Já jsem spíš negativní. Jakože samo o sobě je to lákavé, ale:
- Nejsme již sehraní. V zásadě posledních deset her se potkávám já, Mogh a Miro, no a Mogh nemluví a Miro jen málo a v jinotajích, takže... prostě nejsme sehraní. :)
- Čas je teď nejcennější věc. Není ho mnoho a já třeba mám vždy 2 víkendy v měsíci zabité prací.
- Já jsem docela naplněn. Myslím postapem. Hořící tanky vrhající věže čtyřicet metrů do luftu, vypálená města, radioaktivní sajrajt vypouštěný do řek a moří... mám každý den ze zpráv. Urbex mám rád, wtz., a nechal jsem se zaměstnat tak, abych si ho užil. :) No a takové to, co je na LARPech super, že je člověk postaven před nečekané situace, to si díky dětem užívám doslova denně. Ony vždycky vymyslí něco nečekaného, chaotického, s čím se musím popasovat. :)
- No a když již zmiňuji děti, tak někdo musí být s nimi, tzn. když pojedu já, nepojede Viky, a já chci být s ní, no.
- Zdravotní stav nic moc. Myslím můj. S váma to tolik nevadí, protože víte, že mám v háji obě kolena a zmrzačené ty prsty na levé noze (a nově i ostruhu v pravé, zdá se), ale před cizíma se už stydím.
- No a další věc, jak jsem zmínil výše, jakloklapsisla přichází, Novodobý mor tady byl, ekonomické sankce na Mexiko zmiňované v Bibli Falloutu jsou aktuální hrozbou, stejně jako...

...takže spíš pomýšlím na více vzdělávacích akcí, házení ručních granátů u Firejse na hacyendě, kurz Zdrsem atp. (
https://www.zdrsem.cz/kurzy ). S tím souvisí to, že už mě taky tolik nebaví retro a poohlížím se po moderní výstroji.
Tož to je takové shrnutí mé výchozí pozice, z těchto bodů vycházejí mé úvahy. Proti nim stojí to, že mě to postapo a klasický fallout přece jenom pořád baví, že rád dělám kostýmy, že rád fotím, rád poznávám nové lokality.
Takže: (tl dr) Pokud to někdo zorganizuje, tak já se rád přidám. Ale budu spíš takový low-cost support, no, než abych táhl káru. Už na to prostě nemám drajv.
Akce ve Stříbře zní dobře, jednak jsem tam nikd nebyl, jednak je doslova a do písmene přes jeden kopec (Vlčí vrch) Řepa.