Veď obyčajných bielych gekónov si aj vo Fallout 2 mohol dať na 2-3 zásahy :) Tam skôr bol problém s tým, že si ich stále missoval. A zlatí gekóni mi okolo 10 levelu vedeli pekne natrhnúť prdel

Najviac ma prekvapili obrovskí radškorpióni. Nielenže sú to hnusné mordy veľké, ale majú armor jak sviňa, a dávajú šialené pecky. A najhoršia vec, veľký radškorpión behá rýchlejšie ako ja, takže keď už ho raz mám pri sebe, a nemám dosť silnú zbraň na prerazenie jeho zbroje, tak je proste po mne. Akoby to bol predátor vyvinutý na zabíjanie ľudí so zbraňami, pripadá mi to cool.
Párači sú strašne silní, ale nechápem, ako myslíš to, že ťa potešili tým, že sú silní, Kreny... sú snáď v nejakom Falloute párači slabí? V F1 aj F2 boli imba, a vo Fallout 3 tiež. (objektívne, Fallout 3 bol fail vo veľa oblastiach, ale napísať obrovské štatistiky k páračovi podľa mňa v Bethesde zvládli) Ale ináč hej, z páračov mám husiu kožu aj teraz na leveli 25, a netrúfam si na viac ako jedného... a aj to z extrémnej diaľky a so snajperkou.
Celkom mi dokážu naložiť super mutanti s tým plameňometom čo strieľa firebally, tuším Incinerator sa volá? Najväčší problém je ale v tom, že mi to vtedy začne nehorázne sekať, a nedá sa do nich jednoducho trafiť ináč, než cez VATS.
Kazadori mi pripadajú celkom v pohode... síce dávajú tiež šialené rany, a keď sa do mňa pustia dvaja, tak už musím spamovať stimpaky... ale skoro nikdy sa ku mne dvaja nedostanú. Sú celkom krehkí, a Veronika s Rexom ich dokážu spoľahlivo rozsekať. V dobe keď začnete pravideľnejšie stretávať Kazadorov by ste už mali mať nejakých tankovacích parťákov...