Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát bře 29, 2024 12:53 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 301 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: stř pro 09, 2015 1:46 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 22147
Bydliště: Brno
Na minulé Patrole jsem měl drancířský teploměr, letos budu mít drancířský pH metr!
Image


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2016 12:09 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 1:00 pm
Příspěvky: 1409
Nechci nic slibovat, ale koncem měsíce možná bude nová Templářská WebGame. Momentálně to je rozkopané a nepřeji si, abyste mi tam lozili.

_________________
Můj zaprášený blog
Yar Tarvadan - můj epický melodický folk metal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2016 9:27 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 1:00 pm
Příspěvky: 1409
Bylo by pěkné, kdyby se sepsaly všechny známé informace o Olmützi. Mám zrovna chuť to trochu rozvést, ale potřebuju znát základy, abych je nepošlapal.

_________________
Můj zaprášený blog
Yar Tarvadan - můj epický melodický folk metal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2016 5:29 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 10, 2010 9:09 pm
Příspěvky: 1404
Imho nejuceleněji zde: http://templari.tecka.eu/phorum/viewtopic.php?f=6&t=430&sid=9632b13e76f4411bebdefda4cce891b1
A pak v kazatelně, ale ten topic se mi dohledat nepodařilo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2016 10:03 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 22147
Bydliště: Brno
A ještě poznámky z průzkumné cesty těsně před OLS I.:
Příloha:
FOTO_17417.JPG

Příloha:
FOTO_17418.JPG


Výňatek z odkaz výše - Struktura městské politiky: http://templari.tecka.eu/phorum/viewtop ... 191#p11138
Aha, teď vidím, že tam je ofocený i ten deník. Tak jen k debatě na nádraží ve Žďárci - druhá Mrija se skutečně dostaví: http://www.flying-revue.cz/druha-mrija-obzivne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: ned zář 18, 2016 9:06 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 10, 2010 9:09 pm
Příspěvky: 1404
Zahrabal jsem a další materiály k Olmützi zde:
Kázání 1:
| SPOILER
Přistupte blíže lidičkové...
Od nynějšího dne bude Olomoucké biskupství vysílat svého kněze (tedy mě:D) do templářské krčmy, aby každý týden, neděli co neděli, odpovídal na vaše dotazy ohledně náboženství v postapokalyptickém světě, vedl kázání k zamezení úpadku od cesty Boží a hříšníky popřípadě vyzpovídal.

Dovolte mi nyní promluvit pár slov o poslední zkoušce.

Když oblohu zahalilo tisíc sluncí, byl to Boží trest a zároveň soud. Ti, co neprošli, putovali automaticky do horoucích pekel. Neplakejte nad nimi! Byli souzeni a za své hříchy hněvem Božím potrestáni. Ovšem jsme zde i my. Nás si Bůh vyvolil pro vystavení poslední zkoušce. Poslední zkoušce lidstva, té nejtvrdší a nejnemilosrdnější. Obstojí jen ti, kteří budou kráčet pustinou s dobrým úmyslem, srdcem otevřeným a poslechnou Božího hlasu.
Zlotřilé úmysly nikdo před Bohem neschová. Trest přijde a bude krutý. Boží pěst smete bezvěrce do horoucích pekel, kde jim bude Satan škrábat záda rozžhaveným pohrabáčem a sukuby jim udělají anální fisting.
Proto pamatujte, bratři a sestry, na Boží desatero. Nyní Bůh sleduje vaše kroky, vaši cestu životem a podle ní rozhodne, zda-li jste obstáli. Milujte se a množte se! Žijte v křesťanské lásce a pokoře. Jedině, když budeme následovat planoucí pochodeň Boží lásky, dojdeme vykoupení.

Amen!


Začněme prvním dotazem, který padl na OLS.
Jezábel: Otče, mají slimáci duši?
Odpověď: Z prapůvodního teoretického hlediska je duše tím, čím se liší živá bytost od mrtvé. K tomuto názoru byla se vznikem víry přidána úvaha o její nesmrtelnosti. Některá náboženství věří v reinkarnaci, jiná sází na model pekla, očistce, ráje... Bohužel se filosofické texty z doby před pádem nezachovaly, tudíž můžeme stavět jen na domněnkách. Avšak určitou odpověď poskytne úvaha otce Josefa, který píše: „Ať už měli tvorové před Božím soudem duši či ne, museli ji, aby přežili, upsat ďáblu. Jedinou výjimku tvoří člověk, který si ji dokázal uchránit i přes útrapy.“ Toto nám poskytuje rozuzlení, že ti slimáci, kteří uschli a byli spáleni očistným ohněm si duši mohli zachovat, avšak to, co ti zůstalo během putování na botách drahá dcero, byly schránky bez duše. Doufám, že se ti nyní bude lehčeji spát. :)

A vy ostatní, bratři a sestry, neváhejte se ptát. Vaše dotazy se budu snažit odpovědět do následující mše.

Váš milující otec Miroslav.

Nezapomeňte dorazit na následující mši!


Příběh otce Miroslava:
| SPOILER
Otec kapitán Miroslav. Syn zámožného kupce a vychovatelky z olomouckého sirotčince. Celé mládí jsem byl připravován na převzetí otcova obchodu s nářadím (a podpultově i zbraněmi) a matkou vzděláván četbou děl nalezených v troskách dřívější olomoucké univerzity. V městě bylo málo možností živobytí. Buď musel mít člověk štěstí a zdědit zavedenou živnost, odejít do pustiny jako žoldák či se dát na církevní dráhu. Pro mne bylo předurčeno to první, leč podvědomě jsem toužil vstoupit do služeb biskupství. První přečtení Bible mne nechalo chladným, jenže události po 15 roku věku zavířily s mým směřováním jako mixér na kosti kočkolišek...
„Co znamená věta Ignorantia iuris non excusat?“ ptala se mne matka během jedné z našich hodin. „Neznalost práva neomlouvá. Proč musíme sakra omílat to samé dokola. Už abychom se dostali k tomu Machiavellimu,“ odsekl jsem podrážděně. Na matce bylo vidět, že je nějak skleslá. Vůbec posledních několik týdnu se nezdála být ve své kůži. „Co ti je?“ optal jsem se s líčenou starostlivostí. „Aaale tvůj otec provozuje krám do setmění, ale vrací se domů až během půlnoci. Aby v tom nebyla nějaká ženská!“ postěžovala si a skryla hlavu mezi dlaně. „Co tě má, ten spíš někde chlastá Rot Gut,“ snažil jsem se ji uklidnit, abych nemusel poslouchat to skuhrání.
V zámku cvaknul klíč. Zrovna přišel vždy nevrlý otec. Zapáchal. Ne, alkoholem ne. Bylo to něco... těžko identifikovatelného. Jako směs moči, zvratek, krve, spermatu, kadidla, tygří masti, potu, oleje do lamp, spalin, jídla, žluči, ... Kdybych se pokoušel představit si pach zvrhlosti, vypadalo by to nějak takhle. „Kdes byl tak dlouho?“ vyzvídala matka. „Nestarej se. Mám hlad, kde je večeře?“ Zapomněla na ni. To nebylo dobré. To vůbec nebylo dobré. Otcova ruka se mihla vzduchem a zasadila jí tvrdou ránu na tvář. Upadla a prosila o odpuštění jako kajícník. Tahle scéna se na můj vkus odehrávala až příliš často.
O pár týdnu později mi otec začal svěřovat krám a odcházel 3 hodiny před zavíračkou. Dne 22. listopadu 2265 (na to datum nelze zapomenout) jsem se trochu zdržel, protože zákazník potřeboval poradit s výběrem součástek na opravu vodního filtru. Rutinně jsem přepočítal peníze, zkontroloval mříže na oknech (které byly dávno vymlácené), zhasl petrolejku, zamkl a vydal se domů. Tam však nikdo nebyl. „Asi mi šla matka naproti, jak to obvykle dělává, když se hodně opozdím.“ Rozhodl jsem se vrátit ke krámu. Když jsem zahnul za poslední roh, ulpělo mé oko na dvou postavách v černých kápích stojících přímo před vchodem. Zloději? Ne, ty by nechodili tak nápadně. Kněžská policie? Potlačil jsem instinkt na ně zavolat a raději se jal je sledovat poté, co se nikoho uvnitř nedovolali.
Vydali se směrem na jih. Kasárna kutňáckých důstojníku, to by i odpovídalo. Jak mne překvapilo, když pokračovali přes vnitřní hradby města do dávno neobydlené čtvrti. Procházeli troskami domů se zjevnou znalostí prostředí. Netrvalo to dlouho a zastavili u dvoupatrového domu s propadlou střechou. Krátce se rozhlédli a vstoupili. Dveře nechali odemčené. Jaká nedbalost! Leda že by počítali s někým dalším nebo naopak si byli tak sebejistí, že tudy nikdo nepůjde.
Vkročil jsem do temnoty a nechal jí přivyknout oči. Zaposlouchání prozradilo, že v okolních pokojích nikdo není. „Kam zmizeli?“ uvažoval jsem polohlasně. V okamžiku, kdy jsem si všiml krátkého paprsku světla zatínajícího se do okolní tmy jako sekera, vstoupila do budovy další osoba a za sebou táhla spoutaného zajatce s pytlem přes hlavu. Možná zajatkyni. Rychle jsem uskočil za roh vyděšen k smrti. Tlukot vlastního srdce se zdál být hlasitější než střelba z kulometu. Cizinec otevřel dveře do sklepa a okolí zalilo zlatavé světlo. Zprvu jsem své překvapení pokládal za výplod oslněného mozku. Jenže to byla skutečnost. Můj otec pomalu sestoupil dolů táhnuvše za sebou ženské tělo.
Trvalo dlouhé minuty než jsem byl schopen pohybu. Zbabělost říkala uteč a zapomeň na to, co jsi viděl. Ale zvědavá a odvážná část mého já zvítězila. Pomaličku jsem otevřel dveře a vydal se po schodech. Vedly do poměrně velké místnosti, jejíž strop drželo pět sloupů. Byly pospojovány na zemi nakresleným symbolem pentagramu. Na čtyřech visela umučená těla žen. K smrti je provedla bolest stvořená odborníkem. Umírali dny v nepředstavitelné agonii. Poslední vydechnutí se jim muselo zdát jako Boží milost. Využil jsem relativního přítmí a skrčil se za harampádí u vchodu
„Pane, už tam nebyl. Omlouváme se za své selhání.“ zpytoval se jeden z mužů mému otci. „Doma nebyl, v obchodě také ne říkáš. Nu nevadí. Odstraním ho později, aby neohrozil cíl Pekelného bratrstva. Nikdo nesmí stát v cestě dokonání Antikristovi pomsty. To, co započalo před 188 lety, musí být dokončeno.“ řekl můj vlastní otec a podíval se postupně na 4 přihlížející muže kolem sebe. Následující události byly jak zamlžené. Otec strhl pytel zajatkyni z hlavy. „Matko!“ zašeptala neslyšně má ústa i když se mi chtělo křičet. Paralyzován strachem, pachem nemytých těl a drogou vznášející se ve vzduchu jsem pozoroval, jak matku věsí na řetězy a rituální dýkou jí stíná hlavu. Poté obscénně tančily po pentagramu, vykřikovali Satanská hesla a vyvrcholením rituálu byla soulož s mrtvými těly žen na sloupech i mezi sebou.
Najednou mi v mysli vytanula citace Božího slova: „Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlivostí, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí a já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry a když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh.“ Již jsem se neklepal skrčený v temném koutě. Stál jsem s kovářským kladivem v ruce, které jsem nosil jako ochranu před zloději brousícími si zuby na tržbu. Všechen pohyb ustal, čas se zastavil, zasunuté údy zůstaly na chvíli zasunuté, kultisté na mne zírali nechápajíce. A pak jako pokyn k útoku dopadla na zem uhnilá ruka jedné z žen. Pokyn k mému útoku.
Vrhl jsem se kupředu. Máchl jsem kladivem, teklo to v ráz, v satanském sklepě krve. Lebka muže se proměnila v mozkomíšní kaši. Růžová mlha zahalila prostor. Ani druhý nestihl zareagovat. Odříkávaje litanii zloby jsem mu rozdrtil koleno a práci dokončil ranou na hrudník. V bitevní euforii jsem málem nepostřehl kultistu blížícího se zprava. V poslední chvíli jsem uhnul kotoulem za sloup. Obřadní meč prořízl vzduch na prázdno. Bohužel jim to dalo čas se zformovat.
„Ty prašivý zmetku, nezasloužíš si žít o nic víc než tvá pobožná matka. Na něj,“ zahřímal otec a chopil se halapartny zavěšené na protější stěně. Jediná šance byl útok. První rána prošla neškodně vzduchem. „... stran lemována jest nespravedlivostí...“ Nepřítel v kápi zíral na ruku přeraženou v lokti. „... Požehnán buď ten...“ Druhou rukou se pokusil zastavit kladivo. Marně. „...vyvede slabé z údolí temnoty...“ Skočil jsem po posledním ze satanistů. Otce si nechám nakonec. Ten již kladivo zastavil v půli cesty nastaveným páčidlem. Nohu drtící jeho genitál už nečekal. „Na prcání mrtvol je stejně nepotřebuješ.“ Ve chvíli, kdy jsem se rozmáchl ke smrtící ráně, mi otec zabodl do ruky hrot halapartny.
Kladivo neškodně dopadlo na zem. Chytl jsem násadu zbraně a vytrhl ji z rány. „...divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry...“ Pěst přelomila otcův nos. Avšak ve svém šílenství necítil bolest. Vrátil mi ránu na solar. Vyvedeného z rovnováhy mě podkopl a já se vděčně poroučel k zemi. Zaklekl mi na hrudník a škrtil a škr... „Roztrhnu ti prdel až k lopatkám stvůro pekelná, zhyň v plamenech nebeských...“ Z posledních zbytků sil jsem sáhl po bojovém noži. Sevření nepovolovalo. Mé vidění postupně šedlo. Druhý kultista už vstal, sundal si kalhoty a chystal se mne... „Poslední, co uvidím, nebude ničí péro.“ Zarazil jsem nůž otci do rektálního otvoru a trhl jím vzhůru. K lopatkám se již nedostal, ale přeříznout páteř dokázal. Jeho zrak nepřítomně ostřil na plechovku benzínu, kterou nosím jako podpalovač na pásku. Boží plameny zahalily otcovo tělo. Poslední stojící nepřítel se probudil z orgastické rozkoše až když mu chytla kutna. Hrot nože prošel jeho sklivcem jako rozžhavený pohrabáč sádlem.

Dlouhé dny jsem se toulal bezcílně ulicemi Olomouce, až jsem se dostal před kostel. Malá zpověď neuškodí. „Synu, ty jsi zabil svého otce!?“ ptal se zděšeně farář. „Ano, ve jménu božím. Navíc to už nebyl můj otec, nýbrž Satanův služebník.“ „Potom ti Bůh odpustí. Co hodláš dělat dál?“ „Nemám tušení. Asi se stanu žoldákem.“ „Když o tom tak mluvíš... Do akademie se dá dostat pouze přes protekci. Avšak ty jsi zvláštní případ. Rozbil jsi Antikristův kult, po kterém pátrají jednotky biskupství již celá léta. Doporučím tě!“
Studium Bible, boje a vymítání trvalo celé 4 roky. Volného času mi příliš nezbývalo, avšak v těch vzácných chvílích jsem se stále vracel k oněm hrůzným událostem. K církevnímu faráři jsem se vyzpovídat jít nemohl. Pro kadeta akademie bylo nepřípustné hřešit i ve jménu Boha před jejím dokončením. Proto jsem chodil do místních nevěstinců. Ne, smilstva jsem se nedopouštěl. Pouze jsem hovořil o svých problémech s vědomím, že se dál nedonesou. Nejradši jsem se „vyzpovídával“ nějaké Tíně. Uměla docela naslouchat. Avšak jednoho dne zmizela. Kdo ví, kam jí cesty Boží zavedli.
Jako kadet jsem pobíral docela slušný plat. Všechen majetek jsem už při vstupu do církve věnoval biskupství. Příliš možností na útratu nebylo, tak jsem často chodil na oběd do krčmy na náměstí. Vařil tam nějaký Dawen. Rozhodně to bylo lepší než šlichty od sester jeptišek.
Po ukončení akademie a vysvěcení na kněze mne biskupství uznalo za natolik připraveného, že mne vyslalo na první misi. Prozkoumat lomy poblíž padlého města Skuteč...



Mikropříběh
| SPOILER
Jednoho dne byla naše cvičná průzkumná jednotka vyslána na hlídku po okolních lesích. Tvořil ji zkušený bratr Mikoláš, výborný lovec a lektor akademie v oboru průzkumnictví, další 2 bratři a já. Ke konci studia jsou kadeti vysíláni na jednoduché mise, u nichž nehrozí příliš nebezpečí. Tentokrát se v odhadu sekli.
Krajina vypadala poklidně, okolní lesy šuměly. Oheň jsme na radu Mikoláše nerozdělávali. Vždy jsme hodinu procházeli terénem a půl hodiny stáli.
„Tam, mezi stromy, světlo a pohyb,“ sykl bratr Adam. Skutečně tam něco bylo. Po důkladném zaposlouchání jsme uslyšeli i zhýralý zpěv. Jak jsme se blížili a začínali rozumět slovům, dělalo se nám z nich špatně. Zvrácené texty se linuly tmou doplněné skřeky, mučivými vzdechy, trýznivými výkřiky.
Pak jsme spatřili ono dopuštění. 10 nahých mužů a žen se svíjelo ve vzdálené karikatuře tance v rytmu bubnů. Uprostřed jejich kroužku se pomalu rozhořívala hranice. S trhnutím jsem si uvědomil, že ta věc přivázaná u kůlu je člověk.
Všichni jako jeden muž jsme si připravili pušky.
„Ve jménu Božím, co zde činíte!“ zařval Mikoláš a vrhl se vpřed.
Nadopovaní uctívači reagovali rychle. Popadli kyje, sekery, kopí, mačety a za vyvolávání Matky noci se rozeběhli naším směrem. Ani naše vytrvalá palba je nedokázala zadržet. Pod vlivem drog necítili bolest, ba jim nejspíš činila potěšení. Bratr Jethro se svalil k zemi s protrhnutým hrdlem. Pustil jsem pušku a vytáhl kladivo. S motlitbou k Pánu na rtech jsem zaútočil. Lebka kacíře pukla jako skořápka ořechu. Růžová mlha se rozpínala po lese.
Boj trval zdánlivě věčnost. Všichni kacíři padli a pravidelný tlukot bubnu ustal. Mikoláš se opíral o strom s ratištěm kopí čnícím z boku. Pramínek krve tekoucí z úst mne přesvědčil, že je to vážné. Oheň hranice dohořel a odhalil černou spáleninu, kterou dříve býval člověk.
„Vraťte se do Olomouce a přiveďte inkvizitora. Ten určí co dál. Bojovali jste dobře. Takové kadety biskupství potřebuje. Sbo...“ rozloučení už nedokončil.
Smutně jsme na sebe s Adamem pohlédli a pevným krokem se vydali vstříc branám města se svítáním v zádech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2017 4:37 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 1:00 pm
Příspěvky: 1409
Ghůlem snadno a rychle (ale za pětikilo):
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/11339
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/11338

_________________
Můj zaprášený blog
Yar Tarvadan - můj epický melodický folk metal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2017 12:36 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 22147
Bydliště: Brno
Nápad na námět na zewellácký znak:
Image


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2017 3:43 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 28, 2015 8:15 pm
Příspěvky: 117
Bydliště: jak kdy.
Obrázek

_________________
Jsou dva typy lidí: Ti co si nemyslí že jsou dva typy lidí a ti co si myslí že jsou dva typy lidí: Ti co si nemyslí že jsou ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2017 6:27 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 11614
zbrojofka Zrno?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2017 1:41 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 22147
Bydliště: Brno
Nové ikonky topiců tady v templ. sekci:

Obrázek připravovaná akce
Obrázek proběhlá akce
Obrázek zrušená akce

Obrázek informace, debata
Obrázek pomocné topicy pro administrátory a organizátory
Obrázek organizační topicy

Obrázek síň slávy
Obrázek hlasování
(zelená = něco se od vás chce)


Upravil Reinar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2017 5:38 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 06, 2017 7:36 am
Příspěvky: 68
Inspirace jak vytvořit otrávené šípy na larp

Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2017 7:19 am 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 22147
Bydliště: Brno
Ale tyhle jsou jedlé, om nom nom... :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2017 9:47 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 06, 2017 7:36 am
Příspěvky: 68
Jo, to jsem už taky zjistila :) .. ale i tak pobaví


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Templáři Vaultu šílené brahmíny
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2017 3:18 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 1:00 pm
Příspěvky: 1409
Zajímavá taška první pomoci: http://www.megadarky.cz/vychytane-oblek ... omoci.html

_________________
Můj zaprášený blog
Yar Tarvadan - můj epický melodický folk metal


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 301 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny