Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 3:05 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Za republiku - 2. část
PříspěvekNapsal: pon úno 07, 2011 1:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mam problém s tímhle úkolem. Papá chán se mi nedaří ukecat pro spojenectví, tak sem ho klíďo zabil, bez rozruchu a šel si promluvit Regisem ale ten mě nabídnul pouze úkol Ach tatínku - že si mam promluvit s plukovníkem na přehradě. Když přijdu za ní, tak ta se mě pouze zeptá jak sem daleko s úkolem(Za republiku) a mohu ji říct pouze, že na tom pracuju, nic o spojenectví mi to nenabídne. Tak sem zkusil všechny pozabíjet a to mi pouze úkol Ach tatínku přešel do neudělanejch, ale ten "hlavní, prvotní" - spojenectví nebo zničení mam pořád otevřenej,ale přitom Vch. a i ten velvyslanec od Legie je mrtvej.Může mi tu někdo napsat nějakou možnost jak z toho ven? Zkoušel jsem v různém pořadí promlouvat s nima různě(Papá,Regis,plukovnice)ale prostě vždy max. zmizí vedlejší úkol do nesplněnejch,ale dokončit ten prvtní pro republiku se mi nedaří.

Předmět příspěvku: Re: Za republiku - 2. část
PříspěvekNapsal: pon úno 07, 2011 4:24 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Načti si hru v okamžiku, kdy máš ještě aktivní Och, tatínku, a napiš do konzole "complete quest 00140c3a".
Pak bys měl mít u Mooreové aktivní tu dialogovou možnost.

Díky za radu.

PříspěvekNapsal: stř úno 09, 2011 10:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Načti si hru v okamžiku, kdy máš ještě aktivní Och, tatínku, a napiš do konzole "complete quest 00140c3a".

Tak sem hledal ale nenašel, jak se dostanu/spustim tu konzoli abych to mohl napsat?Díky.

PříspěvekNapsal: stř úno 09, 2011 11:08 am 
Kapčo brodice kat. B

zmačkni ";" alias "~"

PříspěvekNapsal: stř úno 09, 2011 11:32 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:

Tak sem to tam napsal a vypsalo mi to tam to co sem tam napsal a vedle, že to nenašlo. Teď nevim jestli to bylo jako pro ten úkol nebo co. Když sem pak šel za plukovnicí tak tam pořád měla jenom ty 2 možnosti který mě neposouvaj nikam ::oops

PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 1:46 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

imrikcz píše:
Mam problém s tímhle úkolem. Papá chán se mi nedaří ukecat pro spojenectví, tak sem ho klíďo zabil, bez rozruchu a šel si promluvit Regisem ale ten mě nabídnul pouze úkol Ach tatínku - že si mam promluvit s plukovníkem na přehradě. Když přijdu za ní, tak ta se mě pouze zeptá jak sem daleko s úkolem(Za republiku) a mohu ji říct pouze, že na tom pracuju, nic o spojenectví mi to nenabídne. Tak sem zkusil všechny pozabíjet a to mi pouze úkol Ach tatínku přešel do neudělanejch, ale ten "hlavní, prvotní" - spojenectví nebo zničení mam pořád otevřenej,ale přitom Vch. a i ten velvyslanec od Legie je mrtvej.Může mi tu někdo napsat nějakou možnost jak z toho ven? Zkoušel jsem v různém pořadí promlouvat s nima různě(Papá,Regis,plukovnice)ale prostě vždy max. zmizí vedlejší úkol do nesplněnejch,ale dokončit ten prvtní pro republiku se mi nedaří.

Tak todle sem už vyřešil. Všechny Velké chány jsem postřílel a bylo to. On se mi tam jeden schoval v rohu za stanem a nebyl vidět, ale našel jsem ho a po jeho zabití to už bylo Ok.

Teď mam další problém:D Další krok v tomdle dlouhém questu je "Postarat se o pana Majitele,aby nepřekážel",ale když si s ním chci promluvit tak mě stále odkazuje(pan Majitel)na nedodělanej úkol "Majitel vždy vítězí 1 a 2",ale tam se nemam jak dostat, k Legii. To přece nejdřív musim nějak udělat ten úkol pro "Republiku",abych mohl bojovat o přehradu a pak se konečně mohl dostat do pevnosti k Legii pro ten žeton a dostat se do toho bunkru či co to je.

Tak by to mělo bejt nebo jsem někde udělal nějakou chybu? Ať hledam kde hledam, prostě se mi nedaří jít dál. Díkec!

PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 4:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
1. "Postarat se" o pana Majitele neznamená udělat pro něj úkoly. Po levé straně od velkého terminálu, kterým s ním komunikuješ,
je malý terminál na zdi... připrav se na pořádný rachot (průbojná munice, EMP granáty a spousta stimpaků), pak ho aktivuj.

2. Do tábora Legie se můžeš dostat tak i tak - pokud ještě nemáš znepřátelenou Legii (pochybuju), můžeš se nechat odvézt z
Cottonwoodské zátoky, pokud už ano, tak jednoduše přijdeš k molu a odjedeš (na vodě nic není vidět ale ta možnost se ti objeví).

O tom PC na zdi u Majitele vím, jen jsem myslel, že tendle quest jde udělat i třeba nějak normálně, jako promluvit si s ním a nějak se dohodnout. Tím, že to tam hacknu, tak neukončím si tím tak možnost dodělat pro něj ty úkoly(Majitel) u Legie?Legii mam nepřátelskou a v tom táboře odkud má ta loď jed jsem už byl a loď tam není a nikdy, opravdu nikdy mi to tam nenabídlo možnost se od tamtud nějak k legii dostat.Třeba jako že když přijdu na molo, tak mi to dá vybrat jestli chci někam odjet nebo tak. Nic takového mi to nikdy neukázalo ani nic podobnýho:( Tak sem to vzal po vodě/břehu až k přehradě a hledal jsem nějakou cestičku nahoru,ale kromě Páračů jsem nenašel nic...

Měl jsem před tím možnost(od Legie)se tam přepravit,ale připlnění jiného úkolu mezitím jsem se z Legií zase rozkmotřil a pak jak jsem psal, když sem došel do zátoky, tak už na mě Legie útočila a loď ani nějaká jiná možnost/nabídka na odplutí už tam nebyla....:(

PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 6:10 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

imrikcz píše:
...Měl jsem před tím možnost(od Legie)se tam přepravit,ale připlnění jiného úkolu mezitím jsem se z Legií zase rozkmotřil a pak jak jsem psal, když sem došel do zátoky, tak už na mě Legie útočila a loď ani nějaká jiná možnost/nabídka na odplutí už tam nebyla....:(

To vypadá, že nevíš, jak se dostat do Pevnosti, screen Ti snad pomůže.
Kdekoliv na molu se podívej na prkna... můžeš cestovat. Možná že Ti tam hned vedle leží i mrtvola Cursora Lucullus.
Obrázek

PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 6:23 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Justy píše:
Divné, mně to před koncem mola nešlo... že by beta?

Na té plošině na celé, ale je nutné se skrčit.

PříspěvekNapsal: ned úno 13, 2011 9:14 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Musíš to tam mít. Dojdi až na konec mola, skoro až k vodě, ta možnost se ti objeví. Aktivuješ jakoby vodu za molem.

Pokud chceš splnit quest pro Majitele (je docela zajímavý, doporučuju před tím, než to s ním vyřídíš):
Obleč se do uniformy Legie, dojdi do zátoky a odjeď do tábora. Nikde se moc nezdržuj, sice máš uniformu, ale přátelští moc nebudou.
Zajdi rovnou za Caesarem, až s ním promluvíš, tvoje oblíbenost u Legie se srovná a Caesar ti poví, co máš dělat dál.
Udělej, co po tobě chce Majitel, Caesar si bude myslet, že to děláš kvůli němu a nebude ti čumět pod ruce, takže ti nic nebrání.

Majitel ukecat nejde, ale zabíjet ho nemusíš.

Super.Díky za radu a jdu to zkusit.Díkec.

PříspěvekNapsal: ned úno 13, 2011 9:51 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

[quote="imrikcz"]
Tak dopevnosti jsem se dostal,mam na sobě zbroj a helmu centuriona, protože nic jiného se už vzátoce nepovalovalo. Projdu až do pevnosti,ale do stanu Caesara se nedostanu. Zaútočí na mě hlídka se psem před stanem.S Tichošlápkem jsem se dostal až do vnitř,ale tam na mě zaútočila ihned ta vnitřní ochranka se psem. Prostě s Caesarem mě nenechaj promluvit.

Když si vemu parťáka sebou a zkusim to tam všechno postřílet, tak ten žeton najdu u nějaký mrtvoly a můžu se pak dostat k tomu vstupu do podzemí/bunkru či kam?
Nějak mi ta hra zlobí. Pokaždý když ji zapmnu tak se mě ukážou jiný frakce - ve vztazích, atd. To by přece dělat nemělo,ne?

PříspěvekNapsal: ned úno 13, 2011 12:11 pm 
Ozářený
Ozářený

zeton by mel byt v Cesarove mrtvole a kdyz to tam vycistis, do bunkru by ses mel dostat