TimeToDie píše:
Armyboy píše:
Koukám, debata je tady celkem slušná takže i já přidám něco do mlýna
Musím přiznat, že tahle hra se klukům fakt povedla protože už dlouho nepamatuju kdy jsem nějakou hru měl tak rád a zároveň jí nenáviděl
Asi nejhezčí zážitky jsou když to vůbec nečekáte, např. mě se nedávno stalo, že jsem potkal hlídku Bratrstva Oceli, šel jsem jim jako vždy lehce provětrat nadité kapsy

a co se nestalo - najednou odněkud přiběhl maník v pyžamu a jestli nechci dárek, já samozřejmě už řádně poučenej od různých PKček jsem začal tušit nějakou levárnu ale neměl jsem tu chvíli co ztratit a tak jsem souhlasil - maník hned poté přišel k hlavním paladinovi a schválně zkaženým kradením ho vyprovokoval k útoku ale tak aby svojí dávkou pokropil i své bratry ve zbrani. Jak to dopadlo je asi jasné, kromě neznámého hrdiny natáhly postupně brka skoro všichni členové hlídky takže místo prázdného inventáře jsem měl najednou asi 4 nebo 5 gatlingů, přes 1000 nábojů, raketomet a asi 7 raket

.
Jenže to by nebyl nemilosrdný Fallout aby se dařilo i dále, sílu i další potřebné vlastnosti jako big guns jsem měl takže už jsem se těšil jak to konečně rozjedu a budu levelovat jak vzteklej ale chyba lávky, hned další setkání byly kentauři a floateři, začaly jatka a když už mě chyběl poslední tak se najednou zjevil nějaký maník s raketometem a místo toho aby odrovnal posledního sráče tak tu raketu narval do mě

- jsem myslel, že v tu chvíli sežeru myš i s podložkou, prostě se opět potvrdilo staré přísloví lehce nabyl, lehce pozbyl

.
A tohle se mě na FOnline líbí, že je nevyzpytatelný, jedno jsi nahoře a jednou dole, žádná hra pro slečinky, prostě stará škola a tak to má být a úplně největší mazec je to, že tak skvělá zábava je ZADARMO což je v dnešní době kdy honba za prachama představuje pomalu vrchol a zároveň smysl života věc nevídaná a za to chlapcům tleskám ve stoje a hluboce se klaním

takže podle tebe bych měl každého koho potkám a dřív než se přiblíží zastřelit, protože to je jediný lék na nenapravitelné kdo bez udání důvodů do tebe začnou střílet čili musíš být ty první a to je zabijet všechny včetně těch dobrých to je jedíná šance se udržet na živu protože nevíš kdo na tebe zautočí a když už zautočí jako první jsi v obrovské nevýhodě, dobrá zkusím střílet všechny a pak se až ptát, dobrá rada!
WTF
Na základě tvé odpovědi jsem si raději znovu 2x přečetl svůj příspěvek ale opravdu nechápu jak jsi na to přišel
Jen popisuji pestrost zpustošeného světa a ten maník s raketometem měl přece na výběr, buď to narvat do posledního kentaura nebo do mě a vybral si mě, neříkám, že mě to v tu chvíli nenasralo ale pak jsem si řekl, že na jeho místě bych reagoval podobně, vidím borce s gatlingem jak porcuje posledního kentaura a kdo bude asi další na řadě, že

?
To je prostě realita v pustině a holt se to stává, já osobně bych spíše zdrhnul a vyhnul se kontaktu ale to už je na každém jak vyhodnotí situaci a co udělá, někdo by zdrhnul, někdo střílí, tak to prostě je

.
Možná jsem to špatně napsal ale já osobně se snažím s každým vyjít protože nikdy nevíš kdy budeš potřebovat pomoc a když budeš každého střílet na potkání tak to ve hře moc daleko nedotáhneš, já pokud někoho ve městě potkávám tak už automaticky do konzole píšu Hi, Hello, Your country in real life its.., atd., a pokud odpoví tak dáme řeč, pokud ne tak si jdeme každý svojí cestou, pokud vidím u exitu 3 maníky v plechu a s gatlingama tak automaticky dělám čelem zad a to se týká jakékoliv větší grupy, mám bohužel s větším počtem hráčů skoro jen negativní zkušenosti, nevím jestli to je tak pořád nebo mám jen takovou smůlu ale skoro vždy když potkám skupinku hráčů kde jsou 3 a více tak se to zvrtne a to se jim přitom snažím obloukem vyhnout, nevím, asi mám blbej ksicht nebo je něčím přitahuju

.
Připomíná mě to trochu chování naší populární nepřizpůsobivé menšiny, tzv. hnědočeši, ty taky když jsou ve skupině tak jsou hrdinové až na půdu ale když jde každý pak sám tak ani nepípnou.
Ale to už jsem odbočil, pokud se vrátím k tvému příspěvku tak útočit na každého určitě ne, jestli jsi to tak pochopil tak je to špatně ale jak už jsem uvedl výše, možná jsem to jen já špatně napsal