou reputaci) nebo ji můžeš poslat do nějaké svojí osady, ale tam nepůjde bez kočky, kterou pak Erin v 81 opláče, ale při úspěšném speech checku si nechá vysvětlit, že je to tak pro kočku lepší, protože nemusí celý den smrdět v betonové podzemní kobce.

Ve skutečnosti jsem vylezl z vaultu, ušel sto metrů, klikl na kočku, vrátil se do vaultu a bingo, quest splněn. ::scratch

A z celého questu ti nejvíce času zabralo načítání, ne? :-D

F4 a já momentálně: Pustím hru. V centru na mě čeká nějaký quest s vysokou prioritou, so kdybych ho šel splnit, abych se dostal dál v příběhu. Cink, vzpomínka na načítací čas v centru města, lolnope.jpg, jdu raději bránit nějaký bezvýznamný outpost (Zimonja) pod útokem. Dorazím v noci, raideři jsou přímo v bázi, dole i v patře, promíchání se setlerama. Mám mod na temnější noci. Postavy okolo mě jsou hnědé, hnědošedé či šedé, což odpovídá barvám prostředí. VATS používám jen na zjištění přítel-nepřítel. Pif, paf. Asi 8 mrtvých nájezdníků; z 16 osadníků jsem ztratil jednoho, kterého jsem beztak zastřelil já. Co kdybych ty osadníky vyzbrojil přímo těma mrtvolama? Uh, do inventáře nedám ani jednu celou výstroj a to u sebe nemám žádný zbytečný bordel (jen 5 pušek a dost masa, pravda). Sbohem, přátelé, braňte se pistolkama. Těch zbraní a zbrojí na zemi si nevšímejte. Vypnu hru.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 12:49 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Cheky: Jednu kočku spomínala aj zákazníčka u Mámy, vo F2. Keď Vyvolený zaplatil drink, seňorita sa posťažovala, že jej kočku niekto ulovil a zožral! :D

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 1:16 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Fallouti, dobře spěte, Máca má problem, čím propojit generátor s vysllačkou a jak?...přípojky jsou hotovy(snad ty správné?), ale kabel tam je v craftu - jen nastojato na klacku se spínačem, babo rada, koupila jsem cedník...Díky Marcel od Zvonu, proklínám je! Návod ovládání jaksi chybí, i ty horké klávesy nepopsaly v ovládání, ve hře, ach jo. Brou...Marcel od Zvonu

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne čtv lis 26, 2015 8:25 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 4:36 am 
Ozářený
Ozářený

Lord Hagen píše:

| SPOILER
Vážený dostal som sa dnu po 3 odovzdaných fusion core... a potom nastal amok a ja som sa premenil na stelesnenia zla a zabil som vyše 30 miestnych obyvateľov vrátane ochranky a jednej mačky... čo sa nedalo zabiť tak som nezabil... len tak chcel som vedieť čo sa stane... a ono sa nestalo vôbec nič!!! Overseer so mnou keca ako keby nič... doktorka ma lieči!!! Niektoré NPC s menami čo musia prežiť sa ma pýtajú odkiaľ som a že určite musím byť cestovateľ... celkom milý ľudia... je toto kurva možné??? Ako keby aspoň prestali so mnou hovoriť tak prosím, posral som si jednu lokáciu ale nič, robot jedine on vnímal že sa deje niečo "nekalé" a chcel si pohovoriť a keď som mu po tomto masakry sľúbil že sa polepším, tak sa potešil a život beží ďalej :)

Fantastické. Mám podobnú skúsenosť so squattermi v Sanctuary. Kamoš sa šiel raz pozrieť na môj stream Fallout 4, tak reku že mu ukážem, aké haluze sa dajú robiť vo Falloute. Prvá vec, čo ma samozrejme napadla, bola predviesť mu zbrane. Vytiahol som svoju vtedy jedinú streľnú zbraň... snajperskú pipe rifle... zamieril na feťácku babičku čo furt pýta Jet... a strelil jej do hlavy. A ona nič. Asi 5 sekúnd som stál, paralyzovaný domnienkou, že hrám hru, v ktorej každé NPC ktoré kedy len počulo slovo "quest" je nesmrteľné. Potom som vybral kudlu a skúsil som ju dobodať. Ona ma pri tom normálne pozdravila a žvatlala si pri tom svoje uvítacie hlášky o veštbách. Kľakla si po chvíli na zem... potom sa zase postavila. Za mnou stál Preston, tiež ma slušne pozdravil. Babička sa postavila a žvatlala o drogách čosi. Strašne nešťastný som z toho bol.

Ináč ten quest s hľadaním mačky, ako spomínate, bol tiež geniálny... som od toho čakal nejakú dobrodružnú cestu za stratenou mačkou, ako vystrihnutú z nejakého Pixar filmu... a nie, ona proste len stála na móle kúsok od Vaultu. Tak si aspoň hovorím že no... aspoň ju budem môcť odniesť naspäť k tej holke... osobne mám mačky veľmi rád, takže predstava, že jednu nesiem domov by bola dosť fajn na to, aby som zabudol na sprostosť toho questu... aj keby sa mi tá mačka len šupla do inventára ako nejaký obyčajný item... ale nie... moja postava jej len povie "choď domov" a mačka na to povie "mňau" a aby som náhodou neprehliadol, aká blbosť sa práve stala, hore v rohu obrazovky sa mi ešte odfajkne objective ako splnený a ukáže sa mi nový.

Tiež som celkom prekvapený existenciou mačiek v tip-top pred-vojnovej kondícii, ináč. Aj Spider Jerusalem mal lepšie, a to ani nebol v post-apo svete (teoreticky).

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 8:18 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Falloutti - Kutilové, ještě jednou bych prosil o pomoc se spuštěním vysílačky. díky...stojím na hlavním kvestu u Minutenmenů. Marcel od Zvonu, můžete to poslat na majl marcel.zvonzavináčseznam.cz

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Další