osobne mám na prvom poschodí najmenšie miestnosti, tam prežijú najlepšie zo začiatku aj slabí a potom im sypem od vstupu najsilnejšie zbrane, čo nájdem/ vyrobím
a POZOR, najlepšia vychytávka: keď ťa niekto napadne a začnú ti miznúť peniaze/ energia/ jedlo/ voda, okamžite ukonči hru, keď ju znova nahráš, tak ti už nemizne nič
najlepšie je skončiť hneď, ako sa začnú dobýjať do Vaultu, keď skončíš a nahráš znova, nezmizne ti vôbec nič
neviem ako by som típol celý vault na mobile, ale na spodku mám sklady a ubikácie a potom jedno poschodie nič, len výťahy, takže žiadna pliaga (oheň, švábi a krtkopotkani) sa cez výťahy nedostane do miestností, kde sú obyvatelia, okrem radškorpiónov, tí sa zjavujú náhodne kľudne na druhom konci vaultu, keď ich nestihneš vykydliť v prvej miestnosti
najlepšie je čo najskôr im vyhnať endurance na 10, od toho sa odvíja "počet životov", ale osobne ich už značím, na začiatku mena im dám " _ ", aby som vedel, že to je odpad, ktorý časom vykážem z Vaultu, ďalšia generácia, ktorá vyrastie, ide hneď na 10 EN, vyfasujú potom oblek čo im dá +7 EN, zbraň, 25 stimpakov, 10 RadAwayov a taho do pustiny, nech sú čo najskôr na leveli 50 a tými potom osadzujem prvé poschodie, keď majú rotačák Vengeance 21-26, prípadne Plasma Thrower Dragon´s Maw 22-29, tak sa ani Dethclawi nedostanú ďalej ako do 3. miestnosti od konca
Fatman je zbraň úplne naprd, dáva damage plošne všetkým, rotačák Vengeance je najlepší, pretože ak má emzák 1 život, tak mu ho zoberie a ďalšiemu 20-25, papierovo nasilnejšia zbraň Dragon´s Maw mu zoberie 1 život a ďalších 21-28 damage ide do luftu
no a potom im vyženiem všetko na 10, pri výrobe (Legendary) zbraní/ oblekov im to trvá 7h, ak majú atribúty na 10 a oblek +7, inak len s atribútmi 10 to trvá 5 dní