viky píše:
Zlepšili grafiku, ale zapomněli na příběh. To je v souhrnu to, co vadí hráčům F2.
No, tak to je asi hodně málo z toho, co hráčům
Fallout 2 vadí na Fall
out 3. Právě ten příběh ve Falloutu 3 neni úplně špatnej, IMO... Spíš bych řekl, že jim vadí zjednodušené dialogy, Oblivion-like feeling, ztráta Falloutí atmosféry, nepřítomnost sexu, nemožnost střílení do genitálií, absence větších měst, větší možnosti v hraní RP, málo zajímavých charakterů (?), epická hudba, málo humoru a jiné věci.
Co se týká mě a mýho vztahu k Falloutům, tak to mám asi takhle:
-
Fallout 1 je pro mě hodně originální, propracované, "temné" RPG s hromadou možností, výborným vývojem postavy, humorem, který však nekazí atmosféru, příběhem, kterému spousta dnešních RPG nemůže konkurovat a velkou znovu hratelností.
-
Fallout 2 mě ze začátku odrazoval svojí "parodiovitostí" nebo ja kbych to řekl... Pak jsem mu ale dal čas a opět se mi moc líbil a klady jsou v podstatě stejné jako u jedničky.
-
Fallout 3 je (pro mě) opět dobrá hra. Velká, v něčem propracovaná a v něčem zase odfláklá. A právě ta odfláklost lokací a předmětů, které se v nich nachází mě na té hře vadí asi nejvíc.
Celkově mám rád všechny tři díly, ale přesto, že jsou 1 a 2
geniální, propracované a drsné, tak mě zábavou dostal víc i třeba takový Gothic. Kdov proč, asi proto, že jsem F. sérii hrál poněkud pozdě. Každopádně velký respekt starým a trochu menší respekt novému Falloutu.
Přesunuto. V.