Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 8:51 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 8:22 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
meshiassh píše:
Zdravim vsechny chtel bych se zeptat zda by me tu nekdo nehodil stranku s cheatama prootze nekdete sranky na ktere jsou tak pulka nefunguje. Jinak hlavni je jestli je naky cheats na pridavani XP dekuji.

Meshiassh, na cheaty se vyprdni, poď radši pokecat o hře, proč chceš XP body navíc, jestli je to či ono pro Tebe těžký a.p. Já si myslim, že časem budeš hledat opak - jak si "zajistit", aby XP nešly tak rychle nahoru. Nevim jak seš s hrou daleko, ale uvidíš sám, až budeš na maximu a dál to nepude, je to smutný, kdyš ani za Mutanta "nic" nedostaneš.

No prave ja mel problem stim ze sem mel partaky a ted uz nevim lvl ale maximalni to nebyl a ja nemel moc vycviceny odemikani a tim ze sem nedoistaval XP sem si to nemohl vymaknout a nemohl sem otevyrat dvere ktre sem potreboval.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 11:34 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

meshiassh píše:
No prave ja mel problem stim ze sem mel partaky a ted uz nevim lvl ale maximalni to nebyl a ja nemel moc vycviceny odemikani a tim ze sem nedoistaval XP sem si to nemohl vymaknout a nemohl sem otevyrat dvere ktre sem potreboval.

Aha... možná se řešení dá najít, takže pár dotazů.
Máš "dohráno" na level 20 nebo 30 ?
Kolik máš přečtených "Chytrých knížek" od "Zloději dnes" ?
Bambulku Odemykání máš ?
Kolik Ti vlastně těch bodů chybí ?

Stejně tomu nějak nerozumim. Jestliže Ti "brali" parťáci body a Ty si přesto dosáhl poslední úroveň, tak si přeciť musel pobrat i maximum Perků i body pro rozdělení. Takže si je investoval jinam ?

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 11:55 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
meshiassh píše:

Aha... možná se řešení dá najít, takže pár dotazů.
Máš "dohráno" na level 20 nebo 30 ?
Kolik máš přečtených "Chytrých knížek" od "Zloději dnes" ?
Bambulku Odemykání máš ?
Kolik Ti vlastně těch bodů chybí ?

Stejně tomu nějak nerozumim. Jestliže Ti "brali" parťáci body a Ty si přesto dosáhl poslední úroveň, tak si přeciť musel pobrat i maximum Perků i body pro rozdělení. Takže si je investoval jinam ?

Ne ja mel level neco kolem 15 nebo nak tak max 17 neco sem mel naky body nahazeny ale nestacilo to. Jinak sem mel dohrano tohle byla dalsi hra. Jinak knizek celkem dost ikdyz zas velka hromada to neni. Tu bambulku tu nemam. A tech bodu do odemikani mam 71 ake na ty nejtezsi to nestaci. Jinak semnou chodi ten pes a hvezdny paladin Cross. Ale nechapu ze kdyz ten paladin ma nej vybavko svoje brneni a kdyz mu nahodim POMSTU stejne neda ani parace dostane na tlamu.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 12:23 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

meshiassh píše:
Ne ja mel level neco kolem 15 nebo nak tak max 17 neco sem mel naky body nahazeny ale nestacilo to. Jinak sem mel dohrano tohle byla dalsi hra. Jinak knizek celkem dost ikdyz zas velka hromada to neni. Tu bambulku tu nemam. A tech bodu do odemikani mam 71 ake na ty nejtezsi to nestaci. Jinak semnou chodi ten pes a hvezdny paladin Cross. Ale nechapu ze kdyz ten paladin ma nej vybavko svoje brneni a kdyz mu nahodim POMSTU stejne neda ani parace dostane na tlamu.

Z Tebe to leze jak z chlupatý deky :-) V minulé hře si měl 15...17 level... myslel sem, že řešíme součastnou hru. Knížek dost... no to je mi údaj :-). Jde o přesný počet, navíc jen těch "Zloději dnes". Snažim se Ti vymyslet jak se dostat na 100, takže - jedna paní povídala nestačí. 71 + 10 za Bambulku, zbyde 19, pokud si doteď nepřečetl víc, jak 4x "Zloděje dnes", tak by to vyšlo.
Vůbec nejlepší by bylo aktivovat Broken Steel. Nemusíš ho hrát, stačí jen aktivovat. Zvýší se Ti level z 20 na 30... pak budeš moct přebytek bodů i prodávat :-)

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 1:04 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
meshiassh píše:

Z Tebe to leze jak z chlupatý deky :-) V minulé hře si měl 15...17 level... myslel sem, že řešíme součastnou hru. Knížek dost... no to je mi údaj :-). Jde o přesný počet, navíc jen těch "Zloději dnes". Snažim se Ti vymyslet jak se dostat na 100, takže - jedna paní povídala nestačí. 71 + 10 za Bambulku, zbyde 19, pokud si doteď nepřečetl víc, jak 4x "Zloděje dnes", tak by to vyšlo.
Vůbec nejlepší by bylo aktivovat Broken Steel. Nemusíš ho hrát, stačí jen aktivovat. Zvýší se Ti level z 20 na 30... pak budeš moct přebytek bodů i prodávat :-)

No ja bych ho rad aktivoval jenomze nejsu internetovej mag. Takze broken steel nemam.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 1:19 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

meshiassh píše:
No ja bych ho rad aktivoval jenomze nejsu internetovej mag. Takze broken steel nemam.

Napiš mi na Soukromou Zprávu...

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2009 6:33 pm 
Vemeno
Vemeno

Tomek píše:
Pro: toki

Rozklikni si SPOILER a pro přechod ze Základní hry do Broken Steel vyzkoušej:
| SPOILER
1) První vypnutí češtiny do Základní hry.
Závěr questu základní hry VEZMI SI TO ZPÁTKY! , prostor památníku Jeffersonon, před! vstupem do Rotundy (lépe před vstupem co celého Jeferssonova památníku) - hru uložit, restartovat, spustit přes: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES označit vše, kromě!!! souboru: czech.esp !!! , OK, Play. Nebo použít jakékoliv save z Citadely nebo pochodu za Pěstí svobody směrem k Památníku.
2) základní hra končí videem, načte se BS, proběhne rozhovor se starším Lyonsem, dojde k ukončení questu VEZMI SI TO ZPÁTKY!, načte se quest SMRT Z NEBES a je zadán úkol: Promluv si s písařem Rothchildem. Teprve po! skončení tohoto rozhovoru je možné češtinu do ZH zase zapnout.
3) Druhé vypnutí.
Závěr questu JEN ODVÁŽNÝ VÍTĚZÍ, prostor satelitního terminálu Mobilní základny. Po zadání úkolu: Unikni z Mobilní základny Enklávy, hru uložit a nahoře popsaným způsobem vypni češtinu ZH.
4) quest končí rozhovorem se starším Lyonsem a po něm! je možné češtinu do ZH opět zapnout. Ve vedlejších a neoznačených questech celého DLC se chyba neprojevila a je možné nechat češtiny zapnuté obě.

Je-li volen jiný závěr tohoto questu je možné, že toto druhé vypnutí češtiny nebude nutné... (?)
Pro obě vypnutí - dialogy obsažené v BS budou česky; dialogy, které si hra "tahá" ze základní hry budou anglicky, včetně úvodní nabídky. To platí jen po dobu vypnuté češtiny do Základní hry, po zapnutí je zase česky vše.

Zdravim, prosim vás mam stejnej problém a zkoušel jsem ho řešit podle návodu, ale neůspěšně. Mam originální hru Fallout 3 na kterou jsem použil crack nodisc a stahnul jsem si Broken steel z mininovi. Nemohl by mi prosim někdo poradit co stim? Předem děkuju za odpověď ! ::zed

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2009 6:54 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Trash píše:
Tomek píše:

| SPOILER
Závěr questu základní hry VEZMI SI TO ZPÁTKY! , prostor památníku Jeffersonon, před! vstupem do Rotundy (lépe před vstupem co celého Jeferssonova památníku) - hru uložit, restartovat, spustit přes: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES označit vše, kromě!!! souboru: czech.esp !!! , OK, Play. Nebo použít jakékoliv save z Citadely nebo pochodu za Pěstí svobody směrem k Památníku.
2) základní hra končí videem, načte se BS, proběhne rozhovor se starším Lyonsem, dojde k ukončení questu VEZMI SI TO ZPÁTKY!, načte se quest SMRT Z NEBES a je zadán úkol: Promluv si s písařem Rothchildem. Teprve po! skončení tohoto rozhovoru je možné češtinu do ZH zase zapnout.
3) Druhé vypnutí.
Závěr questu JEN ODVÁŽNÝ VÍTĚZÍ, prostor satelitního terminálu Mobilní základny. Po zadání úkolu: Unikni z Mobilní základny Enklávy, hru uložit a nahoře popsaným způsobem vypni češtinu ZH.
4) quest končí rozhovorem se starším Lyonsem a po něm! je možné češtinu do ZH opět zapnout. Ve vedlejších a neoznačených questech celého DLC se chyba neprojevila a je možné nechat češtiny zapnuté obě.

Je-li volen jiný závěr tohoto questu je možné, že toto druhé vypnutí češtiny nebude nutné... (?)
Pro obě vypnutí - dialogy obsažené v BS budou česky; dialogy, které si hra "tahá" ze základní hry budou anglicky, včetně úvodní nabídky. To platí jen po dobu vypnuté češtiny do Základní hry, po zapnutí je zase česky vše.

Zdravim, prosim vás mam stejnej problém a zkoušel jsem ho řešit podle návodu, ale neůspěšně. Mam originální hru Fallout 3 na kterou jsem použil crack nodisc a stahnul jsem si Broken steel z mininovi. Nemohl by mi prosim někdo poradit co stim? Předem děkuju za odpověď ! ::zed

Předpokládám, že si úspěšně instaloval Patch 1.7.
Zasekl ses u rozhovoru s Lyonsem, nebo nechce promluvit písař Rothchild ?
Máš sebou nějaké společníky ?
Seš si jist, že si opravdu vypnul češtinu do základní hry ? Bylo Menu po spuštění v angličtině !!! ?
Pokud ano, nevidim jinou možnost, jak tu, kterou sem asi 5x klukům dělal.
Pošleš mi svoje save zabalený v RARu, já za Tebe projdu až za rozhovor s Rothchildem, uložím a save Ti pošlu zpět.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2009 8:02 pm 
Vemeno
Vemeno

Tomek píše:
Trash píše:
Tomek píše:

| SPOILER
3) Druhé vypnutí.

Předpokládám, že si úspěšně instaloval Patch 1.7.
Zasekl ses u rozhovoru s Lyonsem, nebo nechce promluvit písař Rothchild ?
Máš sebou nějaké společníky ?
Seš si jist, že si opravdu vypnul češtinu do základní hry ? Bylo Menu po spuštění v angličtině !!! ?
Pokud ano, nevidim jinou možnost, jak tu, kterou sem asi 5x klukům dělal.
Pošleš mi svoje save zabalený v RARu, já za Tebe projdu až za rozhovor s Rothchildem, uložím a save Ti pošlu zpět.

Bohužel před dokončením instalace patche 1.7 se mi oběví tablka "Ordinální číslo 5360 se nepodařilo v dynamicky propojené knihovně xlive.dll nalézt." a potom musim načíst bod obnovéní před instalací patche. A ve hře se zaseknu na začátku datadiscu, kde ležim na posteli a nic se neděje. Společníka nemám žádného od té doby co jsem vylezl z Enklávy. Češtin je vypnuta 100%, menu je anglicky. ::scratch

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2009 8:26 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Trash píše:
Bohužel před dokončením instalace patche 1.7 se mi oběví tablka "Ordinální číslo 5360 se nepodařilo v dynamicky propojené knihovně xlive.dll nalézt." a potom musim načíst bod obnovéní před instalací patche. A ve hře se zaseknu na začátku datadiscu, kde ležim na posteli a nic se neděje. Společníka nemám žádného od té doby co jsem vylezl z Enklávy. Češtin je vypnuta 100%, menu je anglicky. ::scratch

A skusil si starší Patch ? u těch ta hláška nevyskočila ? nebo je tohle první Patch, kterej instaluješ ? na BS stačí jen 1.5.

EDIT :
Patche maji tady vedle kluci:
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ownload_f3

Naposledy upravil Tomek dne stř lis 25, 2009 8:38 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2009 8:31 pm 
Vemeno
Vemeno

Tomek píše:
Trash píše:

A skusil si starší Patch ? u těch ta hláška nevyskočila ? nebo je tohle první Patch, kterej instaluješ ? na BS stačí jen 1.5.

Jinej patch nemam ale zkusim tu 1.5, ozvu se. zatim ti děkuju!

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2009 3:44 pm 
Vemeno
Vemeno

Trash píše:
Tomek píše:
Trash píše:

Jinej patch nemam ale zkusim tu 1.5, ozvu se. zatim ti děkuju!

Zdravim, nainstaloval jsem bez problému pazch 1.5 a už to frčí. Díky moc za tvé rady! Loučí se Trash (prozatim)

PříspěvekNapsal: čtv pro 03, 2009 10:10 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Po další plodné diskuzi tady vedle jeden DOTAZ na všechny techniky... spoléhám na Sayboota :-)
Opět ten známej zákys, kdy Rothchild v Broken Steel nechce mluvit a není ukončen podúkol v prvním Questu: Promluv si s písařem Rothchildem. Pro ty hráče, kteří nemají použitelné save je bez vyřešení tohodle problému nemožné Broken Steel odehrát.
Jde mi výhradně o řešení za použití konzole a to příkazem: "GetQC" nebo "GetQuestCompleted" (oba se chovají stejně). Prozatím sem zkoušel:
Zápis: GetQC , konzole vypsala: Missing parameter Quest. Pravděpodobně žádá o název Questu.
Zápis: GetQC DLC03BS1 , konzole vypsala: Item ´DLC03BS1´ not found for parameter Quest. Tím mi asi oznámila, že "parametr Questu" je chybný.
A tady moje chabé "znalosti" končí.
Takže ten dotaz zní: Jak přesně má vypadat zápis do konzole, aby se dosáhlo: Dokončení aktuálního úkolu ?

PříspěvekNapsal: pát pro 04, 2009 7:54 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Konzoli jaksi nevedu a ve F3 sem ji použil jen 1x, a to na navrácení jedné ztracené součástky. Takže pokud jde jen o toto, jsem vedle :|

PříspěvekNapsal: pát pro 04, 2009 3:52 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Say [Bot] píše:
Konzoli jaksi nevedu a ve F3 sem ji použil jen 1x, a to na navrácení jedné ztracené součástky. Takže pokud jde jen o toto, jsem vedle :|

Počkej, neutíkej :-) , mrkni na ten správnej název do GECKu. Já tam našel jen to: DLC03BS1, ale to je na celý quest, přímo řádek s konkrétním úkolem: "Promluv si s písařem Rothchildem" má jakési číslo 10, ale žádnou s kombinací mi konzole nevzala.
Jinak sem si myslel, že sem nad tím vyzrál. Výsledek neproběhlého rozhovoru je, že mě pošle do automobilového tunelu, tak sem tam šel, maník u vchodu říkal, že na mě Tristan už čeká, na dveře (které jsou za normálního stavu přístupné) sem použil "unlock" a vše probíhalo, jak mělo. Na konci sem dostal další úkol: "Dones data Rothchildovi" (zase ten parchant) a když sem mu je donesl, vůbec netušil, že je mám u sebe a mlel stále stejnou písničku, že nemá čas. Prostě hra si pamatuje, že s ním na začátku neproběhl rozhovor. Chtělo by to hold "nějak" zařídit, aby se v Pip-Boyi vodfajfkoval ten první úkol, pak by to snad už bylo dobrý.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 73  Další