Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 1:04 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Desátník Sterling a jeho unikátní puška
PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 9:41 pm 
Vemeno
Vemeno

Erina píše:
Ja se stavim na Justyho stranu. Byt je to jen hra, takovou zhovadilost, abych koukala na to, jak parac trha kohokoli ze spralene armady, bych opravdu nedokazala. Co je to proboha za zbran?

Takže jsem si napočítal do deseti a pokusím se tobě, Justimu i ostatnim odpovědět. Hru jsem dohrál dvakrát a teď potřetí když začínám se snažím trochu vybavit do začátku. Jelikož už vím co kde je využívám toho. Jenže jsem se nikde ani na zdejším fóru nedočetl kterak získat opakovačku des.Sterlinga. Respektive řešilo se to tu ale psalo se tu že to nejde jinak než ho sejmout. To jsem stejně jako ostatní nechtěl. Pak jsem zcela náhodou káp jak na to. Chtěl jsem se podělit o zkušenost. To je celé. Dle všech ostatních jsem se zachoval hanebně ale v kožené zbroji, s kulovnicí a 9mm samopalem útočit na párače abych zachránil průzkumníky mi přišlo jako kravina. Ale po mravním kázání jsem se hluboce zastyděl načetl starší savy a jal se nebohého desátníka a pikovou desítku bránit. Asi po půl hodině stálého mačkání tlačítka F9 (kterak jsem stále načítal poslední uloženou pozici) jsem uznal že je to kravina se vám zavděčovat. Prostě s minimálními zkušenostmi a výzbrojí se párač sejmout nedá. Leda cheatem. Tudíž si myslím že mé původní rozhodnutí bylo správné. Hlavní kouzlo Falloutů je v objevování a zkoušení. Jelikož jsem nikde na netu nenarazil na radu kterak tuhle opakovačku získat a mě se to náhodou povedlo tak jsem chtěl poradit ostatním. Takovou hovadinu již vícekrát neudělám. Původně jsem chtěl pouze diskutovat o hře kterou mám rád ale až tady jsem zjistil jaký jsem morální vyvrhel a zpustlík. Po nastavení vašeho morálního zrcadla jsem upadl v přesvědčení že jsem v podstatě něco jako Dolfa Hitlerů a proto si už balím kufry a jedu do Haagu se udat coby válečný štváč a zločinec. Po zjištění že mi už ujel vlak se tedy alespoň půjdu dobrovolně oběsit na půdu. Sbohem vy všichni poctiví, ctnostní, vzorní a bezmezně slušní... ::lol ::lol

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 9:50 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Dědkovi stačí šlohnout munici, dědka chytne stařecká zlost a vytáhne ze svého inventáře nůž (nebo pěsti) a při souboji se mu pokusíte omluvit. Dědek vychladne, vy mu šlohnete zbraň, která se po vytasení pěstiček přemístila do inventáře a je to. Při té zlodějně mu můžete dát do kapšiček nějakou zbraň, aby mu to nebylo líto.
Jediný problém je tada v tom, že dědkovi rádi pomáhají všichni okolo...

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 9:54 pm 
Vemeno
Vemeno

Smejki píše:
Jerzy.Lang píše:
Justy píše:
Mě fascinuje, jak jsou někteří lidé posedlí kusem vercajku natolik, že když už kvůli němu kamaráda nebodnou
do zad, tak se aspoň schovají za šutrák, zatímco ho trhá párač, a mají z toho ohromnou radost. ::lol
Nechci říkat, že to něco vypovídá o morálce, je to přece jen hra, ale fakt mě to zaráží.

Odepsal jsem ti sálodlouhou odpověď ale buď mi to uložilo zas někam jinam anebo vůbec. Znovu to psát nebudu ale v kostce tam bylo tohle: Kdo ti dává právo soudit morálku člověka z příspěvku pár vět která se týká hry?????? Jedno vím jistě! Lhostejnost a zloba jsou nemocí dneštní doby... Já chtě pouze diskutovat o hře a i kdyby to byla hra nevím jaká tak je to stále jen hra! Absolutně nepochopím jak můžeš tak rychle posoudit kvality člověka. Karel Kryl kdysi zpíval: a na rohu ulice vrah o morálce káže...

varováníčko za idiocii, nadužívání interpunkčních znaků a nebezpečně nízké hodnoty Vnímání ::knez

Netuším co je to moderátor ale nejspíš to bude něco jako admin. Tudíž tě prosím smaž můj profil, zabanuj mě až zčernám a tenhle celý článek smaž. Jsem naprostá zhouba zdejšího fóra a s idiotem by se nemělo diskutovat. Časem zcela určitě vyjde že jsem také kanibal, vrah, pedofil a kdoví co ještě. Tudíž tě se skomírajícím zbytkem zdravého rozumu(99% už je naprostá Idiocie) prosím abys vymazal vše co se mé osoby týče aby se tohle mravní bahno co zde bleju z hloubi mého zhýralého nitra náhodou nedostalo k budoucím generacím. Apropó, když se dívám na tvůj nick tak žjišťuji že jsem zřejmě ještě nacista!!!!!! .... :D ::beer ::knez ::zed PS: omlouvám se za ta znaménka a smajlíky ale to my idioti běžně děláme....

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 9:57 pm 
Vemeno
Vemeno

Explose píše:
Dědkovi stačí šlohnout munici, dědka chytne stařecká zlost a vytáhne ze svého inventáře nůž (nebo pěsti) a při souboji se mu pokusíte omluvit. Dědek vychladne, vy mu šlohnete zbraň, která se po vytasení pěstiček přemístila do inventáře a je to. Při té zlodějně mu můžete dát do kapšiček nějakou zbraň, aby mu to nebylo líto.
Jediný problém je tada v tom, že dědkovi rádi pomáhají všichni okolo...

Okrást nebohého staříka? Ty budeš stejnej mravní zvrhlík jako já... :-D

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 10:08 pm 
Ozářený
Ozářený

jezus, tak se Jerzy hned necil :-D. Ja bych k paracum na tak nizkym lvl vubec nelezla ::rofl.
Ja si v Primu v hotelu odemknu cheatem ::oops ten trezor v podlaze - je tam pistolka Lucky (Štístko), ktera je taky na naboje .357 magnum a s ni si vystacim docela dlouho. Se podivej na wiki na parametry. Jak je to jen trosku mozne, jdu si pro Gobi odstrelovacku.

Edit: a kazdej at si hraje, jak mu to vyhovuje. :) Kdo si hraje, nezlobi :D

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 10:35 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Nechápu ani jednu stranu.... Ta hra dava možnost to hrát ruzně... Ja radši role-playing, ale jestli někdo rád vystřílí pulku světa, aby se pobavil? Tak jenom za to ho soudit nebudu, ikdyž si asi moc nepopovídame... Ale jinak je zábava číst ty super cool projevy.. aspoň tu neni nuda ::kawaii

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 10:38 pm 
Kapčo brodice kat. B

Justy píše:
Ježiši, to je zas drama. Aby se jeden bál otevřít hubu, aby náhodou neuvrhl nějakého labinějšího jedince v amok, přecházející v explozi sarkasmu. Dej si prášek a lítej, nigga.

pozor. urazil jsi moudrého pětapadesátiletého muže, který jednal v klidu a s nadsázkou. Jen my jsme hovada, která to nevidí. ::knez

Takovej druhej Tomek ::lol

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 11:42 pm 
Ozářený
Ozářený

Smejki píše:
Justy píše:
Ježiši, to je zas drama. Aby se jeden bál otevřít hubu, aby náhodou neuvrhl nějakého labinějšího jedince v amok, přecházející v explozi sarkasmu. Dej si prášek a lítej, nigga.

pozor. urazil jsi moudrého pětapadesátiletého muže, který jednal v klidu a s nadsázkou. Jen my jsme hovada, která to nevidí. ::knez

Takovej druhej Tomek ::lol

Tomek není takhle zhovadilej.. Jen stáhne rychle ocas a uteče do kouta...

PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 12:06 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Jerzy.Lang píše:
Respektive řešilo se to tu ale psalo se tu že to nejde jinak než ho sejmout. To jsem stejně jako ostatní nechtěl.

A co si ji přidat přes konzoli?
Je možná lepší řešení než "čekat až umře ne? ::lol

PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 12:49 am 
Ozářený
Ozářený

imho, kdyz si porovnate parametry te pistolky, co jde ziskat jiz primo v Primu a te pusky, za kterou se musite vlacet pres pul mapy, vyjde to skoro na stejno a mam ji podstatne drive.
Edit: oprava preklepu

Naposledy upravil Erina dne úte lis 30, 2010 10:57 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 6:46 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

ja to rewsim pres mody zacinat s H&K G36 a slusnym Waltrem P99 nez se prokousu pres clawy k k me oblibene m82 a jeji .308 mutaci :D

a jak rikala praprapraprababa kdo krade ten vrazdi a kdo vrazdi ten prijde do solnych dolu ::rofl

PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 1:24 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Jerzy.Lang píše:
Justy píše:
Mě fascinuje, jak jsou někteří lidé posedlí kusem vercajku natolik, že když už kvůli němu kamaráda nebodnou
do zad, tak se aspoň schovají za šutrák, zatímco ho trhá párač, a mají z toho ohromnou radost. ::lol
Nechci říkat, že to něco vypovídá o morálce, je to přece jen hra, ale fakt mě to zaráží.

Odepsal jsem ti sálodlouhou odpověď ale buď mi to uložilo zas někam jinam anebo vůbec. Znovu to psát nebudu ale v kostce tam bylo tohle: Kdo ti dává právo soudit morálku člověka z příspěvku pár vět která se týká hry?????? Jedno vím jistě! Lhostejnost a zloba jsou nemocí dneštní doby... Já chtě pouze diskutovat o hře a i kdyby to byla hra nevím jaká tak je to stále jen hra! Absolutně nepochopím jak můžeš tak rychle posoudit kvality člověka. Karel Kryl kdysi zpíval: a na rohu ulice vrah o morálce káže...

za prve, ber veci s nadhledem
za druhe, je to sice hra, ale hlavni hrdina se chova podle toho, kdo za nej hraje ::knez

Samozrejme netvrdim, ze kazdy, kdo si zahraje Postal tak bude mocit na mrtvoly, ukopavat jim hlavy a nasazovat kocku na hlaven jako tlumic.

Co tim chci rict ? Nikdo Te nekriminalizuje, jen pochop, ze nekteri hru hraji podle toho, jak by se zachovali doopravdy. A kdyz pak vidi, ze nekdo dela takova svinstva, tak si neodpusti komentar :)

Ale hlavne, vsichni tu jsme kamaradi, takze necertit se ! ::evil

PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 1:48 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Jerzy.Lang píše:
Okrást nebohého staříka? Ty budeš stejnej mravní zvrhlík jako já... :-D

Love NCR postavu jsem hrál a tam bych se na žádného NCR troopera ani křivě nepodíval. Ale teď hraju zlou postavu a s NCR jedná bez skrupulí. Dědek mohl být rád, že místo náhrady nedostal do kapsy minu :)

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 5:18 pm 
Zelenáč
Zelenáč

::rofl tato diskuze mě celkem slušně rozesmála! Tak jsem to skusil jinak: Počkal jsem až desátník pude se první průzkumnou na procházku.. Fakt mi to zabralo asi půl hoďky a dovedl mě do tábora poslední naděje a tam zůstal.. dál nic. Měl jsem v plánu ho chránit před tím zmíněným páračem a ono nic. Snažím se hrát za dobrý charakter tož poraďte, dá se tento ...ehm nevim jak to nazvat?quest? nějak slušně zahrát a pomoct tak republikánům? ::?

PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2011 2:12 pm 
Ozářený
Ozářený

sakra co tu resite?? dejte sterlingovi 50satku pusku a je klid

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další