Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pon pro 18, 2017 4:23 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: čtv kvě 11, 2017 6:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv kvě 11, 2017 4:43 pm
Příspěvky: 3
tak zkusim trosku podrobneji....1) naisntalovan fallout....2) nainstalovan RP dle prilozeneho navodu, stazeny odtud....3) armor mod - stazeny odtud, ten co jsi nedavno pridal, rozbaleny a obsah zkopirovany do slozky ...fallout/restoration_project_2.3.3cz/data

predpokladam, ze jsem to mohl (armor mod) nakopirovat do spatne slozky...jinak me nic nenapada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: pát kvě 12, 2017 12:52 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Pokud si použil tady ty dva zipy http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=36&t=12699, tak by to mělo být v pořádku. V zipu NPC Armor modu je složka "Restoration_Project_2.3.3CZ" a ta se nakopíruje na složku "Restoration_Project_2.3.3CZ", která je tam už ze zipu "manuální instalace". Tam se nedá nic splést.

Když mi pošleš SAVE, podívám se, jestli mi to taky bude padat.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: pát kvě 12, 2017 1:25 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Díval jsem se jak moc práce dá připravit Killapův patch 1.02.31 CZ a žádná hrůza ::bez_chlupu

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: pát kvě 12, 2017 1:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv kvě 11, 2017 4:43 pm
Příspěvky: 3
jj, presne ty 2 zipy jsem pouzil.. Nicmene vcera jsem zkusil killapuv win instalator, nechal tam od nej vse, vcetne armor modu a potom jen z rozbaleneho archivu, slozky restoration_project_2.3.3cz nakopiroval slozku texty a 4 soubory font a vse jede a cesky...jen jsem nahral ulozeny save a tam kde vzdy hra spadla, mi to ted uz normalne najelo video s oblekem vaultu13 a dostal jsem se do vesnice, tak snad to bude fungovat jak ma...
ale diky za snahu pomoct, pokud by to delalo nejake problemy dale, poslu ti s dovolenim ten problemovy save z chramu zkousek...diky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: pát kvě 12, 2017 2:38 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Podivne. Nevzpominam si, ze by to nekomu delalo. Jestli muzes, pošli mi ten save hned. Dik

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: sob kvě 13, 2017 5:58 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Začal jsem dávat dohromady texty pro Killapův neofiko patch 1.02.31, prostým kucháním, porovnáváním a upravováním z RP a není mi jasné, na co jsou v neofiko patchi obsažené soubory pro EPA a Abbey, navíc s rozdílným obsahem než v Restorationu. To v tom má Killap takový bordel? ::scratch

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: sob čer 03, 2017 11:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob čer 03, 2017 10:12 pm
Příspěvky: 1
Caute vsichni,
prosim vas nesetkal se nekdo taky s tim, ze se nenacetla mapa v lokaci?

Kdyz sem poprve pridrncal do Denu, po vstupu do mesta jsem videl jen svoji postavu, spodni listu menu a cela obrayovka bzla jinak cerna.
Nekde jsem vygooglil, ze pomuze presunout nektere soubory (DENBUS1.edg, denbus1.map, DENBUS2.edg, denbus.map) ze slozky Maps o adresar vys, a ono to pomohlo. Nova lokace, mamin sirotcinec, vse fungovalo, krasa rikam si.
Jenomze pak se mi to stalo take v lokaci Umbra Tribe. Tady bohuzel cachrovani se soubory nepohlo. Ani v podzemnich lokacich Abbey. At presouvam jak presouvam, nedostanu se do podzemnich casti.
I dalsi soubory jsem musel presouvat, aby se mi nacetli lokace po vstupu do mesta SF jsem musel presunout soubory SFDOCK.edg + sfdock.gam a dalsi problemy se zobrazenim v lokacich Vesnice, VCity.

Strasne jsem se na hru tesil, ze zacatku to vypadalo, ze zmineny workaround bude fungovat, ale jak postupuji ve hre, problemu je vic, a napriklad na podzemni lokace v Abbey a Umbra Tribe toto nezabira.

A to nemluvim ani o tom, ze po ziskani mapy najezdniku z Bishopova sejfu, se mi lokace na mape taky nezobrazi.
Take pri cestovani po worldmap vidim obcas probliknout znacku specialni lokace, ale jen problikne a cesta pokracuje dal. Mam podezreni, ze se jedna o setkani se stinovou postavou z Arroya, ktere tez nefunguje.


POradite nekdo prosim, kde by mohla byt chyba?
Diky


Verze F2 1.02.31 RP 2.3.3 SFALL 3.3
Win7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2017 7:53 am 
Moderátor
Moderátor

Registrován: čtv pro 08, 2011 12:43 pm
Příspěvky: 276
Uz si presne nevzpominam, ale nekdo tady na forum resil stejny problem a tusim, ze pomohl reinstall :)

Zkus tohle: viewtopic.php?f=36&t=12007


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 CZ - otázky a odpově
PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2017 7:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 25, 2014 1:38 pm
Příspěvky: 2
Ahoj smoothskins,

Mám nainstalovaný y rp 2.3.3 a krpí se mi lokac. Blackscreen, pouze hud bez mapy.
Zatím zaznamenáno u lokaci Den, Kaga, Epa, Stables.. našel jsem někde v diskuzi řešení přesunout z /maps soubory od daných lokaci do /Data. Nu to mi zabralo, jen ne u EPA. Navíc The Den byl bez "portálu" do Den Residenta - řešil jsem NUM #3. Nevíte někdo proč? Prvně mi to fungovalo a teď po několika reinstalacich pořád stejný výsledek.

OS W10, instalacka - Fallout Restoration project 2.3.3 CZ.
Instaloval jsem i samotné i společně si GoG Fallout 2, stejný vysledek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny