imrikcz píše:
Mam problém s tímhle úkolem. Papá chán se mi nedaří ukecat pro spojenectví, tak sem ho klíďo zabil, bez rozruchu a šel si promluvit Regisem ale ten mě nabídnul pouze úkol Ach tatínku - že si mam promluvit s plukovníkem na přehradě. Když přijdu za ní, tak ta se mě pouze zeptá jak sem daleko s úkolem(Za republiku) a mohu ji říct pouze, že na tom pracuju, nic o spojenectví mi to nenabídne. Tak sem zkusil všechny pozabíjet a to mi pouze úkol Ach tatínku přešel do neudělanejch, ale ten "hlavní, prvotní" - spojenectví nebo zničení mam pořád otevřenej,ale přitom Vch. a i ten velvyslanec od Legie je mrtvej.Může mi tu někdo napsat nějakou možnost jak z toho ven? Zkoušel jsem v různém pořadí promlouvat s nima různě(Papá,Regis,plukovnice)ale prostě vždy max. zmizí vedlejší úkol do nesplněnejch,ale dokončit ten prvtní pro republiku se mi nedaří.
Tak todle sem už vyřešil. Všechny Velké chány jsem postřílel a bylo to. On se mi tam jeden schoval v rohu za stanem a nebyl vidět, ale našel jsem ho a po jeho zabití to už bylo Ok.
Teď mam další problém:D Další krok v tomdle dlouhém questu je "Postarat se o pana Majitele,aby nepřekážel",ale když si s ním chci promluvit tak mě stále odkazuje(pan Majitel)na nedodělanej úkol "Majitel vždy vítězí 1 a 2",ale tam se nemam jak dostat, k Legii. To přece nejdřív musim nějak udělat ten úkol pro "Republiku",abych mohl bojovat o přehradu a pak se konečně mohl dostat do pevnosti k Legii pro ten žeton a dostat se do toho bunkru či co to je.
Tak by to mělo bejt nebo jsem někde udělal nějakou chybu? Ať hledam kde hledam, prostě se mi nedaří jít dál. Díkec!