Jerzy.Lang píše:
Justy píše:
Mě fascinuje, jak jsou někteří lidé posedlí kusem vercajku natolik, že když už kvůli němu kamaráda nebodnou
do zad, tak se aspoň schovají za šutrák, zatímco ho trhá párač, a mají z toho ohromnou radost.
Nechci říkat, že to něco vypovídá o morálce, je to přece jen hra, ale fakt mě to zaráží.
Odepsal jsem ti sálodlouhou odpověď ale buď mi to uložilo zas někam jinam anebo vůbec. Znovu to psát nebudu ale v kostce tam bylo tohle: Kdo ti dává právo soudit morálku člověka z příspěvku pár vět která se týká hry?????? Jedno vím jistě! Lhostejnost a zloba jsou nemocí dneštní doby... Já chtě pouze diskutovat o hře a i kdyby to byla hra nevím jaká tak je to stále jen hra! Absolutně nepochopím jak můžeš tak rychle posoudit kvality člověka. Karel Kryl kdysi zpíval: a na rohu ulice vrah o morálce káže...
za prve, ber veci s nadhledem
za druhe, je to sice hra, ale hlavni hrdina se chova podle toho, kdo za nej hraje
Samozrejme netvrdim, ze kazdy, kdo si zahraje Postal tak bude mocit na mrtvoly, ukopavat jim hlavy a nasazovat kocku na hlaven jako tlumic.
Co tim chci rict ? Nikdo Te nekriminalizuje, jen pochop, ze nekteri hru hraji podle toho, jak by se zachovali doopravdy. A kdyz pak vidi, ze nekdo dela takova svinstva, tak si neodpusti komentar :)
Ale hlavne, vsichni tu jsme kamaradi, takze necertit se !